kurikul explained
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: kurikul explained
:)
Last edited by kaya on Thu 10 Jan - 22:32; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
bez zajebancije, saznali smo da će djeca po novom učit kroz prva DVA razreda slova. I to samo velika.
A svugdje vani djeca u "predškoli" nauče čitat i pisat (da se pohvalim ova moja ima tri i zna sva slova, zna napisat par osnovnih riječi, pomalo slovka - koji kurac će ona radit u školi?)
A svugdje vani djeca u "predškoli" nauče čitat i pisat (da se pohvalim ova moja ima tri i zna sva slova, zna napisat par osnovnih riječi, pomalo slovka - koji kurac će ona radit u školi?)
onda pametnim klincima bude dosadno u školi, pa ne usvoje radne navike, pa kad dođu u neke više razrede gdje više ne mogu bez učenja imaju problema.
marcellus wrote:bez zajebancije, saznali smo da će djeca po novom učit kroz prva DVA razreda slova. I to samo velika.
učiti će mučati kad joj dojde da ploti porez
2014-04-16
fali ovoj slici i nastavak, jer ovo za 2018 će do 2030 djeci bit predugačko za čitat, ionak već danas ne čitaju niš dulje od tweeta i uglavnom gledaju fotke na instagramu.
marcellus wrote:fali ovoj slici i nastavak, jer ovo za 2018 će do 2030 djeci bit predugačko za čitat, ionak već danas ne čitaju niš dulje od tweeta i uglavnom gledaju fotke na instagramu.
Gleda se kad izađe nova sezona serija :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Ionako su mlađi od 25 odgajani da budu debili, a ovo je samo nastavi niz...najgora minstrica prosvjete u povijesti...
darth_vader-
2014-04-17
Učenik čita s razumijevanjem tekstove primjerene početnomu opismenjavanju.
to pise u kurikulumu za 1. Razred osnovne
Za hrvatski jezik
Za hrvatski jezik
Sora wrote:Učenik čita s razumijevanjem tekstove primjerene početnomu opismenjavanju.
Za hrvatski jezik
naći ću ti što je novog, uglavnom ovo s obrazovanjem je sprdačina postalo
marcellus wrote:saznali smo da će djeca po novom učit kroz prva DVA razreda slova. I to samo velika.
link?
kic wrote:marcellus wrote:saznali smo da će djeca po novom učit kroz prva DVA razreda slova. I to samo velika.
link?
info iz razgovora od učiteljice u jednoj od eks(peri)mentalnih škola, veli da su im to najavili
marcellus wrote:fali ovoj slici i nastavak, jer ovo za 2018 će do 2030 djeci bit predugačko za čitat, ionak već danas ne čitaju niš dulje od tweeta i uglavnom gledaju fotke na instagramu.
2030: "gay je cool. Zaokruži da."
"da"
ovdje kod mene su djeca za lektiru imala Star wars
što naravno nije istina. nastavnici razdvoje pametne od bedastih i rade dupli program.marcellus wrote:onda pametnim klincima bude dosadno u školi, pa ne usvoje radne navike, pa kad dođu u neke više razrede gdje više ne mogu bez učenja imaju problema.
moja mala je pobjedila na natjecanju iz matematike za četvrte razrede srednje dok je išla u prvi.
i sada joj profesorica i još jednom malom zadaje zadatke koji nisu za drugi razred.
npr rješava jednadžbe s 5 i više nepoznancia i počela je učiti diferencijalni račun, dok kolege su još na jednadžbi s dvije nepoznanice.
veber-
2014-12-30
veber wrote:
npr rješava jednadžbe s 5 i više nepoznancia i počela je učiti diferencijalni račun, dok kolege su još na jednadžbi s dvije nepoznanice.
Drugi razred gimnazije? Najnormalnija stvar.
Guest- Guest
marcellus wrote:onda pametnim klincima bude dosadno u školi, pa ne usvoje radne navike
Pametnim klincima uvijek bude dosadno u školi, jer im gradivo ne predstavlja nikakav izazov.
Guest- Guest
četvrtiSpeare Shaker wrote:veber wrote:
Drugi razred gimnazije? Najnormalnija stvar.
znam ja da si ti genije i u osnovnoj školi si pokazivao učiteljici integrale.
Last edited by veber on Fri 11 Jan - 13:53; edited 1 time in total
veber-
2014-12-30
veber wrote:što naravno nije istina. nastavnici razdvoje pametne od bedastihmarcellus wrote:onda pametnim klincima bude dosadno u školi, pa ne usvoje radne navike, pa kad dođu u neke više razrede gdje više ne mogu bez učenja imaju problema.
u americi, u hrvatskoj tog nema, bar ne službeno, a oslanjat se na dobru volju nastavnika da rade nešto protiv pravila je suludo
veber wrote:što naravno nije istina. nastavnici razdvoje pametne od bedastih i rade dupli program.marcellus wrote:onda pametnim klincima bude dosadno u školi, pa ne usvoje radne navike, pa kad dođu u neke više razrede gdje više ne mogu bez učenja imaju problema.
moja mala je pobjedila na natjecanju iz matematike za četvrte razrede srednje dok je išla u prvi.
i sada joj profesorica i još jednom malom zadaje zadatke koji nisu za drugi razred.
veber, ja govorim o osnovnoj školi
a u srednjoj je ionako došlo već do diferencijacije preko upisa pa se onda još dodatno formiraju razredi
padaš s marsa po običaju
Similar topics
» bosnia explained
» The Coronavirus Explained & What You Should Do
» refugee crisis explained
» Race & IQ Denial Explained
» Kurikul nastavnog predmeta povijest trebalo bi temeljito iznova preispitati
» The Coronavirus Explained & What You Should Do
» refugee crisis explained
» Race & IQ Denial Explained
» Kurikul nastavnog predmeta povijest trebalo bi temeljito iznova preispitati
Page 1 of 5