Mladi brazilski nogometaš Henrique preživio udar groma na utakmici
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Mladi brazilski nogometaš Henrique preživio udar groma na utakmici
Mladi brazilski nogometaš Henrique Preissler de Jesus imao je sreću da preživi udar groma tokom susreta juniorskog kupa koji je odigran jučer.
Henriqueov klub Agua Santa je u gradu Diadema nadomak Sao Paula igrao meč šesnaestine finala Kupa Sao Paola za juniore protiv Atletico Mineira.
U posljednjim sekundama utakmice koja je odigrana po velikom nevremenu Atletico je vodio rezultatom 1:0. Devetnaestogodišnjeg defanzivca Agua Sante je udario grom, a Henrique je imao sreću da preživi.
Svi igrači su odmah pobjegli do klupa za rezervne igrače, po Henriquea je došlo vozilo Hitne pomoći koje ga je odmah odvezlo van terena, a susret je odmah završen.
No, s obzirom da se on dobro osjećao, nije bilo potrebe da ide u bolnicu te se sve završilo na najbolji mogući način.
https://www.klix.ba/sport/nogomet/mladi-brazilski-nogometas-henrique-prezivio-udar-groma-na-utakmici/190115129
Henriqueov klub Agua Santa je u gradu Diadema nadomak Sao Paula igrao meč šesnaestine finala Kupa Sao Paola za juniore protiv Atletico Mineira.
U posljednjim sekundama utakmice koja je odigrana po velikom nevremenu Atletico je vodio rezultatom 1:0. Devetnaestogodišnjeg defanzivca Agua Sante je udario grom, a Henrique je imao sreću da preživi.
Svi igrači su odmah pobjegli do klupa za rezervne igrače, po Henriquea je došlo vozilo Hitne pomoći koje ga je odmah odvezlo van terena, a susret je odmah završen.
No, s obzirom da se on dobro osjećao, nije bilo potrebe da ide u bolnicu te se sve završilo na najbolji mogući način.
https://www.klix.ba/sport/nogomet/mladi-brazilski-nogometas-henrique-prezivio-udar-groma-na-utakmici/190115129
EstebanEnrique-
2014-04-16
Re: Mladi brazilski nogometaš Henrique preživio udar groma na utakmici
wow...za ne povjerovat...vazno je da se dobro zavrsilo
EstebanEnrique-
2014-04-16
Dabogda u tebe opalio
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
PABLO ESCOBAR wrote:Dabogda u tebe opalio
End- Posts : 21177
2015-08-25
pablito i ende...imam nesto da vam kazem...al moze sacekat do jutra...
EstebanEnrique-
2014-04-16
Moze ali moje nemozeJimmieJohnsoon wrote:pablito i ende...imam nesto da vam kazem...al moze sacekat do jutra...
Pozdravi kevu olosu
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
to se stvarno desilo ...cak su snimili i filmove o udaru groma ...pa sam htio pitati koliko vas je to promjenilo ...recimo kod mene uopste nemoram koristiti punjac za mobitel ...samo dodirnem i baterija uvjek puna ...postao sam i brzi pa kad koracam brze se trose patike , pa obicno svakog tjedna
valja uzeti nove pretezno marke puma.
valja uzeti nove pretezno marke puma.
EstebanEnrique-
2014-04-16
End wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Dabogda u tebe opalio
Guest- Guest
Serbia Strong wrote:End wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Dabogda u tebe opalio
skripar-
2015-08-09
skripar wrote:Serbia Strong wrote:End wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Dabogda u tebe opalio
2015-09-13
Similar topics
» najodvratniji nogometaš
» Brazilski mediji: Brazilski predsjednik ima koronavirus
» Brazilski VD predsjednik agent CIA-e
» njemački trener govori o jednoj utakmici
» Novi brazilski ministar: Klimatske promjene su marksistička zavjera
» Brazilski mediji: Brazilski predsjednik ima koronavirus
» Brazilski VD predsjednik agent CIA-e
» njemački trener govori o jednoj utakmici
» Novi brazilski ministar: Klimatske promjene su marksistička zavjera