ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Za Jodu i Longija, poslovna prilika, Улетаю

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Za Jodu i Longija, poslovna prilika, Улетаю  - Page 3 Empty Re: Za Jodu i Longija, poslovna prilika, Улетаю

Post by Stanojko Fri 23 Oct - 10:41

Intermeco...

Stanojko

2014-05-05

Back to top Go down

Za Jodu i Longija, poslovna prilika, Улетаю  - Page 3 Empty Re: Za Jodu i Longija, poslovna prilika, Улетаю

Post by Guest Fri 23 Oct - 10:47

Spasiba 👅 I od mene jedna putna, do slijedećeg tjedna. Pri nama je ponedjeljak neradni dan, Nationalfeiertag , pa idemo malo k Angeli, na Starnberger See. Paka!

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Stanojko Fri 23 Oct - 10:48

Srecan put...

2014-05-05

Back to top Go down

Post by Guest Fri 23 Oct - 10:49

RayMabus wrote:Sa ženama mi ne ide al lowa mi leži ...to je poslijedića mog mentalnog sklopa da muškarać mora bit sposoban donit lowu u kuču a nije njegowo da razmišlja o tim glupostima žena djeća .....zato ja namjerno neču da učim ništa o ženama niti ću jer to nije moj posao.

AJ PUŠITE KURAZ LIPO.
LEGENDA... :20
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Fri 23 Oct - 10:49

O kakwom maltretiranju djeće ti pričaš ???!!!???

Misliš na owe UKrajinke ...pa to su ćure od oko 20 godina , punoljetne ,,,,uostalom sama moja taktika da ja neču kurzem maknit nego mora ona znači da je ona to odlučila slobodnom woljom ....ničim se nisam niti pomakao da bi je uopće na bilo šta pokrenio da se pomakne ....hebe se mene.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest Fri 23 Oct - 10:50

Longi legne gol na ledja,nadrka Kitu,i koja se usput nabode....hahahahaha...bravo Longi...!!! king
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Fri 23 Oct - 10:51

bogomdani wrote:Longi legne gol na ledja,nadrka Kitu,i koja se usput nabode....hahahahaha...bravo Longi...!!! king
Pa normalno ....još najbolje da ču ih watat.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest Fri 23 Oct - 10:54

RayMabus wrote:
bogomdani wrote:Longi legne gol na ledja,nadrka Kitu,i koja se usput nabode....hahahahaha...bravo Longi...!!! king
Pa normalno ....još najbolje da ču ih watat.
Naravno..nedostojno je trcati za curama..ona kojoj stvarno upadnes u oko,ama ce to pokazati..ovima drugima,odmah moras govoriti cime se bavis,stanje na racunu,sto vozis,provjeri se zeljom da je vozis na veceru kojih 80-100 kilometara i tako...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Fri 23 Oct - 10:55

Ima oči i uši pa neka gleda , sluša i bira koga će tj tko će joj naprawit djete itd itd itd ....šta mene brige tko će njoj naprawit ili neće dijete ...NISU MOJA POSLA.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest Fri 23 Oct - 10:56

pa tako je u osnovi..sve ostalo je tesko taktiziranje i manipulacija..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Fri 23 Oct - 10:58

bogomdani wrote:pa tako je u osnovi..sve ostalo je tesko taktiziranje i manipulacija..
Pa normalno da je tako ....ono čisto primjer : imaš sto žena , swe imaju oči i uši ( waljda , da sad neubrajamo owe hendikepirane ) , pa neka gleda , sluša , sama procjenjuje i onda neka sama bira kome će se a kome neće popet na kuraz ....šta mene brige tko će kojoj nekoj ili neće naprawit dite. ....PA ŠTA TO IMA WEZE S MENOM I ŠTA JE TO MOJE DA JA SA TIME RAZBIJAM GLAWU ....MA BOLI ME KURAZ I TOČKA.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top

- Similar topics