Plenkovic nasrnuo na Grmoju u saboru
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Plenkovic nasrnuo na Grmoju u saboru
Ha ha malo teže ide lizanje srpskog šupka za njemačke ciljeve
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2056915
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2056915
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Plenkovic nasrnuo na Grmoju u saboru
Dobro mu je i reka ,postavljen je tu da nebi Hrvatska blokirala Srbiju na putu u EU
Radi za briselske interese
Radi za briselske interese
2014-04-11
prokuljučala anemija
https://www.facebook.com/BBunjac/photos/a.2033179066909876/2326224774271969/?type=3
Evo ih na desnoj strani, glavom i bradom...
Ante, pali pilu...
Evo ih na desnoj strani, glavom i bradom...
Ante, pali pilu...
AssadNaPodmornici wrote:prokuljučala anemija
Nema zajenancije sa Don anemijom i zločinačkom :)
A Grmoja ga je trebao upitati ako je toliko zajeban, gdje je bio 91-95 kad je bio najboljim ratničkim godinama :D
Zar to nije dezerterstvo? :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Tako mu se u svetinju a to su interesi EUAssadNaPodmornici wrote:prokuljučala anemija
Plenkovic jugoslaven , radi po diktatu Brisela i neblokira Srbiju na poglavljima nego je pušta
Ali zato je tu Mateo Salvini i Lega Nord i drmanje kaveza briselskom ćati
2014-04-11
Video : Grmoja :: Premijer radi za srpske interese
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2056929
Taka ga je u žicu jer je otkrio istinu
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2056929
Taka ga je u žicu jer je otkrio istinu
2014-04-11
E da je bio tako hrabar 91. A šta će tek biti kad i Njonjo popizdi :)
catabbath wrote:E da je bio tako hrabar 91. A šta će tek biti kad i Njonjo popizdi :)
On je dao svoj doprinos obrani iz Londona :)
2018-04-10
jesi li ti bio hrabar 91?catabbath wrote:E da je bio tako hrabar 91. A šta će tek biti kad i Njonjo popizdi :)
Noor wrote:
jesi li ti bio hrabar 91?
Haha ja jučer ste na drugoj temi brani domoljuba Penavu jer je zbrisao iz Vukovara 91've, kao bio je premlad sa 17 :).
Ali sad ispada da sam valjda ja koji sam još mlađi onako iz osnovne škole u trebao doći braniti njega ili recimo anemočnog...pa evo možda sam i bio hrabriji tkozna, nisam uteka nigdje za razliku od vas
catabbath-
2015-08-22
U Istri je bila turistička sezona u punom jeku, nije on imao vremena za ratne pi*darije.Noor wrote:jesi li ti bio hrabar 91?catabbath wrote:E da je bio tako hrabar 91. A šta će tek biti kad i Njonjo popizdi :)
Ha,ha..vidim na forumu indexa vecina brani plenlika..kad su u pitanju interesi srba i srbije onda becina na indexu brani plenkija a grmoja primitovac..a kad grmoja kritizira plenkija u svezi neceg drugog onda je grmi ok..koje licemjerje..sto velis yoda na to... ...a ni glavasevic se nije potrudio stat u zastitu grmoje kad je vec bio tamo...nego kao svjedok u korist plenkija
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ako si mlađi, oprošteno ti je ..rat nije za djecucatabbath wrote:Noor wrote:
jesi li ti bio hrabar 91?
Haha ja jučer ste na drugoj temi brani domoljuba Penavu jer je zbrisao iz Vukovara 91've, kao bio je premlad sa 17 :).
Ali sad ispada da sam valjda ja koji sam još mlađi onako iz osnovne škole u trebao doći braniti njega ili recimo anemočnog...pa evo možda sam i bio hrabriji tkozna, nisam uteka nigdje za razliku od vas
koga nas? moj nitko nije utekao, dapače...bili su na prvoj crti, a ja doma s tek rođenom bebom i 11 prognanika iz pakraca, kojima sam dala smještaj.
ček da pita matijuvuksadinare wrote:Ha,ha..vidim na forumu indexa vecina brani plenlika..kad su u pitanju interesi srba i srbije onda becina na indexu brani plenkija a grmoja primitovac..a kad grmoja kritizira plenkija u svezi neceg drugog onda je grmi ok..koje licemjerje..sto velis yoda na to... ...a ni glavasevic se nije potrudio stat u zastitu grmoje kad je vec bio tamo...nego kao svjedok u korist plenkija
ajd, čivava je bila mala još....tako kažeEroo wrote:U Istri je bila turistička sezona u punom jeku, nije on imao vremena za ratne pi*darije.Noor wrote:jesi li ti bio hrabar 91?catabbath wrote:E da je bio tako hrabar 91. A šta će tek biti kad i Njonjo popizdi :)
Svojevremeno se pričalo da Matija ima od firme poštansko sanduče u Engleskoj? Je li to istina?Noor wrote:ček da pita matijuvuksadinare wrote:Ha,ha..vidim na forumu indexa vecina brani plenlika..kad su u pitanju interesi srba i srbije onda becina na indexu brani plenkija a grmoja primitovac..a kad grmoja kritizira plenkija u svezi neceg drugog onda je grmi ok..koje licemjerje..sto velis yoda na to... ...a ni glavasevic se nije potrudio stat u zastitu grmoje kad je vec bio tamo...nego kao svjedok u korist plenkija
kak skacu u obranu srbadije i ljevicara..da tako skacu u obranu hrvatskih interesa di bi nam bio kraj..i kazu nema potencijalne pete kolone...i kad me ljevicari pitaju zasto uvijek sjednem ledjima okrenut zidu kad sa njima pricam..evo odgovoraNoor wrote:ček da pita matijuvuksadinare wrote:Ha,ha..vidim na forumu indexa vecina brani plenlika..kad su u pitanju interesi srba i srbije onda becina na indexu brani plenkija a grmoja primitovac..a kad grmoja kritizira plenkija u svezi neceg drugog onda je grmi ok..koje licemjerje..sto velis yoda na to... ...a ni glavasevic se nije potrudio stat u zastitu grmoje kad je vec bio tamo...nego kao svjedok u korist plenkija
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Više izgleda da su HDZovci navalili na Indexu u obranu velikog vođe.
catabbath wrote:Više izgleda da su HDZovci navalili na Indexu u obranu velikog vođe.
Otprilike :D Uhljeb bojna, ipak je dragi vođa stručnjak za hibridno ratovanje :D
2018-04-10
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Plenkovic poludio u Saboru:Ovo je dno dna
» Vrije u HDZ-u:'Plenković će se riješiti pobunjenika u HDZ-u ne podrže li u Saboru odluke vodstva'
» Vulin : Ako Plenkovic ne kazni i policiju koja je pratila navijače u Borovu onda je Plenkovic ustaša
» Ministrica Obuljen istukla Grmoju
» Raspudić:Plenković je Karamarko a Stier Plenković
» Vrije u HDZ-u:'Plenković će se riješiti pobunjenika u HDZ-u ne podrže li u Saboru odluke vodstva'
» Vulin : Ako Plenkovic ne kazni i policiju koja je pratila navijače u Borovu onda je Plenkovic ustaša
» Ministrica Obuljen istukla Grmoju
» Raspudić:Plenković je Karamarko a Stier Plenković
Page 1 of 3