Pupovac je simpatizer četništva , razotkrio se
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Pupovac je simpatizer četništva , razotkrio se
Kao jedan od ciljeva istaknuo je civilizacijski odnos prema žrtvama Drugog svjetskog rata, prije svega prema žrtvama nacizma, fašizma i ustaštva.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Pupovac je simpatizer četništva , razotkrio se
"Postoje ciljevi koje želimo postići"
"Nemojte misliti da smo mi ti koji zaboravljamo koje su civilizacijske obaveze prema žrtvama u jasenovačkom logoru, to biste možda neke druge stranke mogli pitati, ali mene i moju stranku sasvim sigurno ne možete pitati", rekao je potpredsjednik SDSS-a.
Na konstataciju da javnost čudi njegova lojalnost prema HDZ-u i čvrsta obrana premijera Plenkovića dok iz HDZ-a stižu takve poruke, a Plenković osniva povjerenstva koja tek trebaju odlučiti što se dogodilo u Jasenovcu, Pupovac je ustvrdio kako "uz sve razlike koje postoje među nama, postoje i neki ciljevi koje želimo postići".
Kao jedan od ciljeva istaknuo je civilizacijski odnos prema žrtvama Drugog svjetskog rata, prije svega prema žrtvama nacizma, fašizma i ustaštva. Kao drugi cilj izdvojio je uređenje zemlje na vrijednostima koje će zaustaviti "opako desničarenje" koje destabilizira Hrvatsku i može je odvesti u politički kaos, koji je već prošla.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/pupovac-uz-sve-razlike-s-hdzom-postoje-ciljevi-koje-zelimo-postici/969061.aspx
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
Kao jedan od ciljeva istaknuo je civilizacijski odnos prema žrtvama Drugog svjetskog rata, prije svega prema žrtvama nacizma, fašizma i ustaštva.
GOSPODINE PUPOVAC A ČETNIKE STE IZOSTAVILI ???!!!???
Like · Reply · 1 · 7 mins
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
Pokolj u Zabiokovlju se je dogodio za vrijeme četničkog pohoda 29. kolovoza 1942. godine tijekom završnih djelovanja u sklopu talijanske operacije Albia protiv biokovskih partizana. Tada je stradao 141 civil u selima Rašćane, Kozica, Dragljane i Župa među kojima su i tri svećenika: kozički fra Ladislav Ivanković, rašćanski don Ivan Čondić i župski don Josip Braeonović.
"Nemojte misliti da smo mi ti koji zaboravljamo koje su civilizacijske obaveze prema žrtvama u jasenovačkom logoru, to biste možda neke druge stranke mogli pitati, ali mene i moju stranku sasvim sigurno ne možete pitati", rekao je potpredsjednik SDSS-a.
Na konstataciju da javnost čudi njegova lojalnost prema HDZ-u i čvrsta obrana premijera Plenkovića dok iz HDZ-a stižu takve poruke, a Plenković osniva povjerenstva koja tek trebaju odlučiti što se dogodilo u Jasenovcu, Pupovac je ustvrdio kako "uz sve razlike koje postoje među nama, postoje i neki ciljevi koje želimo postići".
Kao jedan od ciljeva istaknuo je civilizacijski odnos prema žrtvama Drugog svjetskog rata, prije svega prema žrtvama nacizma, fašizma i ustaštva. Kao drugi cilj izdvojio je uređenje zemlje na vrijednostima koje će zaustaviti "opako desničarenje" koje destabilizira Hrvatsku i može je odvesti u politički kaos, koji je već prošla.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/pupovac-uz-sve-razlike-s-hdzom-postoje-ciljevi-koje-zelimo-postici/969061.aspx
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
GOSPODINE PUPOVAC A ČETNIKE STE IZOSTAVILI ???!!!???
Like · Reply · 1 · 7 mins
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
Pokolj u Zabiokovlju se je dogodio za vrijeme četničkog pohoda 29. kolovoza 1942. godine tijekom završnih djelovanja u sklopu talijanske operacije Albia protiv biokovskih partizana. Tada je stradao 141 civil u selima Rašćane, Kozica, Dragljane i Župa među kojima su i tri svećenika: kozički fra Ladislav Ivanković, rašćanski don Ivan Čondić i župski don Josip Braeonović.
2014-04-11
I da je reinkarnirani Draža, HDZ ga treba i bit će u Vladi.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
..preko vase mrtvog..nekom ce karijera izvisiti...Eva_ wrote:I da je reinkarnirani Draža, HDZ ga treba i bit će u Vladi.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ma Vaso je u timu isto. Ono je EPP.
2017-03-21
mozda...ali ako na ovo pristane..velim progutao bi on koalciju sa hns-om,hss-om pa cak i ids-om..ali jbg kod njih javno nije nista obecavao za razliku od sdp-a i sdss-a tj pupovca..dapace nitko u to nije smio sumnjati u njegova obecanja..pristane li a hdz izgubi sljedece izbore nema vise popravnog..a kako rekoh vaso je bez hdz-a nista niti bez njega mogao bi samo sanjati u krevetu zene poput ane rucner sa kojom je sad u vezi..Eva_ wrote:Ma Vaso je u timu isto. Ono je EPP.
2015-09-08
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
ČETNIKE JE IZOSTAVIO.
MORAT CEŠ OVO DRAGI MOJ PUPOVAC OBJASNITI.
ZLOČINI SU ZLOČINI
ILI CIVILNE ŽRTVE OD STRANE ČETNIKA NISU ŽRTVE ???!!!???
2014-04-11
Ništa se ti nebrini , Pupovac mi je upravao dao ogroman alat da ga optužim za simpatiziranje četništva.Eva_ wrote:I da je reinkarnirani Draža, HDZ ga treba i bit će u Vladi.
HVALA PUPOVAC.
2014-04-11
Memorirao sam ovu stranicu i njegovu izjavu.
SAD JE GOTOV.
SAD JE GOTOV.
2014-04-11
Da nisam ovak pristojna sad bih ti kazala kaj bi on sve progutao za sinekuru.vuksadinare wrote:mozda...ali ako na ovo pristane..velim progutao bi on koalciju sa hns-om,hss-om pa cak i ids-om..ali jbg kod njih javno nije nista obecavao za razliku od sdp-a i sdss-a tj pupovca..dapace nitko u to nije smio sumnjati u njegova obecanja..pristane li a hdz izgubi sljedece izbore nema vise popravnog..a kako rekoh vaso je bez hdz-a nista niti bez njega mogao bi samo sanjati u krevetu zene poput ane rucner sa kojom je sad u vezi..Eva_ wrote:Ma Vaso je u timu isto. Ono je EPP.
2017-03-21
Pupovac je danas napravio grešku i to ogromnu ....osuda fašizma , nacizma i USTAŠA.
Bla bla bla žrtve ovo ono .....nigdje ni spomena četnicima.
AUUUUUUUUUUU KOJA GREŠKA.
SAD SI MOJ.
SIMPATIZERU ČETNIŠTVA.
Bla bla bla žrtve ovo ono .....nigdje ni spomena četnicima.
AUUUUUUUUUUU KOJA GREŠKA.
SAD SI MOJ.
SIMPATIZERU ČETNIŠTVA.
2014-04-11
GOTOV JE , IMAM NJEGOVU IZJAVU.
Vec sam poceo kampanju.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/blago-hdzu-koji-pupovca-ima/969082.aspx
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
Pupovac je simpatizer četništva.
Vec sam poceo kampanju.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/blago-hdzu-koji-pupovca-ima/969082.aspx
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
Pupovac je simpatizer četništva.
2014-04-11
Eva_ wrote:I da je reinkarnirani Draža, HDZ ga treba i bit će u Vladi.
evo jedna moja
Guest- Guest
kud bas esih..ona kusala vlast nije...ajd da si vasu stavio ili đakica..ili jandrokovica...Pinochet wrote:Eva_ wrote:I da je reinkarnirani Draža, HDZ ga treba i bit će u Vladi.
evo jedna moja
2015-09-08
to znaci da su saveznici cetnici,
oni uvazavaju zrtve nacizma.
to smo videli nedavno u hrvatskoj,
bas vezano za jasenovac.
bas vezano za jasenovac.
Guest- Guest
Ti četnici su klali civile i radili etnicka čišcenja , doduše i puno svojih Srba su ubili .....stvar je u tome šta Pupovac glumi antifašistu i onda imenuje samo ustaše a o četnicima ni zuc a prica o nevinim žrtvama ww2.pizzon wrote:to znaci da su saveznici cetnici,
bas vezano za jasenovac.
On il ce u onu recenicu ubacit četnike i to javno pred cijelim narodom il je simpatizer četništva iz nekog razloga ....al je simpatizer očito.
2014-04-11
Inace Pizzon ti nekužiš šta ja radim : korumpirani kradeze oce sa ovima u koaliciju a ja želim srušiti kradeze pa sam ih prozvao četničkim kradezeom a danas mi je Pupovac dao ogroman alat da ga povežem s četničkim pokretom.
Ja znam da Pupovac nije četnik al ovisi o matici i šta ona misli a vlasnik te matice je Vučić koji je četnik i sada je Pupovac namjerno izostavio četnike da se nezamjeri Vučiću i Srbiji a prica o nevinim žrtvama ww2 i imenicno spominje ustaše.
O četnicima ni zuc.
Ja znam zašto al to ce raja naknadno zakljucit......trenutno ja ga samo optužujem da je simpatizer četnika i kao dokaz prilažem njegovu izjavu ......a četnicki kradeze bi s njima u koaliciju da formira vlast.
HVALA PUPOVAC NA OVOJ IZJAVI DANAS.
Ja znam da Pupovac nije četnik al ovisi o matici i šta ona misli a vlasnik te matice je Vučić koji je četnik i sada je Pupovac namjerno izostavio četnike da se nezamjeri Vučiću i Srbiji a prica o nevinim žrtvama ww2 i imenicno spominje ustaše.
O četnicima ni zuc.
Ja znam zašto al to ce raja naknadno zakljucit......trenutno ja ga samo optužujem da je simpatizer četnika i kao dokaz prilažem njegovu izjavu ......a četnicki kradeze bi s njima u koaliciju da formira vlast.
2014-04-11
Ima da se pobiju međusobom : desna struja HDZa vs tzv proeuropska a u biti četnička.RayMabus wrote:Inace Pizzon ti nekužiš šta ja radim : korumpirani kradeze oce sa ovima u koaliciju a ja želim srušiti kradeze pa sam ih prozvao četničkim kradezeom a danas mi je Pupovac dao ogroman alat da ga povežem s četničkim pokretom.
O četnicima ni zuc.
«Ako je Babilon pretvoren u prah,ako je Egipat postao pustoš,ako je Sicilija mogla imati 160 bogatih i razvijenih gradova koji su opljačkane ruševine prije nulte godine – i gotovo da su pustinja od tada nadalje.Sve to usprkos ukupnom radu,mudrosti i dobroj volji ljudskih bića.Prema tome mora slijediti,kao što mrak dolazi poslije zalaska,da postoji nešto što čovijek ne zna vezano uz njegov rad i njegove načine.To nešto mora biti toliko smrtonosno i toliko sveprisutno da uništava sve ljudske ambicije i šanse puno prije njihovog vremena.»
«Ta stvar morala bi biti neki prirodni zakon za koji čovijek nije niti pretpostavljao da postoji.»
«Izgleda da takav zakon postoji,jer odgovara opisu da je smrtonosan,nepoznat i obuhvaća sve aktivnosti.»
«Zakon bi izgledao ovako:
TREĆA STRANKA MORA BITI PRISUTNA I NEPOZNATA U SVAKOJ SVAĐI DA BI SUKOB UOPĆE POSTOJAO.
ili
DA BI DOŠLO DO SVAĐE,NEPOZNATA TREĆA STRANKA MORA BITI AKTIVNA U POTICANJU SVAĐE IZMEĐU DVA POTENCIJALNA PROTIVNIKA.
ili
DOK SE OPĆENITO SMATRA DA JE ZA SVAĐU POTREBNO DVOJE,TREĆA STRANKA MORA POSTOJATI I MORA RAZVITI SVAĐU DA BI ZAPRAVO DOŠLO DO SUKOBA.»
«Lako je vidjeti da se dvoje u konfliktu svađa.To je očigledno.Ono što je teže vidjeti ili posumnjati jest da je treća stranka postojala i aktivno promicala svađu.»
2014-04-11
RayMabus wrote:Ti četnici su klali civile i radili etnicka čišcenja , doduše i puno svojih Srba su ubili .....stvar je u tome šta Pupovac glumi antifašistu i onda imenuje samo ustaše a o četnicima ni zuc a prica o nevinim žrtvama ww2.pizzon wrote:to znaci da su saveznici cetnici,
bas vezano za jasenovac.
On il ce u onu recenicu ubacit četnike i to javno pred cijelim narodom il je simpatizer četništva iz nekog razloga ....al je simpatizer očito.
ako i kad prica o nevin zrtvama to ne znaci da medju njima nema hrvata.
u jaseonovcu je bilo i izvesnog broja hrvata koji su prizali otpor ili sl.
ne moze on da osudi cetnike, generalno, kao ih vec saveznici priznaju.
kada saveznici priznaju ustase, kao pokret otpora, govricemo o njihovim
zlocinima kao izolovanim slucajevima. dotle, nema znaka jednakosti
izmedju cetnika, partizana sa jedne strane, ucensici gradjanskog rata i gerile i ustasa sa druge.
Guest- Guest
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» PUPOVAC NAMJESTIO BANDIĆU NOVČIĆ(RAZOTKRIO JUGOSLOVENSKI INDEX)
» Simpatizer ISILa porijeklom iz BiH u Kopenhagenu ranio dva policajca i jednog civila
» U Srbiji potpuna rehabilitacija cetnistva.I cetnicima boracke mirovine
» Trumpa je razotkrio časnik CIA-e
» Mikulić razotkrio Pernara
» Simpatizer ISILa porijeklom iz BiH u Kopenhagenu ranio dva policajca i jednog civila
» U Srbiji potpuna rehabilitacija cetnistva.I cetnicima boracke mirovine
» Trumpa je razotkrio časnik CIA-e
» Mikulić razotkrio Pernara
Page 1 of 3