ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

BOZANIĆ ZA REVIZIJU POVIJESTI

Page 16 of 36 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 26 ... 36  Next

Go down

BOZANIĆ ZA REVIZIJU POVIJESTI - Page 16 Empty Re: BOZANIĆ ZA REVIZIJU POVIJESTI

Post by veber Fri 4 Jan - 23:35

epi hauser mi svake godine pošalje dvije karte, odvedi djecu mi bumo ženu

veber

2014-12-30

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou Fri 4 Jan - 23:35

Hektorović wrote:
tre wrote:Bozanić nudi crkvenu arhivu, SDPu je treba nacionalizirati a ovima u BG kao uvijet za pristupne pregovore poa koliko dođe dođe. Ima načina samo nema volje ni da se pokrene ništa, otpor je jednostavno prevelik i zato ćemo se i dalje međusobno vatati za guše čim neko baci kost.

Pa crkvu i oko crkve bi se moglo za početak lustrirati... rasvijetliti slučaj Stepinac.

Recimo u BiH nitko to ne spominje, jer je nekih 60% IZ-a bilo direktno nakačeno na službe...
Zašto da ne, držim da je lustracija potrebna na svim nivoima. Neće nikome dlaka pasti s glave zbog toga ali će se postaviti neki novi okviri oko moralnih načela i etike. Mi jednostavno ne možemo sebe izolirati u pustinju 40 godina da bi se sve samo od sebe izreguliralo i zato su nam nužne promjene u tom pogledu. Jednostavno previše energije trošimo na prepucavanja umjesto na druge probleme koji nas pritišću  dok lovci u mutnom odrađuju prljave poslove sve u 16

Da citiram TBF...a u saboru jutros isti debilizam, čiji je otac bio ustaša a čiji partizan.... to nam je jebiga konstanta i ne treba pred tim zatvarati oči.

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by immortal Fri 4 Jan - 23:37

Hektorović wrote:
tre wrote:Bozanić nudi crkvenu arhivu, SDPu je treba nacionalizirati a ovima u BG kao uvijet za pristupne pregovore poa koliko dođe dođe. Ima načina samo nema volje ni da se pokrene ništa, otpor je jednostavno prevelik i zato ćemo se i dalje međusobno vatati za guše čim neko baci kost.

Pa crkvu i oko crkve bi se moglo za početak lustrirati... rasvijetliti slučaj Stepinac.

Recimo u BiH nitko to ne spominje, jer je nekih 60% IZ-a bilo direktno nakačeno na službe...
koji ljigavi komentar
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by veber Fri 4 Jan - 23:38

Hektorović wrote:Amerikanci su bombardirali industrijski potencijal Njemačke...

Britsi ljudski...
dreden je bio odabran jer je sličio japanskim gradovima koji su bili potencijalna meta
dresden je etalon prve atomske bombe.
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by epikur37 Fri 4 Jan - 23:39

veber wrote:epi hauser mi svake godine pošalje dvije karte, odvedi djecu mi bumo ženu

heh...

meni je od čelista ovaj otprije isto drag lik je sve sam snimio:

https://www.youtube.com/watch?v=9mLCX7MuvxM
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest Fri 4 Jan - 23:39

veber wrote:a priori, šeći.
disonantan si mi.
ne čitate s razumljevanjem.
zagreb je bio bitan zagrepčanima.
i pišeš pizdarije. na jalti je granica dogovorena, samo je ludi amer htio na berlin, kaj se kasnije pokazalo ključno. onaj šupak britanski je samo kenjkal.
ali bila je jalta.
a vaše mokre snove zadržite za sebe.

Problem nije u mojem čitanju s nerazumjevanjem nego u tvojem pisanju s nerazumjevanjem.
I ti si mnogima disonatan, so fucking what?
Ako nisi u stanju pretrpjeti malo argumentirane kritike svojih stavova, bolje nemoj ni pisati na forumu.
Dogovor na Jalti je bio samo okviran i podložan promjenama, inače bi Jugoslavija završila sa pola-pola zapadnog i sovjetskog utjecaja po Churchillovoj formuli, a znamo dobro što se zapravo dogodilo.
Uostalom, zato što je dogovor bio samo okviran su i crveni i zapadna kolaicija gledali da osvoje što je više moguće terena prije nekog sklapanja trajnijeg mira, barem to bi svakome trebalo biti jasno, inače bi i jedni i drugi štedjeli snage i ljude i polako i natenane slamali Njemačku.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Fri 4 Jan - 23:43

veber wrote:

Britsi ljudski...
dreden je bio odabran jer je sličio japanskim gradovima koji su bili potencijalna meta

Ma kakvim japanskim gradovima, Dresden je odabran kao kulturno središte Njemačke koje gotovo da i nije bilo branjeno. Čak su imali i protuzračne topove uglavnom od drveta, da zavaraju protivničke avione izviđače.
Postojao je i prešutni dogovor između Hitlera i Churchilla o nenapadanju glavnih kulturnih centara (kao i o izbjegavanju upotrebe kemijskog oružja, što je poštovano), samo što ga se Hitler držao cijeli rat, a Britanci dok im je to odgovaralo, a onda su pred sam kraj napravili Dresdenu to što su napravili.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber Fri 4 Jan - 23:48

Speare Shaker wrote:
veber wrote:a priori, šeći.
disonantan si mi.
ne čitate s razumljevanjem.
zagreb je bio bitan zagrepčanima.
i pišeš pizdarije. na jalti je granica dogovorena, samo je ludi amer htio na berlin, kaj se kasnije pokazalo ključno. onaj šupak britanski je samo kenjkal.
ali bila je jalta.
a vaše mokre snove zadržite za sebe.

Problem nije u mojem čitanju s nerazumjevanjem nego u tvojem pisanju s nerazumjevanjem.
I ti si mnogima disonatan, so fucking what?
Ako nisi u stanju pretrpjeti malo argumentirane kritike svojih stavova, bolje nemoj ni pisati na forumu.
Dogovor na Jalti je bio samo okviran i podložan promjenama, inače bi Jugoslavija završila sa pola-pola zapadnog i sovjetskog utjecaja po Churchillovoj formuli, a znamo dobro što se zapravo dogodilo.
Uostalom, zato što je dogovor bio samo okviran su i crveni i zapadna kolaicija gledali da osvoje što je više moguće terena prije nekog sklapanja trajnijeg mira, barem to bi svakome trebalo biti jasno, inače bi i jedni i drugi štedjeli snage i ljude i polako i natenane slamali Njemačku.
je, ok, predajem se.
ma kurac se predajem. pa teče krv tamo nekih germana u meni.
na rajni se znalo. a šupak britanski je žrtvovao američke snage u prvom proboju preko rajne.
i šupak britanski je zaustavio proboj do berlina i zauzimanje strateških crta pa smo imali staljina pred vratima.
tito je bio jebeni pragmatik. a srblje bi da nije bilo njega danas bili dio bugarske.
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by veber Fri 4 Jan - 23:50

Speare Shaker wrote:
veber wrote:

Britsi ljudski...

Ma kakvim japanskim gradovima, Dresden je odabran kao kulturno središte Njemačke koje gotovo da i nije bilo branjeno. Čak su imali i protuzračne topove uglavnom od drveta, da zavaraju protivničke avione izviđače.
Postojao je i prešutni dogovor između Hitlera i Churchilla o nenapadanju glavnih kulturnih centara (kao i o izbjegavanju upotrebe kemijskog oružja, što je poštovano), samo što ga se Hitler držao cijeli rat, a Britanci dok im je to odgovaralo, a onda su pred sam kraj napravili Dresdenu to što su napravili.
da, ofkors
a cezar i njegove legije su po galiji bile djeca cvijeća i širile bratstvo i jedinstvo.
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by debotoijusto Sat 5 Jan - 0:22

Speare Shaker wrote:
veber wrote:

Britsi ljudski...

priznaj da si ovo u hodu izmislio  :D
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by prckov Sat 5 Jan - 0:24

aben wrote:opiranje lustraciji je civilizacijski doseg. ako provedemo lustraciju, u opasnost je naše nacionalno biće. mi moromo integrirati totalitariste i štovatelje ubojica jer bez toga nan nemo napri.
e vidis tu je ljevicarima progres (napri) vazniji od morala  :D

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by aben Sat 5 Jan - 0:30

prckov wrote:
aben wrote:opiranje lustraciji je civilizacijski doseg. ako provedemo lustraciju, u opasnost je naše nacionalno biće. mi moromo integrirati totalitariste i štovatelje ubojica jer bez toga nan nemo napri.

reći ću te epikuru da si mu reko da je ljevičar!
meni ne veruje ka mu rečin:)

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Oh_Femder Sat 5 Jan - 0:39

tre wrote:
Oh_Femder wrote:
tre wrote:
Oh_Femder wrote:
tre wrote:Ok lova pomaže ali zašto onda kažeš da besposlen pop jariće krsti? Zar barem oni nemaju love(barem je takva percepcija u javnosti)?
Paradigma, percepcija... jel' znaš ti i neku hrvatsku riječ, osim što ne znaš ove strane kojima se služiš?
Micek budi miran i čitaj sa razumjevanjem, barem ti ne bi trebao biti glup budući da si hercegovac

Paradigma je skup osnovnih pretpostavki ili pravila koje uzimamo zdravo za gotovo (eng. default) u cilju poimanja stvarnosti i njenih fenomena. U tom smislu osobna paradigma je ono bitno što učitavamo prilikom naše interpretacije stvari i pojava oko nas. Ljudi imaju različite paradigme kao pojedinci,obitelji, grupe, narodi, struke itd. Paradigma stvara mentalni filter kroz koji um propušta samo one informacije koje mu se uklapaju u postojeću sliku svijeta.

Percepcija je složena aktivnost organizma, proces organiziranja, integriranja, i interpretiranja osjetilnih informacija koji nam omogućuje upoznavanje i prepoznavanje značenja predmeta, pojava i događaja u našoj okolini. Ona je svojevrtan "subjektivni odraz objektivne stvarnosti".[1][2]
He-he, kao pravi drugoredaš kopirao si s interneta, a da to nisi čak znao ni sakriti :^0 

Ali dobro, kad se već kitiš wikipedijinim perjem, reci mi onda: kad staviš vlastitu ruku na oko 30 cm ispred očiju, koja je razlika između tvog viđenja ruke i tvog percipiranja ruke?
Dečko trebao bi imati malo samokontrole nakon hladnog tuša a ne tražiti još čvrgi. Ajde šetaj, zanimljiv si ko lanjski snjheg.
P.S. konju retardirani ništa nisam krio, ako ne vidiš da je sa wiki onda si debil.
Ha-ha, bahatošću skrivaš neznanje i nerazumijevanje. Jer da si shvatio što je to percepcija, a ne prepiso sa šalabahtera, bio bi odgovorio na jednostavno pitanje.
Oh_Femder
Oh_Femder

2016-11-08

Back to top Go down

Post by prckov Sat 5 Jan - 0:40

aben wrote:
prckov wrote:

reći ću te epikuru da si mu reko da je ljevičar!
meni ne veruje ka mu rečin:)
ma nije on ljevicar
samo kad bacis kamen u grm onda zec (redovno) iskoci 
bice da je latentni :D

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou Sat 5 Jan - 0:48

Oh_Femder wrote:
tre wrote:
Oh_Femder wrote:
tre wrote:
Oh_Femder wrote:
Paradigma, percepcija... jel' znaš ti i neku hrvatsku riječ, osim što ne znaš ove strane kojima se služiš?
Micek budi miran i čitaj sa razumjevanjem, barem ti ne bi trebao biti glup budući da si hercegovac

Paradigma je skup osnovnih pretpostavki ili pravila koje uzimamo zdravo za gotovo (eng. default) u cilju poimanja stvarnosti i njenih fenomena. U tom smislu osobna paradigma je ono bitno što učitavamo prilikom naše interpretacije stvari i pojava oko nas. Ljudi imaju različite paradigme kao pojedinci,obitelji, grupe, narodi, struke itd. Paradigma stvara mentalni filter kroz koji um propušta samo one informacije koje mu se uklapaju u postojeću sliku svijeta.

Percepcija je složena aktivnost organizma, proces organiziranja, integriranja, i interpretiranja osjetilnih informacija koji nam omogućuje upoznavanje i prepoznavanje značenja predmeta, pojava i događaja u našoj okolini. Ona je svojevrtan "subjektivni odraz objektivne stvarnosti".[1][2]
He-he, kao pravi drugoredaš kopirao si s interneta, a da to nisi čak znao ni sakriti :^0 

Ali dobro, kad se već kitiš wikipedijinim perjem, reci mi onda: kad staviš vlastitu ruku na oko 30 cm ispred očiju, koja je razlika između tvog viđenja ruke i tvog percipiranja ruke?
Dečko trebao bi imati malo samokontrole nakon hladnog tuša a ne tražiti još čvrgi. Ajde šetaj, zanimljiv si ko lanjski snjheg.
P.S. konju retardirani ništa nisam krio, ako ne vidiš da je sa wiki onda si debil.
Ha-ha, bahatošću skrivaš neznanje i nerazumijevanje. Jer da si shvatio što je to percepcija, a ne prepiso sa šalabahtera, bio bi odgovorio na jednostavno pitanje.
micek da si čitao sa razumjevanjem ne bi ti morso objašnjavati pojmove no budući da si se pokazao kao prilično tupast morso sam ti sa relevantnog izvora sztaviti c/p da se uvjeriš u pisanje svojih pizdarija sa jedne strane a sa druge strane da te uvjerim da mi se ne muvaš oko nogu jer ću te očepiti onako slučajno pa ćeš danima trčati zamnom nebi li malo rane zalizao.
Ajde sad idi prošetaj do prvog ugla i vidi jesi li tamo

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by T. Sat 5 Jan - 1:20

Smatram da je revizija povijesti pozitivna stvar, dapače nužnost koja se nameće sama od sebe, slijedom novih dokaza i dokumenata koji o određenom povijesnom događaju 'isplivavaju na površinu'...
Također treba imati u vidu i da razvoj tehnologije uvelike utječe na rasvjetljavanje određenih povijesnih činjenica kao i na razbijanje ustoličenih povijesnih mitova koji se protekom vremena pretvaraju u dogme..
Bez revizije povijesti npr., još uvijek bi se smatralo da su za masakr u katynskoj šumi odgovorni nijemci umjesto rusi, koji su taj masakr i počinili...
Također bi se i dalje pogrešno smatralo da je npr. u auschwitzu stradalo 4.000.000 ljudi ili da je car neron spalio rim, što su sve dokazano povijesne laži...
T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by Ringo10 Sat 5 Jan - 2:09

Revizija povijesti treba biti sprovedena temeljtio i pošteno. 
Treba onda lustrirati kompletan radnički i komunistički pokret u Hrvatskoj, uključujući i NOP. 

I lijepo izlustrirati sve rezultate NOPa, AVNOJA i ZAVNOHA i sve što je proisteklo iz svega toga.

I onda lustrirati sve dokumente kojima je Hrvatska dobila IStru, otoke, Zadar i Baranju, i lustrirati piobjednički status Hrvatske i lijepo platiti odštete za sve zločine endehazije i savezništva sa Hitlerom.

Nadam se da bi mantijaši popovi i njihova neoustaška bratija bila zadovoljna time.

I onda mi više hrvatski nazovi-političari ne bi mogli posipati se pepelom ljigaviti i srati o antifašizmu i pozivati se na NOP i Tita svaki put kad počnu šamaranja iz nekih veleposlanstava i od strane židovskih organizacija. 
Pa bi bili lijepo ono što i jesmo - gomila neoustaša.

Bez foliranja i bez izmotavanja.

Jebi ga, ispade da je Ernst Bloch bio debelo u pravu kad je o Hrvatima govorio.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by T. Sat 5 Jan - 2:29

RH jest pravni slijednik NDH i time bi se svaki etnički Hrvat trebao ponositi....
Ustav RH  je na koncu 'komad papira' a 'papir sve trpi'...
Imamo istu valutu, nazive državnih institucija, odličja i sl., kao i nepogrešivu volju za protjerivanjem pravoslavnog življa s istog teritorija...
Bog nam je svjedok, kao i pok. Ivo Gregurević, da smo u tom našem stoljetnom naumu napokon uspjeli...
 BOZANIĆ ZA REVIZIJU POVIJESTI - Page 16 Gregur11
T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by Ringo10 Sat 5 Jan - 2:58

T. wrote:RH jest pravni slijednik NDH i time bi se svaki etnički Hrvat trebao ponositi....
Ustav RH  je na koncu 'komad papira' a 'papir sve trpi'...
Imamo istu valutu, nazive državnih institucija, odličja i sl., kao i nepogrešivu volju za protjerivanjem pravoslavnog življa s istog teritorija...
Bog nam je svjedok, kao i pok. Ivo Gregurević, da smo u tom našem stoljetnom naumu napokon uspjeli...
 BOZANIĆ ZA REVIZIJU POVIJESTI - Page 16 Gregur11
Pa dobro, ali onda to treba i pravno verificirati.

Treba reći - DA, Republika Hrvatska je pravna sljednica NDH. I to obznaniti cijelome svijetu.

Pošteno i iskreno. Biti ono što zapravo i jesi. Ustaša. U svakom pogledu.

Izjasniti se pošteno i prihvatiti posljedice kakve god bile. Pa šta ti Bog dade.

Dosta više laganja, prenemaganja, izmotavanja i foliranja kad god krenu šamaranja i osude izvana.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by marcellus Sat 5 Jan - 6:19

Ringo10 wrote:Revizija povijesti treba biti sprovedena temeljtio i pošteno. 
Treba onda lustrirati kompletan radnički i komunistički pokret u Hrvatskoj, uključujući i NOP. 

I lijepo izlustrirati sve rezultate NOPa, AVNOJA i ZAVNOHA i sve što je proisteklo iz svega toga.

I onda lustrirati sve dokumente kojima je Hrvatska dobila IStru, otoke, Zadar i Baranju, i lustrirati piobjednički status Hrvatske i lijepo platiti odštete za sve zločine endehazije i savezništva sa Hitlerom.

Nadam se da bi mantijaši popovi i njihova neoustaška bratija bila zadovoljna time.

I onda mi više hrvatski nazovi-političari ne bi mogli posipati se pepelom ljigaviti i srati o antifašizmu i pozivati se na NOP i Tita svaki put kad počnu šamaranja iz nekih veleposlanstava i od strane židovskih organizacija. 
Pa bi bili lijepo ono što i jesmo - gomila neoustaša.

Bez foliranja i bez izmotavanja.

Jebi ga, ispade da je Ernst Bloch bio debelo u pravu kad je o Hrvatima govorio.

sereš

zna se dobro što je lustracija i kako je provedena svugdje i takav lustracijski zakon kakav je u češkoj i njemačkoj treba imati i hrvatska

dok se taj zakon ne dogodi napretka neće biti iz raznih razloga a najveći je staviti do znanja da ne možeš bit šef tajne komunističke policije i pobit tisuće ljudi a onda se jednog jutra probudit i reć "komunizam je propao, e sad više nisam komunist nego socijaldemokrat"

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus Sat 5 Jan - 6:20

to je isto ko da su nacional socijalistima nakon rata dozvolili da se preimenuju u internacional socijaliste

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 16 of 36 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 26 ... 36  Next

Back to top

- Similar topics