vojvodo
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Re: vojvodo
Neshvacas poantu bafalo. Niche i End su na aparatima bas kao sto je tebe i srpskog cigana resetiralo litos kad je CR7 postao juventusov sinbafalo wrote:ako znaš boga makni to sranje sa avatara ili prestani pisat
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Vidit cemo kad pridje u juve
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
ovaj nasty je odabrao pravu majicu vidiš mu po faci da je samo pitanje vremena kad će silovat nekog na marjanu kao onaj očajni navijač milana meksikanku
Sjećam se da je jedno vrijeme Niče bio glavni osumnjičeni.bafalo wrote:ovaj nasty je odabrao pravu majicu vidiš mu po faci da je samo pitanje vremena kad će silovat nekog na marjanu kao onaj očajni navijač milana meksikanku
Tominjo- Posts : 3880
2018-11-10
Aj da i ti jedanput pogodiš...Serbia Strong wrote:Bože dragi, koliko kretena na slici...
Osim Messija, svi su kreteni na slici...
:D
Guest- Guest
On je najveći komad budale na slici...bafalo wrote:ovaj nasty je odabrao pravu majicu vidiš mu po faci da je samo pitanje vremena kad će silovat nekog na marjanu kao onaj očajni navijač milana meksikanku
Misli da zna igrat balun, al je obično deblo...
Igrali smo par puta jedan protiv drugog...
Inače, ovo su vlasnici kafića iz turnira 4 kafića...
:D
Guest- Guest
To bi bija Otac Caniggia, a ne ja...Roland Deschain wrote:Sjećam se da je jedno vrijeme Niče bio glavni osumnjičeni.bafalo wrote:ovaj nasty je odabrao pravu majicu vidiš mu po faci da je samo pitanje vremena kad će silovat nekog na marjanu kao onaj očajni navijač milana meksikanku
On je ima Milanovu 5-cu, ka i Reksi...
B-)
Guest- Guest
Similar topics
» vojvodo
» Ja tebi vojvodo, ti meni serdare
» Kovač i Pusić licem u lice: Ja tebi vojvodo, ti meni serdare
» Ja tebi vojvodo, ti meni serdare
» Kovač i Pusić licem u lice: Ja tebi vojvodo, ti meni serdare
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1