Kovač i Pusić licem u lice: Ja tebi vojvodo, ti meni serdare
Page 1 of 1
Kovač i Pusić licem u lice: Ja tebi vojvodo, ti meni serdare
Izvor slike: Dnevnik.hr
VIDEO: sučeljavanje
Kovač i Pusić licem u lice: o Srbiji, EU, što misle jedno o drugome...
Što se tiče Srbije, stvari su vrlo jednostavne. Mi smo, kada smo preuzeli odgovornost za državu, za Vladu, krajem siječnja, zatekli stanje takvo da ništa nije bilo ugrađeno mjere za otvaranja, rekao je Kovač
Datum objave: 08.08.2016 | 20:18 Autor: js/Dnevnik.hrVesna Pusić, predstavnica Narodne koalicije i Miro Kovač, predstavnik Hrvatske demokratske zajednice, našli su se u izbornim razgovorima s Mislavom Bagom na novoj TV.
http://direktno.hr/en/2014/direkt/57218/Kova%C4%8D-i-Pusi%C4%87-licem-u-lice-o-Srbiji-EU-%C5%A1to-misle-jedno-o-drugome.htm
Eroo- Posts : 78956
2016-07-22
lobo1-
2014-04-18
Re: Kovač i Pusić licem u lice: Ja tebi vojvodo, ti meni serdare
definitivno josipovic je pokazao svoje lice...cak i novinari notornog index-a ostro su pisali na racun srbije i njihovih politicara...ali josipovic ne..on cak zborio da sto mi srbiju prozivamo...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
lobo kraljina
nego kako Besna kćerka ustaškog sudije a dede četnika rezonira ovu današnju situaciju, vjerujem da joj je mnogo teško
nego kako Besna kćerka ustaškog sudije a dede četnika rezonira ovu današnju situaciju, vjerujem da joj je mnogo teško
2014-04-15
hahahahaha--Lobo Legenda...lobo1 wrote:
Guest- Guest
Nu ih ,n_razbojnik wrote:lobo kraljina
2014-04-18
Similar topics
» Ja tebi vojvodo, ti meni serdare
» Ti meni ja tebi..opet na djelu usluga za uslugu
» Kako su se birali i kako biraju treneri nogometne reprezentacije Hrvatske po sistemu 'ti meni ja tebi'
» O tome si morao razmišljati prije nego šta si meni rekao da odjebem i da ćete vi Komšića i po četvrti put i radit meni islamski vilajet poviše glave
» Sola:'Oni su opasna moc s licem.'
» Ti meni ja tebi..opet na djelu usluga za uslugu
» Kako su se birali i kako biraju treneri nogometne reprezentacije Hrvatske po sistemu 'ti meni ja tebi'
» O tome si morao razmišljati prije nego šta si meni rekao da odjebem i da ćete vi Komšića i po četvrti put i radit meni islamski vilajet poviše glave
» Sola:'Oni su opasna moc s licem.'
Page 1 of 1