40 razloga zašto neki ne žele više živjeti OVDJE.
Page 21 of 32
Page 21 of 32 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 26 ... 32
Re: 40 razloga zašto neki ne žele više živjeti OVDJE.
Naime , gledajuci fraze kpje koristi , tj intelektualni okvir
Crveni vam je vasa SLIKA U OGKEDALU
ON vam govori ono sto jeste : gluposti jer ste glupi , poluistine jer ste skloni poluistinama, UVREDE JER STE uvijek na to spremni
Crveni je vas alter ego
ON vam govori ono sto jeste : gluposti jer ste glupi , poluistine jer ste skloni poluistinama, UVREDE JER STE uvijek na to spremni
Crveni je vas alter ego
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Osobno , crvenkasti nije moj idol
Nego ero
Ha ha
Nego ero
Ha ha
Sora wrote:
Crveni je samo svoja slika u ogledalu.
Govori gluposti jer je glup, govori poluistine jer ih voli, govori laži jer je sklon laganju itd.
Isto kao i ti.
Guest- Guest
E daSpeare Shaker wrote:Sora wrote:
Govori gluposti jer je glup, govori poluistine jer ih voli, govori laži jer je sklon laganju itd.
Isto kao i ti.
Jos me samo cudi kraj tolike pameti..
ha ha
Ma beskrajne pameti naravno
Kakvu imas ti
Zakaj smo ZADNJI U SVEMU U SVIJETU .
U svemu
Nema u cem nismo
kaj te dere rižina rakija?Sora wrote:Naime , gledajuci fraze kpje koristi , tj intelektualni okvir
Crveni je vas alter ego
veber-
2014-12-30
Sora wrote:E daSpeare Shaker wrote:Sora wrote:
Isto kao i ti.
Jos me samo cudi kraj tolike pameti..
ha ha
Ma beskrajne pameti naravno
Kakvu imas ti
Zakaj smo ZADNJI U SVEMU U SVIJETU .
U svemu
Nema u cem nismo
Recimo u nogometu?
Guest- Guest
Uh što si me zajebo! Ko toaletni papir guzicutre wrote:i kako ti je pod suknjom crvenkastog? veliš smrdi ali je toplije nego biti izložen sam na vjetrometiniOh_Femder wrote:E sad si me stvarno uvrijedio Moj ego da je velik ko Zeppelin? Da si rekao ko Jupiter, još bi ti se moglo i oprostiti ...možda U stvarnosti se jedino VY Canis Majoris može s mojim egom mjeriti, iako je i taj barem deset redova veličine manji. Od moga egatre wrote:Da ali spustiti se toliko nisko pa sa crvenkastim četnikom stvarati pakt, jadno i tužno od tebe no vjerujem da si ne možeš pomoći kad ti je ego velik ko zeppelin pa onda i sa crnim vragom kad ne može sam jel :( Sigurno si jako ponosan na sebeOh_Femder wrote:Kako ono piše u Bibliji: - Tko se razbijene njonje laća...tre wrote:
vidim krenilo se trčkarati zamnom i po drugim temama pa makar i pod skutima crvenog četnika :)))) jebeno je to kad kreneš džonom a završiš sa razbijenom njonjom, crvenkasti četnik prije par dana ti ovih dana pa je zgodno da sklopite pakt onako baš prirodni kako to već ide između komunjara i četnika :))))
Što se crvenkastog četnika dotikavle, on je neka vrsta Borisa Bizetića, to jest najpametniji je kad je glup ;P Kad je ozbiljan, onda je dosadan ko zagrebačko nedjeljno popodne iz 60-ih prošlog stoljeća. Inače je daleko duhovitiji od tebe. Pa čak i ako je histerični mrzitelj svega hrvatskog.
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Zastupnik u hrvatskom Saboru Ivan Pernar ne prestaje šokirati u javnosti. On je danas izazvao brojne reakcije zbog savjeta jednom sugrađaninu na Facebooku koji se žalio na gripu i kašalj.
Pernar je, naime, na svom Facebook profilu objavio kako mu se javio čovjek iz Splita.
"Imao je simptome početka gripe i nije znao što napraviti. Međutim, ključna je bila njegova sestra koja prati moju stranicu i koja mu je rekla da pogleda moj video o vitaminu C. Čovjek je pogledao, otišao u DM, kupio vitamin C i uzeo ga u tri mega doze do sad - čak pola čajne kašike po dozi, ja preporučujem trećinu. Veli da se osjeća puno bolje i nema nikakvih nuspojava. Uglavnom, požalio se da mu najmanji sin ima problema s kašljem, a još doji i veli da je rekao ženi da i ona pije vitamin C. Rekao sam mu da postoji jednostavnije rješenje da na vrh kašike stavi vitamina C unutra i tri put ako tako napravi kašalj je gotov", napisao je Pernar.
U novom novom se zapitao zašto su mediji skočili na njega zbog toga jer je preporučio ljudima vitamin C za liječenje prehlade i gripe.
"Otiđite na Google, upišite vitamin C, gripa ili prehlada, samo zbrojite dva i dva. Pogledajte istraživanja! Nobelovci su ih radili, nisam ih se ja dosjetio", napisao je on.
Pernar je, naime, na svom Facebook profilu objavio kako mu se javio čovjek iz Splita.
"Imao je simptome početka gripe i nije znao što napraviti. Međutim, ključna je bila njegova sestra koja prati moju stranicu i koja mu je rekla da pogleda moj video o vitaminu C. Čovjek je pogledao, otišao u DM, kupio vitamin C i uzeo ga u tri mega doze do sad - čak pola čajne kašike po dozi, ja preporučujem trećinu. Veli da se osjeća puno bolje i nema nikakvih nuspojava. Uglavnom, požalio se da mu najmanji sin ima problema s kašljem, a još doji i veli da je rekao ženi da i ona pije vitamin C. Rekao sam mu da postoji jednostavnije rješenje da na vrh kašike stavi vitamina C unutra i tri put ako tako napravi kašalj je gotov", napisao je Pernar.
U novom novom se zapitao zašto su mediji skočili na njega zbog toga jer je preporučio ljudima vitamin C za liječenje prehlade i gripe.
"Otiđite na Google, upišite vitamin C, gripa ili prehlada, samo zbrojite dva i dva. Pogledajte istraživanja! Nobelovci su ih radili, nisam ih se ja dosjetio", napisao je on.
2014-04-14
Nisam ja, sam sebe si sjebo. Ono imao si kakak takav rejting dok nisi otrčao crvenom u zagrljaj, fali vam još samo sora da budete komletni. Ono jadno da ne možte biti jadnijiOh_Femder wrote:Uh što si me zajebo! Ko toaletni papir guzicutre wrote:i kako ti je pod suknjom crvenkastog? veliš smrdi ali je toplije nego biti izložen sam na vjetrometiniOh_Femder wrote:E sad si me stvarno uvrijedio Moj ego da je velik ko Zeppelin? Da si rekao ko Jupiter, još bi ti se moglo i oprostiti ...možda U stvarnosti se jedino VY Canis Majoris može s mojim egom mjeriti, iako je i taj barem deset redova veličine manji. Od moga egatre wrote:Da ali spustiti se toliko nisko pa sa crvenkastim četnikom stvarati pakt, jadno i tužno od tebe no vjerujem da si ne možeš pomoći kad ti je ego velik ko zeppelin pa onda i sa crnim vragom kad ne može sam jel :( Sigurno si jako ponosan na sebeOh_Femder wrote:
Kako ono piše u Bibliji: - Tko se razbijene njonje laća...
Što se crvenkastog četnika dotikavle, on je neka vrsta Borisa Bizetića, to jest najpametniji je kad je glup ;P Kad je ozbiljan, onda je dosadan ko zagrebačko nedjeljno popodne iz 60-ih prošlog stoljeća. Inače je daleko duhovitiji od tebe. Pa čak i ako je histerični mrzitelj svega hrvatskog.
Ovo je još dobar dio kvarta...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
pa to je uglavnom svugdje u Evropi tako...samo se u Hrvatskoj kurce sa novim automobilima i iphonima i kukaju kad te vide da si iz Njemacke, kako su sirotinja i kako tamo nekih milijun godisnje izlazi iz Hrvatske trbuhom za kruhom...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
crvenkasti wrote:metilda wrote:crvenkasti wrote:Ne znam zašto se ovaj tre toliko zajapurio?
Pa on i ja smo sigurno bolji i vrijedniji Hrvati od onih koji su to naslijedili genetski od oca.
Mi, kojima je otac Srbin, mi smo postali Hrvati iz iskrene želje i uvjerenja.
I svaki dan, neprestalno i bez odmora se moramo truditi da budemo Hrvati.
ti nisi ni srbin ni hrvat.. ti si crveni kmer kojega boli i samo spominjanje hrvatstva.. toliko si tragikomičan sa svojim upisima da te nikad ni ne komentiram .. nisi vrijedan pažnje.. ovo je samo zbog trea
Jel znaš ti što su crveni kmeri? Kakve veze oni imaju s hrvatstvom?
pardon, ti si preglup za crvenog kmera.. ti si crveni tvor a tvorovi imaju veze sa hrvatstvom, posebno sa hrvatskim medijima
Guest- Guest
metilda wrote:crvenkasti wrote:metilda wrote:crvenkasti wrote:Ne znam zašto se ovaj tre toliko zajapurio?
Pa on i ja smo sigurno bolji i vrijedniji Hrvati od onih koji su to naslijedili genetski od oca.
ti nisi ni srbin ni hrvat.. ti si crveni kmer kojega boli i samo spominjanje hrvatstva.. toliko si tragikomičan sa svojim upisima da te nikad ni ne komentiram .. nisi vrijedan pažnje.. ovo je samo zbog trea
pardon, ti si preglup za crvenog kmera.. ti si crveni tvor a tvorovi imaju veze sa hrvatstvom, posebno sa hrvatskim medijima
Preglup sam da budem crveni kmer?
A Hrvat mogu?
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:metilda wrote:crvenkasti wrote:metilda wrote:crvenkasti wrote:Ne znam zašto se ovaj tre toliko zajapurio?
Preglup sam da budem crveni kmer?
A Hrvat mogu?
možeš..
ova tema ima preko 410 upisa..
a autorica pruža misliocu toaletni papir..
i izjašnjava se kao vjernica i hrvatica..
slobodno reci da si glup kao hrvat
Guest- Guest
CNa pragu svojega tridesetog rođendana Hrvatska je osigurala da u povijesti bude zapamćena po NEznanju, NEsposobnosti, NEpoštenju, NEdostatku državničke vizije, NEdemokratičnosti, NEtoleranciji i NEistini
Ja uopce ne znsm kako bilo tko ima volje zivjeti u takvoj zemlji
To stvarno mora biti zadnji SUPAK, LOPOV PO DEFAOULTU I PORODIČNOJ TRADICIJI ( kao ere recimo) i penzić
Te uhljeb iz hdzeja
Da , njima je ovdje raj
Kao i popovima
To stvarno mora biti zadnji SUPAK, LOPOV PO DEFAOULTU I PORODIČNOJ TRADICIJI ( kao ere recimo) i penzić
Te uhljeb iz hdzeja
Da , njima je ovdje raj
Kao i popovima
A jeboga
A zasto vi ljudi ne volite da vam se kaze istina ?
Ono..
vidim OPCA OPASNOST NA FORUMU
JA SE VRATILA ..
HA HA
Metilda, tre i ero .. zasto ne volite istinu ?
Serete ovdje po drugima, hocete da ste samo vi u pravu , kao da ste bica višeg reda
A sve je u ovoj zemlji ..hladnije i gadnije i jadnije
Ha?
A vi u pravu. .
A zasto vi ljudi ne volite da vam se kaze istina ?
Ono..
vidim OPCA OPASNOST NA FORUMU
JA SE VRATILA ..
HA HA
Metilda, tre i ero .. zasto ne volite istinu ?
Serete ovdje po drugima, hocete da ste samo vi u pravu , kao da ste bica višeg reda
A sve je u ovoj zemlji ..hladnije i gadnije i jadnije
Ha?
A vi u pravu. .
flumen wrote:
pa to je uglavnom svugdje u Evropi tako...samo se u Hrvatskoj kurce sa novim automobilima i iphonima i kukaju kad te vide da si iz Njemacke, kako su sirotinja i kako tamo nekih milijun godisnje izlazi iz Hrvatske trbuhom za kruhom...
Kažem, ovo je još dobar dio kvarta sa plavokosim ljudima... Nekakav Francuski prosjek... Strasbourg je prepun ovoga...
2018-04-10
Ljudi obično obilaze stari centar, no ovo je u biti prosjek...
Nema neke razlike između ovoga i naselja po Slo, HR iz 60tih-70tih...
U BiH je sve daleko zapuštenije... No da se sredi izgledalo bi jednako...
Nema neke razlike između ovoga i naselja po Slo, HR iz 60tih-70tih...
U BiH je sve daleko zapuštenije... No da se sredi izgledalo bi jednako...
2018-04-10
Page 21 of 32 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 26 ... 32
Similar topics
» Kulturnjaci prosvjedovali protiv rezova:Ne zele uvodjenje trzisne logike a zele vise novca,ne zele konkurenciju medju umjetnicima
» Pernar : Jel normalno da cijela država bude paralizirana jer neki djed želi živjeti duže ?
» 'Zašto? Pa čovjek nema prihoda. Od čega će živjeti?!'
» Istražno povjerenstvo o Agrokoru: 6 razloga zašto DA
» Šest razloga zašto je Zapadu potrebna Turska
» Pernar : Jel normalno da cijela država bude paralizirana jer neki djed želi živjeti duže ?
» 'Zašto? Pa čovjek nema prihoda. Od čega će živjeti?!'
» Istražno povjerenstvo o Agrokoru: 6 razloga zašto DA
» Šest razloga zašto je Zapadu potrebna Turska
Page 21 of 32