YouTube
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 35 of 50
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Re: YouTube
ebenica wrote:hmm...popis bi se dao proširit, djubre, gad, stoka, idiot, smeće...svi smo mi na neki način ponekad...samo iz koje se perspektive gleda:)betty.boop wrote:ti si blesav
došao je tarzan u kina:D...povratak djetinjstvu:D..sad samo moram čekat da se pojavi webdl:P
ok, ne mozemo svima bit super, al izmedju djubre i nadrkan postoji razlika ne ?
ili se kreces u totalno krivim krugovima
vidjeh reklame po gradu za tarzana, nesto me ne privlaci bas ...
betty.boop- Posts : 12712
2015-01-23
ebenica wrote:nisi.betty.boop wrote:kako mi svi idu na zivce vec par dana
uzivam u nejavljanju na telefon, ignoriranju poruka, u sebi si mislim 'boli me qrac, pustite me na miru'
jesam ja sad losa osoba ? :D
samo sam puno puta bila budala, pa se sad opametila na tren ?
betty.boop-
2015-01-23
neki puta ne postoji spoji se jedno s drugim, ne želiš bit ali si nemreš pomoć...:/betty.boop wrote:
zato je meni tarzan super, nije privlačan ženama:D
Guest- Guest
...je istina;)...nisam razmišljao na taj način, ali relativno sam mlad, učim.betty.boop wrote:ebenica wrote:nisi.betty.boop wrote:kako mi svi idu na zivce vec par dana
uzivam u nejavljanju na telefon, ignoriranju poruka, u sebi si mislim 'boli me qrac, pustite me na miru'
Guest- Guest
ebenica wrote:neki puta ne postoji spoji se jedno s drugim, ne želiš bit ali si nemreš pomoć...:/betty.boop wrote:
zato je meni tarzan super, nije privlačan ženama:D
ja to ne razumijem
kako mozes bit djubre, a da to ne zelis ?
jel ti bude zao ? pretpostavljam da da, ako kazes da si ne mozes pomoci
kuzim da se omakne los dan, pa u jednom trenutku odreagiras kako ne bi htio
al ako je to konstanta, onda mozda trebas nesto mijenjat ...
betty.boop-
2015-01-23
impulsi....svakome bude žao:/betty.boop wrote:
ja to ne razumijem
Guest- Guest
ebenica wrote:...je istina;)...nisam razmišljao na taj način, ali relativno sam mlad, učim.betty.boop wrote:ebenica wrote:nisi.betty.boop wrote:kako mi svi idu na zivce vec par dana
ucimo dok smo zivi
al ja mislim da je to meni samo neka vrsta bijega trenutno, jer ti moji 'i don't give a fuck' stavovi nisu opravdani, jer mi u biti niko nista nije skrivio ... samo zelim mir :D
betty.boop-
2015-01-23
aha, daebenica wrote:impulsi....svakome bude žao:/betty.boop wrote:
ja to ne razumijem
impuls je nesto sto traje svega par sekundi ... treba reakciju nakon naucit iskontrolirat
betty.boop-
2015-01-23
jasno:)...samo je neki puta tvoja želja dosta sebična pa onda ljudi pomisle da si loša osoba a daleko si u stvari od toga:)betty.boop wrote:
al ja mislim da je to meni samo neka vrsta bijega trenutno, jer ti moji 'i don't give a fuck' stavovi nisu opravdani, jer mi u biti niko nista nije skrivio ... samo zelim mir :D
Guest- Guest
onda se pojavi novi...kad nisi u pravu uvijek je teško reagirat kako reba pa počinju obrane a napad je u stvari najjača obranabetty.boop wrote:aha, da
impuls je nesto sto traje svega par sekundi ... treba reakciju nakon naucit iskontrolirat
Guest- Guest
ebenica wrote:jasno:)...samo je neki puta tvoja želja dosta sebična pa onda ljudi pomisle da si loša osoba a daleko si u stvari od toga:)betty.boop wrote:
pa sebicna je jer zelis zastiti sebe
niko drugi te nece cuvat ako nes sam sebe :p
betty.boop-
2015-01-23
možda ti samo nedaš nikom da te čuva...zatvoriš se u čahuru i misliš da ti svi žele neko zlo:)betty.boop wrote:ebenica wrote:jasno:)...samo je neki puta tvoja želja dosta sebična pa onda ljudi pomisle da si loša osoba a daleko si u stvari od toga:)betty.boop wrote:
Guest- Guest
ebenica wrote:onda se pojavi novi...kad nisi u pravu uvijek je teško reagirat kako reba pa počinju obrane a napad je u stvari najjača obranabetty.boop wrote:aha, da
pa cekaj, to je onda kukavicluk
zasto bi napadao ako nisi u pravu, umjesto da samo priznas da nisi u pravu
ego ?
yebo te ego ako poslije patis :p
betty.boop-
2015-01-23
ebenica wrote:možda ti samo nedaš nikom da te čuva...zatvoriš se u čahuru i misliš da ti svi žele neko zlo:)betty.boop wrote:ebenica wrote:jasno:)...samo je neki puta tvoja želja dosta sebična pa onda ljudi pomisle da si loša osoba a daleko si u stvari od toga:)betty.boop wrote:
oh, shut the fuck up
betty.boop-
2015-01-23
pa da...tko je ikad za sebe rekao da je hrabar? ako netko i je, taj laže...nitko od nas nije hrabarbetty.boop wrote:ebenica wrote:onda se pojavi novi...kad nisi u pravu uvijek je teško reagirat kako reba pa počinju obrane a napad je u stvari najjača obranabetty.boop wrote:aha, da
pa cekaj, to je onda kukavicluk
zasto bi napadao ako nisi u pravu, umjesto da samo priznas da nisi u pravu
ego ?
yebo te ego ako poslije patis :p
Guest- Guest
kaj? ne mogu ni ja bit malo u pravu?:Pbetty.boop wrote:ebenica wrote:možda ti samo nedaš nikom da te čuva...zatvoriš se u čahuru i misliš da ti svi žele neko zlo:)betty.boop wrote:ebenica wrote:jasno:)...samo je neki puta tvoja želja dosta sebična pa onda ljudi pomisle da si loša osoba a daleko si u stvari od toga:)betty.boop wrote:
oh, shut the fuck up
Guest- Guest
ebenica wrote:kaj? ne mogu ni ja bit malo u pravu?:Pbetty.boop wrote:ebenica wrote:možda ti samo nedaš nikom da te čuva...zatvoriš se u čahuru i misliš da ti svi žele neko zlo:)betty.boop wrote:ebenica wrote:jasno:)...samo je neki puta tvoja želja dosta sebična pa onda ljudi pomisle da si loša osoba a daleko si u stvari od toga:)betty.boop wrote:
oh, shut the fuck up
mozes, ali to mi malo ide na zivce :D
betty.boop-
2015-01-23
to ti i kažem, svi smo mi kukavice jer imamo kaj izgubit, samo kaj svatko od nas misli da je pametan s načinom na koji će to izgubit, a neki puta želi izgubiti namjerno jer je ono kaj je sad sigurnije od onoga što će bit...mračan tavan koji nam je poznat je puno sigurnije mjesto nego široka livada puna sunca o kojoj ne znamo ništa:)betty.boop wrote:hrabar je onaj koji nema sto izgubit ...
Guest- Guest
neću onda više:Dbetty.boop wrote:ebenica wrote:
kaj? ne mogu ni ja bit malo u pravu?:P
mozes, ali to mi malo ide na zivce :D
Guest- Guest
ebenica wrote:to ti i kažem, svi smo mi kukavice jer imamo kaj izgubit, samo kaj svatko od nas misli da je pametan s načinom na koji će to izgubit, a neki puta želi izgubiti namjerno jer je ono kaj je sad sigurnije od onoga što će bit...mračan tavan koji nam je poznat je puno sigurnije mjesto nego široka livada puna sunca o kojoj ne znamo ništa:)betty.boop wrote:hrabar je onaj koji nema sto izgubit ...
ja bi uvijek izabrala sunce
(lazem, seronja sam)
betty.boop-
2015-01-23
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 35 of 50