zločinačko izdajnička koalicija ide dalje
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: zločinačko izdajnička koalicija ide dalje
veber wrote:i marc radi najbolji grah. u biti suho meso s tragovima mahunarki.
nije baš, u moj grah ide 700-750 grama graha
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
frend ti bandić pod mentorstvom tomca došao na vlast. zamračio 1 000 000 000 kunica u spregi sa krepanim, aleluja hanžekovićem.marcellus wrote:debotoijusto wrote:zavija li vuk ?marcellus wrote:kad je kradezej bio moja stranka, i po čemu
nikad bio član stranke, rijetko kad glasao za njih
a ovo što veber priča za bandića, bandić nije nikad bio hadezej (od nedavno je s njima u koaliciji) nego SDP
usput, o bandiću kao o operativcu mislim sve najbolje, o bandiću kao političaru iznad operativne razine ne mislim puno dobrog
ali on je svakako kao i račan odličan tehnolog politike, i nije čudo da su bili bliski, a tvrdim da bi SDP da su umjesto konjine milanovića stavili bandića na čelo stranke kad je umro račan vladao od 2000 do danas. I niko im ne bi mogo ništa, a HDZ bi bio tamo gdje je danas SDP. u kurčini.
veber-
2014-12-30
u tragovima.marcellus wrote:dakle ima i graha u njemu
veber-
2014-12-30
na 8 kila suhog. to mu dojde nekak oko deset postomarcellus wrote:veber wrote:i marc radi najbolji grah. u biti suho meso s tragovima mahunarki.
nije baš, u moj grah ide 700-750 grama graha
veber-
2014-12-30
veber wrote:frend ti bandić pod mentorstvom tomca došao na vlast. zamračio 1 000 000 000 kunica u spregi sa krepanim, aleluja hanžekovićem.marcellus wrote:debotoijusto wrote:zavija li vuk ?marcellus wrote:kad je kradezej bio moja stranka, i po čemu
nikad bio član stranke, rijetko kad glasao za njih
a ovo što veber priča za bandića, bandić nije nikad bio hadezej (od nedavno je s njima u koaliciji) nego SDP
usput, o bandiću kao o operativcu mislim sve najbolje, o bandiću kao političaru iznad operativne razine ne mislim puno dobrog
ali on je svakako kao i račan odličan tehnolog politike, i nije čudo da su bili bliski, a tvrdim da bi SDP da su umjesto konjine milanovića stavili bandića na čelo stranke kad je umro račan vladao od 2000 do danas. I niko im ne bi mogo ništa, a HDZ bi bio tamo gdje je danas SDP. u kurčini.
je tomac i hanža sve sam hadezeovac
ja ti velim, daj je esdepej kad je račan odapeo doveo bandića na čelo stranke, prvo ne bi zgubili izbore 2007 od smradanera, drugo ostali bi na vlasti neprekidno do sad 12 godina... smradaner banditu ne bi mogo ništa jer su slični
pa krepani, aleluja, hanžeković i još nedokrepani tomac članovi partije kao i kolinda, sinkopni ili anemični.
2014-12-30
veber wrote:pa krepani, aleluja, hanžeković i još nedokrepani tomac članovi partije kao i kolinda, sinkopni ili anemični.
hanžeković je uvijek drukao za SDP, jutarnji je uvijek bio kontra hadezeja do anemičnog
a tomac je stari partijski kadar koji nikad nije ušao u HDZ
a i bandito bi i danas bio sdp da ga nisu iz njega najurili
u biti da on preuzme SDP od bere SDP bi već na idućim izborima potuko HDZ
u biti da on preuzme SDP od bere SDP bi već na idućim izborima potuko HDZ
Pedofilu, Kaya se ne javlja povodom tvojih tvrdnji...Trebaju ti moja rmena za povisit se? Ima ih, hvala Bogu...veber wrote:pa stalno vališ kradezej a milić bandić ti eroj.
jasno mi je za eru iq=168, ali ti me iznenađuješ.
Kayu ubacuješ kao forumski mamac? Ne vjerujem da bi s tobom i kavu popila. Ipak si ti uvrnuti telac bez kučeta i mačeta.
pa nit tito nije bio u kradezeju. tuđman kada mu je pasalo.marcellus wrote:a tomac je stari partijski kadar koji nikad nije ušao u HDZ
Last edited by veber on 21/1/2019, 21:18; edited 1 time in total
veber-
2014-12-30
Eroo wrote:Pedofilu, Kaya se ne javlja povodom tvojih tvrdnji...Trebaju ti moja rmena za povisit se? Ima ih, hvala Bogu...veber wrote:pa stalno vališ kradezej a milić bandić ti eroj.
Kayu ubacuješ kao forumski mamac? Ne vjerujem da bi s tobom i kavu popila. Ipak si ti uvrnuti telac bez kučeta i mačeta.
veber-
2014-12-30
Eroo wrote:Pedofilu, Kaya se ne javlja povodom tvojih tvrdnji...Trebaju ti moja rmena za povisit se? Ima ih, hvala Bogu...veber wrote:pa stalno vališ kradezej a milić bandić ti eroj.
veber-
2014-12-30
Nitko te ovdje ne uzima za zdravo. Znaš ti to, zato ti i trebaju moja ramena.veber wrote:Eroo wrote:Pedofilu, Kaya se ne javlja povodom tvojih tvrdnji...Trebaju ti moja rmena za povisit se? Ima ih, hvala Bogu...veber wrote:pa stalno vališ kradezej a milić bandić ti eroj.
Ako ovo nije bolest za psihijatra, onda ja ne znam šta je...Bokte...
i kaj veliš šupku bosanskiizslovenije?
daj nam objasni, kako je etna došao u hrvatsku iz kanade, a tebi je bio problem iz novog mesta.
šupku bosanski, daj nam to pojasni. čovjek iz jebene kanade došao u hr. i kako to da se nas vojica čujemo, a tebi šupku nije dao broj.
nije mi baš jasno?
daj nam objasni, kako je etna došao u hrvatsku iz kanade, a tebi je bio problem iz novog mesta.
šupku bosanski, daj nam to pojasni. čovjek iz jebene kanade došao u hr. i kako to da se nas vojica čujemo, a tebi šupku nije dao broj.
nije mi baš jasno?
2014-12-30
ejj šupku bosanski, ne odgovaraš?
kako je etna, mostarac došao iz kanade, a tebi je bio problem iz slovenije?
halo? đesba đesba?
osim kaj si hrabro u sloveniji.
kako je etna, mostarac došao iz kanade, a tebi je bio problem iz slovenije?
halo? đesba đesba?
osim kaj si hrabro u sloveniji.
2014-12-30
tja,meni je Weber sasvim oke..Prostak,gundjalo,grintalo,ali nece covjeka ubosti u ledja..Eroo wrote:Nitko te ovdje ne uzima za zdravo. Znaš ti to, zato ti i trebaju moja ramena.veber wrote:Eroo wrote:Pedofilu, Kaya se ne javlja povodom tvojih tvrdnji...Trebaju ti moja rmena za povisit se? Ima ih, hvala Bogu...veber wrote:pa stalno vališ kradezej a milić bandić ti eroj.
Guest- Guest
Pedofilu, o Etni znam sve, od privatnih do službenih stvari. U detalje.veber wrote:i kaj veliš šupku bosanskiizslovenije?
nije mi baš jasno?
Nisam ga pitao za sve to, ali čovjek mi vjerovao na riječ, na neviđeno.
Šta ti znaš o njemu? Ništa, jer te skužio odmah da si nesigurna osoba,
u koju se ne može imati povjerenja.
Sinoć si i ubacio Kayu u svoja sranja, a kladio bih se da je nisi pitao za dozvolu.
S ovim završavam svaku raspravu s tobom...ne da mi se više zajebavati te
u bolestan mozak.
ma znaš ti moj kurac o etni. imaš sreće pakšu kaj uopće pišeš.Eroo wrote:Pedofilu, o Etni znam sve, od privatnih do službenih stvari. U detalje.veber wrote:i kaj veliš šupku bosanskiizslovenije?
nije mi baš jasno?
Nisam ga pitao za sve to, ali čovjek mi vjerovao na riječ, na neviđeno.
Šta ti znaš o njemu? Ništa, jer te skužio odmah da si nesigurna osoba,
u koju se ne može imati povjerenja.
Sinoć si i ubacio Kayu u svoja sranja, a kladio bih se da je nisi pitao za dozvolu.
S ovim završavam svaku raspravu s tobom...ne da mi se više zajebavati te
u bolestan mozak.
kayica ti je omogućila pisanje.
veber-
2014-12-30
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Drma se koalicija SDP/(NE)MOZEMO u Zagrebu:'Ovako dalje NE mozemo'
» Amsterdam koalicija tko su oni u stvari?Napredni ili koalicija muljatora i kriminalaca
» Užas: izvoz EU država i dalje Rusiju i dalje raste. Brusseles nemoćan.
» Sve bliže smo 'velikoj koaliciji'!Pada i dalje potpora i HDZ-u i SDP-u a Plenki i Berni se i dalje češljaju
» Velika koalicija.....odmah!
» Amsterdam koalicija tko su oni u stvari?Napredni ili koalicija muljatora i kriminalaca
» Užas: izvoz EU država i dalje Rusiju i dalje raste. Brusseles nemoćan.
» Sve bliže smo 'velikoj koaliciji'!Pada i dalje potpora i HDZ-u i SDP-u a Plenki i Berni se i dalje češljaju
» Velika koalicija.....odmah!
Page 2 of 3