YouTube
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 30 of 50
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Re: YouTube
već dugo nitko nije tak ljubazan prema meni ..ak će ti trebat zagrljaj ja čem ti ga dat, padneš mi na moja muška, široka,
dječački bezdlaka prsa i primiš se najjače kaj moreš, ja čem ti šapnut, sve je u redu betty, sad si na sigurnom ...
znaš da u londonu postoji rain room? kiša pada svuda osim na mjestu na kojem stojiš...to su uzeli ideju mog zagrljaja:P
dječački bezdlaka prsa i primiš se najjače kaj moreš, ja čem ti šapnut, sve je u redu betty, sad si na sigurnom ...
znaš da u londonu postoji rain room? kiša pada svuda osim na mjestu na kojem stojiš...to su uzeli ideju mog zagrljaja:P
Guest- Guest
gledam sad tu rain room, fora je ! ja bi tu cijeli dan ostala :D
samo ne mogu na poslu pojacat zvuk, pa ne cujem u cemu je tocno kvaka ... jel to prava voda il sta ?
jesi ti bio, plesao na kisi ?
samo ne mogu na poslu pojacat zvuk, pa ne cujem u cemu je tocno kvaka ... jel to prava voda il sta ?
betty.boop-
2015-01-23
prava voda, to se gasi ispred tebe, praktički hodaš kroz kišu bez kišobrana:D..jebeno, bio:)betty.boop wrote:... jel to prava voda il sta ?
Guest- Guest
pa čuj ja putujem s krivim ljudima koje tak neke stvari uopće ne zanimaju, pa kad odemo negdje na utakmicu oni se ili trijezne ili piju a ja prvo odem na tak nekabetty.boop wrote:se dugo ceka u redu ?
zanimljiva mjesta..neki put mi bude tužno, sam nemaš to iskustvo s kim podijelit kasnije:/...nije bio baš interes kad sam ja bio..valjda je to njima isfurano već...ai idem:)
Guest- Guest
zato je nekad najbolje ic sam
u londonu sam bila samo jednom brzinski, islo mi se popit caj :D
hodala sam 13 sati taj dan, uglavnom po kisi
u londonu sam bila samo jednom brzinski, islo mi se popit caj :D
hodala sam 13 sati taj dan, uglavnom po kisi
betty.boop-
2015-01-23
pomijesano kao sarena vocna salata ili pomijesano kao pasteta i mlijeko ?
betty.boop-
2015-01-23
volim i vocne salate i pastetu i mlijeko :D nije to taj osjećaj, više ko iz tvog spota, kak dragi ljudi imaju moć da te razvesele ali isto tak i rastuže...možda sam samo pichkica u duši, tko će ga znat:Dbetty.boop wrote:pomijesano kao sarena vocna salata ili pomijesano kao pasteta i mlijeko ?
Guest- Guest
pa jedino dragi ljudi koje volis te i mogu dirnut, ovi ostali nisu ni bitni
necem te osudjivat, ja sam ipak kraljica pi*kica
necem te osudjivat, ja sam ipak kraljica pi*kica
betty.boop-
2015-01-23
tako je kako je....s time treba živjet.betty.boop wrote:pa jedino dragi ljudi koje volis te i mogu dirnut, ovi ostali nisu ni bitni
Guest- Guest
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 30 of 50