Ujke iz Brnaza pomogli ragbijasima iz Srbije koji su zaglavili u Brnazama
Page 1 of 1
Ujke iz Brnaza pomogli ragbijasima iz Srbije koji su zaglavili u Brnazama
https://slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split-zupanija/clanak/id/609505/sportasi-iz-srbije-39zaglavili39-u-brnazama-a-onda-su-dozivjeli-neocekivanu-gestu-nepoznati-momci-ne- Samo-da-su-im-u-trenu-pronasli-Pomoc-VEC-su-im-priredili-jos-Jedno-iznenaenje
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Ujke iz Brnaza pomogli ragbijasima iz Srbije koji su zaglavili u Brnazama
Eto..vlaji su carevi
2015-09-08
Tvoj i jodin kraj gore...
Tako treba, ekumena ;)
Tako treba, ekumena ;)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Triba in je zapalit kombi. Šalin se. Ok pa pomogli in šta je sad tu čudno.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ma. Pa zna se što ide u novine. Nikog nije briga za ovakve geste, svakodnevne, to nije vijest.
Nikog nije briga kad hrvati pomognu srbima ili srbi hrvatima. Kog to zanima?
Čeka se jedan razbijeni nos, to je vijest.
Nikog nije briga kad hrvati pomognu srbima ili srbi hrvatima. Kog to zanima?
Čeka se jedan razbijeni nos, to je vijest.
Inače... Sinjani prvaci hrvatske u ragbiju, a ovakav mlak odnos prema srbima za razliku od Bračana valjda zato što je devedesetih pola Brača bilo okupirano i po Bolu svaki dan padale granate...
- I ja sam iz ovih krajeva. Moji su iz Otišića. Majka mi je Stojsavljević. Tamo sada živi samo moja strina Ika koju sam u subotu posjetio. Posljednji put bio sam u Otišiću 1988. godine – s ponosom naglašava Zoran Ranislavić zvani Žilavi
- I ja sam iz ovih krajeva. Moji su iz Otišića. Majka mi je Stojsavljević. Tamo sada živi samo moja strina Ika koju sam u subotu posjetio. Posljednji put bio sam u Otišiću 1988. godine – s ponosom naglašava Zoran Ranislavić zvani Žilavi
pa ne znam bas da ima ranislavića u otišićumutava baštarda wrote:Inače... Sinjani prvaci hrvatske u ragbiju, a ovakav mlak odnos prema srbima za razliku od Bračana valjda zato što je devedesetih pola Brača bilo okupirano i po Bolu svaki dan padale granate...
2015-09-08
Neman pojma, ja mislio da tamo nema nikoga....vuksadinare wrote:pa ne znam bas da ima ranislavića u otišićumutava baštarda wrote:Inače... Sinjani prvaci hrvatske u ragbiju, a ovakav mlak odnos prema srbima za razliku od Bračana valjda zato što je devedesetih pola Brača bilo okupirano i po Bolu svaki dan padale granate...
[size=41]- I ja sam iz ovih krajeva. Moji su iz Otišića. Majka mi je Stojsavljević. Tamo sada živi samo moja strina Ika koju sam u subotu posjetio. Posljednji put bio sam u Otišiću 1988. godine – s ponosom naglašava Zoran Ranislavić zvani Žilavi [/size]
evo prezimena iz otišićamutava baštarda wrote:Neman pojma, ja mislio da tamo nema nikoga....vuksadinare wrote:pa ne znam bas da ima ranislavića u otišićumutava baštarda wrote:Inače... Sinjani prvaci hrvatske u ragbiju, a ovakav mlak odnos prema srbima za razliku od Bračana valjda zato što je devedesetih pola Brača bilo okupirano i po Bolu svaki dan padale granate...
[size=41]- I ja sam iz ovih krajeva. Moji su iz Otišića. Majka mi je Stojsavljević. Tamo sada živi samo moja strina Ika koju sam u subotu posjetio. Posljednji put bio sam u Otišiću 1988. godine – s ponosom naglašava Zoran Ranislavić zvani Žilavi [/size]
http://www.actacroatica.com/hr/location/otisic/
2015-09-08
sa mnom je radio jedan srbin iz otisica...vlado kragulj...on u zagrebu zivi od 1986 godine...bio je u zng...pricao mi je da nije smio u otisic dolazit jos od 1990...tek je dosao nakon oluje..kada mu je mater nakon oluje otisla u srbiju pa se vratila 1997 i danas zivi dolje i on ode..dosta cesto dolje..ja znam od njegove matere nekad kupit janje...mamu su mu također zbog njega znali dolje maltretirati..ali jedan brat koji i danas zivi negdje karj beograda bio je pripadnik neke tamo paravojne formacije i sa njim se ne cuje bas...a on ne dolazi u hrvatsku...u otisic
2015-09-08
Možda je nekoć bilo?vuksadinare wrote:evo prezimena iz otišićamutava baštarda wrote:Neman pojma, ja mislio da tamo nema nikoga....vuksadinare wrote:pa ne znam bas da ima ranislavića u otišićumutava baštarda wrote:Inače... Sinjani prvaci hrvatske u ragbiju, a ovakav mlak odnos prema srbima za razliku od Bračana valjda zato što je devedesetih pola Brača bilo okupirano i po Bolu svaki dan padale granate...
[size=46]- I ja sam iz ovih krajeva. Moji su iz Otišića. Majka mi je Stojsavljević. Tamo sada živi samo moja strina Ika koju sam u subotu posjetio. Posljednji put bio sam u Otišiću 1988. godine – s ponosom naglašava Zoran Ranislavić zvani Žilavi [/size]
pa pise koja su nekoč prezimena bila..i nema tog prezimena..bas cu pitat ovog vladu...kad ga sretnem..mutava baštarda wrote:Možda je nekoć bilo?vuksadinare wrote:evo prezimena iz otišićamutava baštarda wrote:Neman pojma, ja mislio da tamo nema nikoga....vuksadinare wrote:pa ne znam bas da ima ranislavića u otišićumutava baštarda wrote:Inače... Sinjani prvaci hrvatske u ragbiju, a ovakav mlak odnos prema srbima za razliku od Bračana valjda zato što je devedesetih pola Brača bilo okupirano i po Bolu svaki dan padale granate...
[size=46]- I ja sam iz ovih krajeva. Moji su iz Otišića. Majka mi je Stojsavljević. Tamo sada živi samo moja strina Ika koju sam u subotu posjetio. Posljednji put bio sam u Otišiću 1988. godine – s ponosom naglašava Zoran Ranislavić zvani Žilavi [/size]
2015-09-08
Spominje se Stojsavljevićvuksadinare wrote:pa pise koja su nekoč prezimena bila..i nema tog prezimena..bas cu pitat ovog vladu...kad ga sretnem..mutava baštarda wrote:Možda je nekoć bilo?vuksadinare wrote:evo prezimena iz otišićamutava baštarda wrote:Neman pojma, ja mislio da tamo nema nikoga....vuksadinare wrote:
pa ne znam bas da ima ranislavića u otišiću
ah da..sad vidim..to mu ej onda mater..zbunilo ono 'moji su'..pa sam mislio i otac...inace ti stojsavljeci tamo u otisicu su bili među najekstremnijim srbima..cini mi se d aje jedan optuzen i za ratni zlocin pripadnik marticevaca..jedan je sa mojim ujcom jos prije rata stojsavljevic radio kao vozac u autoprijevozu sinj..otisoa je iz autopijevoza sinj negdje u ljeto 1990...pa je bio jedan od vođa pobune u otisicu i tom vrlickom kraju..mutava baštarda wrote:Spominje se Stojsavljevićvuksadinare wrote:pa pise koja su nekoč prezimena bila..i nema tog prezimena..bas cu pitat ovog vladu...kad ga sretnem..mutava baštarda wrote:Možda je nekoć bilo?vuksadinare wrote:evo prezimena iz otišićamutava baštarda wrote:
Neman pojma, ja mislio da tamo nema nikoga....
2015-09-08
jebiga pa čitaj s razumijevanjem, mater mu je stojisavljević a udana u ranislaviće... stojisavljevići su iz otišićavuksadinare wrote:pa ne znam bas da ima ranislavića u otišićumutava baštarda wrote:Inače... Sinjani prvaci hrvatske u ragbiju, a ovakav mlak odnos prema srbima za razliku od Bračana valjda zato što je devedesetih pola Brača bilo okupirano i po Bolu svaki dan padale granate...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
ma zbunilo me ono 'moji su'...michaellcmacha wrote:jebiga pa čitaj s razumijevanjem, mater mu je stojisavljević a udana u ranislaviće... stojisavljevići su iz otišićavuksadinare wrote:pa ne znam bas da ima ranislavića u otišićumutava baštarda wrote:Inače... Sinjani prvaci hrvatske u ragbiju, a ovakav mlak odnos prema srbima za razliku od Bračana valjda zato što je devedesetih pola Brača bilo okupirano i po Bolu svaki dan padale granate...
2015-09-08
pa dobro to je bilo onomad, sad se to više ne broji... sad je to sve fini svijet... nesklon pobunama i borbi za prisajedinjenje...vuksadinare wrote:ah da..sad vidim..to mu ej onda mater..zbunilo ono 'moji su'..pa sam mislio i otac...inace ti stojsavljeci tamo u otisicu su bili među najekstremnijim srbima..cini mi se d aje jedan optuzen i za ratni zlocin pripadnik marticevaca..jedan je sa mojim ujcom jos prije rata stojsavljevic radio kao vozac u autoprijevozu sinj..otisoa je iz autopijevoza sinj negdje u ljeto 1990...pa je bio jedan od vođa pobune u otisicu i tom vrlickom kraju..mutava baštarda wrote:Spominje se Stojsavljevićvuksadinare wrote:pa pise koja su nekoč prezimena bila..i nema tog prezimena..bas cu pitat ovog vladu...kad ga sretnem..mutava baštarda wrote:Možda je nekoć bilo?vuksadinare wrote:
evo prezimena iz otišića
2015-08-08
Similar topics
» Amerikanci pomogli Srbe koji su im pomagali pre 75 godina
» Torcida Knin:'Nisu problem ovi domaći Srbi koji ovdje žive.Problemi nastaju kada dođu ovi iz Srbije a među njima ima i ekstremnih navijača Zvezde ili Partizana koji onda vrše provokacije,uništavaju nam murale,pišu provokatorske grafite..'
» Bugari koji bi da "otkinu" deo Srbije ulaze u vlast?
» Američki bombarderi koji su ih bombardirali ponovo kod Srbije
» Pričali smo sa sezoncima iz Srbije koji rade u Hrvatskoj. Oduševljeni su
» Torcida Knin:'Nisu problem ovi domaći Srbi koji ovdje žive.Problemi nastaju kada dođu ovi iz Srbije a među njima ima i ekstremnih navijača Zvezde ili Partizana koji onda vrše provokacije,uništavaju nam murale,pišu provokatorske grafite..'
» Bugari koji bi da "otkinu" deo Srbije ulaze u vlast?
» Američki bombarderi koji su ih bombardirali ponovo kod Srbije
» Pričali smo sa sezoncima iz Srbije koji rade u Hrvatskoj. Oduševljeni su
Page 1 of 1