''Konzervativni zastupnik predložio novi referendum o Brexitu''
Page 1 of 1
''Konzervativni zastupnik predložio novi referendum o Brexitu''
https://www.index.hr/vijesti/clanak/konzervativni-zastupnik-predlozio-novi-referendum-o-brexitu/2056931.aspx
Lijepo sam Vam rekao...Nema ništa od izlaska. Ujedinjeno Kraljevstvo će na kraju ostati u EU. EU je jedan prevažan projekt koji se gradi, ne godinama, već stoljećima.
Lijepo sam Vam rekao...Nema ništa od izlaska. Ujedinjeno Kraljevstvo će na kraju ostati u EU. EU je jedan prevažan projekt koji se gradi, ne godinama, već stoljećima.
red wolf-
2016-02-10
Re: ''Konzervativni zastupnik predložio novi referendum o Brexitu''
malo morgen. Engleska je ozbiljna država i volja naroda je neupitna.
hahahahahahahahahahahahahahahamarcellus wrote:malo morgen. Engleska je ozbiljna država i volja naroda je neupitna.
red wolf-
2016-02-10
uostalom to je već odbačeno, to je bio prijedlog reda radi.
godinu dana slušamo kako trump samo što nije smijenjen i kako će britanci na novi referendum i odustati od brexita. Blago vama koji vjerujete novinama
godinu dana slušamo kako trump samo što nije smijenjen i kako će britanci na novi referendum i odustati od brexita. Blago vama koji vjerujete novinama
marcellus wrote:uostalom to je već odbačeno, to je bio prijedlog reda radi.
Prijedlog za koji se znalo da će biti odbačen. Zato je uostalom i iznesen kao prijedlog.
Guest- Guest
Možemo mi o Englezima ilitiga Britancima misliti što god hoćemo, ali oni nisu poluciganska skalamerija poput Iraca i nekih drugih naroda kod kojih je moguće ponavljanje referenduma sve dok njihove političke elite ne dobiju odgovor koji im se sviđa.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:Možemo mi o Englezima ilitiga Britancima misliti što god hoćemo, ali oni nisu poluciganska skalamerija poput Iraca i nekih drugih naroda kod kojih je moguće ponavljanje referenduma sve dok njihove političke elite ne dobiju odgovor koji im se sviđa.
kod njih je, iako su monarhija, pravilo vox populi, vox dei, i parlamentarizam ima dugu tradiciju
a ovo s ponavljanjem dok se ne dobije željeni ishod je za koloniziranu ciganiju koja upravo zato i jest ciganija.
jebe me za englesku, mi europski građani ne želimo britance u eu
Britanski parlament podržao Theresu May
Protiv opoziva premijerke bilo je 325 zastupnika u britanskom parlamentu, dok je za izglasavanje nepovjerenja glasalo njih 306.
Večer ranije, njezin je dogovor s Europskom unijom o Brexitu velikom većinom odbacio donji dom parlamenta.
May do ponedjeljka ima rok da parlamentu predstavi "plan B". Na raspolaganju ima nekoliko opcija: od Brexita bez dogovora do odgode datuma britanskog izlaska iz Unije.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/britanski-parlament-podrzao-theresu-may
Protiv opoziva premijerke bilo je 325 zastupnika u britanskom parlamentu, dok je za izglasavanje nepovjerenja glasalo njih 306.
Večer ranije, njezin je dogovor s Europskom unijom o Brexitu velikom većinom odbacio donji dom parlamenta.
May do ponedjeljka ima rok da parlamentu predstavi "plan B". Na raspolaganju ima nekoliko opcija: od Brexita bez dogovora do odgode datuma britanskog izlaska iz Unije.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/britanski-parlament-podrzao-theresu-may
Guest- Guest
bizarna ali očekivana situacija.
marcellus wrote:bizarna ali očekivana situacija.
Baš potpuno očekivana, usprkos tome što je stvarno neobična čak i bizarna, kako i sam kažeš.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:marcellus wrote:bizarna ali očekivana situacija.
Baš potpuno očekivana, usprkos tome što je stvarno neobična čak i bizarna, kako i sam kažeš.
Naime, dio konzervativaca je doduše oštro protiv njenog plana za provedbu Brexita, zbog čega i nije mogao proći u parlamentu, ali to ne znači i da su i protiv Brexita samog.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:Speare Shaker wrote:marcellus wrote:bizarna ali očekivana situacija.
Naime, dio konzervativaca je doduše oštro protiv njenog plana za provedbu Brexita, zbog čega i nije mogao proći u parlamentu, ali to ne znači i da su i protiv Brexita samog.
u pravilu premijer čiji prijedlog bude odbačen takvom većinom mora dati ostavku ili biti smijenjen, no ovo je specifična situacija.
May je zapravo pokušaj globalista da zadrže britaniju u EU, na ovaj ili onaj način. a brexitovci su je minirali a onda ostavili na njenom mjestu da odradi posao koji mora, ne koji želi odraditi.
Za nas europljane jel bolje ili gore što otočani izlaze?
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
newuser wrote:Za nas europljane jel bolje ili gore što otočani izlaze?
Za one koji ne žele EU u potpunosti svesti na njemačku prćiju ilitiga četvrti reich je Brexit jako dobra vijest. Pokazuje Nijemcima i njihovim lakejima iz Bruxellesa kako će završiti takvi njihovi planovi ako pravovremeno ne odustanu od njih.
Guest- Guest
Similar topics
» Boris Johnson mora na sud, sumnjiče ga da je lagao za referendum o Brexitu
» Zastupnik Suverenista: Prikupili smo 157 tisuća potpisa za referendum o uvođenju eura
» Britanski parlament zadao novi udarac Brexitu
» Škoti idu na novi referendum
» '' HDZ-ov RASADNIK BUDUĆIH LIDERA MJESTO GDJE SE KUJU NOVI KONZERVATIVNI MINISTRI I MINISTRICE Tko završi HDZ-ovu Akademiju, može računati da će kad-tad dogurati do Banskih dvora ''
» Zastupnik Suverenista: Prikupili smo 157 tisuća potpisa za referendum o uvođenju eura
» Britanski parlament zadao novi udarac Brexitu
» Škoti idu na novi referendum
» '' HDZ-ov RASADNIK BUDUĆIH LIDERA MJESTO GDJE SE KUJU NOVI KONZERVATIVNI MINISTRI I MINISTRICE Tko završi HDZ-ovu Akademiju, može računati da će kad-tad dogurati do Banskih dvora ''
Page 1 of 1