YouTube
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 17 of 50
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Re: YouTube
na danasnji dan, prije 7 godina sam bila na ovom koncertu
betty.boop-
2015-01-23
2014-04-14
Zanimljiva mi je činjenica kako ljudi utječu na glazbeni smjer kojim bih se upustila u ovo veče. Toliko različitosti, toliko osjećaja, uspomena uz svaki od njih. Premišljam se i ne znam u koji bih se upustila. U takvim dvojbama prepustim se nečem dječjem, poput one koju sam Betiki pustila nedavno prije :) Nešto s osmjehom, i običnim glupiranjem . Ide :)
Guest- Guest
MTV mi je upaljen, pa ću stavljati pjesme koje mi se svide na prvu. Evo jedne:) :
Guest- Guest
Dok gledam MTV, palo mi je na pamet da poželimo sreću Nini Kraljić jer je zbilja na svjetskom nivou bez obzira na razne objede. I meni tako krasan dečkić koji će joj biti u konkurenciji, idu linkovi :)
Guest- Guest
mativka wrote:Zanimljiva mi je činjenica kako ljudi utječu na glazbeni smjer kojim bih se upustila u ovo veče. Toliko različitosti, toliko osjećaja, uspomena uz svaki od njih. Premišljam se i ne znam u koji bih se upustila. U takvim dvojbama prepustim se nečem dječjem, poput one koju sam Betiki pustila nedavno prije :) Nešto s osmjehom, i običnim glupiranjem . Ide :)
betika, kao sinonim za djetinjasto i glupiranje
interesting :D
betty.boop-
2015-01-23
betty.boop wrote:
betika, kao sinonim za djetinjasto i glupiranje
interesting :D
Ma, ti mi djeluješ poput leptirića na cvjetnoj livadi :) Iako, svatko ima i "onih" svojih dana :D
Guest- Guest
sad si me podsjetila na jednog lika kojeg povrsno znam, al eto zove me leptiric
betty.boop-
2015-01-23
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 17 of 50