PC Police: Zabraniti reprize Seinfelda
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: PC Police: Zabraniti reprize Seinfelda
vidim,nazzijima smetaju Židovi..jbtg..sto je tu je..najbolji rulaju,nemocni i zavidni cvile..
inace,jos malo soli na rane da vam stavim..Jerry je po epizodi bio placen 1 miljun Dolari..trziste ne placa toliku lovu za nesh lose...pametnom dovoljno
inace,jos malo soli na rane da vam stavim..Jerry je po epizodi bio placen 1 miljun Dolari..trziste ne placa toliku lovu za nesh lose...pametnom dovoljno
Guest- Guest
Kvalitet serije je bitan a židovstvo glumaca i autora je tu irelevantno.
O jebo te kakve gluposti ovdje čitam ...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Regoč wrote:Serija je dobra, a mnogo oziljnija mi je zamjerka što su glumci gotovo sto posto židi, od ovih budalaštinah što ovi pekaovci navode.
Da. Svakako nije za prikazivanje u kulturnim zemljama, ali malo guilty pleausera se da otrpit...
darth_vader-
2014-04-17
Regoč wrote:Serija je dobra, a mnogo oziljnija mi je zamjerka što su glumci gotovo sto posto židi, od ovih budalaštinah što ovi pekaovci navode.
naravno, to je židovska komedija odnosno židovski humor
Ringo10 wrote:Kvalitet serije je bitan a židovstvo glumaca i autora je tu irelevantno.
naravno da je židovstvo relevantno, kao što je srpstvo relevantno za srpske komedije
Bilo kako bilo ali brine to sta ce u skoroj buducnosti komedije biti na razini teletabisa. Ne postoji humor a da nekoga ne vrijedja. Zanimljivo da se vrijedjanje, omalovazavanje i ponizavanje danas , najbolje prodaju pod satiru. DNRH je najbolji primjer. Da, nisam odusevljen serijom. Losa gluma, nategnuta radnja i sl. ocjena 3-.
2014-04-14
Nije stvar u Židih kao takvih, nego što bi seriju napadali da su glumci samo katolici, a ovo se nitko ne usudi spomenuti.pismejker wrote:vidim,nazzijima smetaju Židovi..jbtg..sto je tu je..najbolji rulaju,nemocni i zavidni cvile..:
marcellus wrote:Ringo10 wrote:Kvalitet serije je bitan a židovstvo glumaca i autora je tu irelevantno.
naravno da je židovstvo relevantno, kao što je srpstvo relevantno za srpske komedije
Ako je židovstvo relevantno kod Kishona, što svi znaju, onda ne vidim razloga zašto ne bi bilo relevantno kod Seinfelda. Da o Woodyu Allenu i ne govorim.
Guest- Guest
Moguće. A moguće je i da je serija sranje i da je hvale oni koji ne razumeju kurca u njoj ali znaju da je poželjno reći da je dobra pa je zato hvale ne vadeći praziluk iz dupeta.Oh_Femder wrote:Nije ni čudno; prekompliciran je to humor za tipičnog četnikadzango wrote:Probao sam da gledam i kenjalo mi se od gluposti.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Glupo do bola.marcellus wrote:dzango wrote:Probao sam da gledam i kenjalo mi se od gluposti. Srećom su je brzo ukinuli.
dzango wrote:Moguće. A moguće je i da je serija sranje i da je hvale oni koji ne razumeju kurca u njoj ali znaju da je poželjno reći da je dobra pa je zato hvale ne vadeći praziluk iz dupeta.Oh_Femder wrote:Nije ni čudno; prekompliciran je to humor za tipičnog četnikadzango wrote:Probao sam da gledam i kenjalo mi se od gluposti.
kao ono, "Ulaznicu si platio, reci da si shvatio"?
Nije baš to, ovo je specifičan židovski humor. Ko i srpski humor. Šveđaninu nije smiješan jer ne kuži kurca.
Verovatno. Shvatam ja šta oni hoće, ali brate meni to nije smešno. Više mi liči na neko ismevanje a to nije moj tip humora. Ja volim Cold feet i That 70' Show. I naravno Mućke, pre svih.marcellus wrote:dzango wrote:Moguće. A moguće je i da je serija sranje i da je hvale oni koji ne razumeju kurca u njoj ali znaju da je poželjno reći da je dobra pa je zato hvale ne vadeći praziluk iz dupeta.Oh_Femder wrote:Nije ni čudno; prekompliciran je to humor za tipičnog četnikadzango wrote:Probao sam da gledam i kenjalo mi se od gluposti.
Nije baš to, ovo je specifičan židovski humor. Ko i srpski humor. Šveđaninu nije smiješan jer ne kuži kurca.
2014-04-19
ne moze sve svakom biti smijesno.. nit to treba objasnjavati..
meni na zivce pomalo ide gastarbajterski youtube humor, prepricavaju svoj zivot i tako su mi sinoc poslali nekog lika koji stricu prica da zeli promijenit spol, a ovaj ga samo vrijedja, ne znam, for the lulz se sramote online..
Može:kic wrote:
meni na zivce pomalo ide gastarbajterski youtube humor, prepricavaju svoj zivot i tako su mi sinoc poslali nekog lika koji stricu prica da zeli promijenit spol, a ovaj ga samo vrijedja, ne znam, for the lulz se sramote online..
2014-04-19
Kišon živi u židskoj zemlji, Seinfeld i Allen u kršćanskoj, višenacionalnoj. Zanimaju me reakcije da u njekoj seriji budu glumci i producenti samo katolici.Speare Shaker wrote:marcellus wrote:Ringo10 wrote:Kvalitet serije je bitan a židovstvo glumaca i autora je tu irelevantno.
Ako je židovstvo relevantno kod Kishona, što svi znaju, onda ne vidim razloga zašto ne bi bilo relevantno kod Seinfelda. Da o Woodyu Allenu i ne govorim.
dzango wrote:Verovatno. Shvatam ja šta oni hoće, ali brate meni to nije smešno. Više mi liči na neko ismevanje a to nije moj tip humora. Ja volim Cold feet i That 70' Show. I naravno Mućke, pre svih.marcellus wrote:dzango wrote:Moguće. A moguće je i da je serija sranje i da je hvale oni koji ne razumeju kurca u njoj ali znaju da je poželjno reći da je dobra pa je zato hvale ne vadeći praziluk iz dupeta.Oh_Femder wrote:Nije ni čudno; prekompliciran je to humor za tipičnog četnikadzango wrote:Probao sam da gledam i kenjalo mi se od gluposti.
stvar je da moraš biti dio jedne kulture da bi shvatio što se zapravo ismijava. Rijetke su komedije koje su univerzalno komične, i to su uglavnom britanske. Njemački humor se zasniva na jeziku, pa ga ne kuži niko osim nijemaca, u rijetkim trenucima kad oni uopće kuže ikakav humor, recimo.
Židovski humor je specifičan po tome što on najviše ismijava "židovske stvari" odnosno ono na što židovi imaju fokus, zapravo je više društvena satira i često dosta intelektualan, dakle zahtijeva poznavanje određenih stvari koje se ismijava, dok kod britanskog to nije slučaj recimo
dzango wrote:Može:kic wrote:
kako rekoh specifikum britanskog humora je da je on uglavnom smiješan i razumljiv svima. Zato se i smatra najboljim na svijetu.
marcellus wrote:
Njemački humor se zasniva na jeziku, pa ga ne kuži niko osim nijemaca, u rijetkim trenucima kad oni uopće kuže ikakav humor, recimo.
A to je jako rijetko, ono, praktički nikad.
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Call da police
» BEST OF Police and FAIL
» Air Serbia police za Guangzhou
» Anti-Trump Protesters Getting Owned FINALLY By Police! #HillaryForPrison
» Seattle politician who defunded the police called 911 to protect her
» BEST OF Police and FAIL
» Air Serbia police za Guangzhou
» Anti-Trump Protesters Getting Owned FINALLY By Police! #HillaryForPrison
» Seattle politician who defunded the police called 911 to protect her