YouTube
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 16 of 50
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Re: YouTube
Čiji koncert?betty.boop wrote:
ja sam veceras trebala bit na koncertu, ali se kasno sjetila uzet karte i sad nema vise mjesta :D
Guest- Guest
Aaaaaaaaaaaaaaaaa, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....i ja bih, i ja bi!!!!!!! Ajme, koja šteta!!!!! Evo njima u čast, vječna:
Guest- Guest
bila sam 2009 na njima i bas je bio divan koncert
al nema veze, bit ce jos prilika :)
betty.boop-
2015-01-23
Hoće! :) I tada će biti još divnije, jer što više čekaš, to je doživljaj ljepši :) :betty.boop wrote:bila sam 2009 na njima i bas je bio divan koncert
Guest- Guest
https://www.youtube.com/watch?v=OeP4FFr88SQ
Nema veze, ja tvoje volim :) Ma, ja volim sve osim metala i te žestoke glazbe :) Oni su soft, najbolji im je prvi album. Obožavam ih, ne znam dal zbog riječi, prenesenih značenja, gitare u pozadini (u određenim pjesmama), prilagođeni su, fini, umjereni...Baš po mom ukusu koji je izuzetno raznolik :D Možda sam se vezala zbog prvog albuma od prije ihaaaj godina pa sam ostala vjerni fan :) Ali evo nešto što sam večeras čula na mtv-u. Nisam dugo gledala i ispala sam iz štosa, sjela i reko idem malo vidjeti što ima novog, kadli pjesma koja me uhvatila na prvi takt (odmah sam si ju zapisala i sada ću ju zapravo po drugi puta čuti), ajmo zajedno uživati :) :betty.boop wrote:ajoj, ja nekako ne podnosim coldplay
Guest- Guest
volim i ja svasta poslusat, takodjer kad cujem na poslu na radiu neku stvar koja me na prvu osvoji, zapisem i onda si ili skinem samo nju ili cijeli album izvodjaca
evo jedna s istim nazivom, al nesto drugaciji stil ... stavljala sam ju vec tu, cini mi se :)
evo jedna s istim nazivom, al nesto drugaciji stil ... stavljala sam ju vec tu, cini mi se :)
betty.boop-
2015-01-23
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 16 of 50