Prvi penzioneri već rade
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Prvi penzioneri već rade
Nakon što je odlukom Vlade omogućeno zapošljavanje umirovljenika na pola radnog vremena uz zadržavanje njihovih postojećih imovina, trgovački lanac Spar krenuo je s njihovim zapošljavanjem.
Jedna od prvih takvih objava za posao osvanula je ovih dana u njihovoj poslovnici u Banjavčićevoj ulici u Zagrebu, a prema riječima Helmuta Fenzla, predsjednika Uprave Spara Hrvatska, zadovoljni su odazivom umirovljenika te su prva zaposlenja već krenula.
- Uz zadržavanje postojeće mirovine umirovljenicima nudimo dodatne prihode, ugovor o radu na pola radnog vremena na radnom mjestu prodavača-blagajnika, a onima kojima je potrebno osiguravamo i plaćeni prijevoz te mogućnost izbora lokacije rada ovisno o mjestu stanovanja. Uz ove pogodnosti umirovljenicima nudimo i mogućnost izbora fleksibilnog radnog vremena - dodao je Fenzl.
https://novac.jutarnji.hr/karijere/kronicni-nedostatak-radnika-spar-hrvatska-trazi-umirovljenike-za-rad-na-blagajni/8286398/
Jedna od prvih takvih objava za posao osvanula je ovih dana u njihovoj poslovnici u Banjavčićevoj ulici u Zagrebu, a prema riječima Helmuta Fenzla, predsjednika Uprave Spara Hrvatska, zadovoljni su odazivom umirovljenika te su prva zaposlenja već krenula.
- Uz zadržavanje postojeće mirovine umirovljenicima nudimo dodatne prihode, ugovor o radu na pola radnog vremena na radnom mjestu prodavača-blagajnika, a onima kojima je potrebno osiguravamo i plaćeni prijevoz te mogućnost izbora lokacije rada ovisno o mjestu stanovanja. Uz ove pogodnosti umirovljenicima nudimo i mogućnost izbora fleksibilnog radnog vremena - dodao je Fenzl.
https://novac.jutarnji.hr/karijere/kronicni-nedostatak-radnika-spar-hrvatska-trazi-umirovljenike-za-rad-na-blagajni/8286398/
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Prvi penzioneri već rade
ima jedna teta u banjavčićevoj. cca 28g baš jebozovna.
2014-12-30
iz izloga broj 2 biram rad umirovljenika na pola radnog vremena a stvarno koliko zele+ zadrzavanje mirovina a ne zaposljavanje novih djelatnika i podizanje placa
2014-04-12
kaj opet imaš krizu indentiteta?
buš si sutra haljinicu obukel?
2014-12-30
veber wrote:ima jedna teta u banjavčićevoj. cca 28g baš jebozovna.
pogledaj dok mozes sad bude andja od 68 s bocom kisika koju vuce za sobom
bakofili po nasladicu u trgovine hitaju
2014-04-12
veber wrote:kaj opet imaš krizu indentiteta?
u stanu je ugodnih 21 , macka prede zivahno kafica mirise trubica se pali ... @weby kolega , sto da obucem
2014-04-12
Ka'e ne spavamo...nece san na oci..neuroza..godine ..pljugica..kavica..forum
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
pa recimo gaćice, grudnjak, haltere i štikle.debotoijusto wrote:... @weby kolega , sto da obucem
ja sam bolji. imam dvije mačketine i jednu grlicu/golubicu
veber-
2014-12-30
ja imam tu sreću ili nesreću da spavam 4-5 sati. 5 mi je prosjek. pljuge sam bacio, popijem lončinu kave i kada ne radim, a to je već duže vrijeme, drkam po forumu. ženska s kojom sam bio otišla je u NY.vuksadinare wrote:Ka'e ne spavamo...nece san na oci..neuroza..godine ..pljugica..kavica..forum
moda da ribice nabavim.
veber-
2014-12-30
posteni covik ustaje zoromvuksadinare wrote:Ka'e ne spavamo...nece san na oci..neuroza..godine ..pljugica..kavica..forum
u niskom startu za delat ... i godine imaju svoje moram priznat
jutro mi najdrazi dio dana , mogu na miru biti sam sa svojim mislima i popricat konacno s pametnim covjekom tj. sam sa sobom , hvalite me usta moja
2014-04-12
kako je tebi lijepo, ja dok nahranim živine prođe mi pol jutra.debotoijusto wrote:posteni covik ustaje zoromvuksadinare wrote:Ka'e ne spavamo...nece san na oci..neuroza..godine ..pljugica..kavica..forum
jutro mi najdrazi dio dana , mogu na miru biti sam sa svojim mislima i popricat konacno s pametnim covjekom tj. sam sa sobom , hvalite me usta moja
veber-
2014-12-30
veber wrote:kako je tebi lijepo, ja dok nahranim živine prođe mi pol jutra.debotoijusto wrote:posteni covik ustaje zoromvuksadinare wrote:Ka'e ne spavamo...nece san na oci..neuroza..godine ..pljugica..kavica..forum
sto imas ovce i 2 krave u centru grada ?
moja macka da zna otvorit konzu pocistit pijesak i int. bankarstvom platit stan/rezije ne bi me ni trebala tako da sam bitan ka teta na kasi spara
2014-04-12
Ja bi spavao jos al za koji kurac me uvijek uhvati njasre u cetri,pol pet i gotovo...zena i djeca krmave pa moras na prstima hodat...sjebao me sinoc ajvardebotoijusto wrote:posteni covik ustaje zoromvuksadinare wrote:Ka'e ne spavamo...nece san na oci..neuroza..godine ..pljugica..kavica..forum
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:Ja bi spavao jos al za koji kurac me uvijek uhvati njasre u cetri,pol pet i gotovo...zena i djeca krmave pa moras na prstima hodat...sjebao me sinoc ajvardebotoijusto wrote:posteni covik ustaje zoromvuksadinare wrote:Ka'e ne spavamo...nece san na oci..neuroza..godine ..pljugica..kavica..forum
znaci to tvoja rutina , umjesto poso kuca birtija krevet wc red borbenih s desnih portala... a onda na posao da i nama ostalima preneses zapazanja
2014-04-12
stara partizančina. svinje mi u garaži.debotoijusto wrote:veber wrote:kako je tebi lijepo, ja dok nahranim živine prođe mi pol jutra.debotoijusto wrote:posteni covik ustaje zoromvuksadinare wrote:Ka'e ne spavamo...nece san na oci..neuroza..godine ..pljugica..kavica..forum
sto imas ovce i 2 krave u centru grada ?
moja macka da zna otvorit konzu pocistit pijesak i int. bankarstvom platit stan/rezije ne bi me ni trebala tako da sam bitan ka teta na kasi spara
veber-
2014-12-30
debotoijusto wrote:vuksadinare wrote:Ja bi spavao jos al za koji kurac me uvijek uhvati njasre u cetri,pol pet i gotovo...zena i djeca krmave pa moras na prstima hodat...sjebao me sinoc ajvardebotoijusto wrote:posteni covik ustaje zoromvuksadinare wrote:Ka'e ne spavamo...nece san na oci..neuroza..godine ..pljugica..kavica..forum
znaci to tvoja rutina , umjesto poso kuca birtija krevet wc red borbenih s desnih portala... a onda na posao da i nama ostalima preneses zapazanja
haha,
brutalno ka kacavidon u ledja kroz sidalo u autobusu
2014-04-16
a s ponistre se vidi šolta i kušn e stina, a lncune smo stavili u vešmašinu.
zavidali smo šaraf i prova mi je prljava jerbo se epi zbljuval. a čoek od mora.
zavidali smo šaraf i prova mi je prljava jerbo se epi zbljuval. a čoek od mora.
2014-12-30
Pa dobro mladi će u Austriju za godinu dana a oni nek zapošljavaju gerijatriju
Kog brige , godišnje in sa zavoda nestane trideset tisuća nezaposlenih , sad ih je oko 150 tisuća
Kog brige , godišnje in sa zavoda nestane trideset tisuća nezaposlenih , sad ih je oko 150 tisuća
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
stvarno poremećeno da sad i umirovljenici uz zadržavanje mirovina imaju prednost pred nezaposenimadebotoijusto wrote:iz izloga broj 2 biram rad umirovljenika na pola radnog vremena a stvarno koliko zele+ zadrzavanje mirovina a ne zaposljavanje novih djelatnika i podizanje placa
ovo je točka na i u progonu Hrvata
van svakog razuma
povlačiti takve poteze u zemlji gdje je stopa nezaposlenih 0 posto je ok, kod nas van svake pameti
immortal-
2014-04-16
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Dok Vatikan gura cijepljenje, što rade istaknuti članovi Crkve u Hrvatskoj? Plaše vjernike da cjepivo rade od fetusa
» Kekin:'Moj Milutin će biti odličan prvi drug.. kh, kh prvi gospodin u Hrvatskoj'
» Penzioneri navalili na SPAR-ov oglas za posao
» Kad penzioneri umru, država im s računa uzme mirovinu
» Eurostat: Penzioneri u Srbiji manje ugroženi od onih u Švajcarskoj
» Kekin:'Moj Milutin će biti odličan prvi drug.. kh, kh prvi gospodin u Hrvatskoj'
» Penzioneri navalili na SPAR-ov oglas za posao
» Kad penzioneri umru, država im s računa uzme mirovinu
» Eurostat: Penzioneri u Srbiji manje ugroženi od onih u Švajcarskoj
Page 1 of 2