PC Police: Zabraniti reprize Seinfelda
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: PC Police: Zabraniti reprize Seinfelda
marcellus wrote:
Njemački humor se zasniva na jeziku, pa ga ne kuži niko osim nijemaca, u rijetkim trenucima kad oni uopće kuže ikakav humor, recimo.
A to je jako rijetko, ono, praktički nikad.
Guest- Guest
nitko se ne bi niti sjetio da kritikuje kristijane..kojesta.. ..dobro se nasmijati jest poanta..Regoč wrote:Nije stvar u Židih kao takvih, nego što bi seriju napadali da su glumci samo katolici, a ovo se nitko ne usudi spomenuti.pismejker wrote:vidim,nazzijima smetaju Židovi..jbtg..sto je tu je..najbolji rulaju,nemocni i zavidni cvile..:
Guest- Guest
Pa najbolji i najsmješniji od svih nije židov ;PRegoč wrote:Serija je dobra, a mnogo oziljnija mi je zamjerka što su glumci gotovo sto posto židi, od ovih budalaštinah što ovi pekaovci navode.
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
marcellus wrote:dzango wrote:Može:kic wrote:
ne moze sve svakom biti smijesno.. nit to treba objasnjavati..
meni na zivce pomalo ide gastarbajterski youtube humor, prepricavaju svoj zivot i tako su mi sinoc poslali nekog lika koji stricu prica da zeli promijenit spol, a ovaj ga samo vrijedja, ne znam, for the lulz se sramote online..
kako rekoh specifikum britanskog humora je da je on uglavnom smiješan i razumljiv svima. Zato se i smatra najboljim na svijetu.
Zapravo je Seinfeld klasa za sebe...Britanski humor je dobar, ali ovaj iz Mućki je toliko izlizan da je počeo lagano ići na živce...Phytone s druge strane još nitko nije dostigao...Black Adder i onaj s tvog starog avatara, Rik Mayall(The New Statesman, Bottom) su doduše zakon...humor za široke mase i politički korektan im je većinom zbljuv, nešto poput hrvatskog... tipa Nad Lipom 35...ajme...dođe ti da si život oduzmeš nekim tupim predmetom...
darth_vader-
2014-04-17
Oh_Femder wrote:Pa najbolji i najsmješniji od svih nije židov ;PRegoč wrote:Serija je dobra, a mnogo oziljnija mi je zamjerka što su glumci gotovo sto posto židi, od ovih budalaštinah što ovi pekaovci navode.
Newman naravno...
darth_vader-
2014-04-17
E, a jači ti je argument. Plaća tržište i za Tonsona, i za cajkepismejker wrote:vidim,nazzijima smetaju Židovi..jbtg..sto je tu je..najbolji rulaju,nemocni i zavidni cvile..
inace,jos malo soli na rane da vam stavim..Jerry je po epizodi bio placen 1 miljun Dolari..trziste ne placa toliku lovu za nesh lose...pametnom dovoljno
Tko o čemu, a ti opet u analnom poriluku. Tko ti ga je to uvalio u prkno da ti se toliko svidjelo pa ga ne možeš istisnuti iz te dvije četničke ganglije koje imaš u glavi?dzango wrote:Moguće. A moguće je i da je serija sranje i da je hvale oni koji ne razumeju kurca u njoj ali znaju da je poželjno reći da je dobra pa je zato hvale ne vadeći praziluk iz dupeta.Oh_Femder wrote:Nije ni čudno; prekompliciran je to humor za tipičnog četnikadzango wrote:Probao sam da gledam i kenjalo mi se od gluposti.
2016-11-08
He-he, yeah right...jasambrend wrote:Newman naravno...Oh_Femder wrote:Pa najbolji i najsmješniji od svih nije židov ;PRegoč wrote:Serija je dobra, a mnogo oziljnija mi je zamjerka što su glumci gotovo sto posto židi, od ovih budalaštinah što ovi pekaovci navode.
2016-11-08
jasambrend wrote:marcellus wrote:dzango wrote:Može:kic wrote:
meni na zivce pomalo ide gastarbajterski youtube humor, prepricavaju svoj zivot i tako su mi sinoc poslali nekog lika koji stricu prica da zeli promijenit spol, a ovaj ga samo vrijedja, ne znam, for the lulz se sramote online..
kako rekoh specifikum britanskog humora je da je on uglavnom smiješan i razumljiv svima. Zato se i smatra najboljim na svijetu.
Zapravo je Seinfeld klasa za sebe...Britanski humor je dobar, ali ovaj iz Mućki je toliko izlizan da je počeo lagano ići na živce...Phytone s druge strane još nitko nije dostigao...Black Adder i onaj s tvog starog avatara, Rik Mayall(The New Statesman, Bottom) su doduše zakon...humor za široke mase i politički korektan im je većinom zbljuv, nešto poput hrvatskog... tipa Nad Lipom 35...ajme...dođe ti da si život oduzmeš nekim tupim predmetom...
blackadder i alan beresford b'stard su urnebes, a mućke su isto genijalne ako mene pitaš, gle izlizano... to je serija snimljena prije 40 godina negdje...
sve je to dobro podnijelo test vremena
inače i stare epizode bračnih voda su mi bolje danas nego onda, valjda zato jer bi danas feminacistice autora takve serije strijeljale "steeeeereeeeeottiiiiiiipiiiiiii"
marcie je inače genijalna karikatura feministice, ono kao ženska prava a u biti se uda za tipa koji ju je kresnuo pijanu pa ujutro nije znala ko ju je kresnuo... glupa ko kurac i u biti još gore smeće od ala i peggy koji se bar ne prave fini... kelly kao arhetip bimbosice, prejako, plava glupa i droljasta...
ma dobro, zabranjuju seinfelda
al ce zato (suska se) novi james bond bit trandza
al ce zato (suska se) novi james bond bit trandza
2014-04-19
Ne radi se tu uopšte o dupetu ili o nečemu sličnom već o stvarima koje ti ne možeš da dokučiš jer si žešće ograničen upravo tim prazilukom koji bi da skriješ. Nije tako strašno biti zatucan, slobodno izađi iz ormara.Oh_Femder wrote:Tko o čemu, a ti opet u analnom poriluku. Tko ti ga je to uvalio u prkno da ti se toliko svidjelo pa ga ne možeš istisnuti iz te dvije četničke ganglije koje imaš u glavi?dzango wrote:Moguće. A moguće je i da je serija sranje i da je hvale oni koji ne razumeju kurca u njoj ali znaju da je poželjno reći da je dobra pa je zato hvale ne vadeći praziluk iz dupeta.Oh_Femder wrote:Nije ni čudno; prekompliciran je to humor za tipičnog četnikadzango wrote:Probao sam da gledam i kenjalo mi se od gluposti.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
O jebote.jasambrend wrote:marcellus wrote:dzango wrote:Može:kic wrote:
Zapravo je Seinfeld klasa za sebe...Britanski humor je dobar, ali ovaj iz Mućki je toliko izlizan da je počeo lagano ići na živce...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
T. wrote:Toliko su im mozgovi isprani liberalnim fašizmom da ni ne shvaćaju kako je soup nazi u usporedbi prema njima, antifašist...
dijagram-
2015-08-09
Raspravljati o najboljem humoru slicna je raspravi o najboljoj glazbi.
Pop, rock, jazz, tehno, etno, cajke.
Mile voli disco, a ja kolo sumadijsko:)
Pop, rock, jazz, tehno, etno, cajke.
Mile voli disco, a ja kolo sumadijsko:)
dijagram-
2015-08-09
marcellus wrote:jasambrend wrote:marcellus wrote:dzango wrote:Može:kic wrote:
blackadder i alan beresford b'stard su urnebes, a mućke su isto genijalne ako mene pitaš, gle izlizano... to je serija snimljena prije 40 godina negdje...
sve je to dobro podnijelo test vremena
inače i stare epizode bračnih voda su mi bolje danas nego onda, valjda zato jer bi danas feminacistice autora takve serije strijeljale "steeeeereeeeeottiiiiiiipiiiiiii"
marcie je inače genijalna karikatura feministice, ono kao ženska prava a u biti se uda za tipa koji ju je kresnuo pijanu pa ujutro nije znala ko ju je kresnuo... glupa ko kurac i u biti još gore smeće od ala i peggy koji se bar ne prave fini... kelly kao arhetip bimbosice, prejako, plava glupa i droljasta...
Ed O'Neil je utjelovio potpuno savršenog muškarca ako mene pitaš, apsolutnog luzera iz predgrađa koji je sve svoje snove ostavio u trenutku kad je napumpao prvu koja mu je dala i iako ga svi jebu i to poprilično, ustraje u stavu "nikomenebujebal"...
darth_vader-
2014-04-17
Bio sam prije Nove godine u jednoj firmi u nekoj vukojebini i zaboravio kišobran.
Ne da mi se sad opet ić tamo.
Ne da mi se sad opet ić tamo.
crvenkasti-
2014-04-17
Moš mislit! Pa bijeli muški kršćani su općeprihvaćeni krivci za sve. Sad se pomalo širi na crnce i žide, zaplesalo kolo i prjed njihovimi vratimi.pismejker wrote:nitko se ne bi niti sjetio da kritikuje kristijane..kojesta.. ..dobro se nasmijati jest poanta..Regoč wrote:Nije stvar u Židih kao takvih, nego što bi seriju napadali da su glumci samo katolici, a ovo se nitko ne usudi spomenuti.pismejker wrote:vidim,nazzijima smetaju Židovi..jbtg..sto je tu je..najbolji rulaju,nemocni i zavidni cvile..:
Dobro sad..neka balkanska mjerila su degutantna za uporabiti..prije bi se moglo reci da su to mikrotrzista..Oh_Femder wrote:E, a jači ti je argument. Plaća tržište i za Tonsona, i za cajkepismejker wrote:vidim,nazzijima smetaju Židovi..jbtg..sto je tu je..najbolji rulaju,nemocni i zavidni cvile..
inace,jos malo soli na rane da vam stavim..Jerry je po epizodi bio placen 1 miljun Dolari..trziste ne placa toliku lovu za nesh lose...pametnom dovoljno
Guest- Guest
pred svima trima uvijek je plesalo...stos..liberalni tijekovi..Regoč wrote:Moš mislit! Pa bijeli muški kršćani su općeprihvaćeni krivci za sve. Sad se pomalo širi na crnce i žide, zaplesalo kolo i prjed njihovimi vratimi.pismejker wrote:nitko se ne bi niti sjetio da kritikuje kristijane..kojesta.. ..dobro se nasmijati jest poanta..Regoč wrote:Nije stvar u Židih kao takvih, nego što bi seriju napadali da su glumci samo katolici, a ovo se nitko ne usudi spomenuti.pismejker wrote:vidim,nazzijima smetaju Židovi..jbtg..sto je tu je..najbolji rulaju,nemocni i zavidni cvile..:
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Call da police
» BEST OF Police and FAIL
» Air Serbia police za Guangzhou
» Anti-Trump Protesters Getting Owned FINALLY By Police! #HillaryForPrison
» Seattle politician who defunded the police called 911 to protect her
» BEST OF Police and FAIL
» Air Serbia police za Guangzhou
» Anti-Trump Protesters Getting Owned FINALLY By Police! #HillaryForPrison
» Seattle politician who defunded the police called 911 to protect her