kurikul explained
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: kurikul explained
A u KINI JE DOISTA SE trenira strogoća
No uspješnost je zagarantirana
Vidjela sam kako roditelji stoje pred skolom na ulici
Nema da šeću po skoli i zajebavaju uciteljicr
A cula sam da su njihove mature drama
A hja ..
Mozda je a mozda smo se mi raspekmizili
No uspješnost je zagarantirana
Vidjela sam kako roditelji stoje pred skolom na ulici
Nema da šeću po skoli i zajebavaju uciteljicr
A cula sam da su njihove mature drama
A hja ..
Mozda je a mozda smo se mi raspekmizili
Sora- Posts : 23839
2014-04-29
o kojoj skoli govoris, osnovnoj ili srednjoj?aben wrote:dijagram wrote:a dobro, sad se hvatas za terminologiju, neka je pristupaben wrote:dijagram wrote:program je individualiziranaben wrote:
je, al siguro ni individualno.
oni su kao neupuceni krenuli onako u skolu, nisu znali sto treba
onda zvali roditelje i objasnili im, imate ovu mogucnostm pa onu, ovo ovako, ono onako
ovi zinuli, kakva je to skola:)
kad su se vratili u HR na fakultete ajme meni, sok
sto je ovo, kakva razlika, bio im se problem prilagoditi
no hvala bogu vec su to pozavrsavali, pametna djecica, na strikana:)
gljedoj, nemo jebene šanse. možda je pristup individualizirun, a ne program.
uglavom jedni uce vise, omoguceno im je nauciti sve iz matematike, oni kojima ne ide njih se time uopce ne opterecuje, ne slusaju to niti odgovaraju, rade najjednostavnije stvari
e sad, nazovi to kako oces
individualizirun pristup znoči da imoš papir samoinicijativno otežati ili olakšati rad učenika,
a indivudualizirani program praktički znoči da imoš privatnog učitelja.
inače, obično biraju tri razine, postoju obavezni predmeti, svima su u jednon razredu programi isti, ako ne pošalješ dite dolazi policija po tebe. obćenito, rozlika između njih i nos je ko i rozlika između dachaua i bergen belsena.
ovi su tamo isli u srednju, osnovnu i faks zavrsili su u HR
kao mladi i pametni jasno znaju reci kakve su razlike i svakako ih ima
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:o kojoj skoli govoris, osnovnoj ili srednjoj?aben wrote:dijagram wrote:a dobro, sad se hvatas za terminologiju, neka je pristupaben wrote:dijagram wrote:
program je individualiziran
oni su kao neupuceni krenuli onako u skolu, nisu znali sto treba
onda zvali roditelje i objasnili im, imate ovu mogucnostm pa onu, ovo ovako, ono onako
ovi zinuli, kakva je to skola:)
kad su se vratili u HR na fakultete ajme meni, sok
sto je ovo, kakva razlika, bio im se problem prilagoditi
no hvala bogu vec su to pozavrsavali, pametna djecica, na strikana:)
gljedoj, nemo jebene šanse. možda je pristup individualizirun, a ne program.
uglavom jedni uce vise, omoguceno im je nauciti sve iz matematike, oni kojima ne ide njih se time uopce ne opterecuje, ne slusaju to niti odgovaraju, rade najjednostavnije stvari
e sad, nazovi to kako oces
individualizirun pristup znoči da imoš papir samoinicijativno otežati ili olakšati rad učenika,
a indivudualizirani program praktički znoči da imoš privatnog učitelja.
inače, obično biraju tri razine, postoju obavezni predmeti, svima su u jednon razredu programi isti, ako ne pošalješ dite dolazi policija po tebe. obćenito, rozlika između njih i nos je ko i rozlika između dachaua i bergen belsena.
ovi su tamo isli u srednju, osnovnu i faks zavrsili su u HR
kao mladi i pametni jasno znaju reci kakve su razlike i svakako ih ima
i primary i seondary,
oću reći da izbor između dvo programa ni individualzironi program, nego samo izbor između dvo programa.
ljudi ki volu slobodu godinami upozoravaju kako se u meriki nakotilo brdo nenastavnog osoblja, sad ih trenutno imo duplo više nego nastavnika. merikunci doslovno izlivaju dolare na javne skula, a placemenat testovi sve gori i gori- ne da jo bronin standardne testove, to tribo ukinuti. za to vrime pametni ljudi ne daju dicu strancima na torturu nego ih somi uču doma, i imaju daleko bolje rezultate. do sun link na ovoj temi.
oću reći, merikunci imaju bolje privatne skule, i slobodu da uopće ne školuješ dite, ali javne skule su jednako smeće bilo di na svitu jer je socijalizam uvik kancerogen, bilo di na svitu.
2014-04-16
onda završiš kao mortalka koja cvili i misli da je tipkanje po forumu napredni rad na računalu.aben wrote:veber wrote:svi vi imate krivu percepciju školstva.
javna škola je tu da ti da neko predznanje, osnove.
a ča ako ne ćeš?
kada je rimac u oglasu za čistačicu naveo da se traži znanje ms office svi su se zgražali.
naravno da i jebena čistačica mora znati msoffice. kod mene su morale u GoSoftu na kraju smjene sve upisat, a program daleko teži od excela.
ne znaš? nisi zanimljiv tržištu rada.
veber-
2014-12-30
veber wrote:onda završiš kao mortalka koja cvili i misli da je tipkanje po forumu napredni rad na računalu.aben wrote:veber wrote:svi vi imate krivu percepciju školstva.
a ča ako ne ćeš?
kada je rimac u oglasu za čistačicu naveo da se traži znanje ms office svi su se zgražali.
naravno da i jebena čistačica mora znati msoffice. kod mene su morale u GoSoftu na kraju smjene sve upisat, a program daleko teži od excela.
oćeš reći da office moreš naučiti jedino u skuli?
2014-04-16
“The Staffing Surge” report found that public school
employment has increased rather dramatically in recent
decades, while at the same time student achievement
has been flat or even in decline.
https://files.eric.ed.gov/fulltext/ED543118.pdf
employment has increased rather dramatically in recent
decades, while at the same time student achievement
has been flat or even in decline.
https://files.eric.ed.gov/fulltext/ED543118.pdf
2014-04-16
ne. tko je to rekao?aben wrote:veber wrote:onda završiš kao mortalka koja cvili i misli da je tipkanje po forumu napredni rad na računalu.aben wrote:veber wrote:svi vi imate krivu percepciju školstva.
a ča ako ne ćeš?
u školi možeš naučit osnove.
=IF(AND(B3;C3>0);IF(B3>C3;C3+1-B3;C3-B3);"") to sigurno nećeš u oš naučit, a obična formula za sate
veber-
2014-12-30
veber wrote:ne. tko je to rekao?aben wrote:veber wrote:onda završiš kao mortalka koja cvili i misli da je tipkanje po forumu napredni rad na računalu.aben wrote:veber wrote:svi vi imate krivu percepciju školstva.
a ča ako ne ćeš?
u školi možeš naučit osnove.
=IF(AND(B3;C3>0);IF(B3>C3;C3+1-B3;C3-B3);"") to sigurno nećeš u oš naučit, a obična formula za sate
poanta je da u skuli moroš naučiti osnove. zoto ih je tako teško i naučiti.
2014-04-16
znanje se prenosi. onaj cigo, bandićev glasač, djecu uči kako prosit, maznut novčanik. razlikovat bakar od aluminija.
moja djeca znaju radit u ACADu jer im je to bilo zanimljivo i netko im je mogao pokazat. isto MSO. ali ne kuže razliku između inoxa i železa, bakar im je nezanimljiv.
moja djeca znaju radit u ACADu jer im je to bilo zanimljivo i netko im je mogao pokazat. isto MSO. ali ne kuže razliku između inoxa i železa, bakar im je nezanimljiv.
2014-12-30
Sora wrote:E da
Uvijrk su stvari jednostavne samo ih idioti i slijepci zakompliciraju
Vratit batinu u skole
e
A sad ce dreknuti protivnici fizicke kazne
A jrl bolje ovo sto Rade u ENGLESKOJ I AMERICI DA MASOVNO UZIMSJU DJECU RODITELJIMA
ILI DA DOBIJE po guzici ili fo vec?
naravno ja sam davno rekao kad ukinemo šibu jednog dana ćemo morat uvest umjesto toga specijalce u punoj ratnoj opremi što je sad slučaj u nekim školama u engleskoj, sad...
i u zagrebu ponegdje klinci rade sranja a profesori nemaju instrumenata da ih discipliniraju jer sustav kreće od pretpostavke da nema baš ono zle djece i malih psihopata koje ne možeš sredit drukčije nego fizički ili izbacivanjem iz škole
Poznato je da istočni Azijati imaju najveći IQ od svih rasa. Kod nas to ne pali. Ovdje prolaze jedino bahati laktaroši bez pisholoških kompleksa (čitaj: osjećaj odgovornosti, srama i krivnje)marcellus wrote:najteže i najzahtjevnije škole na svijetu, tamo je užasan pritisak na djecu, nije ko u europiSora wrote:Najbolje su skole u Shangaiu i tam u Aziji hongkonške, Singapur
Uglavnom KINA
Zbig cega?
Rad red i disciplina
a ne samo Programi
ali rezultati su sjajni
oni sad rade što je engleska radila u vrijeme viktorije, ili austrougarska za marije terezije, kad su te zemlje bile uspješne.
dril, dril, i samo dril
nema ono "a ja sad ne bi učio nego bi malo razmišljao svojom glavom", nema to tamo
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
prva dva razreda velika slova? :)marcellus wrote:bez zajebancije, saznali smo da će djeca po novom učit kroz prva DVA razreda slova. I to samo velika.
A svugdje vani djeca u "predškoli" nauče čitat i pisat (da se pohvalim ova moja ima tri i zna sva slova, zna napisat par osnovnih riječi, pomalo slovka - koji kurac će ona radit u školi?)
pa dobro, u prvom srednje onda mala stignu
ne, ja ne kuzim, jel oni zele poglupiti mladi narastaj
mislim vec sad su ovi od 20 retardirani
Last edited by kaya on 11/1/2019, 16:51; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaya wrote:prva dva razreda velika slova? :)marcellus wrote:bez zajebancije, saznali smo da će djeca po novom učit kroz prva DVA razreda slova. I to samo velika.
A svugdje vani djeca u "predškoli" nauče čitat i pisat (da se pohvalim ova moja ima tri i zna sva slova, zna napisat par osnovnih riječi, pomalo slovka - koji kurac će ona radit u školi?)
pa tak nam je rekla profa iz te neke škole po ovom novom eksmentalnom programu ministrice divjak
sad, možemo se nadat da je ženska nešt krivo skontala, ali kako znam di živim, bojim se da nije
kaya wrote:prva dva razreda velika slova? :)marcellus wrote:bez zajebancije, saznali smo da će djeca po novom učit kroz prva DVA razreda slova. I to samo velika.
sreca pleme ne ide u skole, inace bi najebali ko i vi
pomalo u idiotistan
pomalo u idiotistan
» The Coronavirus Explained & What You Should Do
» refugee crisis explained
» Race & IQ Denial Explained
» Kurikul nastavnog predmeta povijest trebalo bi temeljito iznova preispitati
» The Coronavirus Explained & What You Should Do
» refugee crisis explained