YouTube
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 46 of 50
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Re: YouTube
kako bih ja htio pomoć' svima a ljudi ne razumiju da neki puta ne ovisi o meni:(((
javio mi se frend iz njemačke i totalno je nesretan i 'oće se vratit i jel se mogu založit u firmi da ga prime nazad...kaj napravit kad netko nešto očekuje od tebe:/...
odem kosit:/
javio mi se frend iz njemačke i totalno je nesretan i 'oće se vratit i jel se mogu založit u firmi da ga prime nazad...kaj napravit kad netko nešto očekuje od tebe:/...
odem kosit:/
Guest- Guest
pomoc svima ne mozes, to ti je jasno ?
a i pazi kome ruku pruzas, cesto ide noz u ledja
a i pazi kome ruku pruzas, cesto ide noz u ledja
betty.boop-
2015-01-23
ma ne kužiš, to je malo dublji odnos, on mi je u stvari jebeno blizak, skoro ko mlađi brat, i kad je trebao ić' svaki dan smo pričali o tome, čak sam mu i ja rekao da ide dok još može, dok je mlad i nema curu, ženu, dijete..
to mu je jedina šansa da ode gdje je malo ljepše i sređenija država i na kraju radnog vijeka barem će k'o jebeni turist moć' posjetit zadar ili plitvice, znaš kak rade strani penzići u kolonama prate vodića sa kišobranom, a naši skupljaju ostatke salate po dolcu:/...a za noževe jebiga, to ide na dušu onome tko zabije, ne meni;)...u stvari baš ti hvala kaj se ovak ponekad praviš da me slušaš :D...baš mi to dosta znači:)
e'o ti jedna pjesmica:)
to mu je jedina šansa da ode gdje je malo ljepše i sređenija država i na kraju radnog vijeka barem će k'o jebeni turist moć' posjetit zadar ili plitvice, znaš kak rade strani penzići u kolonama prate vodića sa kišobranom, a naši skupljaju ostatke salate po dolcu:/...a za noževe jebiga, to ide na dušu onome tko zabije, ne meni;)...u stvari baš ti hvala kaj se ovak ponekad praviš da me slušaš :D...baš mi to dosta znači:)
e'o ti jedna pjesmica:)
Guest- Guest
pa ti bliski te najvise i mogu syebat :D
aj dobro, da ne crnjacim ... zasto je nesretan, fali mu doma ?
aj dobro, da ne crnjacim ... zasto je nesretan, fali mu doma ?
betty.boop-
2015-01-23
svejedno, meni ne smeta i ako me sjebe, nekim ljudima ne zamjerim:)
čuj, sam je, posao, stan, posao, stan i svaki dan isto, em ne zna njemački pa mu je i teško nać nekoga za pričanje...tu i tamo se malo podruži s nekom rodbinom ali su mu svi dosta daleko...
mladim ljudima izgleda to jako teško padne...ali trebao sam pretpostavit jer mi se u zadnje vrijeme jako često javlja na whatse, to mu je valjda jedini način komunikacije s nekim...
ma ai, nedjelja je, neću te pilat sa svojim glupostima:P
čuj, sam je, posao, stan, posao, stan i svaki dan isto, em ne zna njemački pa mu je i teško nać nekoga za pričanje...tu i tamo se malo podruži s nekom rodbinom ali su mu svi dosta daleko...
mladim ljudima izgleda to jako teško padne...ali trebao sam pretpostavit jer mi se u zadnje vrijeme jako često javlja na whatse, to mu je valjda jedini način komunikacije s nekim...
ma ai, nedjelja je, neću te pilat sa svojim glupostima:P
Guest- Guest
jedna pjesma za mene i idem jest:)
da sam znao da tak dobro glumiš slušanje, došao bih ranije, riješio bih se svojih demona puno bezbolnije:D..pozz betty:)
When you feel my heat
Look into my eyes
It’s where my demons hide
Don’t get too close
It’s dark inside
It’s where my demons hide.....
da sam znao da tak dobro glumiš slušanje, došao bih ranije, riješio bih se svojih demona puno bezbolnije:D..pozz betty:)
When you feel my heat
Look into my eyes
Don’t get too close
It’s dark inside
Guest- Guest
ne pilas me, ja razumijem kako je tom prijatelju
najbolje znas sto ces uradit, ne brinem se za to ;)
najbolje znas sto ces uradit, ne brinem se za to ;)
betty.boop-
2015-01-23
ebenica wrote:jedna pjesma za mene i idem jest:)
When you feel my heat
Look into my eyes
Don’t get too close
It’s dark inside
anytime :)
dobar ti tek
betty.boop-
2015-01-23
dobra ti je ideja samo ja ne moram van iz hrvatske da se osječam usamljeno
ne znam jel si imala kad takav osječaj, družiš se s ljudima, pričaš, smiješ se, ali u biti je to sve mehanički i lijepo izvana, a unutra je tuga, usamljenost i osjećaj kao da si sam na svijetu, kao da te nitko živ ne razumije..kao mrtva sela hrvatskog zagorja koja se takmiče tko će napraviti veći betonski križ jer im raspela nisu dovoljna a u stvari taj križ na kraju ispadne kao nadgrobni spomenik jednom mrtvom selu:/..
i tak, kud da ja odem?
kasnije, idem ubit oko;)
ne znam jel si imala kad takav osječaj, družiš se s ljudima, pričaš, smiješ se, ali u biti je to sve mehanički i lijepo izvana, a unutra je tuga, usamljenost i osjećaj kao da si sam na svijetu, kao da te nitko živ ne razumije..kao mrtva sela hrvatskog zagorja koja se takmiče tko će napraviti veći betonski križ jer im raspela nisu dovoljna a u stvari taj križ na kraju ispadne kao nadgrobni spomenik jednom mrtvom selu:/..
i tak, kud da ja odem?
kasnije, idem ubit oko;)
Guest- Guest
pjesma je fenomenalna, ali je ovo u naslovu nemoguće, nitko ne može biti isti, sličan ili zamjeniti nekoga, neke osobe nam se jednostavno trajno usele u srce...i ljubav nije trgovina, voljet ću te ako ti voliš mene, kao razmjena dobara:/...ljubav je kad samo daješ i ne očekuješ ništa zauzvrat, onda je čista i neukaljana i nesebična a najmanje razmjena i trgovina:), kao što i sama pjesma kaže, jeli....
odem na zrak u dvorište napokon se može:)
Guest- Guest
znači ti si moj ženski ekvivalent ..sam barem kao žena atraktivan, plijenim poglede i to?:D...
moram ti reć' ak sam ja tvoj muški ekvivalent nisi baš nešto privlačna k'o muško:D...jebiga sory nisam se sam radio:P
kol'ko nisam čuJo ovu stvar :O
moram ti reć' ak sam ja tvoj muški ekvivalent nisi baš nešto privlačna k'o muško:D...jebiga sory nisam se sam radio:P
kol'ko nisam čuJo ovu stvar :O
Guest- Guest
pa nisi ni ti kao zensko nesto posebno, cisti prosjek :D
teska je to tema ... mogla bi se raspisat, al gledam tekmu :p
teska je to tema ... mogla bi se raspisat, al gledam tekmu :p
betty.boop-
2015-01-23
pa koji ćeš mi ti onda pimpek ko ženski ekvivalent? mogla si me barem lagat i reć': di ja udjem razgovori stanu il tak neš:D..
a jebemu ni ko žensko nemrem bit neš posebno:/ ne velim da ti nisi na neki način posebna jeli, samo na glas komentiram svoju sudbinu
a jebemu ni ko žensko nemrem bit neš posebno:/ ne velim da ti nisi na neki način posebna jeli, samo na glas komentiram svoju sudbinu
Guest- Guest
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 46 of 50