TEMPIRANA BOMBA PRIJETI PRORAČUNU
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: TEMPIRANA BOMBA PRIJETI PRORAČUNU
a dobro ti ne ti si patriot po potrebi ko i premijer ti... a inače kozmopolit....red wolf wrote:michaellcmacha wrote:katarzu bi trebali proći samo vi jugoši s komunjarskim naslijeđem... al malo žešću...
A koji su ti, ja ih ne poznajem?...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:a dobro ti ne ti si patriot po potrebi ko i premijer ti... a inače kozmopolit....red wolf wrote:michaellcmacha wrote:katarzu bi trebali proći samo vi jugoši s komunjarskim naslijeđem... al malo žešću...
A koji su ti, ja ih ne poznajem?...
Ne ja sam, kozmopolit, socijalist i domoljub...
Guest- Guest
10 000 puta veći od hrvata....
2015-08-08
michaellcmacha wrote:10 000 puta veći od hrvata....
Ne. Ja sam ono što jesam...Kozmopolit, socijalist i domoljub...
Guest- Guest
ti si to što jesi... slažem se s tobom...
2015-08-08
Drago mi je.michaellcmacha wrote:ti si to što jesi... slažem se s tobom...
Guest- Guest
Najgore je kada se u kući posvađa....Lipo se ovde vidi, HDZ vs SDP...udrio brat na brata zbog razlika, a oni isti
Posvađali nas zbog politike,vjere,boje kože....super...rješenje za sve,dignuti pdv na 28% i evo pomirbe.....neka glupi narod plača,.....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
To s prisilnim radom opisuješ zapravo kapitalizam. Jako dobra definicija kapitalizma s tom razliku da u kapitalizmu SVI IDU NA PRISILNI RAD a u komunizmu neki.ostrakon wrote:Za modernog ljevičara radnici su najveći neprijatelji države, pogotovo oni koji traže da im se plati.
U komunističkoj državi svi će raditi za opće dobro i volontirati, oni koji ne žele volontirati njih treba poslati na prisilni rad u radne akcije.
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
A stoka sitnog zuba ? A bankrotirani ? A retardirani? A ovršeni ? A nezaposleni? Jel i oni moraju proći katarzu ?michaellcmacha wrote:katarzu bi trebali proći samo vi jugoši s komunjarskim naslijeđem... al malo žešću...
2014-04-29
Kako rekoh u glavama današnjih ljevičara sve je naopako. Nevalja ako država zapošljava, nevalja ako se radnici plaćaju, nevalja ako plaće rastu. Treba rezati i otpuštati. A kad gospodarstvenici i ekonomisti predlažu povećanje potrošnje kojom bi se potaklo zapošljavanje i rast plaća, to nas onda neoliberalni kapitalisti žele baciti u okove dužničkog ropstva i u bankrot.Sora wrote:To s prisilnim radom opisuješ zapravo kapitalizam. Jako dobra definicija kapitalizma s tom razliku da u kapitalizmu SVI IDU NA PRISILNI RAD a u komunizmu neki.ostrakon wrote:Za modernog ljevičara radnici su najveći neprijatelji države, pogotovo oni koji traže da im se plati.
U komunističkoj državi svi će raditi za opće dobro i volontirati, oni koji ne žele volontirati njih treba poslati na prisilni rad u radne akcije.
Zato država i propada jer je većini građana glava puna kršćanskih i komunističkih gluposti. Zdrav razum su davno zaključali negdje u podrumu svog djetinjstva.
Guest- Guest
Drzava propada jer smo u kapitalizmu. Taj argument daje to zbog komunističkih glupostil ide isto na račun ovog kapitalizma koji ne nalazi riješenja. Kad prestanete uspoređivati komunizam s ovim l ne nudeći izlaz l kad prestanete drhtati u crkvi i pred moćnicima svih Fela. Mozda se opametimo. Od blesavih ideologija. Samo je ekonomija važna . A ne da spizdimo 50 milja na referendum o svetoj porodici.ostrakon wrote:Kako rekoh u glavama današnjih ljevičara sve je naopako. Nevalja ako država zapošljava, nevalja ako se radnici plaćaju, nevalja ako plaće rastu. Treba rezati i otpuštati. A kad gospodarstvenici i ekonomisti predlažu povećanje potrošnje kojom bi se potaklo zapošljavanje i rast plaća, to nas onda neoliberalni kapitalisti žele baciti u okove dužničkog ropstva i u bankrot.Sora wrote:To s prisilnim radom opisuješ zapravo kapitalizam. Jako dobra definicija kapitalizma s tom razliku da u kapitalizmu SVI IDU NA PRISILNI RAD a u komunizmu neki.ostrakon wrote:Za modernog ljevičara radnici su najveći neprijatelji države, pogotovo oni koji traže da im se plati.
Zato država i propada jer je većini građana glava puna kršćanskih i komunističkih gluposti. Zdrav razum su davno zaključali negdje u podrumu svog djetinjstva.
2014-04-29
Sora wrote:Sora wrote:to zbog komunističkih gluposti
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Svakim svojim upisom dokazuješ da sve više gubiš svezu sa stvarnošću. Kad su Roosevelt i Hitler organizirali javne radove, radnici su dobili novac. Kad ih je organizirao Tito, dobivale su se značke i pohvalnice.Sora wrote:To s prisilnim radom opisuješ zapravo kapitalizam. Jako dobra definicija kapitalizma s tom razliku da u kapitalizmu SVI IDU NA PRISILNI RAD a u komunizmu neki.
Država ne propada, država postoji i ostaje. Propadaju poredci, recimo komunizam 1989. i 1990. u Europi. U Albaniji se održao do 1991. Kapitalizam odolieva, unatoč svim krizama. I ne samo da odolieva, već povećava prihode svima. Istina, nekima više, nekima manje, ali svi idu prema gore.Sora wrote:Drzava propada jer smo u kapitalizmu.
Regoč-
2015-08-21
I ja sam to osjetio.....i sanader....i luka rajić.....i 300000 nezaposlenih.....i svi ovršeni.....i bolesni......ja volim hrvatski kapitalizam......od idiota radi kretene i invalide i onda dobiješ mirovinu sa kojom polako krepaješ.....Regoč wrote:Država ne propada, država postoji i ostaje. Propadaju poredci, recimo komunizam 1989. i 1990. u Europi. U Albaniji se održao do 1991. Kapitalizam odolieva, unatoč svim krizama. I ne samo da odolieva, već povećava prihode svima. Istina, nekima više, nekima manje, ali svi idu prema gore.Sora wrote:Drzava propada jer smo u kapitalizmu.
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
hahaha tempirna bomba pa ovaj Svazilend je cijeli jedna tempirana septička jama osim Zegeja i Istre ostatak države hoće bjeežati što dalje...
Kermit-
2014-04-17
Ovo nije država, Microsoft ima više definicijskih kvaliteta državnosti od ovoga batustanaRegoč wrote:Država ne propada, država postoji i ostaje. Propadaju poredci, recimo komunizam 1989. i 1990. u Europi. U Albaniji se održao do 1991. Kapitalizam odolieva, unatoč svim krizama. I ne samo da odolieva, već povećava prihode svima. Istina, nekima više, nekima manje, ali svi idu prema gore.Sora wrote:Drzava propada jer smo u kapitalizmu.
Kermit-
2014-04-17
Sanader naš spasitelj ....da nije owoga potrošili bi pare na imigrante a sad nemogu ni da oće
PODRŠKA SINDIKATU.
PODRŠKA SINDIKATU.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Svatko ima svoju percepciju pa tako i ti imaš pravo na svoju. No, ostaje činjenica da kako se društvo bogati, bogate se svi slojevi i da je ona priča kako siromašni postaju sve siromašnija čisti kretenizam. Siromašni postaju sve bogatiji, ali se bogati bogate puno brže od siromašnih pa se razlike povećavaju. Odatle ta lažna percepcija da su siromašni sve siromašniji.v_vlado wrote:I ja sam to osjetio.....i sanader....i luka rajić.....i 300000 nezaposlenih.....i svi ovršeni.....i bolesni......ja volim hrvatski kapitalizam......od idiota radi kretene i invalide i onda dobiješ mirovinu sa kojom polako krepaješ.....Regoč wrote:Država ne propada, država postoji i ostaje. Propadaju poredci, recimo komunizam 1989. i 1990. u Europi. U Albaniji se održao do 1991. Kapitalizam odolieva, unatoč svim krizama. I ne samo da odolieva, već povećava prihode svima. Istina, nekima više, nekima manje, ali svi idu prema gore.Sora wrote:Drzava propada jer smo u kapitalizmu.
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» TEMPIRANA BOMBA(E)!'Ma boli me k***c za ministra!
» tempirana bomba u epizodi dosa san lec u postelju
» Macron : BiH je tempirana bomba koja kuca tik uz Hrvatsku
» Macron nije u pravu, tempirana bomba je Komšić a ne Bosna
» ''VELIKO UMIRANJE PRIJETI LI KATAKLIZMA I NAMA? Najmasovnije izumiranje života dogodilo se zbog fenomena koji nam prijeti i danas''
» tempirana bomba u epizodi dosa san lec u postelju
» Macron : BiH je tempirana bomba koja kuca tik uz Hrvatsku
» Macron nije u pravu, tempirana bomba je Komšić a ne Bosna
» ''VELIKO UMIRANJE PRIJETI LI KATAKLIZMA I NAMA? Najmasovnije izumiranje života dogodilo se zbog fenomena koji nam prijeti i danas''
Page 2 of 3