HDZ dozvoljava da se premlaćuju žene
Page 1 of 1
HDZ dozvoljava da se premlaćuju žene
Plenković o županu koji mlati ženu: Tomašević ostaje član HDZ-a
ANDREJ Plenković je rekao kako očekuje od požeško-slavonskog župana Alojza Tomaševića da u "dogledno vrijeme shvati da ne može obnašati tu dužnost". Dodao je kako nasilni župan ipak ostaje član HDZ-a, javlja novinarka RTL-a.
Interna stvar
Podsjetimo, Plenković je već prije komentirao kako je smjena župana koji tuče ženu interna stvar HDZ-a.
Naime, na sjednici Savjeta za Slavoniju, Baranju i Srijem koja se održala u Slavonskom Brodu, s Plenkovićem za stolom je sjedio i Tomašević.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/plenkovic-o-zupanu-koji-mlati-zenu-tomasevic-ostaje-clan-hdza/1010093.aspx
ANDREJ Plenković je rekao kako očekuje od požeško-slavonskog župana Alojza Tomaševića da u "dogledno vrijeme shvati da ne može obnašati tu dužnost". Dodao je kako nasilni župan ipak ostaje član HDZ-a, javlja novinarka RTL-a.
Interna stvar
Podsjetimo, Plenković je već prije komentirao kako je smjena župana koji tuče ženu interna stvar HDZ-a.
Naime, na sjednici Savjeta za Slavoniju, Baranju i Srijem koja se održala u Slavonskom Brodu, s Plenkovićem za stolom je sjedio i Tomašević.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/plenkovic-o-zupanu-koji-mlati-zenu-tomasevic-ostaje-clan-hdza/1010093.aspx
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Re: HDZ dozvoljava da se premlaćuju žene
HDZ je stranka opasnih dasa i snaša. Sigurno i jadan Jakov redovito dobija prek gubca. A i gđa Plenković nekak je samozatajna, nigdje je nema, ni čut nit vidit. Kad se anemičnom zamrači pred očima.
2017-03-21
A jebe li Kolindu onaj njen ćojek. Djeluje mi nekako frustrirana ...Eva_ wrote:HDZ je stranka opasnih dasa i snaša. Sigurno i jadan Jakov redovito dobija prek gubca. A i gđa Plenković nekak je samozatajna, nigdje je nema, ni čut nit vidit. Kad se anemičnom zamrači pred očima.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
To je SOA kriva, od kad prate Maminja, sex je rjeđi i kod predsjednice.
2017-03-21
Da li ima neka statistika kolikim se muškarcima još diže na vlastitu ženu nakon 21 godine braka? Iliti, kao što bi upitao Calvin Coolidge: - A jel' u pitanju ista kvočka svaki put?Eva_ wrote:To je SOA kriva, od kad prate Maminja, sex je rjeđi i kod predsjednice.
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
ako su genijalci kao npr. ti, onda im se ne dizeOh_Femder wrote:Da li ima neka statistika kolikim se muškarcima još diže na vlastitu ženu nakon 21 godine braka? Iliti, kao što bi upitao Calvin Coolidge: - A jel' u pitanju ista kvočka svaki put?Eva_ wrote:To je SOA kriva, od kad prate Maminja, sex je rjeđi i kod predsjednice.
samo glupanima se dize
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
T.- Posts : 17552
2014-04-14
Pa i za zoku se šuškalo da ima malo 'težu ruku'...
Mislim da to kod nas ne ovisi o pripadnosti pol. stranci...
Mislim da to kod nas ne ovisi o pripadnosti pol. stranci...
Ne ovisi, ali Plenković je sad to amenoval. Još da šatoraši zatraže da uđe u Ustav, i stvar je rješena.
2017-03-21
e pa nemoj onda bacat zenu sa balkona jebo ga tiTotenkopf wrote:Ja sam onda glup ko ku*ac...
vis da ti treba
2014-04-19
Ma nisam, samo sam pomislio kako bi bilo zgodno...prckov wrote:e pa nemoj onda bacat zenu sa balkona jebo ga tiTotenkopf wrote:Ja sam onda glup ko ku*ac...
vis da ti treba
Al još ćešće sam htio sam skočit, al nikako...
Sve mislim da obavim još ovo il ono...
2014-04-14
ako kad budes skako gledaj da je nize od 1 metraTotenkopf wrote:Ma nisam, samo sam pomislio kako bi bilo zgodno...prckov wrote:e pa nemoj onda bacat zenu sa balkona jebo ga tiTotenkopf wrote:Ja sam onda glup ko ku*ac...
vis da ti treba
inace se mores polomit
2014-04-19
II je kat, morat ću na glavu da ne bi osta oduzet ...prckov wrote:ako kad budes skako gledaj da je nize od 1 metraTotenkopf wrote:Ma nisam, samo sam pomislio kako bi bilo zgodno...prckov wrote:e pa nemoj onda bacat zenu sa balkona jebo ga tiTotenkopf wrote:Ja sam onda glup ko ku*ac...
vis da ti treba
inace se mores polomit
2014-04-14
bolje da skocis do kafica pa se tamo oduzmesTotenkopf wrote:II je kat, morat ću na glavu da ne bi osta oduzet ...prckov wrote:ako kad budes skako gledaj da je nize od 1 metraTotenkopf wrote:Ma nisam, samo sam pomislio kako bi bilo zgodno...prckov wrote:e pa nemoj onda bacat zenu sa balkona jebo ga tiTotenkopf wrote:Ja sam onda glup ko ku*ac...
vis da ti treba
inace se mores polomit
I sutra si ko nov
2014-04-19
U pravu si...
Još bi joj bilo bolje da skočim na glavu...
E taj film neće gledat bogami...
ma sram je biloTotenkopf wrote:U pravu si...
2014-04-19
Jebiga, hercegovka...
Ti znaš kakve su one, jel?
Ti znaš kakve su one, jel?
Totenkopf wrote:Ja sam onda glup ko ku*ac...
darth_vader-
2014-04-17
Tomaševićeva je žena gadura koja je časnoga čovjeka lažno prijavila. Zašto bi on podnosio ostavku ili bi ga stranka isključivala?
Similar topics
» Veliko istraživanje - Zašto su žene ljubomorne na druge žene?
» Tora dozvoljava slovanje
» Zašto Njemačka ne dozvoljava referendume?
» "Zapad je dozvolio rat u Jugoslaviji, sada ga ne dozvoljava”
» Apple ne dozvoljava kupcima da poprave iPhone, tera ih na ovo
» Tora dozvoljava slovanje
» Zašto Njemačka ne dozvoljava referendume?
» "Zapad je dozvolio rat u Jugoslaviji, sada ga ne dozvoljava”
» Apple ne dozvoljava kupcima da poprave iPhone, tera ih na ovo
Page 1 of 1