YouTube
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 20 of 50
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
Re: YouTube
2014-04-14
2014-04-14
Ljutio se na samog sebe, ali onda je pomislio kako je, u stvari, sasvim prirodno što ne zna što želi. Čovjek nikad ne može znati što treba željeti, jer živi samo jedan život i nikako ga ne može usporediti sa svojim prethodnim životima, niti ga u sljedećim životima popraviti.
Je li bolje biti s Terezom ili ostati sam?
Nema nikakve mogućnosti da provjeri koja je odluka bolja jer ne postoji mogućnost poređenja. Čovjek proživljava prvi put sve i bez pripreme. Kao glumac koji igra predstavu bez ikakve probe. Pa koliko onda vrijedi život ako je prva proba života već sam život? Život je onda uvijek sličan skici.
Samo, ni skica nije prava riječ, jer je skica uvijek nacrt za nešto, priprema za sliku.
A skica koja je naš život je skica ni za što, crtež iza koga ne slijedi slika.
Milan Kundera - Nepodnošljiva lakoća postojanja
Nema nikakve mogućnosti da provjeri koja je odluka bolja jer ne postoji mogućnost poređenja. Čovjek proživljava prvi put sve i bez pripreme. Kao glumac koji igra predstavu bez ikakve probe. Pa koliko onda vrijedi život ako je prva proba života već sam život? Život je onda uvijek sličan skici.
Samo, ni skica nije prava riječ, jer je skica uvijek nacrt za nešto, priprema za sliku.
crvenkasti-
2014-04-17
betty.boop wrote:ova ce pobijedit veceras :)
Uz Ninu i moj favorit. Upravo sam se vratila iz Lidla s hrpom grickalica, vitamina, sokova. Spremna sam za večerašnji Eurosong :)
Već sada sam napeta kao puška :)
Guest- Guest
crvenkasti wrote:Ljutio se na samog sebe, ali onda je pomislio kako je, u stvari, sasvim prirodno što ne zna što želi. Čovjek nikad ne može znati što treba željeti, jer živi samo jedan život i nikako ga ne može usporediti sa svojim prethodnim životima, niti ga u sljedećim životima popraviti.
Guest- Guest
Joj, Nina je sinoć bila jako loša. Imala sam osjećaj da joj glas stalno puca. Neuvjerljiva, ma sjena nastupa iz polufinala. Ali opet, trema je gadna stvar, a tko zna i jesu li imali kakvih tehničkih poteškoća...Nema veze, događa se...
Mali iz Švedske me oborio s nogu, em pjesmica em osmijeh :)
Uglavnom, zadovoljna sam pobjednikom.
Mali iz Švedske me oborio s nogu, em pjesmica em osmijeh :)
Uglavnom, zadovoljna sam pobjednikom.
Guest- Guest
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 20 of 50