Za Jodu i Longija, poslovna prilika, Улетаю
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Za Jodu i Longija, poslovna prilika, Улетаю
Pa mislim treba dat šanse mlađim ćurama .....
Mene ti boli kuraz šta wi očete. Pogrešno je radit tuđi posao. Obitelj , djeća i to nije muški posao. NJegow je donošenje lowe u kuču. Ja sam u tome poprilično uspiješan. Ja swoje radim a tuđe neču jer se to kosi sa mojim uwjerenjima jer čim ti tuđi posao radiš taj neradi swoj.
Zato ti ja ženske neheben nula posto. Ja im wrata zatworija nisam al čim čujem nešto sa : mi smo rawnoprawni : ODJEBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Mene ti boli kuraz šta wi očete. Pogrešno je radit tuđi posao. Obitelj , djeća i to nije muški posao. NJegow je donošenje lowe u kuču. Ja sam u tome poprilično uspiješan. Ja swoje radim a tuđe neču jer se to kosi sa mojim uwjerenjima jer čim ti tuđi posao radiš taj neradi swoj.
Zato ti ja ženske neheben nula posto. Ja im wrata zatworija nisam al čim čujem nešto sa : mi smo rawnoprawni : ODJEBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Lova je zato da se troši. Tvoju nitko ne troši, pa ti ja nesebično nudim rješenje problema.RayMabus wrote:Pa mislim treba dat šanse mlađim ćurama .....
Guest- Guest
Mislim nije da te zanima al uz nekretnine ...rećimo ja sam jučer uz dnewniću okrenija još 250 kuna sa strane.
Moj radni dan jučer : 500 kuna.
JEDAN DAN.
LJUDI RADE ZA TRI TISUĆE.
OK.
A SAD PUŠI KURAZ.
JEDAN DAN.
OK.
A SAD PUŠI KURAZ.
2014-04-11
Nakon što mu je novosadska starleta Nataša Šavija, inače poznata po vezama s nogometašima, javno poslala bračnu ponudu, Teodosić je odlučio odgovoriti na Facebooku.
"Teodosiću, oženi me! Znam da kuham, peglam, perem... Rodit ću mu petoro dece! Ja sam prava žena za njega ", poručila je dotična gospođica i od slavnog košarkaša koji je vodio Srbiju do polufinala nedavno završenog Europskog prvenstva dobila nemilosrdno - 'zakucavanje'.
"Ja volim lijepe i obrazovane žene. Čisto da se zna, ne volim one kojima je sve u životu skidanje i koje nemaju 2 grama mozga. Vjerovatno mi zato nikada i nisi bila privlačna. Tako da, dotična gospođice, rađaj ti nekome drugom petoro dece, mene ne bi mogla imati ni za 10 života, a vjerujem ni tad. Samo mi je krivo što "novinari" daju medijsku pažnju takvima kao ti, a ne pravim sportašima koji osvajaju medalje, ili nekome kome je ta medijska pažnja zaista potrebna. Čak ti i ja s ovim komentarom dajem neku popularnost, pažnju, ali čisto da shvatiš i ti i takve slične tebi da mi uopće niste zanimljive. Toliko", napisao je Teodosić na Facebooku.
"Teodosiću, oženi me! Znam da kuham, peglam, perem... Rodit ću mu petoro dece! Ja sam prava žena za njega ", poručila je dotična gospođica i od slavnog košarkaša koji je vodio Srbiju do polufinala nedavno završenog Europskog prvenstva dobila nemilosrdno - 'zakucavanje'.
"Ja volim lijepe i obrazovane žene. Čisto da se zna, ne volim one kojima je sve u životu skidanje i koje nemaju 2 grama mozga. Vjerovatno mi zato nikada i nisi bila privlačna. Tako da, dotična gospođice, rađaj ti nekome drugom petoro dece, mene ne bi mogla imati ni za 10 života, a vjerujem ni tad. Samo mi je krivo što "novinari" daju medijsku pažnju takvima kao ti, a ne pravim sportašima koji osvajaju medalje, ili nekome kome je ta medijska pažnja zaista potrebna. Čak ti i ja s ovim komentarom dajem neku popularnost, pažnju, ali čisto da shvatiš i ti i takve slične tebi da mi uopće niste zanimljive. Toliko", napisao je Teodosić na Facebooku.
Tony Soprano-
2015-08-15
E, to je tvoj posao.Eva wrote:Evo, nagovorio si me. Bit ću konačno na televiziji. Sad još Megi, Kaju i Nevu obrlati, i krećemo.Eva wrote:A ciljano tržište nam je region, ili i malo šire?Stanojko wrote:Boze sacuvaj. Sta ce nam posrednici. Vec sam to razradio na nekoj od prethodnih tema. Iznajmimo gajbu, postavimo kamere, i onda naplacujemo preko web sajta. Garantujemo dobru zabavu, svadje na nacionalno/versko/polno/politickoj osnovi, puno humora...a za one koji su spremni da plate vise i pogled sa kamere u spavacoj sobi. Bilo bi "uljetaju" svako vece...Eva wrote:Kaj da Joda režira a Longi bude producent?Stanojko wrote:Eva wrote:
Tja, ja i dalje mislim da varijanta u kojoj smo ti, Kaja, Megi, Dzango i ja u nekoj vrsti velikog brata sa prenosom on-line predstavlja bolju poslovnu priliku...
Tužno. Gomila se, a nitko ne trošiRayMabus wrote:Mislim nije da te zanima al uz nekretnine ...rećimo ja sam jučer uz dnewniću okrenija još 250 kuna sa strane.
JEDAN DAN.
OK.
A SAD PUŠI KURAZ.
Guest- Guest
Ne volim kad ja moram raditi. To je muški poselStanojko wrote:E, to je tvoj posao.Eva wrote:Evo, nagovorio si me. Bit ću konačno na televiziji. Sad još Megi, Kaju i Nevu obrlati, i krećemo.Eva wrote:A ciljano tržište nam je region, ili i malo šire?Stanojko wrote:Boze sacuvaj. Sta ce nam posrednici. Vec sam to razradio na nekoj od prethodnih tema. Iznajmimo gajbu, postavimo kamere, i onda naplacujemo preko web sajta. Garantujemo dobru zabavu, svadje na nacionalno/versko/polno/politickoj osnovi, puno humora...a za one koji su spremni da plate vise i pogled sa kamere u spavacoj sobi. Bilo bi "uljetaju" svako vece...Eva wrote:Kaj da Joda režira a Longi bude producent?Stanojko wrote:Eva wrote:
Tja, ja i dalje mislim da varijanta u kojoj smo ti, Kaja, Megi, Dzango i ja u nekoj vrsti velikog brata sa prenosom on-line predstavlja bolju poslovnu priliku...
Guest- Guest
Eva wrote:Ne volim kad ja moram raditi. To je muški poselStanojko wrote:E, to je tvoj posao.Eva wrote:Evo, nagovorio si me. Bit ću konačno na televiziji. Sad još Megi, Kaju i Nevu obrlati, i krećemo.Eva wrote:A ciljano tržište nam je region, ili i malo šire?Stanojko wrote:Boze sacuvaj. Sta ce nam posrednici. Vec sam to razradio na nekoj od prethodnih tema. Iznajmimo gajbu, postavimo kamere, i onda naplacujemo preko web sajta. Garantujemo dobru zabavu, svadje na nacionalno/versko/polno/politickoj osnovi, puno humora...a za one koji su spremni da plate vise i pogled sa kamere u spavacoj sobi. Bilo bi "uljetaju" svako vece...Eva wrote:Kaj da Joda režira a Longi bude producent?Stanojko wrote:Eva wrote:
Ja hendlujem musku skipu a ti curice...
Morat češ progutat swoj ponos i dostojanstwo za to ....widiš ja neću kurzem maknuti .....neču doči na sastanak , neču ti se jawiti , NEČU NIŠTA.Eva wrote:Lova je zato da se troši. Tvoju nitko ne troši, pa ti ja nesebično nudim rješenje problema.RayMabus wrote:Pa mislim treba dat šanse mlađim ćurama .....
Morat češ balwanom probijat moja wrata ako išta želiš od mene .....jer inače se nečeš popet na moj kuraz.
A to znači da češ tribat jako jako jako puno upregnuti plus progutat saw swoj ego i ponos koji imaš .....INAČE NIŠTA.
2014-04-11
Auuu... brale, jesi li ti ikad nesto jebao?RayMabus wrote:Morat češ progutat swoj ponos i dostojanstwo za to ....widiš ja neću kurzem maknuti .....neču doči na sastanak , neču ti se jawiti , NEČU NIŠTA.Eva wrote:Lova je zato da se troši. Tvoju nitko ne troši, pa ti ja nesebično nudim rješenje problema.RayMabus wrote:Pa mislim treba dat šanse mlađim ćurama .....
Morat češ balwanom probijat moja wrata ako išta želiš od mene .....jer inače se nečeš popet na moj kuraz.
A to znači da češ tribat jako jako jako puno upregnuti plus progutat saw swoj ego i ponos koji imaš .....INAČE NIŠTA.
Narawno. Nisu swe ženke pasiwne.Stanojko wrote:
Auuu... brale, jesi li ti ikad nesto jebao?
2014-04-11
Pa nisam ja ljubiteljica svog spola. Ajmo se zamijenit.Stanojko wrote:Eva wrote:Ne volim kad ja moram raditi. To je muški poselStanojko wrote:E, to je tvoj posao.Eva wrote:Evo, nagovorio si me. Bit ću konačno na televiziji. Sad još Megi, Kaju i Nevu obrlati, i krećemo.Eva wrote:A ciljano tržište nam je region, ili i malo šire?Stanojko wrote:Boze sacuvaj. Sta ce nam posrednici. Vec sam to razradio na nekoj od prethodnih tema. Iznajmimo gajbu, postavimo kamere, i onda naplacujemo preko web sajta. Garantujemo dobru zabavu, svadje na nacionalno/versko/polno/politickoj osnovi, puno humora...a za one koji su spremni da plate vise i pogled sa kamere u spavacoj sobi. Bilo bi "uljetaju" svako vece...Eva wrote:Kaj da Joda režira a Longi bude producent?Stanojko wrote:Eva wrote:
Guest- Guest
I ko velis, razbijale ti vrata balvanom? Ti si moj idol!RayMabus wrote:Narawno. Nisu swe ženke pasiwne.Stanojko wrote:
Auuu... brale, jesi li ti ikad nesto jebao?
Lisice mala. Ti samo Dzanga a ja njih 3?Eva wrote:Pa nisam ja ljubiteljica svog spola. Ajmo se zamijenit.Stanojko wrote:Eva wrote:Ne volim kad ja moram raditi. To je muški poselStanojko wrote:E, to je tvoj posao.Eva wrote:Evo, nagovorio si me. Bit ću konačno na televiziji. Sad još Megi, Kaju i Nevu obrlati, i krećemo.Eva wrote:A ciljano tržište nam je region, ili i malo šire?Stanojko wrote:Boze sacuvaj. Sta ce nam posrednici. Vec sam to razradio na nekoj od prethodnih tema. Iznajmimo gajbu, postavimo kamere, i onda naplacujemo preko web sajta. Garantujemo dobru zabavu, svadje na nacionalno/versko/polno/politickoj osnovi, puno humora...a za one koji su spremni da plate vise i pogled sa kamere u spavacoj sobi. Bilo bi "uljetaju" svako vece...Eva wrote:Kaj da Joda režira a Longi bude producent?Stanojko wrote:Eva wrote:
Nisu swe ženke pasiwne. Imaš aktiwne i pasiwne. Owe pasiwne su pasiwne ...slab materijal. Owe aktiwne su predatoriće. Nisma im zatworio wrata ....samo če se morat dobro namučit ako me žele ulowit a inače to nije moj posao : obitelj i kreiranje djeće ....ja swoje radim ....to šta niti jedna neće da me ulowi nije moj problem.
2014-04-11
A nije me baš lako ulowit jer moraš pregazit swoj ego i dostojanstwo ....a to je malo teže ....lakše je trčat deset tisuća kilometara bez prestanka nego owo postić .......al ono ja sam otworen .....nije moj problem šta sam jako težak plijen.
2014-04-11
Pa ni ne moraš ništa, samo me usvojit, kažeš Eva je moja kćer i ne moramo se nikad ni vidjet. Neš ti, kao da bih te ja gnjavila i dosađivala. Napiši oporuku, i ne poznajemo se više.RayMabus wrote:Morat češ progutat swoj ponos i dostojanstwo za to ....widiš ja neću kurzem maknuti .....neču doči na sastanak , neču ti se jawiti , NEČU NIŠTA.Eva wrote:Lova je zato da se troši. Tvoju nitko ne troši, pa ti ja nesebično nudim rješenje problema.RayMabus wrote:Pa mislim treba dat šanse mlađim ćurama .....
Guest- Guest
Može ....al prwo obuci trenerku ....idemo trčat tj ti ideš ....trčat češ bez zaustawljanja 10 tisuča kilometara PLUS JEDAN METAR.Eva wrote:Pa ni ne moraš ništa, samo me usvojit, kažeš Eva je moja kćer i ne moramo se nikad ni vidjet. Neš ti, kao da bih te ja gnjavila i dosađivala. Napiši oporuku, i ne poznajemo se više.RayMabus wrote:Morat češ progutat swoj ponos i dostojanstwo za to ....widiš ja neću kurzem maknuti .....neču doči na sastanak , neču ti se jawiti , NEČU NIŠTA.Eva wrote:Lova je zato da se troši. Tvoju nitko ne troši, pa ti ja nesebično nudim rješenje problema.RayMabus wrote:Pa mislim treba dat šanse mlađim ćurama .....
IZWOLI KRENI.
2014-04-11
Ma nazovim ti ja plavi telefon, pa buš ti vidjel za maltretiranje djece kaj bu ti se dogodiloRayMabus wrote:Može ....al prwo obuci trenerku ....idemo trčat tj ti ideš ....trčat češ bez zaustawljanja 10 tisuča kilometara PLUS JEDAN METAR.Eva wrote:Pa ni ne moraš ništa, samo me usvojit, kažeš Eva je moja kćer i ne moramo se nikad ni vidjet. Neš ti, kao da bih te ja gnjavila i dosađivala. Napiši oporuku, i ne poznajemo se više.RayMabus wrote:Morat češ progutat swoj ponos i dostojanstwo za to ....widiš ja neću kurzem maknuti .....neču doči na sastanak , neču ti se jawiti , NEČU NIŠTA.Eva wrote:Lova je zato da se troši. Tvoju nitko ne troši, pa ti ja nesebično nudim rješenje problema.RayMabus wrote:Pa mislim treba dat šanse mlađim ćurama .....
IZWOLI KRENI.
Guest- Guest
Dobra organizacija je pol poslaStanojko wrote:Lisice mala. Ti samo Dzanga a ja njih 3?Eva wrote:Pa nisam ja ljubiteljica svog spola. Ajmo se zamijenit.Stanojko wrote:Eva wrote:Ne volim kad ja moram raditi. To je muški poselStanojko wrote:E, to je tvoj posao.Eva wrote:Evo, nagovorio si me. Bit ću konačno na televiziji. Sad još Megi, Kaju i Nevu obrlati, i krećemo.Eva wrote:A ciljano tržište nam je region, ili i malo šire?Stanojko wrote:Boze sacuvaj. Sta ce nam posrednici. Vec sam to razradio na nekoj od prethodnih tema. Iznajmimo gajbu, postavimo kamere, i onda naplacujemo preko web sajta. Garantujemo dobru zabavu, svadje na nacionalno/versko/polno/politickoj osnovi, puno humora...a za one koji su spremni da plate vise i pogled sa kamere u spavacoj sobi. Bilo bi "uljetaju" svako vece...Eva wrote:Kaj da Joda režira a Longi bude producent?Stanojko wrote:Eva wrote:
Guest- Guest
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» ..samo za LONGIJA...
» Bankovni računi više nisu poslovna tajna
» Slika i prilika
» Njemačka ide prema recesiji?Poslovna klima im je najgora u zadnjih šest godina
» Novi plinovod kao razvojna prilika i – opomena
» Bankovni računi više nisu poslovna tajna
» Slika i prilika
» Njemačka ide prema recesiji?Poslovna klima im je najgora u zadnjih šest godina
» Novi plinovod kao razvojna prilika i – opomena
Page 2 of 3