'ŠTO BIH NAPRAVIO DA MI JE VRATIT' VRIJEME?' Josip Šimunić je dao iskreni odgovor koji će vas možda iznenaditi...
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
'ŠTO BIH NAPRAVIO DA MI JE VRATIT' VRIJEME?' Josip Šimunić je dao iskreni odgovor koji će vas možda iznenaditi...
Pitali smo ga, kad bi se mogao vratiti dvije godine unatrag, na kraj utakmice s Islandom, pa i sa spoznajom što mu se sve nakon toga dogodilo, kako bi reagirao? Odgovorio je rezolutno, čak i uzbuđeno:
- Još bih jače viknuo 'Za dom - spremni'.
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Re: 'ŠTO BIH NAPRAVIO DA MI JE VRATIT' VRIJEME?' Josip Šimunić je dao iskreni odgovor koji će vas možda iznenaditi...
heroj, čovjek. stoji iza svojih riječi i djela. prije smo svi vikali za dom spremni a sad se svi zgražaju. krepajte licemjeri
2015-08-19
Re: 'ŠTO BIH NAPRAVIO DA MI JE VRATIT' VRIJEME?' Josip Šimunić je dao iskreni odgovor koji će vas možda iznenaditi...
muckodjubre wrote:
Guest- Guest
End- Posts : 21177
2015-08-25
Samo se pitam kako bi mi reagirali da recimo na utakmici njemačke reprezentacije netko od reprezentativaca Njemačke uzme mikrofon i prodere se "Heil" a tribine zaurlaju "Hitler". Jer i to je bil legitiman pozdrav velikom vođi svojevremeno. Svjestan je Šimunić kakvu je glupost napravio, bez brige budite, samo kaj to neželi javno priznati, a sad i da prizna i tak nemre ništa promijeniti.
Zeko-
2015-08-26
pridružili bi seZeko wrote:Samo se pitam kako bi mi reagirali da recimo na utakmici njemačke reprezentacije netko od reprezentativaca Njemačke uzme mikrofon i prodere se "Heil" a tribine zaurlaju "Hitler".
2015-08-19
šta misliš kako bi švabe igrale da tribinama zaurla heil hitler, to bi bila ekstaza postali bi nepobjedivi
Guest- Guest
kakva ponosna nacija
Guest- Guest
rajko kad bi morao birati, koje bi državljanstvo izabrao uz hrvatsko?
Guest- Guest
Nikad se neću sramiti tog pozdrava zbog ovih ljudi koji su spašavali guzice ostalim nezahvalnicima i licemjerima...
Last edited by jasambrend on 24/10/2015, 15:41; edited 1 time in total (Reason for editing : l)
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:Nikad se neću sramiti tog pozdrava zbog ovih ljudi su spašavali guzice ostalim nezahvalnicima i licemjerima...
Potpisujem.kuracodigraca wrote:heroj, čovjek. stoji iza svojih riječi i djela. prije smo svi vikali za dom spremni a sad se svi zgražaju. krepajte licemjeri
Guest- Guest
Jedna istinita priča. '98 u konobi u predgrađu Lyona, večer prije utakmice s Nijemcima cuga nas pet s trojicom Nijemaca i nakon poprilično cuge i svakakvih gluposti i pjesmica počne moj frend bezveze pjevat " Deutshland uber alles" kao da im podiđe malo. A ti švabe skočili ko budale, počeli vikat da oni nisu nacisti, srat ovom frendu i normalno ovaj je prvog pogodio u glavu, prebili smo ih i pobjegli prije murje. Toliko o Nijemcima.operw wrote:šta misliš kako bi švabe igrale da tribinama zaurla heil hitler, to bi bila ekstaza postali bi nepobjedivi
Guest- Guest
njemačko naravno. moj bratić ima oba državljanstva, kako mu zavidimoperw wrote:rajko kad bi morao birati, koje bi državljanstvo izabrao uz hrvatsko?
2015-08-19
debilde ostaje debilde.
Guest- Guest
Similar topics
» NEKAD JE BOLJE ŠUTJETI: Josip Šimunić konačno progovorio o svom incidentu
» Odgovor na : vratit će se za 1 dan, nek se smiri drama queen ise-
» Berni iskreno Plenkiju koji mu se rugao na selfie sa kupusom:'Mozda sam glup,mozda sam anitalent za politiku ali bolje i to nego privatizacija,Fimi media,Agrokor...'
» Možda je krajnje vrijeme da je netko tako istupio
» Napravio potez koji će razjariti navijače!
» Odgovor na : vratit će se za 1 dan, nek se smiri drama queen ise-
» Berni iskreno Plenkiju koji mu se rugao na selfie sa kupusom:'Mozda sam glup,mozda sam anitalent za politiku ali bolje i to nego privatizacija,Fimi media,Agrokor...'
» Možda je krajnje vrijeme da je netko tako istupio
» Napravio potez koji će razjariti navijače!
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1