U Srbiji potpuna rehabilitacija cetnistva.I cetnicima boracke mirovine
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: U Srbiji potpuna rehabilitacija cetnistva.I cetnicima boracke mirovine
dzango wrote:Ma jok. Radim ja. Nego mala plata pa dobro dođe ova subotnja dnevnica za demonstracije.crvenkasti wrote:dzango wrote:Ide dobro. Niko od nas se ne nada brzom rešenju. Sendvičari postaju nervozni.debotoijusto wrote:dzango wrote:Četnici su rehabilitovani odavno. Nije u tome stvar. Njih više i nema da bi mogao da im daš penziju. Ovime će još lakše da se obezbede botovi i stanačka vojska sendvičara.
ima djece obitelji... vjerujem da ovih iz domovinskog rata 1999 ima ka u prici ... i onih iz okolnih ratova 90-ih
dva svjedoka+lord sandwich
reci mi kako napreduje prosvjed , ima jos zara ? gdje bi mogao na mrezi naci neku realnu sliku stanja ?
Danas je možda najrealniji. Mada se ja mnogo ne udubljujem u sve to. Šetam zbog sebe i svog psihičkog zdravlja i to je to.
Ne seri.
Obećali su ti, kad skinu Vučića i dođu oni, da ćeš te zaposliti.
Posao iz snova. Samo njega treba skinuti. Ubacit će te u neki upravni odbor. Ništa ne radiš, a svaki mjesec par tisuća eura.
Nek ti viču da si sendvičar. Tko ih jebe.
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
Misliš da budem kalif umesto kalifa? Može i ova boračka penzija i so jaja.crvenkasti wrote:dzango wrote:Ma jok. Radim ja. Nego mala plata pa dobro dođe ova subotnja dnevnica za demonstracije.crvenkasti wrote:dzango wrote:Ide dobro. Niko od nas se ne nada brzom rešenju. Sendvičari postaju nervozni.debotoijusto wrote:
ima djece obitelji... vjerujem da ovih iz domovinskog rata 1999 ima ka u prici ... i onih iz okolnih ratova 90-ih
dva svjedoka+lord sandwich
reci mi kako napreduje prosvjed , ima jos zara ? gdje bi mogao na mrezi naci neku realnu sliku stanja ?
Danas je možda najrealniji. Mada se ja mnogo ne udubljujem u sve to. Šetam zbog sebe i svog psihičkog zdravlja i to je to.
Ne seri.
Posao iz snova. Samo njega treba skinuti. Ubacit će te u neki upravni odbor. Ništa ne radiš, a svaki mjesec par tisuća eura.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:Misliš da budem kalif umesto kalifa? Može i ova boračka penzija i so jaja.crvenkasti wrote:dzango wrote:Ma jok. Radim ja. Nego mala plata pa dobro dođe ova subotnja dnevnica za demonstracije.crvenkasti wrote:dzango wrote:
Ide dobro. Niko od nas se ne nada brzom rešenju. Sendvičari postaju nervozni.
Ne seri.
Ma imaš par tisuća eura mjesečno, samo da ga srušimo. Možda i više, ako svaki put dođeš s tranparentom.
crvenkasti-
2014-04-17
Svaki put. Ima i crno na belo slike po portlima sve sa mojom njuškom pored transparenta.crvenkasti wrote:dzango wrote:Misliš da budem kalif umesto kalifa? Može i ova boračka penzija i so jaja.crvenkasti wrote:dzango wrote:Ma jok. Radim ja. Nego mala plata pa dobro dođe ova subotnja dnevnica za demonstracije.crvenkasti wrote:
Ne seri.
Ma imaš par tisuća eura mjesečno, samo da ga srušimo. Možda i više, ako svaki put dođeš s tranparentom.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Crveni ti besplatno za sulju agitiras?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Za pare... :)
kaya wrote:Crveni ti besplatno za sulju agitiras?
Ma zajebavam četnika.
crvenkasti-
2014-04-17
Antifašizam na djelu...Na srpski način...
Guest- Guest
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» U Srbiji počinje rehabilitacija Milana Nedića još jednog ratnog zločinca
» Dok Hrvatsku optuzuju za fasizam dotle u Srbiji ide dalje rehabilitacija Milana Nedica
» Užas u Srbiji: zbog povrede cijelu zimu među četnicima
» U Srbiji zgrazanje,sok!Prvo javno pusenje ku..a u medijskom prostoru.U glabnoj roli kurva i unuk pjevaca i pobornika cetnistva i Draze Ere Ojdanica
» Pupovac je simpatizer četništva , razotkrio se
» Dok Hrvatsku optuzuju za fasizam dotle u Srbiji ide dalje rehabilitacija Milana Nedica
» Užas u Srbiji: zbog povrede cijelu zimu među četnicima
» U Srbiji zgrazanje,sok!Prvo javno pusenje ku..a u medijskom prostoru.U glabnoj roli kurva i unuk pjevaca i pobornika cetnistva i Draze Ere Ojdanica
» Pupovac je simpatizer četništva , razotkrio se
Page 4 of 4