Umro Živko Juzbašić
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Umro Živko Juzbašić
Pa plandovao je, misliš da je na tim funkcijama puno radio?Sora wrote:Eto, mogao je lijepo plandovati na BORACKOJ MIRIVINI, tražiti specijalno poštovanje i dostojanstvo. Podići sator ispred nosa policije sa svojim istomišljenicima sa nekim PTSP. Kojeg onda nisu poznavali... Mogao je . A nije. Izgradio je gavrolovic , firmu među najvećima na Balksnu od koje su danas ostale samo paštete .
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
točno to. bolje nekome isplaćivati i penziju od 4000kuna, nego ga nasilu stavljati kao direktora zato jer je bio u šumu i onda mu je netto+bruto 30 000 kuna.. a neradi kurca.kaja_333 wrote:Pa plandovao je, misliš da je na tim funkcijama puno radio?Sora wrote:Eto, mogao je lijepo plandovati na BORACKOJ MIRIVINI, tražiti specijalno poštovanje i dostojanstvo. Podići sator ispred nosa policije sa svojim istomišljenicima sa nekim PTSP. Kojeg onda nisu poznavali... Mogao je . A nije. Izgradio je gavrolovic , firmu među najvećima na Balksnu od koje su danas ostale samo paštete .
Guest- Guest
a valjda ova munja misli da je kopao..neoliberalni_placenik wrote:točno to. bolje nekome isplaćivati i penziju od 4000kuna, nego ga nasilu stavljati kao direktora zato jer je bio u šumu i onda mu je netto+bruto 30 000 kuna.. a neradi kurca.kaja_333 wrote:Pa plandovao je, misliš da je na tim funkcijama puno radio?Sora wrote:Eto, mogao je lijepo plandovati na BORACKOJ MIRIVINI, tražiti specijalno poštovanje i dostojanstvo. Podići sator ispred nosa policije sa svojim istomišljenicima sa nekim PTSP. Kojeg onda nisu poznavali... Mogao je . A nije. Izgradio je gavrolovic , firmu među najvećima na Balksnu od koje su danas ostale samo paštete .
2015-08-15
E ja mislim Kajo da ti kopaš. a ne juzbasic , di ono kopaš ? U pekari ha ?
Pa i nije . Borili su se za dobrobit svih i ostvarili svoju ideju. Nisu isli u IMOVINSKI RAT . PLJACKU I DESTRUKCIJU. ..maggie13 wrote:Kako svi nobovci dozive duboku starost,prava enigma :P
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
to se i ja pitam. Mozda se boje bozjeg suda pa se grcevito drze.maggie13 wrote:Kako svi nobovci dozive duboku starost,prava enigma :P
veber-
2014-12-30
Ne, dobro su živjeli , to vam je odgovor. Ej sora, odjebi talibanko.
2015-08-15
a ne nisu.. stvarno su bili ok.... interesantno kako kad vi pljačkate otimate i ubijate onda je to vaša ideja i dobrobit svih Vas a nesreća svih Nas....šojka zbog tebe i tebi sličnih je učinjen velik propust, a posljedice tog propusta su katastrofalne...Sora wrote:Pa i nije . Borili su se za dobrobit svih i ostvarili svoju ideju. Nisu isli u IMOVINSKI RAT . PLJACKU I DESTRUKCIJU. ..maggie13 wrote:Kako svi nobovci dozive duboku starost,prava enigma :P
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Upoznao sam Živka prije koju godinu. Ugodan sugovornik, nimalo dogmatičan, iako pomalo starački zadrt.
Ova Sora mrzi kao i Vlado. Ne znaš tko od njih dvoje ima manje doticaja sa stvarnošću. Tko je otključao Vrabče?
Ova Sora mrzi kao i Vlado. Ne znaš tko od njih dvoje ima manje doticaja sa stvarnošću. Tko je otključao Vrabče?
ma popizdila je jer joj je familija zapela na bregani, slovenci vele samo 1000 dnevno.Regoč wrote:Upoznao sam Živka prije koju godinu. Ugodan sugovornik, nimalo dogmatičan, iako pomalo starački zadrt.
2015-08-15
ae...za to smo se borili issati...Yehudi wrote:debotoijusto wrote:ovaj je sve bio , ofanzive , komitet ovi i oni , menadjer gavrilovica , pa opet komitet ovi i oni samo u HR izvedbi ...u trenucima odmora zastupnik u saboru/YU...koja karijera a samo je uzeo pusku i otisao u rat
I danas imaš sličnih primjera.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
pa ti se nisi borio za ništa... osim da ti maras da poso u pošti... ae...
2015-08-08
to se tako kaze...sad bi popizdija da sam se za ovo danas borio , ovako mi nebitnomichaellcmacha wrote:pa ti se nisi borio za ništa... osim da ti maras da poso u pošti... ae...
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
aj dobro ako je i od tebe, al što jes jes...da je netko pričao da će madzox biti hrvatski premijer, a besnavesna hrvatska ministarka kurca bi itko išo glavu gubit...debotoijusto wrote:to se tako kaze...sad bi popizdija da sam se za ovo danas borio , ovako mi nebitnomichaellcmacha wrote:pa ti se nisi borio za ništa... osim da ti maras da poso u pošti... ae...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
U se, na se, poda se, Dobotovi ideali. Čisti animalizam, nema tu ljudske nadgradnje i viših ciljevah.debotoijusto wrote:to se tako kaze...sad bi popizdija da sam se za ovo danas borio , ovako mi nebitnomichaellcmacha wrote:pa ti se nisi borio za ništa... osim da ti maras da poso u pošti... ae...
Page 2 of 2 • 1, 2
Page 2 of 2