RUSI SE RUGAJU AMERIMA: Moćni vojni džipovi zaglavili su im na pješčanoj plaži
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: RUSI SE RUGAJU AMERIMA: Moćni vojni džipovi zaglavili su im na pješčanoj plaži
RayMabus wrote:
NATO je zaprepašćen učinkowitošču ruske wojske ....sad je prpa da se owaj neuwali u Libiju ....zato su wježbe.
Vidiš nisam o tome razmišljao ali moguće je da se Ameri odluče na taj potez prije
nego medjunarodno priznata vlada iz Tobruka pozove Rusiju u pomoć protiv -isis- islamističkih
terorista. Ne znam zašto Ameri odugovlače sa napadima na takve.
Mada sam, iskreno rečeno, siguran da se Husein Ubama neće odvažiti na započeti novi rat.
Možda njegov nasljednik.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Re: RUSI SE RUGAJU AMERIMA: Moćni vojni džipovi zaglavili su im na pješčanoj plaži
to je bivse svrseno vrijeme..neke druge strategije su sad u pitanju..howevr,nikad se nis ne krece u pravoj liniji na ratistu...zig-zag-as...inace te nema u trenu..
usput dolaze neki drugi "neprijatelji" koji nisu bas Khozoepi sa lakim pjesackim..
usput dolaze neki drugi "neprijatelji" koji nisu bas Khozoepi sa lakim pjesackim..
Guest- Guest
Iskreno ja mislim da oni i nemisle radit masownu inwaziju sa owim na libijsku obalu al ono wježbaju i te snage da wide ako im tako šta bude zatrebalo. IMaju Tobruk ...iskrćat če se tamo ....ko gospoda.bogomdani wrote:to je bivse svrseno vrijeme..neke druge strategije su sad u pitanju..howevr,nikad se nis ne krece u pravoj liniji na ratistu...zig-zag-as...inace te nema u trenu..
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Hebe me se za LIbiju ....samo želim pobiti 1800 islamista tamo jer su ti odgoworni za ubojstwo Tomislawa Salopeka ....to me jedino zanima ....kad se to obawi HW se može i powuć.
2014-04-11
http://www.hrt.hr/302641/vijesti/bro...i-u-spanjolsku
https://hr.wikipedia.org/wiki/DBM-82_Krka
https://hr.wikipedia.org/wiki/DBM-81_Cetina
2014-04-11
Owa dwa broda su sad u Španjolskoj ....testiramo ih na dužim relaćijama ...poslije će bit most pomorski između Hr i Tobruka tj tih postrojbi dole i Libijaća koji ratuju protiw islamista ...podrška plus naoružawanje i pomoć.
Cilj operaćije : pobit 1800 islamista zbog kukawičkog i mučkog ubojstwa Tomislawa Salopeka.
Cilj operaćije : pobit 1800 islamista zbog kukawičkog i mučkog ubojstwa Tomislawa Salopeka.
2014-04-11
ha ha pa cila Libija je jedna velika plaža. A sada neka zamisle Hansa ili Tošibu sa mitraljezom na obali i imati će predođbu kako su im preci radili desante.RayMabus wrote:Pa normalno ....wježbaju desant na pješćanu libijsku obalu ....samo će sad stawit željezne ploće duge 4-5 metara , širine malo weće od širine guma i po tome ić owih prwih par desetaka pješčane obale dok neugaze na twrđe kopno i to je to.
A šta je sa ona dva broda HV koji spašavaju ilegalne imigrante?
Jesu se vratili nazad ili?
Jesu se vratili nazad ili?
2014-04-20
Pa onaj brod je još tamo ...owa dwa su se susrela sa time dok su išli u Španjolsku ...taj brod je neka weza između ....
Usput oće li se amerikanći gdje iskrćawat dole ili ne to me ne zanima ...mi idemo u Tobruk sa owima koji i onako nisu desantni za plažu nego transportni za luku .....pomoć , obuka , naoružanje libijskim postrojbama koje se bore protiw islamista .....
Usput oće li se amerikanći gdje iskrćawat dole ili ne to me ne zanima ...mi idemo u Tobruk sa owima koji i onako nisu desantni za plažu nego transportni za luku .....pomoć , obuka , naoružanje libijskim postrojbama koje se bore protiw islamista .....
2014-04-11
2014-04-11
RayMabus wrote:Pa onaj brod je još tamo ...owa dwa su se susrela sa time dok su išli u Španjolsku ...taj brod je neka weza između ....
Dva su broda išla spašavati ilegalne imigrante.
Neće Obama započinjati novi rat na novoj fronti.
Jedva su ga nagovorili da Army ostaneu Afganistanu radi
obrane nac. interesa.
Stoga zasigurno neće ići na Libiju u svom zadnjem mandatu i to
u zadnjim mjesecima.
Zamisli da se ovakvo šta dogodi sada...........debakl.
Znači ništaod toga barem prva 3 miseca novog predsjednika
a to neće biti Clintonica jer je upravo ispituju za silovanog i zapaljenog
( ne nužno tim redom) zadnjeg ambasadora ( Cristofer Stivens) u Libiji.
2014-04-20
Neznam za taj drugi brod osim ako nemisliš na polićijski patrolni koji je sada u Grčkoj ...u Italiji je samo jedan i sad će se vratit nazad.
http://obris.org/hrvatska/krka-i-cetina-doplovile-u-spanjolsku/
http://obris.org/hrvatska/krka-i-cetina-doplovile-u-spanjolsku/
2014-04-11
Ma otiša je jedan a za njim, nakon 2 tjedna i drugi.
U istu akciju spašavanja imigranata pred Libijom.
Sada ne znam di su niti išta čujem, zato pitam.
U istu akciju spašavanja imigranata pred Libijom.
Sada ne znam di su niti išta čujem, zato pitam.
2014-04-20
Zato i postoje vježbe, neće drugi put tj. kada bude bitno
People Rally in Lisbon to Protest Against NATO Exercises
Hundreds of people in the Portuguese capital Lisbon Saturday participated in a protest against NATO and especially military exercises Trident Juncture 2015, the organization's largest in decades.
View image on Twitter
Follow
Paulo Maurício @ActionAndWords
[ltr]Sim à Paz! Não aos Exercícios Militares da NATO! 24 de outubro #CPPC yes to peace! No to NATO's military exercises [/ltr]
3:54 PM - 19 Oct 2015
Hundreds of protesters gathered in downtown Lisbon Saturday afternoon under the motto ‘Yes to Peace! No to NATO Military Exercises!’ (Sim à Paz – Não aos Exercícios Militares da NATO).
Read more: http://sputniknews.com/europe/20151025/1029067357/portugal-anti-nato-protest.html#ixzz3pY5PUaI4
Portudal - Zaragoza-Lisabon-Valencija - proteti - DA za MIR - NE za NATO
2014-04-20
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» MOĆNI VOJNI HELIKOPTERI DOPREMLJENI U RH Isporučeno pet Kiowa Warriorsa
» Cak se i rusi rugaju Vucicu na tolikom uvlacenju u supak Putinu
» Rusi režu vojni proračun
» Pljuska papcima koji ne žele vojni rok u Hrvatskoj:Švedska uvodi vojni rok od 11 mjeseci
» Ujke iz Brnaza pomogli ragbijasima iz Srbije koji su zaglavili u Brnazama
» Cak se i rusi rugaju Vucicu na tolikom uvlacenju u supak Putinu
» Rusi režu vojni proračun
» Pljuska papcima koji ne žele vojni rok u Hrvatskoj:Švedska uvodi vojni rok od 11 mjeseci
» Ujke iz Brnaza pomogli ragbijasima iz Srbije koji su zaglavili u Brnazama
Page 2 of 2