NAŠI PRECI ...
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: NAŠI PRECI ...
javi se doktoru PavlovićuSora wrote:Nema smisla ta svađa oko Hrvatica i Srba . Ak je jednoj Severina bio dobar Srbin, sto ne bi bilo kojoj. Hoću reci Srbi i Hrvati su braća i tk nas to BRE zavadi? Naravno, polutani... Mješanci, oni ni pravi Srbi ni pravi Hrvati recimo Milosevic s crnogorskm pedigreom a kod nas ovi nasi ERONJE , MA NIJE SERONJE. ERONJE... ti su pak VLASI. JA VAM VELIM DRŽITE SE PODALJE OD TAKVIH . OD POLUTANA. je i HICO JE BIO AUSTRIJSNAC A NE NJEMAC S ŽIDOVSKIM PODRIJETLOM S MAJČINE STRANE. TOLIKO OD MENE. FALA NA PAŽNJI
Tony Soprano- Posts : 1370
2015-08-15
Jos kad bi ti znao zasto? Jeba te on. I reci svojoj precednici da ja tomu grobara ne bi grlila ni u ludilu.
Šta ti nije u redu s Vikinzima?Sora wrote:Pa dobro Ero , majku mu izdajničku. I Vikinzi ...vama erama u rodu . .Ero wrote:Nije Ero ništa izmislio, već se radi o znanstveno neoborivim dokazima...Desuilo se u vrijeme zadnje ledene dobe, prije desetak tisuća godina.dzango wrote:. Budimo ozbiljni. Eno oni Vikinzi hercegovačkog porekla bi se sigurno složili.
'Ercegovački gen (znanstveno nazvan "eu-gen") se prenosio u koncentričnim krugovima, kako se led topio...A nismo stigli ni posvuda stići, jbga...
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
ero,i Paradajz u sebi ima i riblji i ljucki gen,pa je opet-Paradajz..poanta:ne mos se vise niti u gene pouzdatiEro wrote:Nije Ero ništa izmislio, već se radi o znanstveno neoborivim dokazima...Desuilo se u vrijeme zadnje ledene dobe, prije desetak tisuća godina.dzango wrote:. Budimo ozbiljni. Eno oni Vikinzi hercegovačkog porekla bi se sigurno složili.
'Ercegovački gen (znanstveno nazvan "eu-gen") se prenosio u koncentričnim krugovima, kako se led topio...A nismo stigli ni posvuda stići, jbga...
Guest- Guest
Da samo znaš kakvu dobru rakiju peče, ne bi nikad nešto takvo izjavila...Sora wrote:Jos kad bi ti znao zasto? Jeba te on. I reci svojoj precednici da ja tomu grobara ne bi grlila ni u ludilu.
Last edited by Ero on 24/10/2015, 15:32; edited 1 time in total
2014-04-23
Mogu misliti . Nije lako na groblju nikome pa ni cetniku
Ma da, nedvojbeno, ali samoi je jedan I1b*.bogomdani wrote:ero,i Paradajz u sebi ima i riblji i ljucki gen,pa je opet-Paradajz..poanta:ne mos se vise niti u gene pouzdatiEro wrote:Nije Ero ništa izmislio, već se radi o znanstveno neoborivim dokazima...Desuilo se u vrijeme zadnje ledene dobe, prije desetak tisuća godina.dzango wrote:. Budimo ozbiljni. Eno oni Vikinzi hercegovačkog porekla bi se sigurno složili.
2014-04-23
Ne budi na kraj srca, voli i on tebe...Sora wrote:Mogu misliti . Nije lako na groblju nikome pa ni cetniku
2014-04-23
A čuj, možeš se ti igrati riječima koliko hoćeš. To neće promijeniti stvarnost. Pa samo naprijed.kaja_333 wrote:Tri najveće opsesije Jugoslovena:marcus-t wrote:Tri najveće opsesije Hrvata:
1. Dokazati da nisu Slaveni
2. Dokazati da Hrvatska nije na Balkanu
3. Uvjeriti sebe da su veliki narod iako su mala nacija
Jadno.
1. Dokazati da su Hrvati Slaveni kao i Srbi i ostala braća sa Balkana
2. Dokazati da smo Balkan oduvijek i uvijek
3. Uvjeriti Hrvate da su mali i nebitan narod od kada nisu u Jugoslaviji.
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
njegova terapija bi joj sasvim sigurno pomogla... ako ništa i pod stare dane bi se osjećala blaženo....Tony Soprano wrote:javi se doktoru PavlovićuSora wrote:Nema smisla ta svađa oko Hrvatica i Srba . Ak je jednoj Severina bio dobar Srbin, sto ne bi bilo kojoj. Hoću reci Srbi i Hrvati su braća i tk nas to BRE zavadi? Naravno, polutani... Mješanci, oni ni pravi Srbi ni pravi Hrvati recimo Milosevic s crnogorskm pedigreom a kod nas ovi nasi ERONJE , MA NIJE SERONJE. ERONJE... ti su pak VLASI. JA VAM VELIM DRŽITE SE PODALJE OD TAKVIH . OD POLUTANA. je i HICO JE BIO AUSTRIJSNAC A NE NJEMAC S ŽIDOVSKIM PODRIJETLOM S MAJČINE STRANE. TOLIKO OD MENE. FALA NA PAŽNJI
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ma sve 5 . Ako me podlije toga proglasite sveticom .michaellcmacha wrote:njegova terapija bi joj sasvim sigurno pomogla... ako ništa i pod stare dane bi se osjećala blaženo....Tony Soprano wrote:javi se doktoru PavlovićuSora wrote:Nema smisla ta svađa oko Hrvatica i Srba . Ak je jednoj Severina bio dobar Srbin, sto ne bi bilo kojoj. Hoću reci Srbi i Hrvati su braća i tk nas to BRE zavadi? Naravno, polutani... Mješanci, oni ni pravi Srbi ni pravi Hrvati recimo Milosevic s crnogorskm pedigreom a kod nas ovi nasi ERONJE , MA NIJE SERONJE. ERONJE... ti su pak VLASI. JA VAM VELIM DRŽITE SE PODALJE OD TAKVIH . OD POLUTANA. je i HICO JE BIO AUSTRIJSNAC A NE NJEMAC S ŽIDOVSKIM PODRIJETLOM S MAJČINE STRANE. TOLIKO OD MENE. FALA NA PAŽNJI
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
To kod vas tako ide, kojekakve sumnjive tipove za kolaboraciju i ime pizdarije ..najprije u blažene a onda bi u svece
MOGI JA MOGU I JAAAA
MOGI JA MOGU I JAAAA
...ne, ti ne...Sora wrote:To kod vas tako ide, kojekakve sumnjive tipove za kolaboraciju i ime pizdarije ..najprije u blažene a onda bi u svece
MOGI JA MOGU I JAAAA
...zasto ne?
...zato sto ne...
2014-04-14
Jos i bolje . Ti da znas koliko vjerujem u svece....hi hi ...eeero wrote:...ne, ti ne...Sora wrote:To kod vas tako ide, kojekakve sumnjive tipove za kolaboraciju i ime pizdarije ..najprije u blažene a onda bi u svece
MOGI JA MOGU I JAAAA
...zasto ne?
...zato sto ne...
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
...ima vremena za tebe, jos si mlada...Sora wrote:Jos i bolje . Ti da znas koliko vjerujem u svece....hi hi ...eeero wrote:...ne, ti ne...Sora wrote:To kod vas tako ide, kojekakve sumnjive tipove za kolaboraciju i ime pizdarije ..najprije u blažene a onda bi u svece
MOGI JA MOGU I JAAAA
...zasto ne?
...zato sto ne...
2014-04-14
Židovi i srbi se odma javljaju uzjebani...hahaha
pa bokte koliko smo tamanili jedne i druge puno ih nešto
pa bokte koliko smo tamanili jedne i druge puno ih nešto
upravo tako, imamo npr. Dragana Primorca koji govori da smo Iranci a usput je i predsjednik hrvatsko-izraelskog poslovnog kluba :)bogomdani wrote:Poanta svega..ne odredjuje politika nacionalnu pripadnost...rigbi wrote:prateci kretanja zadnjih godina il smo Iranci il Rusi :)
rigbi- Posts : 625
2015-08-02
Nikad to Primorac nije napisao. Primorac je tek jedan od djelatnika međunarodne istraživačke ekipe genetičara. U njoj nije čak ni prvi među jednakim.rigbi wrote:upravo tako, imamo npr. Dragana Primorca koji govori da smo Iranci a usput je i predsjednik hrvatsko-izraelskog poslovnog kluba :)bogomdani wrote:Poanta svega..ne odredjuje politika nacionalnu pripadnost...rigbi wrote:prateci kretanja zadnjih godina il smo Iranci il Rusi :)
2014-04-23
javnost tako percipira, sad jel to radio on il crvenkapica svejednoEro wrote:Nikad to Primorac nije napisao. Primorac je tek jedan od djelatnika međunarodne istraživačke ekipe genetičara. U njoj nije čak ni prvi među jednakim.rigbi wrote:upravo tako, imamo npr. Dragana Primorca koji govori da smo Iranci a usput je i predsjednik hrvatsko-izraelskog poslovnog kluba :)bogomdani wrote:Poanta svega..ne odredjuje politika nacionalnu pripadnost...rigbi wrote:prateci kretanja zadnjih godina il smo Iranci il Rusi :)
rigbi- Posts : 625
2015-08-02
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Ovo su hrvatski plemići i plemkinje, međusobno se oslovljavaju s 'conte' i 'plemeniti' te traže da uđu u zakon: 'Davno prije ustaša i partizana, Tita i Partije, SDP-a i HDZ-a, naši su preci vladali Hrvatskom'
» Erdogan: Naši vjernici su naši bojovnici, a munare naše karaule :)
» Duda:'Znamo sto znaci ruski imperijalizam.Veliku okrutnost.To su dozivjeli nasi djedovi ali i nasi ocevi.'
» Stižu naši
» Zasto su preci Hrvata busili lubanje
» Erdogan: Naši vjernici su naši bojovnici, a munare naše karaule :)
» Duda:'Znamo sto znaci ruski imperijalizam.Veliku okrutnost.To su dozivjeli nasi djedovi ali i nasi ocevi.'
» Stižu naši
» Zasto su preci Hrvata busili lubanje
Page 4 of 5