TEMPIRANA BOMBA PRIJETI PRORAČUNU
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: TEMPIRANA BOMBA PRIJETI PRORAČUNU
Svatko ima svoju percepciju pa tako i ti imaš pravo na svoju. No, ostaje činjenica da kako se društvo bogati, bogate se svi slojevi i da je ona priča kako siromašni postaju sve siromašnija čisti kretenizam. Siromašni postaju sve bogatiji, ali se bogati bogate puno brže od siromašnih pa se razlike povećavaju. Odatle ta lažna percepcija da su siromašni sve siromašniji.v_vlado wrote:I ja sam to osjetio.....i sanader....i luka rajić.....i 300000 nezaposlenih.....i svi ovršeni.....i bolesni......ja volim hrvatski kapitalizam......od idiota radi kretene i invalide i onda dobiješ mirovinu sa kojom polako krepaješ.....Regoč wrote:Država ne propada, država postoji i ostaje. Propadaju poredci, recimo komunizam 1989. i 1990. u Europi. U Albaniji se održao do 1991. Kapitalizam odolieva, unatoč svim krizama. I ne samo da odolieva, već povećava prihode svima. Istina, nekima više, nekima manje, ali svi idu prema gore.Sora wrote:Drzava propada jer smo u kapitalizmu.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Mislili su neki već nas neće biti... Hrvatska i Hrvati bili su i u težim situacijama pa su preživjeli, preživjet ćemo i ovu krizu.asilovski wrote:Ovo nije država, Microsoft ima više definicijskih kvaliteta državnosti od ovoga batustanaRegoč wrote:Država ne propada, država postoji i ostaje. Propadaju poredci, recimo komunizam 1989. i 1990. u Europi. U Albaniji se održao do 1991. Kapitalizam odolieva, unatoč svim krizama. I ne samo da odolieva, već povećava prihode svima. Istina, nekima više, nekima manje, ali svi idu prema gore.Sora wrote:Drzava propada jer smo u kapitalizmu.
Kad sam widio koliko je imigranata danas ušlo skužio sam da nas je Sanader owim spasio ....sada niti jedna wlada nema para u proračunu za zbrinjawanje istih.
BRAVO ČAČA.
PODRŠKA SINDIKATU,
BRAVO ČAČA.
PODRŠKA SINDIKATU,
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
U svakom slučaju si u pravu.....ja sam od svog djeda bogatiji 300%....on je imao jedan par cipela,ja imam tri para.....neprocjenjivo....Regoč wrote:Svatko ima svoju percepciju pa tako i ti imaš pravo na svoju. No, ostaje činjenica da kako se društvo bogati, bogate se svi slojevi i da je ona priča kako siromašni postaju sve siromašnija čisti kretenizam. Siromašni postaju sve bogatiji, ali se bogati bogate puno brže od siromašnih pa se razlike povećavaju. Odatle ta lažna percepcija da su siromašni sve siromašniji.v_vlado wrote:I ja sam to osjetio.....i sanader....i luka rajić.....i 300000 nezaposlenih.....i svi ovršeni.....i bolesni......ja volim hrvatski kapitalizam......od idiota radi kretene i invalide i onda dobiješ mirovinu sa kojom polako krepaješ.....Regoč wrote:Država ne propada, država postoji i ostaje. Propadaju poredci, recimo komunizam 1989. i 1990. u Europi. U Albaniji se održao do 1991. Kapitalizam odolieva, unatoč svim krizama. I ne samo da odolieva, već povećava prihode svima. Istina, nekima više, nekima manje, ali svi idu prema gore.Sora wrote:Drzava propada jer smo u kapitalizmu.
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Upravo tako. zamisli što bi dao tvoj djed da ima tri para cipelah.v_vlado wrote:U svakom slučaju si u pravu.....ja sam od svog djeda bogatiji 300%....on je imao jedan par cipela,ja imam tri para.....neprocjenjivo....Regoč wrote:Svatko ima svoju percepciju pa tako i ti imaš pravo na svoju. No, ostaje činjenica da kako se društvo bogati, bogate se svi slojevi i da je ona priča kako siromašni postaju sve siromašnija čisti kretenizam. Siromašni postaju sve bogatiji, ali se bogati bogate puno brže od siromašnih pa se razlike povećavaju. Odatle ta lažna percepcija da su siromašni sve siromašniji.v_vlado wrote:I ja sam to osjetio.....i sanader....i luka rajić.....i 300000 nezaposlenih.....i svi ovršeni.....i bolesni......ja volim hrvatski kapitalizam......od idiota radi kretene i invalide i onda dobiješ mirovinu sa kojom polako krepaješ.....Regoč wrote:Država ne propada, država postoji i ostaje. Propadaju poredci, recimo komunizam 1989. i 1990. u Europi. U Albaniji se održao do 1991. Kapitalizam odolieva, unatoč svim krizama. I ne samo da odolieva, već povećava prihode svima. Istina, nekima više, nekima manje, ali svi idu prema gore.Sora wrote:Drzava propada jer smo u kapitalizmu.
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» TEMPIRANA BOMBA(E)!'Ma boli me k***c za ministra!
» tempirana bomba u epizodi dosa san lec u postelju
» Macron : BiH je tempirana bomba koja kuca tik uz Hrvatsku
» Macron nije u pravu, tempirana bomba je Komšić a ne Bosna
» ''VELIKO UMIRANJE PRIJETI LI KATAKLIZMA I NAMA? Najmasovnije izumiranje života dogodilo se zbog fenomena koji nam prijeti i danas''
» tempirana bomba u epizodi dosa san lec u postelju
» Macron : BiH je tempirana bomba koja kuca tik uz Hrvatsku
» Macron nije u pravu, tempirana bomba je Komšić a ne Bosna
» ''VELIKO UMIRANJE PRIJETI LI KATAKLIZMA I NAMA? Najmasovnije izumiranje života dogodilo se zbog fenomena koji nam prijeti i danas''
Page 3 of 3