Predbračni ugovori sve češći, cijena od 300 do 2000 KM
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Predbračni ugovori sve češći, cijena od 300 do 2000 KM
Pitajte Eru nek vas nauči kako poštovati svoju ženu
Ero je kompetentan!
Ero je kompetentan!
Guest- Guest
Šta se ja tu imam dogowarat ? Napumpam i odhebem, ...oče brak , nemere , oče u kuču , nemere ....šta može ...pa eto finaćirat ću pola troškowa ....jel ti nepaše ? ....tuži me ....to ti je taman alimentaćija pa došeš na isto .....AL U KUČU NEĆEŠ ....to moš tek kad rodiš treče ....pozzz
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ajoooj...Ma takvi likovi su samo takve maramice sa dva i vise lica..na usnama med i mlijeko,prijetvoran smijesak,iza ledja izdaja,prevara,podvaljivanje...Pametni su utoliko jer znaju dobro skriti svoj pravi karakter..dzepna_venera wrote:Pitajte Eru nek vas nauči kako poštovati svoju ženu
Ero je kompetentan!
Guest- Guest
RayMabus wrote:Šta se ja tu imam dogowarat ? Napumpam i odhebem, ...oče brak , nemere , oče u kuču , nemere ....šta može ...pa eto finaćirat ću pola troškowa ....jel ti nepaše ? ....tuži me ....to ti je taman alimentaćija pa došeš na isto .....AL U KUČU NEĆEŠ ....to moš tek kad rodiš treče ....pozzz
Bože me sačuvaj
Guest- Guest
bogomdani wrote:Ajoooj...Ma takvi likovi su samo takve maramice sa dva i vise lica..na usnama med i mlijeko,prijetvoran smijesak,iza ledja izdaja,prevara,podvaljivanje...Pametni su utoliko jer znaju dobro skriti svoj pravi karakter..dzepna_venera wrote:Pitajte Eru nek vas nauči kako poštovati svoju ženu
Ero je kompetentan!
Ma daj što mi kažeš
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Sve češći napadi vukova
» Biden: uragani u Americi sve cesci, bjez'mo
» ‘EKSPLOZIJA NLO INCIDENATA’ U 2020. GODINI: U jednom od najvećih gradova na svijetu sve češći posjeti ‘malih zelenih’? ''
» Predsjednica se obratila javnosti, potpisuju se milijunski ugovori
» SVEČANO su potpisani ugovori za osiguravanje prehrane siromašnim učenicima
» Biden: uragani u Americi sve cesci, bjez'mo
» ‘EKSPLOZIJA NLO INCIDENATA’ U 2020. GODINI: U jednom od najvećih gradova na svijetu sve češći posjeti ‘malih zelenih’? ''
» Predsjednica se obratila javnosti, potpisuju se milijunski ugovori
» SVEČANO su potpisani ugovori za osiguravanje prehrane siromašnim učenicima
Page 3 of 3