Apple ne dozvoljava kupcima da poprave iPhone, tera ih na ovo
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Apple ne dozvoljava kupcima da poprave iPhone, tera ih na ovo
ja na ovom lapu, lenovo iz 2013e imam neko čudno hlađenje na procesoru. izgleda kao pasivni izmjenjivač topline, a ima ventilator., imam ssd pa je tu manje topline.dzango wrote: Kuleri se uopšte ne čuju a CPU ima neko uljano hlađenje. Prvi put sam video tako nešto.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
ja bi zabranio te ekrane. vozio sam od frenda S novi. pa jebote dva ekrana. jedan je komandna ploča, koju sam stavio u retro stil S280 iz 70ih i odmah do je 15 inčni kao za sustav. nije mi jasno zašto ne gasi tv kada kreneš. možeš gledat telku u vožnji. da ne tipkam o 6 598 354 funkcije dovoljno da se zapikneš u pješake.catabbath wrote:veber wrote:pa ne kompliciraju se kada su kompatibilni. ja imam u autu dock za LG. samo uštekam i dalje se sam spoji na radio mikrofone, zvučnike...
mali je zajeb kaj sam nakon 5 lg kupio ovaj leagoo pa dock ne paše
Kod Androida Auto kad spojiš mob na auto u principu ne rade sve aplikacije već samo one koje su kompatibilne i odobrene za Android Auto iako na nekim mobitelima postoje hackovi da rade sve aplikacije iz moba.
veber-
2014-12-30
veber wrote: nije mi jasno zašto ne gasi tv kada kreneš.
Na VW autima npr. ne možeš gledati video u vožnji zbog sigurnosti. Osim ako nisi preko nekog VW softwarea za mijenjanje postavki (VCDS, ODIS, ODBEleven) to omogučio na svoju ruku.
Last edited by catabbath on 13/1/2019, 23:59; edited 1 time in total (Reason for editing : 123)
catabbath-
2015-08-22
a mmožda je ovaj to napravio na s. ja sam imao s prije 6-7 godina i čim si iz N ili P pomaknuo ručicu odmah je ugasio tv i prebacio u FM mod. možda je zbrikao, ali to je pizdarija.
2014-12-30
veber wrote:ja bi zabranio te ekrane. vozio sam od frenda S novi. pa jebote dva ekrana. jedan je komandna ploča, koju sam stavio u retro stil S280 iz 70ih i odmah do je 15 inčni kao za sustav. nije mi jasno zašto ne gasi tv kada kreneš. možeš gledat telku u vožnji. da ne tipkam o 6 598 354 funkcije dovoljno da se zapikneš u pješake.
Pa za 10tak godina će se ionako po autocestama voziti automatski...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
teško. još će biti hrpa vozila bez senzorike i skupa je investicija. mada bi sa stanovišta vožnje bilo najbolje jer bi se mogle dići brzine. do splita odspavaš, pojebeš ljubavnicu-zdrobiš par talijana u fiatu 500 i veselo odeš na sud u zadar do gđe šupe samo po kuriru pošalješ za topli obrok...Hektorović wrote:veber wrote:ja bi zabranio te ekrane. vozio sam od frenda S novi. pa jebote dva ekrana. jedan je komandna ploča, koju sam stavio u retro stil S280 iz 70ih i odmah do je 15 inčni kao za sustav. nije mi jasno zašto ne gasi tv kada kreneš. možeš gledat telku u vožnji. da ne tipkam o 6 598 354 funkcije dovoljno da se zapikneš u pješake.
veber-
2014-12-30
veber wrote:teško. još će biti hrpa vozila bez senzorike i skupa je investicija. mada bi sa stanovišta vožnje bilo najbolje jer bi se mogle dići brzine. do splita odspavaš, pojebeš ljubavnicu-zdrobiš par talijana u fiatu 500 i veselo odeš na sud u zadar do gđe šupe samo po kuriru pošalješ za topli obrok...Hektorović wrote:veber wrote:ja bi zabranio te ekrane. vozio sam od frenda S novi. pa jebote dva ekrana. jedan je komandna ploča, koju sam stavio u retro stil S280 iz 70ih i odmah do je 15 inčni kao za sustav. nije mi jasno zašto ne gasi tv kada kreneš. možeš gledat telku u vožnji. da ne tipkam o 6 598 354 funkcije dovoljno da se zapikneš u pješake.
Tesle već voze uveliko, uskoro će to svi bolji modeli imati ...
2018-04-10
je tesla je malo u americi zgazio ljude. daleko je to od ostvarivog u realnom vremenu.
previše senzorike, inputa i nepredvidljivih ispada. ako gledamo realno tempomat je već autopilot. ja imam na volanu gas. znači uvijek mogu ubrzavat iznad označene brzine ili s drugom tipkom poništi. ili pritiskom na kočnicu ili gas. noviji prate crtu i aute ispred tebe no još je to daleko od autonomije. pogotovo jer će trebat uparivat vozila koja dolaze tebi u susret pa sustav prijenosa informacija pet vozila ispred tebe...
...puno inputa i puno IF/OR
previše senzorike, inputa i nepredvidljivih ispada. ako gledamo realno tempomat je već autopilot. ja imam na volanu gas. znači uvijek mogu ubrzavat iznad označene brzine ili s drugom tipkom poništi. ili pritiskom na kočnicu ili gas. noviji prate crtu i aute ispred tebe no još je to daleko od autonomije. pogotovo jer će trebat uparivat vozila koja dolaze tebi u susret pa sustav prijenosa informacija pet vozila ispred tebe...
2014-12-30
veber wrote:je tesla je malo u americi zgazio ljude. daleko je to od ostvarivog u realnom vremenu.
VW isto puno ulaže
Budemo vidjeli...
2018-04-10
Hektorović wrote:Kinezi te špijuniraju :D Ne kupuj od bad guysa :Ddzango wrote:Govnari. Tretiraju mušterije kao stoku. Sa druge strane Huawei sam nudi šifru za otključavanje rikaverija na svom sajtu. Dovoljno je da ukucaš svoj IMEI. Lično sam se uverio kada sam flešovao neki stari telefon.
Onda ti je jasno koji telefon treba da kupiš.
He-he, da samo Kinezi. Zaklela se Zemlja raju...
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
inače kompletna commie ljevica i pokreti tipa occupy ovo ono imaju fetiš na socijalizam i iphone
Hektorović wrote:veber wrote:ja bi zabranio te ekrane. vozio sam od frenda S novi. pa jebote dva ekrana. jedan je komandna ploča, koju sam stavio u retro stil S280 iz 70ih i odmah do je 15 inčni kao za sustav. nije mi jasno zašto ne gasi tv kada kreneš. možeš gledat telku u vožnji. da ne tipkam o 6 598 354 funkcije dovoljno da se zapikneš u pješake.
ionako izbjegavam auto ceste a ubuduće ću još više
teska. i sve je to tocno. baterija je za godinu i pol gotova i to odjednom se isprazni 5 puta dnevno.dzango wrote:Koja su ovi govna, ne mogu da verujem.
znaci nije postepeno nego je bas napravljena da toliko traje.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
veber wrote:teško. još će biti hrpa vozila bez senzorike i skupa je investicija.
Upravo tako. I moraš uzeti u obzir da uvijeti na cesti moraju biti idealni, ceste super iscrtane i prohodne, znkaovi uredno postavljeni i vidljivi, disciplinirana ostala vozila itd..
Nema šanse da takav vozi npr. po Puli, ceste na rupe, nikakvih oznaka, svako malo znak kopanja na cesti pored rupe na cesti, vozila svakako parkirana, ni za 10 godina...
catabbath-
2015-08-22
teoretski bi na autocestama moglo radit. praktično postoje preduvjeti. stupići svakih 100m, oznake svakih 1 km, dobro iscrtane trake, paneli za obavjest no opet hrpa inputa koja je kaotična za logaritam. npr padne snijeg i više se ne vide trake. znači sve prelazi na stupiće, a time se odmah smanjuje sigurnost. povećava se broj nepoznanica koje računalo mora obradit. gps je nepouzdan jer mu je točnost od 1-100m.catabbath wrote:veber wrote:teško. još će biti hrpa vozila bez senzorike i skupa je investicija.
Upravo tako. I moraš uzeti u obzir da uvijeti na cesti moraju biti idealni, ceste super iscrtane i prohodne, znkaovi uredno postavljeni i vidljivi, disciplinirana ostala vozila itd..
Nema šanse da takav vozi npr. po Puli, ceste na rupe, nikakvih oznaka, svako malo znak kopanja na cesti pored rupe na cesti, vozila svakako parkirana, ni za 10 godina...
veber-
2014-12-30
tvoj fetiš su povampireni komunisti koji iskaču i iz siemens nixdorf blagajne.marcellus wrote:inače kompletna commie ljevica i pokreti tipa occupy ovo ono imaju fetiš na socijalizam i iphone
bogtejebo svagdje vidiš komunjare. daj se skuliraj.
nema goreg antialkoholičara od bivšeg alkoholičara.
veber-
2014-12-30
pa occupy wall street su drkali protiv multinacionalih korporacija i svi su imali ajfone i dogovarali s njima prosvjedne akcijeveber wrote:tvoj fetiš su povampireni komunisti koji iskaču i iz siemens nixdorf blagajne.marcellus wrote:inače kompletna commie ljevica i pokreti tipa occupy ovo ono imaju fetiš na socijalizam i iphone
mate kapović je isto plenume KP FFZG sazivao ajfonom
jer nema boljeg oružja u borbi protiv kapitalizma od ajfona i fejsbuka
koga boli kurac, jebali te partizani, ustaše komunisti.marcellus wrote:pa occupy wall street su drkali protiv multinacionalih korporacija i svi su imali ajfone i dogovarali s njima prosvjedne akcijeveber wrote:tvoj fetiš su povampireni komunisti koji iskaču i iz siemens nixdorf blagajne.marcellus wrote:inače kompletna commie ljevica i pokreti tipa occupy ovo ono imaju fetiš na socijalizam i iphone
mate kapović je isto plenume KP FFZG sazivao ajfonom
tipkali smo o baterijama i elektronici, ali ti bolesnik moraš počet srat o tamo nekim pizdarijama koje ne zanimaju normalne ljude. imaš dovoljno zatrovanih tema tamo nastavi srat od 45e na ovamo. svaka jebena tema završi na tome. a od toga se ne živi.
kakve veze ima tvoj upis s trajanjem baterije ili samovoznim automobilima, osim da zasereš temu s komunjarama i govnima koje zanimaju vas par bolesnika.
veber-
2014-12-30
kakve to ima jebene veze s temom baterija?marcellus wrote:jer nema boljeg oružja u borbi protiv kapitalizma od ajfona i fejsbuka
i arapi koriste toyote.
svaku temu morate zasrat s glupostima.
veber-
2014-12-30
veber wrote: gps je nepouzdan jer mu je točnost od 1-100m.
1m ima eventualno američka vosjka, mi smrtnici imamo max 4m kad je hrpa satelita u dometu. A kad ih je malo onoda je fešta, skaće sa 12m na 5000m :)
catabbath-
2015-08-22
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Apple Iphone tuzba
» Užas: Kina prestaje prodavati ruski plin LNG kupcima
» Američki izvoz nafte u Europu raste, među kupcima Hrvatska i Ukrajina
» Tora dozvoljava slovanje
» HDZ dozvoljava da se premlaćuju žene
» Užas: Kina prestaje prodavati ruski plin LNG kupcima
» Američki izvoz nafte u Europu raste, među kupcima Hrvatska i Ukrajina
» Tora dozvoljava slovanje