Sirijska oporba ne želi pomoć Moskve u borbi protiv ISIL-a
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Sirijska oporba ne želi pomoć Moskve u borbi protiv ISIL-a
Šta je Ezekel? Kad god se uznemiriš počneš se nekontrolirano hihotati? Neka, proći će to kad tabletice počnu djelovati.red wolf wrote:hhahahahahahahahahahaEro wrote:Dosta je bilo crtića, ,ajd sad na spavanje... trkon.
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Ne ide ,pa ne ide, frustrira te to?...marcus-t wrote:Šta je Ezekel? Kad god se uznemiriš počneš se nekontrolirano hihotati? Neka, proći će to kad tabletice počnu djelovati.red wolf wrote:hhahahahahahahahahahaEro wrote:Dosta je bilo crtića, ,ajd sad na spavanje... trkon.
Guest- Guest
Puna podrška Rusiji i Asadu!
Samo prži!
Ta oporba je čak gora i od ISIL-a.
Samo prži!
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Koji manijaci ovdje pišu...jastreb wrote:Puna podrška Rusiji i Asadu!
Samo prži!
Guest- Guest
Šta ne ide? Treba ti opet stavljati videa sa sprženim wehabijama od danas? Ma, niš se ti ne brini, ide sve po planu.red wolf wrote:Ne ide ,pa ne ide, frustrira te to?...marcus-t wrote:Šta je Ezekel? Kad god se uznemiriš počneš se nekontrolirano hihotati? Neka, proći će to kad tabletice počnu djelovati.red wolf wrote:hhahahahahahahahahahaEro wrote:Dosta je bilo crtića, ,ajd sad na spavanje... trkon.
Nego, hajde reci ti meni onako ljudski, šta te to tjera da navijaš za wehabije i glavosjeke koji su onako pred kamerama ljudima odsjecali glave?
Pa i našem dečku Slavoncu, koji je otišao tamo trbuhom za kruhom. Šta to ima u tebi tako zlo i pokvareno? Ajde kaži, baš sam znatiželjan?
A isto pitanje važi i za Eru.
2015-10-07
Ne navijam za njih. Nisi to još shvatio?marcus-t wrote:Šta ne ide? Treba ti opet stavljati videa sa sprženim wehabijama od danas? Ma, niš se ti ne brini, ide sve po planu.red wolf wrote:Ne ide ,pa ne ide, frustrira te to?...marcus-t wrote:Šta je Ezekel? Kad god se uznemiriš počneš se nekontrolirano hihotati? Neka, proći će to kad tabletice počnu djelovati.red wolf wrote:hhahahahahahahahahahaEro wrote:Dosta je bilo crtića, ,ajd sad na spavanje... trkon.
Nego, hajde reci ti meni onako ljudski, šta te to tjera da navijaš za wehabije i glavosjeke koji su onako pred kamerama ljudima odsjecali glave?
Pa i našem dečku Slavoncu, koji je otišao tamo trbuhom za kruhom. Šta to ima u tebi tako zlo i pokvareno? Ajde kaži, baš sam znatiželjan?
Guest- Guest
Link?marcus-t wrote:Šta ne ide? Treba ti opet stavljati videa sa sprženim wehabijama od danas?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Aha, ne navijaš ti za njih, ali navijaš da Rusi ne uspiju? Pa što tako ne reče odmah? To je još bolje.red wolf wrote:Ne navijam za njih. Nisi to još shvatio?marcus-t wrote:Šta ne ide? Treba ti opet stavljati videa sa sprženim wehabijama od danas? Ma, niš se ti ne brini, ide sve po planu.red wolf wrote:Ne ide ,pa ne ide, frustrira te to?...marcus-t wrote:Šta je Ezekel? Kad god se uznemiriš počneš se nekontrolirano hihotati? Neka, proći će to kad tabletice počnu djelovati.red wolf wrote:hhahahahahahahahahahaEro wrote:Dosta je bilo crtića, ,ajd sad na spavanje... trkon.
2015-10-07
Stavio je Yehudi tamo na temi o Siriji. Poredani ko štakori - samo malo prepečeni.jastreb wrote:Link?marcus-t wrote:Šta ne ide? Treba ti opet stavljati videa sa sprženim wehabijama od danas?
2015-10-07
Netočnomarcus-t wrote:
Aha, ne navijaš ti za njih, ali navijaš da Rusi ne uspiju? Pa što tako ne reče odmah? To je još bolje.
Guest- Guest
Aha, a ti onda mora da si za "umjerenu oporbu" koju podržava USA iako ti je jasno da bi oporba koja uzme oružje u ruke kod njih doma iste sekunde postali naoružani teroristi koji prijete ustavnom poretku USA? Još bolje. Sve bolje od boljeg.red wolf wrote:Netočnomarcus-t wrote:
Aha, ne navijaš ti za njih, ali navijaš da Rusi ne uspiju? Pa što tako ne reče odmah? To je još bolje.
2015-10-07
marcus-t wrote:Aha, a ti onda mora da si za "umjerenu oporbu" koju podržava USA iako ti je jasno da bi oporba koja uzme oružje u ruke kod njih doma iste sekunde postali naoružani teroristi koji prijete ustavnom poretku USA? Još bolje. Sve bolje od boljeg.red wolf wrote:Netočnomarcus-t wrote:
Ostavi se toga...Preteško je to za tebe...
Guest- Guest
Preteško za mene ili za tebe? Ja bih rekao prije za tebe jer teško je pomiriti u sebi toliko suprotnosti i nespojivih stvari. Mora da se jako patiš. Skoro mi te već i žao. Nego, hajde izjasni se, za što i za koga si ti? U dvije rečenice. Znamo protiv koga jesi i protiv koga nisi. Dakle?red wolf wrote:marcus-t wrote:Aha, a ti onda mora da si za "umjerenu oporbu" koju podržava USA iako ti je jasno da bi oporba koja uzme oružje u ruke kod njih doma iste sekunde postali naoružani teroristi koji prijete ustavnom poretku USA? Još bolje. Sve bolje od boljeg.red wolf wrote:Netočnomarcus-t wrote:
Ostavi se toga...Preteško je to za tebe...
2015-10-07
marcus-t wrote:
Preteško za mene ili za tebe? Ja bih rekao prije za tebe jer teško je pomiriti u sebi toliko suprotnosti i nespojivih stvari. Mora da se jako patiš. Skoro mi te već i žao. Nego, hajde izjasni se, za što i za koga si ti? U dvije rečenice. Znamo protiv koga jesi i protiv koga nisi. Dakle?
Ne treba dvije rečenice, samo jedna, za nikoga.
Guest- Guest
Jebi ga, lažeš. Raduješ se svakom uspjehu wehabija i glavosjeka na ratištu a ovamo kažeš da nisi za nikoga. Što se mučiš toliko? Imaš pola muslimanske krvi pa te to pola muči i proganja? Šta je u pitanju? Reci da ti možemo pomoći.red wolf wrote:marcus-t wrote:
Preteško za mene ili za tebe? Ja bih rekao prije za tebe jer teško je pomiriti u sebi toliko suprotnosti i nespojivih stvari. Mora da se jako patiš. Skoro mi te već i žao. Nego, hajde izjasni se, za što i za koga si ti? U dvije rečenice. Znamo protiv koga jesi i protiv koga nisi. Dakle?
Ne treba dvije rečenice, samo jedna, za nikoga.
2015-10-07
marcus-t wrote:
Jebi ga, lažeš. Raduješ se svakom uspjehu wehabija i glavosjeka na ratištu a ovamo kažeš da nisi za nikoga. Što se mučiš toliko? Imaš pola muslimanske krvi pa te to pola muči i proganja? Šta je u pitanju? Reci da ti možemo pomoći.
Preteško je to za tebe....
Guest- Guest
Ma nije, samo ti se čini. Medicinski gledano, nisi ti toliko kompliciran koliko misliš.red wolf wrote:marcus-t wrote:
Jebi ga, lažeš. Raduješ se svakom uspjehu wehabija i glavosjeka na ratištu a ovamo kažeš da nisi za nikoga. Što se mučiš toliko? Imaš pola muslimanske krvi pa te to pola muči i proganja? Šta je u pitanju? Reci da ti možemo pomoći.
2015-10-07
marcus-t wrote:Ma nije, samo ti se čini. Medicinski gledano, nisi ti toliko kompliciran koliko misliš.red wolf wrote:marcus-t wrote:
Samo pomalo...Shvatiti ćeš sa svojim tempom.
Guest- Guest
šta ću shvatiti? Da ti nisi za wehabije i glavosjeke ali svejedno ti nekako toplo oko srca kad pročitaš da napreduju na ratištu? Pa nije to toliko teško za shvatiti.red wolf wrote:marcus-t wrote:Ma nije, samo ti se čini. Medicinski gledano, nisi ti toliko kompliciran koliko misliš.red wolf wrote:marcus-t wrote:
Samo pomalo...Shvatiti ćeš sa svojim tempom.
2015-10-07
marcus-t wrote:
šta ću shvatiti? Da ti nisi za wehabije i glavosjeke ali svejedno ti nekako toplo oko srca kad pročitaš da napreduju na ratištu? Pa nije to toliko teško za shvatiti.
Ti imaš problema. ali nije kasno da se njima pozabaviš...
Guest- Guest
Pogledaj video: http://lifenews.ru/news/166053red wolf wrote:marcus-t wrote:
šta ću shvatiti? Da ti nisi za wehabije i glavosjeke ali svejedno ti nekako toplo oko srca kad pročitaš da napreduju na ratištu? Pa nije to toliko teško za shvatiti.
Ti imaš problema. ali nije kasno da se njima pozabaviš...
Možda shvatiš čijim se uspjesima na terenu raduješ. Ali prije da nećeš. A ono što ti ja mogu reći sa sigurnošću, oni koji čine ovakve zločine bit će satrani. Budi siguran u to.
2015-10-07
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» SAD: treba podržati ISIL u borbi protiv Irana
» Kritika američke strategije u borbi protiv ISIL-a
» Obama podržao ISIL i Erdogana u borbi protiv Kurda
» Amerika ne želi pomoći Rusiji protiv ISIL-a
» Američka vojska koja se bori protiv ISIL-a dobila isti amblem kao ... ISIL
» Kritika američke strategije u borbi protiv ISIL-a
» Obama podržao ISIL i Erdogana u borbi protiv Kurda
» Amerika ne želi pomoći Rusiji protiv ISIL-a