YouTube
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 32 of 50
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Re: YouTube
jao, umrijet cu od ljepote !
film realiziran bez specijalnih efekata
film realiziran bez specijalnih efekata
betty.boop-
2015-01-23
koja priroda ..di je to? idem se selit. samo zbog toga bi gledo film:O...orao i dijete? vrancuski ne znam beknut:/
prejebeno
prejebeno
Guest- Guest
tirol, austrija
sad vidjeh najavu, danas izasao u kinima ... inace ne idem bas u kino, al ovo bi vrijedilo pogledat na giant screenu
orao i dijete, da
sad vidjeh najavu, danas izasao u kinima ... inace ne idem bas u kino, al ovo bi vrijedilo pogledat na giant screenu
orao i dijete, da
betty.boop-
2015-01-23
šteta, mislio sam da je negdje dalje, neka jebena kanada, ovo mi je preblizu, k'o da i nisam otiš'o...isti sjebani svijet...
nisam ljubitelj kina, radije doma pogledam...u stvari ne volim nikakva mračna mjesta ni ljude baš:D
nisam ljubitelj kina, radije doma pogledam...u stvari ne volim nikakva mračna mjesta ni ljude baš:D
Guest- Guest
meni u kinu bude cak preglasno, pa me streca :D
izadjem s drhtavicom ...
izadjem s drhtavicom ...
betty.boop-
2015-01-23
:D:D....ne sjećam se kad sam zadnji put bio u kinu:D...možda se ti tad još nisi ni rodila:Dbetty.boop wrote:meni u kinu bude cak preglasno, pa me streca :D
izadjem s drhtavicom ...
Guest- Guest
django mi je ok..ovaj zadnji mi je nekak loš, ko da se malo ponavlja, više mi je nekak posato dosadan:/
ne pratim ti ja prvenstvo, gledao sam samo kad su baklje padale:D:D..to mi je nekak radi tog plemenskog zvuka:D
ne pratim ti ja prvenstvo, gledao sam samo kad su baklje padale:D:D..to mi je nekak radi tog plemenskog zvuka:D
Guest- Guest
noć betty, sanjaj nekaj unaprijed:D...npr. kak sam dobio na lotu i otišao živjet na neku planinu, kak ti ide sve je moguće:)
Guest- Guest
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 32 of 50