Kinesko NE iPhoneu
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Kinesko NE iPhoneu
marcellus wrote:jobs je znao od govna napravit statusni simbol i poželjan item, nitko danas u appleu nema instinkt za to.
To je i glavni problem, prolazile bi i ove cijene da ima nekadašnji status... no jednostavno "magije više nema"...
Očito će Cook morati otići, samo pitanje koliko će firma još stagnirati dok do toga dođe...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
tre wrote:Prije bi spalio lovu nego je toliko dao za iphone. Za tu lovu možeš godinu dana piti dobra vina ili si priuštiti kazan za rakiju ili pogurati djecu na studiju.... debelo precjenjena roba i podržavam bojkot kineza u tom smislu.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
marcellus wrote:realno iphone je dobar i u dosta toga bolji od androida, ali preskup i više nije poseban
iOS je još uvijek bolji od Androida, i što je i glavna prednost iPhonea... jer danas premium Huawei ima bolji Hardware, radi bolje fotografije,...
Zato Google i radi na totalno novom OS-u...
Last edited by Hektorović on 4/1/2019, 10:35; edited 1 time in total
2018-04-10
za cooka je od početka trebalo biti jasno da je fail jer je on antiteza Jobsu, on je bio sjajan sidekick vizionaru kojem treba netko za kog je iphone samo granični trošak s touchscreenom... ali to nije čovjek za čelo firme
marcellus wrote:za cooka je od početka trebalo biti jasno da je fail jer je on antiteza Jobsu, on je bio sjajan sidekick vizionaru kojem treba netko za kog je iphone samo granični trošak s touchscreenom... ali to nije čovjek za čelo firme
Antikarizmatični njonjo za odrađivanje dosadnih operativnih poslova... No Jobs je tako dobro postavio stvari da su ovi čitavih 7 godina nakon njega uspjevali rasti... pa se činilo kako je Cook nekakav nedodirljivi genijalac, iako su mnogi govorili kako nema dugoročne strategije...
2018-04-10
Ja san imao nekoliko Huawei i napredak je uvek išao džinovskim koracima. Trenutno imaju najjači CPU a kamera nije ni za poređenje sa ostalima. Voleo bih da probam Pocophone ali mi se ne daje 300 dolara jer već imam stari Samsung sa octa-core procesorom i radi do jaja.Hektorović wrote:dzango wrote:Ja kada sam ovde preporučivao Huawei, rekli su da je sramota izvaditi kineza na sto pred društvom. Sada je najbolji Xiaomi Pocophone F1. Cena se kreće oko 300 dolara a telefon jebe mame.Hektorović wrote:n_razbojnik wrote:Upalilo bi u USA, u Kini ga naprave za 20 dolara i nazovu Majphone
Fora je u tome da danas najbolji Huawei čak i ima bolji Hardware... Kinezi radije uzimaju svoj domaći statusni simbol.
Realno Huawei je prije 4-5 godina bio totalno smeće... plastika, neoptimiziran, loš skin za android...
Prošle godine sam dobio besplatno jednog i šokirao me napredak, prije neki dan sam uzeo još novijeg i vidi se još dalji napredak... A za ovu godinu imaju agresivan roadmap dok je Apple postao preskup i uspavan... Ovo je i kazna podizanja cijene osnovog modela sa 750$ na 1000$...
Mislim se probati i Xiaomi, ajde možda i uzmem Pocophone 2 kad izađe...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:Ja san imao nekoliko Huawei i napredak je uvek išao džinovskim koracima. Trenutno imaju najjači CPU a kamera nije ni za poređenje sa ostalima. Voleo bih da probam Pocophone ali mi se ne daje 300 dolara jer već imam stari Samsung sa octa-core procesorom i radi do jaja.
Procesor je još uvijek najbolji kod Applea, no realno nema aplikacija koje koriste tu snagu... Huawei Kirini, koji jesu najbolji među androidima, kasne oko generaciju no tu se radi o 10% snage koji se u normalnom radu i ne primijete...
Za Apple je sramota kako su zaostali iza Huaweija što se tiče kamere, gdje su itekako vodili jedno vrijeme... Pokazuje samo koliko su Kinezi opasni... A i Samsung se zadnje 3 godine uspavao, što se vidi i po njihovom padu...
Ovo je za Apple opasnije nego što se može zamisliti, znamo samo kako je Nokia nestala u par godina, premium tržište je neumiljeno, a iPhone gubi sjaj... Osjeti se po tome i kako ga ljudi doživljavaju zadnjih 2-3 godine... ovo je samo logičan nastavak... Preračunali su se sa cijenama i manjkom inovacija... Igrali na sigurno i na snagu branda...
2018-04-10
Apple CEO Tim Cook, who is openly gay and supported Hillary Clinton in 2016, defended the banning of certain speech and news media on Apple platforms when they violate the "values" of the company. He added that to not ban what is "wrong" is irresponsible and "a sin."
https://www.cnsnews.com/blog/michael-w-chapman/openly-gay-apple-ceo-tim-cook-not-banning-those-who-violate-our-morality-sin
https://www.cnsnews.com/blog/michael-w-chapman/openly-gay-apple-ceo-tim-cook-not-banning-those-who-violate-our-morality-sin
2014-04-19
2014-04-19
samo treba dobrog Čobana u Ajpleu..koji ce znati motivirati Ofce da stanu u red i cekaju svoju Manu...
Guest- Guest
Supač, da se odmah ugase nebih suzu pustioprckov wrote:Apple CEO Tim Cook, who is openly gay and supported Hillary Clinton in 2016, defended the banning of certain speech and news media on Apple platforms when they violate the "values" of the company. He added that to not ban what is "wrong" is irresponsible and "a sin."
2014-04-15
neznalico..trenutno firma uz pad vrijednosti od 50 milijardi dolara,vrijedi oko 800 milijardi na market stocku...TO se ne moze ugasiti sve da hoce..
Guest- Guest
Zašto? Ako je 50 milki otišlo za desetak dana, koliko treba da nestane i ostalih 800?pismejker wrote:neznalico..trenutno firma uz pad vrijednosti od 50 milijardi dolara,vrijedi oko 800 milijardi na market stocku...TO se ne moze ugasiti sve da hoce..
2014-04-19
nemos to tako rezimirati...brutalna lova je u pitanju i ovakvi padovi su u biti uracunati u rizik..dionicari,drzava,nitko ne bi dopustio da se apple jednostavno urusi na nulu..malo ce se konsolidirati,eventualno postaviti nekog lika koji je sposoban animirati ofce i stvoriti "caroliju"dzango wrote:Zašto? Ako je 50 milki otišlo za desetak dana, koliko treba da nestane i ostalih 800?pismejker wrote:neznalico..trenutno firma uz pad vrijednosti od 50 milijardi dolara,vrijedi oko 800 milijardi na market stocku...TO se ne moze ugasiti sve da hoce..
Ovaj bezlicni pedercic je josd i predugo sjedio kao cEO..
Guest- Guest
Skinu pedera da dođe novi peder. Huawei izbacuje nove telefone na 10 dana a novi Ajfon neće još godinu dana.pismejker wrote:nemos to tako rezimirati...brutalna lova je u pitanju i ovakvi padovi su u biti uracunati u rizik..dionicari,drzava,nitko ne bi dopustio da se apple jednostavno urusi na nulu..malo ce se konsolidirati,eventualno postaviti nekog lika koji je sposoban animirati ofce i stvoriti "caroliju"dzango wrote:Zašto? Ako je 50 milki otišlo za desetak dana, koliko treba da nestane i ostalih 800?pismejker wrote:neznalico..trenutno firma uz pad vrijednosti od 50 milijardi dolara,vrijedi oko 800 milijardi na market stocku...TO se ne moze ugasiti sve da hoce..
Ovaj bezlicni pedercic je josd i predugo sjedio kao cEO..
2014-04-19
hm, koliko je ENRON vrijedio kad se razletio ko isilovac kad uleti među raju omotan trotilom?pismejker wrote:neznalico..trenutno firma uz pad vrijednosti od 50 milijardi dolara,vrijedi oko 800 milijardi na market stocku...TO se ne moze ugasiti sve da hoce..
dzango wrote:Kinje i Xiaomi ga ne vade.
Ovo je udar i za Samsung, jer Samsungov će biti samo 2u1, dok je ovo 3u1 :D Sad će i Huawei predstaviti...
To će do kraja oboriti iPhone u Aziji, pošto vole što veće ekrane...
2018-04-10
dzango wrote:Skinu pedera da dođe novi peder. Huawei izbacuje nove telefone na 10 dana a novi Ajfon neće još godinu dana.
Huawei izbaci po telefon tjedno...
Preko 50 u zadnjih 12 mjeseci...
Koja mašinerija...
2018-04-10
Najveći promašaj je izgleda iPhone Xr koji u 2019 nema niti full HD display... a košta 750$... u europi oko 800 eura..
2018-04-10
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Američki teoretičar zavjera zabranjen na YouTubeu, Facebooku, iPhoneu...
» Kinesko talijanski rat za Libiju
» Srbija odbija Kinesko cjepivo
» EU upozorila Njemačku na kinesko ulaganje
» Kinesko gospodarstvo je u velikim problemima
» Kinesko talijanski rat za Libiju
» Srbija odbija Kinesko cjepivo
» EU upozorila Njemačku na kinesko ulaganje
» Kinesko gospodarstvo je u velikim problemima
Page 2 of 3