Igoru Mandiću počasni doktorat Sveučilišta na Rijeci
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Igoru Mandiću počasni doktorat Sveučilišta na Rijeci
Bome je, i to baš da mu ga odojko uruči lično...debotoijusto wrote:igor je zasluzio , cestitke
T.- Posts : 17557
2014-04-14
T. wrote:Bome je, i to baš da mu ga odojko uruči lično...debotoijusto wrote:igor je zasluzio , cestitke
ko partizan četniku...
Igor je na tragu Krlezinih razmisljanja ,samim time je mentalo nedodirljiv jer medju malim 'rvatskim misevima nema ni jednoga njegovih kapaciteta,a koliko vidim nece se roditi ni za sto godina.Primitivan svijet je kao mrav samo vidi ispred sebe takvi ni ne sumnjaju da postoji nebo jer zbog sjebane kicme ne mogu ga vidjeti,,jedino kada se izvrnu na ledja ,a onda je kasno,,
Guest- Guest
Igor Mandic!!!???
Pa zar to jos postoji?!
Pa zar to jos postoji?!
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Svakoj budali njegovo veselje
Pa ok šta počasni doktorat iz filozofije i kulturologije , neš ti sad velike stvari
Nit sam filozof nit sam kulturan , možda bih mu i ja to dao al bi mu i oduzeo državljanstvo i reka mu da se tornja iz države ako mu se nesviđa
Pa ok šta počasni doktorat iz filozofije i kulturologije , neš ti sad velike stvari
Nit sam filozof nit sam kulturan , možda bih mu i ja to dao al bi mu i oduzeo državljanstvo i reka mu da se tornja iz države ako mu se nesviđa
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
AM ne budi smijesan. Cuj oduzeti drzavljanstvo nekome radi politickih stavova, pa na sta bi to slicilo.RayMabus wrote:Svakoj budali njegovo veselje
On je potpuno irelevantan ... ne znam sto se zivcirate radi njega.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ko je milos zanko savrseno me zaboli kurac..izdajnik...bitanga kojeg je trebalo dum dum metkom...i onda ovaj krelac mandic ode njegovim putem...pustimo price o covjeku i takve stvari...najgori odrod kod ljudi je izdajnikjastreb wrote:Vidi se da nemaš pojma.vuksadinare wrote:
cuj mandic je isto govorio u jugi i sad o hrvatima...lik bi da je zivo za vrijemedrugog svjetskog rata ili prije bio u orjuni ili se pridruzio djujicevim cetnicima na dinari
Znaš li tko je bio Miloš Žanko? To je komunista,partizan iz Splita. Hrvat. Jedan od najvećih kritičara hrvatskog nacionalizma koji je još 1968. upozoravao na hrvatski nacionalizam u Matici Hrvatskoj i časopisima Hrvatski tjednik,Marulić,Kolo i sl.
kasnije je popljuvan na jednom kongresu CK SKH i potpuno marginaliziran.
E jedan od onih koji su Žanka najviše napadali bio je Igor Mandić koji je tada pisao u VUS-u i bio etiketiran kao jedan od žešćih maspokovaca. Dakle Mandić je 1971. bio žigosan kao istaknuti hrvatski nacionalist.
Zato ne trabunjaj.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Draganu Čoviću u Zagrebu dodijeljen počasni doktorat
» Predsjednica primila počasni doktorat te održala predavanje na Sveučilištu Matej Bel
» Nitko ne želi doktorat Sveučilišta u Zagrebu: "Nudimo plaće od 14.000 kuna, izvrsni studenti odbijaju"
» Puljak pozvao rektora Borasa da oduzme počasni doktorat Draganu Čoviću
» Josipović:Bandić je riješio problem star 100 godina u zaslužio počasni doktorat
» Predsjednica primila počasni doktorat te održala predavanje na Sveučilištu Matej Bel
» Nitko ne želi doktorat Sveučilišta u Zagrebu: "Nudimo plaće od 14.000 kuna, izvrsni studenti odbijaju"
» Puljak pozvao rektora Borasa da oduzme počasni doktorat Draganu Čoviću
» Josipović:Bandić je riješio problem star 100 godina u zaslužio počasni doktorat
Page 2 of 2