Bez obzira...
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Bez obzira...
...za koga navijate morate priznati da je odlična pjesma, ko kaže da nije laže
zarazio sam se pjesmom svaki dan je slušam
zarazio sam se pjesmom svaki dan je slušam
skripar-
2015-08-09
Re: Bez obzira...
plagijat kao i većina tih navijačkih pjesama...svi ista melodija samo ubacuju druge riječi,imaju je cigani i još sam čuo kod nekoga stranoga kluba...
ovo je prava stvar:
ovo je prava stvar:
Vratio se bolesnik i psihicki rastrojeni pedofil demo
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
demo okupaj se obrij se lijepo se obuci momci dolaze po tebe, znaš šta slijedi, nedjelja je
skripar-
2015-08-09
Najjača navijačka pjesma...sve drugo je kurac.
Uvjerljivo najbolja navijačka pisma, sve ostalo je goli kurac...muckodjubre wrote:plagijat kao i većina tih navijačkih pjesama...svi ista melodija samo ubacuju druge riječi,imaju je cigani i još sam čuo kod nekoga stranoga kluba...
ovo je prava stvar:
<3
Guest- Guest
Serbia Strong wrote:
Na svetu ništa lepše ne može da postoji...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Cale ti u djubretarinaSerbia Strong wrote:Kada ovo doživiš pred svaku utakmicu, produži ti se život za 10 godina
2015-09-13
BBB obrada Lili Marlen
Niče, jel ti znaš na melodiju koje pisme je nastala Zbog jedne ljubavi?
Strana je, al nikako da se sitin
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
evo biraj izmedu bilijarde pjesama koje su odsvirana na 3 akorda G D C
End- Posts : 21177
2015-08-25
G D C D G G / 7 C D G kasnije se digne na A i tjtEnd wrote:evo biraj izmedu bilijarde pjesama koje su odsvirana na 3 akorda G D C
To znan al san zaboravija koji je original
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
2017-04-24
samo grcka.Verbal Kint wrote:G D C D G G / 7 C D G kasnije se digne na A i tjtEnd wrote:evo biraj izmedu bilijarde pjesama koje su odsvirana na 3 akorda G D C
To znan al san zaboravija koji je original
End- Posts : 21177
2015-08-25
Tu mi je negdi u glavi, al nikako se sitit...Verbal Kint wrote:Niče, jel ti znaš na melodiju koje pisme je nastala Zbog jedne ljubavi?
:D
Guest- Guest
Ma nema veze, misterij rješen
Toliko me morilo o kojoj se stvari radi da san na kraju pita na članskom forumu naše krovne udruge i dobri ljudi i još
bolji glazbeni znalci su razmrsili gordijski čvor začas
Radi se o ovoj stvari iz 1987.
odnosno njenoj obradi
dok se s ovom obradom popularizirala među navijačima
Svaka čast momcima, šta drugo reć
Toliko me morilo o kojoj se stvari radi da san na kraju pita na članskom forumu naše krovne udruge i dobri ljudi i još
bolji glazbeni znalci su razmrsili gordijski čvor začas
Radi se o ovoj stvari iz 1987.
odnosno njenoj obradi
dok se s ovom obradom popularizirala među navijačima
Svaka čast momcima, šta drugo reć
2017-04-24
Demo, puši kurac s tim pjesmuljcima.
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Bez obzira ko pobijedi u ukrajinskom ratu, SAD je najveći gubitnik
» Tači: Kosovo formira vojsku bez obzira na NATO i SAD
» Predrag Matić: Želim popisati sve zločine bez obzira na to tko je kriv
» Žene, imate li ovu osobinu, muškarci će bježati od vas 'glavom bez obzira'
» Pravobraniteljica poručila djeci: "Učite strane jezike i bježite glavom bez obzira"
» Tači: Kosovo formira vojsku bez obzira na NATO i SAD
» Predrag Matić: Želim popisati sve zločine bez obzira na to tko je kriv
» Žene, imate li ovu osobinu, muškarci će bježati od vas 'glavom bez obzira'
» Pravobraniteljica poručila djeci: "Učite strane jezike i bježite glavom bez obzira"
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2