Apple reže proizvodnju iPhona još 10%
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Apple reže proizvodnju iPhona još 10%
[size=36]Exclusive: Apple cuts iPhone production plan by 10% [/size]
https://asia.nikkei.com/Business/Companies/Exclusive-Apple-cuts-iPhone-production-plan-by-10
https://asia.nikkei.com/Business/Companies/Exclusive-Apple-cuts-iPhone-production-plan-by-10
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Apple reže proizvodnju iPhona još 10%
ups
bila nokija, nema vise
bijo aple, bijo
polahko
bila nokija, nema vise
bijo aple, bijo
polahko
May Allah destroy Australia
AssadNaPodmornici- Posts : 22253
2018-06-14
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Dobro je, samo rokaj.
zasitilo se trziste,ofčice bankrotirale,kinezi proizvode prejebene flagšipove po bitno manjoj cijeni...
stiv đobs se okrece u grobu..
stiv đobs se okrece u grobu..
Guest- Guest
overpriced piece of shit
ok nije piece of shit, ali je overpriced jebiga
ok nije piece of shit, ali je overpriced jebiga
jebote kada sam prije dvije godine u kini kupio leagoo nitko za njega nije čuo van kine, onda je imao 3 kamere, dva blica zaslon 6,5 inča, baterija 7000mAh, metalno kučište u biti to je phablet . vidim da se sramežljivo prodaje kod nas po bezobraznoj cijeni od 2500kn, nasljednik ovakvog kakvog imam. no opet bolji od iphona u svakom slučaju. i uz android dobio i navigaciju za cijeli svijet koja pokazuje sve kamere, koje su povezane na internet, radare, ograničenja brzine, slobodne parkinge i sl pizdarije. 16Gb RAM, 128 ROM proširiv do 512 preko sd kartice
i sve to za jebenih 90 USD
2014-12-30
čekajte momci, tribo štititi domoću proizvodnju, štititi radna mesta...el tako epikure
2014-04-16
Koji ti je to čipset sa 16Gb RAM?veber wrote:jebote kada sam prije dvije godine u kini kupio leagoo nitko za njega nije čuo van kine, onda je imao 3 kamere, dva blica zaslon 6,5 inča, baterija 7000mAh, metalno kučište u biti to je phablet . vidim da se sramežljivo prodaje kod nas po bezobraznoj cijeni od 2500kn, nasljednik ovakvog kakvog imam. no opet bolji od iphona u svakom slučaju. i uz android dobio i navigaciju za cijeli svijet koja pokazuje sve kamere, koje su povezane na internet, radare, ograničenja brzine, slobodne parkinge i sl pizdarije. 16Gb RAM, 128 ROM proširiv do 512 preko sd kartice
puno me pitaš. nemam pojma. dodatno sam ugradio 64gige sd karticu na koju sam prebacio navigaciju i bitne programe što se pokazalo mudrim jer kada sam mu sasuo ekran u komadiće samo sam sd karticu prebacio u drugi mob. na akciji kupio neki asus za 500 kn. ekran sam čekao tri tjedna, direktno od proizvođača (10 usd) zamjena ekrana 20€dzango wrote:Koji ti je to čipset sa 16Gb RAM?veber wrote:jebote kada sam prije dvije godine u kini kupio leagoo nitko za njega nije čuo van kine, onda je imao 3 kamere, dva blica zaslon 6,5 inča, baterija 7000mAh, metalno kučište u biti to je phablet . vidim da se sramežljivo prodaje kod nas po bezobraznoj cijeni od 2500kn, nasljednik ovakvog kakvog imam. no opet bolji od iphona u svakom slučaju. i uz android dobio i navigaciju za cijeli svijet koja pokazuje sve kamere, koje su povezane na internet, radare, ograničenja brzine, slobodne parkinge i sl pizdarije. 16Gb RAM, 128 ROM proširiv do 512 preko sd kartice
veber-
2014-12-30
Koji je model? Prvi put čujem zaa telefon sa 16 giga rama.veber wrote:puno me pitaš. nemam pojma. dodatno sam ugradio 64gige sd karticu na koju sam prebacio navigaciju i bitne programe što se pokazalo mudrim jer kada sam mu sasuo ekran u komadiće samo sam sd karticu prebacio u drugi mob. na akciji kupio neki asus za 500 kn. ekran sam čekao tri tjedna, direktno od proizvođača (10 usd) zamjena ekrana 20€dzango wrote:Koji ti je to čipset sa 16Gb RAM?veber wrote:jebote kada sam prije dvije godine u kini kupio leagoo nitko za njega nije čuo van kine, onda je imao 3 kamere, dva blica zaslon 6,5 inča, baterija 7000mAh, metalno kučište u biti to je phablet . vidim da se sramežljivo prodaje kod nas po bezobraznoj cijeni od 2500kn, nasljednik ovakvog kakvog imam. no opet bolji od iphona u svakom slučaju. i uz android dobio i navigaciju za cijeli svijet koja pokazuje sve kamere, koje su povezane na internet, radare, ograničenja brzine, slobodne parkinge i sl pizdarije. 16Gb RAM, 128 ROM proširiv do 512 preko sd kartice
Ovi najnoviji imaju max 6 giga.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
nemam pojma, leagoo pro nešto 6,5 inča, phablet. možda je i rom 16 mada znam da imam memorije 128 giga plus sd kartica 64
2014-12-30
inače ameri sa kojima sam ovo lito imao posla.. 99% njih na iphonovima a 95% hrvata na kineskim androidima.. oni se čude nama, mi se čudimo njima :D
AssadNaPodmornici- Posts : 22253
2018-06-14
imaš pravo. sada sam pogledao u propertisima 6gb, 128gb, 64gbdzango wrote:Koji je model? Prvi put čujem zaa telefon sa 16 giga rama.
Ovi najnoviji imaju max 6 giga.
i nije 6,5 nego je 5,99, tako veli phone.
veber-
2014-12-30
dzango wrote:10 po 10.
Već je prije bilo 30% rezanje...
Apple Cuts New iPhone Production by 30 Percent
Posted on November 19, 2018 by Paul Thurrott in Apple, iOS with 75 Comments
https://www.thurrott.com/apple/192484/apple-cuts-new-iphone-production-by-30-percent
2018-04-10
prvi mob mi je bila nokia 8110, bananko. mater im jebem 700dem sam dao za nju.
2014-12-30
AssadNaPodmornici wrote:inače ameri sa kojima sam ovo lito imao posla.. 99% njih na iphonovima a 95% hrvata na kineskim androidima.. oni se čude nama, mi se čudimo njima :D
Jer su oni uštekani u Apple ekosustav, svi imaju iMessage , FaceTime...
Nemaju u biti izbora...
Dok u nas to niko živ ne koristi... Isto u Kini, zapadnoj Europi osim UK...
2018-04-10
veber wrote:jebote kada sam prije dvije godine u kini kupio leagoo
Ja starom uvijek kažem da donese, al mu se neda...
Nego Xiaomi je vidim krenuo i po Europi sa dumping cijenama... sa ovim Redimi Note 7...
2018-04-10
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Kina reže carine za 30%
» Đubrad iz vlade reže penzije za 27%
» Vlada reže 200 miljona kuna na dječjem doplatku
» Britanija drastično reže kvote za strane radnike
» Uzor Hrvatskih Nacional Boljševika "tkz desnice" Orban, opet reže poreze
» Đubrad iz vlade reže penzije za 27%
» Vlada reže 200 miljona kuna na dječjem doplatku
» Britanija drastično reže kvote za strane radnike