Sirijska oporba ne želi pomoć Moskve u borbi protiv ISIL-a
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Sirijska oporba ne želi pomoć Moskve u borbi protiv ISIL-a
Pogledaj video: http://lifenews.ru/news/166053red wolf wrote:marcus-t wrote:
šta ću shvatiti? Da ti nisi za wehabije i glavosjeke ali svejedno ti nekako toplo oko srca kad pročitaš da napreduju na ratištu? Pa nije to toliko teško za shvatiti.
Ti imaš problema. ali nije kasno da se njima pozabaviš...
Možda shvatiš čijim se uspjesima na terenu raduješ. Ali prije da nećeš. A ono što ti ja mogu reći sa sigurnošću, oni koji čine ovakve zločine bit će satrani. Budi siguran u to.
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
marcus-t wrote:Pogledaj video: http://lifenews.ru/news/166053red wolf wrote:marcus-t wrote:
šta ću shvatiti? Da ti nisi za wehabije i glavosjeke ali svejedno ti nekako toplo oko srca kad pročitaš da napreduju na ratištu? Pa nije to toliko teško za shvatiti.
Možda shvatiš čijim se uspjesima na terenu raduješ. Ali prije da nećeš. A ono što ti ja mogu reći sa sigurnošću, oni koji čine ovakve zločine bit će satrani. Budi siguran u to.
Odgovorio sam ti na drugoj temi...
Guest- Guest
Hajde odgovori i na ovoj. Ili se barem malo kikoći uz ovaj video gdje wehabije gaze tenkom sirijskog zarobljenika.red wolf wrote:marcus-t wrote:Pogledaj video: http://lifenews.ru/news/166053red wolf wrote:marcus-t wrote:
2015-10-07
marcus-t wrote:Hajde odgovori i na ovoj. Ili se barem malo kikoći uz ovaj video gdje wehabije gaze tenkom sirijskog zarobljenika.red wolf wrote:marcus-t wrote:Pogledaj video: http://lifenews.ru/news/166053red wolf wrote:marcus-t wrote:
Ti si bolestan...
Guest- Guest
Ne sinko, bolestan je onaj tko se raduje kad ovakvi napreduju na bojištu. I jo še nekontrolirano kikoću. Hajde još malo, please. Nisi dugo.red wolf wrote:marcus-t wrote:Hajde odgovori i na ovoj. Ili se barem malo kikoći uz ovaj video gdje wehabije gaze tenkom sirijskog zarobljenika.red wolf wrote:marcus-t wrote:Pogledaj video: http://lifenews.ru/news/166053red wolf wrote:marcus-t wrote:
Ti si bolestan...
2015-10-07
marcus-t wrote:Ne sinko, bolestan je onaj tko se raduje kad ovakvi napreduju na bojištu. I jo še nekontrolirano kikoću. Hajde još malo, please. Nisi dugo.red wolf wrote:marcus-t wrote:Hajde odgovori i na ovoj. Ili se barem malo kikoći uz ovaj video gdje wehabije gaze tenkom sirijskog zarobljenika.red wolf wrote:marcus-t wrote:Pogledaj video: http://lifenews.ru/news/166053red wolf wrote:marcus-t wrote:
Ti si bolestan...
Pa ne napreduju oni, već oni koje Rusi bombardiraju, pa opet idu naprijed...
Guest- Guest
Vjerujem da su Rusi jako razočarani zapadnim partnerima, kako to da još nisu uspjeli pronaći nekakvu oporbu koja bi se borila za vrijednosti koje zapad predstavlja. Možda je i Zapadu neugodno što nemaju sada nikoga na terenu koga bi mogli otvoreno podržati. Pa i te snage koje su do sada podržavane su sigurno razočarene time što ih ruje prže, a zapad šutke promatra :))) Nema veze, sad će se dodatno naoružat diktator, Buratino će ostalo...
mutava baštarda wrote:Vjerujem da su Rusi jako razočarani zapadnim partnerima, kako to da još nisu uspjeli pronaći nekakvu oporbu koja bi se borila za vrijednosti koje zapad predstavlja. Možda je i Zapadu neugodno što nemaju sada nikoga na terenu koga bi mogli otvoreno podržati. Pa i te snage koje su do sada podržavane su sigurno razočarene time što ih ruje prže, a zapad šutke promatra :))) Nema veze, sad će se dodatno naoružat diktator, Buratino će ostalo...
Zato Assadove snage i bježe...hahahahahahahahahaha
Guest- Guest
red wolf wrote:mutava baštarda wrote:Vjerujem da su Rusi jako razočarani zapadnim partnerima, kako to da još nisu uspjeli pronaći nekakvu oporbu koja bi se borila za vrijednosti koje zapad predstavlja. Možda je i Zapadu neugodno što nemaju sada nikoga na terenu koga bi mogli otvoreno podržati. Pa i te snage koje su do sada podržavane su sigurno razočarene time što ih ruje prže, a zapad šutke promatra :))) Nema veze, sad će se dodatno naoružat diktator, Buratino će ostalo...
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Jel da je smiješno?mutava baštarda wrote:red wolf wrote:mutava baštarda wrote:Vjerujem da su Rusi jako razočarani zapadnim partnerima, kako to da još nisu uspjeli pronaći nekakvu oporbu koja bi se borila za vrijednosti koje zapad predstavlja. Možda je i Zapadu neugodno što nemaju sada nikoga na terenu koga bi mogli otvoreno podržati. Pa i te snage koje su do sada podržavane su sigurno razočarene time što ih ruje prže, a zapad šutke promatra :))) Nema veze, sad će se dodatno naoružat diktator, Buratino će ostalo...
Guest- Guest
red wolf wrote:Jel da je smiješno?mutava baštarda wrote:red wolf wrote:mutava baštarda wrote:Vjerujem da su Rusi jako razočarani zapadnim partnerima, kako to da još nisu uspjeli pronaći nekakvu oporbu koja bi se borila za vrijednosti koje zapad predstavlja. Možda je i Zapadu neugodno što nemaju sada nikoga na terenu koga bi mogli otvoreno podržati. Pa i te snage koje su do sada podržavane su sigurno razočarene time što ih ruje prže, a zapad šutke promatra :))) Nema veze, sad će se dodatno naoružat diktator, Buratino će ostalo...
2015-09-14
Pogubio si se. Uopće nisi ni shvatio šta čovjek piše.red wolf wrote:mutava baštarda wrote:Vjerujem da su Rusi jako razočarani zapadnim partnerima, kako to da još nisu uspjeli pronaći nekakvu oporbu koja bi se borila za vrijednosti koje zapad predstavlja. Možda je i Zapadu neugodno što nemaju sada nikoga na terenu koga bi mogli otvoreno podržati. Pa i te snage koje su do sada podržavane su sigurno razočarene time što ih ruje prže, a zapad šutke promatra :))) Nema veze, sad će se dodatno naoružat diktator, Buratino će ostalo...
2015-10-07
marcus-t wrote:Pogubio si se. Uopće nisi ni shvatio šta čovjek piše.red wolf wrote:mutava baštarda wrote:Vjerujem da su Rusi jako razočarani zapadnim partnerima, kako to da još nisu uspjeli pronaći nekakvu oporbu koja bi se borila za vrijednosti koje zapad predstavlja. Možda je i Zapadu neugodno što nemaju sada nikoga na terenu koga bi mogli otvoreno podržati. Pa i te snage koje su do sada podržavane su sigurno razočarene time što ih ruje prže, a zapad šutke promatra :))) Nema veze, sad će se dodatno naoružat diktator, Buratino će ostalo...
Sad me slušaj...Posrali ste se u Ukrajini...Sad ovdje...Podcijenili ste snagu čovjeka...
Guest- Guest
red wolf wrote:marcus-t wrote:Pogubio si se. Uopće nisi ni shvatio šta čovjek piše.red wolf wrote:mutava baštarda wrote:Vjerujem da su Rusi jako razočarani zapadnim partnerima, kako to da još nisu uspjeli pronaći nekakvu oporbu koja bi se borila za vrijednosti koje zapad predstavlja. Možda je i Zapadu neugodno što nemaju sada nikoga na terenu koga bi mogli otvoreno podržati. Pa i te snage koje su do sada podržavane su sigurno razočarene time što ih ruje prže, a zapad šutke promatra :))) Nema veze, sad će se dodatno naoružat diktator, Buratino će ostalo...
Sad me slušaj...Posrali ste se u Ukrajini...Sad ovdje...Podcijenili ste snagu čovjeka...
2015-09-14
i onda su se neki čudili kad sam ja rekao da bi ovaj komad teletine u reali u svakoj kombinaciji bio ispičkan do bola... jebote pa njega bi i razbojnica isheklala....
2015-08-08
mutava baštarda wrote:red wolf wrote:marcus-t wrote:Pogubio si se. Uopće nisi ni shvatio šta čovjek piše.red wolf wrote:mutava baštarda wrote:Vjerujem da su Rusi jako razočarani zapadnim partnerima, kako to da još nisu uspjeli pronaći nekakvu oporbu koja bi se borila za vrijednosti koje zapad predstavlja. Možda je i Zapadu neugodno što nemaju sada nikoga na terenu koga bi mogli otvoreno podržati. Pa i te snage koje su do sada podržavane su sigurno razočarene time što ih ruje prže, a zapad šutke promatra :))) Nema veze, sad će se dodatno naoružat diktator, Buratino će ostalo...
Guest- Guest
Ne, fašisti u Ukrajini su nasilno spriječili referendum o statusu Krima koji su bili potpisali još milsilm 2012. godine. Dobili su šta su tražili. i Dobit će još po pički.red wolf wrote:marcus-t wrote:Pogubio si se. Uopće nisi ni shvatio šta čovjek piše.red wolf wrote:mutava baštarda wrote:Vjerujem da su Rusi jako razočarani zapadnim partnerima, kako to da još nisu uspjeli pronaći nekakvu oporbu koja bi se borila za vrijednosti koje zapad predstavlja. Možda je i Zapadu neugodno što nemaju sada nikoga na terenu koga bi mogli otvoreno podržati. Pa i te snage koje su do sada podržavane su sigurno razočarene time što ih ruje prže, a zapad šutke promatra :))) Nema veze, sad će se dodatno naoružat diktator, Buratino će ostalo...
Ne, ti podcjenjuješ snagu buratina i ruskog zrakoplovstva. Uživaj. U narednim danima nagledaćeš se puno ovakvih slika kakve je Yehudi pejstao. Bit će prženih džihadista koliko voliš.
2015-10-07
marcus-t wrote:
Ne, ti podcjenjuješ snagu buratina i ruskog zrakoplovstva. Uživaj. U narednim danima nagledaćeš se puno ovakvih slika kakve je Yehudi pejstao. Bit će prženih džihadista koliko voliš.
Pa ne baš...
Guest- Guest
A ono o Ukrajini? To si preskočio? Znači svjestan si tko je kriv za sranja tamo. Dobro je, napreduješ.red wolf wrote:marcus-t wrote:
Pa ne baš...
Inače, znam da ti nećeš uživati u takvim videima i fotkama. Tebi su draže ove gdje islamisti gaze tenkovima zarobljenike. Samo, te ćeš gledati sve rjeđe.
2015-10-07
marcus-t wrote:
A ono o Ukrajini? To si preskočio? Znači svjestan si tko je kriv za sranja tamo. Dobro je, napreduješ.
Inače, znam da ti nećeš uživati u takvim videima i fotkama. Tebi su draže ove gdje islamisti gaze tenkovima zarobljenike. Samo, te ćeš gledati sve rjeđe.
Ti si bolestan čovjek...
Guest- Guest
Ma to ti ovisi s koje strane rešetki u Vrapču gledaš. Ne sekiraj se, sve će doći na svoje mjesto.red wolf wrote:marcus-t wrote:
A ono o Ukrajini? To si preskočio? Znači svjestan si tko je kriv za sranja tamo. Dobro je, napreduješ.
Ti si bolestan čovjek...
2015-10-07
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» SAD: treba podržati ISIL u borbi protiv Irana
» Kritika američke strategije u borbi protiv ISIL-a
» Obama podržao ISIL i Erdogana u borbi protiv Kurda
» Amerika ne želi pomoći Rusiji protiv ISIL-a
» Američka vojska koja se bori protiv ISIL-a dobila isti amblem kao ... ISIL
» Kritika američke strategije u borbi protiv ISIL-a
» Obama podržao ISIL i Erdogana u borbi protiv Kurda