Tuga i jad hrvatske desnice - Hasanbegović napokon otvorio karte
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Tuga i jad hrvatske desnice - Hasanbegović napokon otvorio karte
kofein wrote:Velikosrpstvo kao pokrivač za opstanak Hrvata u BiH je čista shizofrenija. Kršćanstvo da, ali velikosrpsto ne-hvala. Teško je to pohvatati Epiju, pa etiketira pošten svijet. Bosansko pojednostavljivanje press :)
A velikosrpstvo je što? Dodik i RS?
HercegBosna...
pravaški autizam...no neka te u poštenom svijetu sa sorom, hasančetom i beusom richtenbergom...a ima cijela kompozicija...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:kofein wrote:Velikosrpstvo kao pokrivač za opstanak Hrvata u BiH je čista shizofrenija. Kršćanstvo da, ali velikosrpsto ne-hvala. Teško je to pohvatati Epiju, pa etiketira pošten svijet. Bosansko pojednostavljivanje press :)
HercegBosna...
pravaški autizam...no neka te u poštenom svijetu sa sorom, hasančetom i beusom richtenbergom...a ima cijela kompozicija...
Pravaški autist :D
Ne, ne..... Tebi je zapravo žao što nisi Srbin.
Guest- Guest
kofein wrote:epikur37 wrote:kofein wrote:Velikosrpstvo kao pokrivač za opstanak Hrvata u BiH je čista shizofrenija. Kršćanstvo da, ali velikosrpsto ne-hvala. Teško je to pohvatati Epiju, pa etiketira pošten svijet. Bosansko pojednostavljivanje press :)
HercegBosna...
Pravaški autist :D
Ne, ne..... Tebi je zapravo žao što nisi Srbin.
Nisi mi odgovorio anpitranje ali nema veze...
Mislim da je tebi žalije što nisi bošnjak :)
2015-08-06
ma super je on i ovi njegovi koji liče na osobe sa posebnim potrebama.Ali eto,"malo" se svi pogubili pa u svemu tome više ne vidiš tko tu koga jebe.Kompletna hr politika pala je na do sada najniže grane ali da se ne zavaravamo,može sve to kod nas uvijek i još niže.epikur37 wrote:Plenky je isto ok.
vili40-
2015-08-02
Dodik i RS velikosrbija, Čović i HercegBosna su velikohrvatska?
Ako ste protiv svega toga, što vi gospodo želite od ova dva kršćanska naroda, da ispare, postanu Bosanci...utope se u Komšićevskoj i Izetbegovićevskoj Bosni.
Nadam se samo da će vaš autizam i ostati zatvoren kakav po prirodi jeste a ne utjecati na rješenje.
Ako ste protiv svega toga, što vi gospodo želite od ova dva kršćanska naroda, da ispare, postanu Bosanci...utope se u Komšićevskoj i Izetbegovićevskoj Bosni.
Nadam se samo da će vaš autizam i ostati zatvoren kakav po prirodi jeste a ne utjecati na rješenje.
2015-08-06
Odgovor:
Milorad Dodik je velikosrbin, a republika srpska zločinačka tvorevina. Možeš igrati tenis koliko god hoćeš, ali svaki velikosrbin bi te s tim stavovima uzeo za kuma. Balijanderi su ti kost u grlu, barem koliko i meni, samo što Ti u andrićevskom odricanju od hrvatstva i neumjerenom podržavanju dodikovštine vidiš "rješenje" za Hrvate. Naime, ne jednom si pozvao Hrvate iz BiH da se isele. Toliko.
Milorad Dodik je velikosrbin, a republika srpska zločinačka tvorevina. Možeš igrati tenis koliko god hoćeš, ali svaki velikosrbin bi te s tim stavovima uzeo za kuma. Balijanderi su ti kost u grlu, barem koliko i meni, samo što Ti u andrićevskom odricanju od hrvatstva i neumjerenom podržavanju dodikovštine vidiš "rješenje" za Hrvate. Naime, ne jednom si pozvao Hrvate iz BiH da se isele. Toliko.
Guest- Guest
Ovo oko iseljavanja je realnost koju nudim kao provokaciju na aktualnu politiku.
No ok, srbi su ti mrtva točka, sve ćeš pustiti niz vodu ako ikako možeš njima odbiti pero...tako i hrvate hercegbosne...
No ok, srbi su ti mrtva točka, sve ćeš pustiti niz vodu ako ikako možeš njima odbiti pero...tako i hrvate hercegbosne...
2015-08-06
Ovdje su jasno iskristalizirane dvije politike glede konačnog rješenja BiH i Hrvata u njoj.
Vrijeme će pokazati što je bilo pametnije...i nećemo dugo čekati na to.
Vrijeme će pokazati što je bilo pametnije...i nećemo dugo čekati na to.
2015-08-06
Pravi Hrvati Herceg -Bosne su otporan i žilav narod.
Guest- Guest
Takav defetizam je vladao u Hrvatskoj 91. dobro ga se sjećam. One mudrijaše Hrvate koji su pobjegli iz Osijeka primjerice u Njemačku, zvali smo pobjegulje. Takvih je bilo 90 %. No, to je bilo njihovo legitimno pravo. :) Odeš, pa neka se kristalizira.
Guest- Guest
Hektorović wrote:epikur37 wrote:Ja sam znao i prije nego što je sjeo za stol igrati....
Hasanče je pravaški izdanak a obzirom na njegovu nacionalnu pripadnost ta pravaškanota je još pogubnija za HB.
U tom smislu bez imalo dvojbe sudbinu HB bih radije prepustio Dodiku ili SDP-u nego autističnoj desnici.
Autistična, retrogradna dednica... Zatvorena duboko u kompleksima i frustracijama iz prošlosti.
zato vi bez kompleksa zbog masovnog broja masovnih grobnica koje počiniše vaši preci svim silama želite voditi Hrvatsku i Hrvate svojim putem
ipak ... mi to ne želimo
immortal-
2014-04-16
mortal wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:Ja sam znao i prije nego što je sjeo za stol igrati....
Hasanče je pravaški izdanak a obzirom na njegovu nacionalnu pripadnost ta pravaškanota je još pogubnija za HB.
U tom smislu bez imalo dvojbe sudbinu HB bih radije prepustio Dodiku ili SDP-u nego autističnoj desnici.
Autistična, retrogradna dednica... Zatvorena duboko u kompleksima i frustracijama iz prošlosti.
zato vi bez kompleksa zbog masovnog broja masovnih grobnica koje počiniše vaši preci svim silama želite voditi Hrvatsku i Hrvate svojim putem
ipak ... mi to ne želimo
Ni ja ne želim, hrvatska svojim putem hercegbosna svojim.
2015-08-06
čije ?abraham wrote:Lojava sada brani Hasnceta????? Nije krv voda , muhahahahahahahaaaaa odo vene izrezati hahahahahahahhahaaaa
immortal-
2014-04-16
misli na soru i hasanbegovića jer su oko ovoga na istome i podržvaju se.mortal wrote:čije ?abraham wrote:Lojava sada brani Hasnceta????? Nije krv voda , muhahahahahahahaaaaa odo vene izrezati hahahahahahahhahaaaa
2015-08-06
epikur37 wrote:mortal wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:Ja sam znao i prije nego što je sjeo za stol igrati....
ipak ... mi to ne želimo
Ni ja ne želim, hrvatska svojim putem hercegbosna svojim.
ja sam za Hrvatsku u jednom komadu s tim što je cijela Bosna Hrvatsko tlo
srbima Kosovo
immortal-
2014-04-16
Jebeš Bosnu , to kad Švabo počne isisavat sad radnu snagu pa jedno 30 do 40 tisuća godišnje to će sve uteč od tamo , pet puta veća plaća u Njemačkoj nego tamo plus mogućnost puno veće i uređenija država
U prvih deset najvećih gradova bit će nešto ljudi a ovo okolo uglavnom samo ovce
U prvih deset najvećih gradova bit će nešto ljudi a ovo okolo uglavnom samo ovce
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
epikur37 wrote:misli na soru i hasanbegovića jer su oko ovoga na istome i podržvaju se.
Identičan stav spram BiH...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
epikur37 wrote:Ni ja ne želim, hrvatska svojim putem hercegbosna svojim.
To je to, Zagreb ima svoje prioritete i psihoze, a mi svoje...
Očito nemamo sasvim iste interese zbog potpuno drugačijeg položaja...
Lako je sjediti u HR i pametovati...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Nisu ni u Hr svi na istom položaju , drukčiji je pogled s juga nego tamo s granice sa Slovenijom na tu problematikuHektorović wrote:epikur37 wrote:Ni ja ne želim, hrvatska svojim putem hercegbosna svojim.
To je to, Zagreb ima svoje prioritete i psihoze, a mi svoje...
Očito nemamo sasvim iste interese zbog potpuno drugačijeg položaja...
Lako je sjediti u HR i pametovati...
Kako god ja se baziram na brojevima a brojevi su da će isto ko i u Hrvatskoj doć do masovne bežanije u Švabiju iz Bosne i tu je RS u nepovoljnijem položaju jer je ekonomski i demografski dosta slabija od Federacije
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Je a kad ja to pišem već godinama ovdjekofein wrote:U ovome je Hasanaga u pravu :
Kao ključno pitanje od 90-ih do danas vidi na koji način se baviti time, a to se ne može postići ‘osloncem na velikosprsku politiku, već isključivo hrvatsko-bošnjačkim dogovorom’.
Onda se ERONJE dignu na sve 4
Jer znaju sta su uradili MUSLIMSNIMA u Bosni
Zbig cega ?
Zbog dogovira milosevic Tuđman
Ono, Fajat moras biti slije kod zdravih oci da ti ne priznaš
To sve skupa l OD GENEZE DO POSLJEDICA HRBATSKO-muslimsnskog sukoba
Znas staHektorović wrote:epikur37 wrote:misli na soru i hasanbegovića jer su oko ovoga na istome i podržvaju se.
Identičan stav spram BiH...
Ispali ste vi Hrvati u bosni MONETE ZA POTKUSURIVANJE I ZRTVE SULUDE TUDMANOVE I HERCEGOVACKIH
PIJUNA I KRIMINILACA .
JEDNAKO KAO I SRBI U HRVATSKOJ KPJI SU SLUSALI MILOSEVICA.
to je tako evidentno i jasno svima
Osim vama marionetama
Jednog dana ..shvatit cete.
Mozda je sta velis iz Zagreba meni to lakse uvidjeti.
Samo cu reci ovo;
Nikakav hasanbegovic me nije doveo do tog zaključka nego JEDAN BOSANSKI POSAVLJAK
On mi je sve razjasnio.
A vi ERONJE LAZITE SEBI I DALJE
STA CU VAM JA
NI ZALITI VAS NECU.
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Plenki otvorio karte i rekao Njemcima:Protjerat ću ekstremizam iz HDZ-a!
» Kohorst otvorio karte:'Kupite li F-16,njihovom nabavom ulazite u klub i reginoalno partnerstvo sa Slovačkom'
» Hasanbegović otvorio izložbu "Zagrebačka džamija"
» Na Facebooku se vodi rat između hrvatske ljevice i desnice
» Apsolutno najgora Vlada u povijesti Republike Hrvatske napokon je pala
» Kohorst otvorio karte:'Kupite li F-16,njihovom nabavom ulazite u klub i reginoalno partnerstvo sa Slovačkom'
» Hasanbegović otvorio izložbu "Zagrebačka džamija"
» Na Facebooku se vodi rat između hrvatske ljevice i desnice
» Apsolutno najgora Vlada u povijesti Republike Hrvatske napokon je pala
Page 3 of 4