Roditeljstvo nikad isplativije: Povlastice, subvencije i naknade koje bi nas trebale spasiti od izumiranja
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Roditeljstvo nikad isplativije: Povlastice, subvencije i naknade koje bi nas trebale spasiti od izumiranja
I vidio sam ovoRayMabus wrote:Nek se jebu same
U nekom drugom svijetu ja bi imao i ženu i troje djece , ja bi radio ,imam par stanova ,njeno je samo da uživa i može radit i neki posao honorarno no djeca su priotet pa tek ostalo uključujući i karijeru
No to je u nekom drugom svijetu a ne ovom i to je bilo jako davno kad san ima idealistički pogled na to ....do prije 12 godina kad me niz događaja naveo da nešto proučim
I proučio sam i od tada nejeben ništa
1 One rade i to im je dakle karijera važna dakle ja se moram s njima takmičit a one će uvijek ako treba radit više a za manje
Nije mi se svidjelo to
2 Pa san vidio da se i dalje mene smatra glavnim za donošenje para kući a imam stavku broj 1 s kojom se moram natjecat cijeli život
Pa mi se nije ni to svidilo
3 Pa sam otkrio da djeca idu njima a ja plaćam alimentaciju i moram slušat inaće san najeba
A nije mi se ni to svidilo uz sve one gore navedene stavke
Uglavnom moja uloga u takvom društvu nije mi se svidila pa sam odlučio zatvoriti vrata
I sad lom nataliteta ok i dalje ste vi koje ste pola društva meni konkurencija no ja sam društvo prepolovio na pola
1:0 za mene
Pa sad društvo daje ogromne pare za natalitet dakle srušio i stavku broj 2
2:0
I ostala je još samo jedna stavka
Alimentacija
To će sad nakon ove dvije stavke bit srušeno
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Roditeljstvo nikad isplativije: Povlastice, subvencije i naknade koje bi nas trebale spasiti od izumiranja
Što?prckov wrote:Noor wrote:probaj i neke zastitne gumene rukavice :))danni1 wrote:Pa je, al pri svjetlu je još i gore. Kud je sama radnja prilično bezvezna i smiješna još moraš gledat u neke stvari koje i nisu baš za gledanje.Noor wrote:Leviathan2 wrote:
naravno struju, bar da se gluplji i siromasniji seksaju, bogati su ionako uvijek imali malo djece
zenska prava, znaci da muz ne zavrsi u cuzi ako opali plesku zeni ili da ona glumi nesto, zna se koja je uloga zene
sex u mraku...bzvz
Preferiram mrak kad dođe do toga.
ne zna on sta propusta
A alimentaciju ću vam sruštit tako da ću vam zapalit po EvropeRayMabus wrote:I vidio sam ovoRayMabus wrote:Nek se jebu same
U nekom drugom svijetu ja bi imao i ženu i troje djece , ja bi radio ,imam par stanova ,njeno je samo da uživa i može radit i neki posao honorarno no djeca su priotet pa tek ostalo uključujući i karijeru
No to je u nekom drugom svijetu a ne ovom i to je bilo jako davno kad san ima idealistički pogled na to ....do prije 12 godina kad me niz događaja naveo da nešto proučim
I proučio sam i od tada nejeben ništa
1 One rade i to im je dakle karijera važna dakle ja se moram s njima takmičit a one će uvijek ako treba radit više a za manje
Nije mi se svidjelo to
2 Pa san vidio da se i dalje mene smatra glavnim za donošenje para kući a imam stavku broj 1 s kojom se moram natjecat cijeli život
Pa mi se nije ni to svidilo
3 Pa sam otkrio da djeca idu njima a ja plaćam alimentaciju i moram slušat inaće san najeba
A nije mi se ni to svidilo uz sve one gore navedene stavke
Uglavnom moja uloga u takvom društvu nije mi se svidila pa sam odlučio zatvoriti vrata
I sad lom nataliteta ok i dalje ste vi koje ste pola društva meni konkurencija no ja sam društvo prepolovio na pola
1:0 za mene
Pa sad društvo daje ogromne pare za natalitet dakle srušio i stavku broj 2
2:0
I ostala je još samo jedna stavka
Alimentacija
To će sad nakon ove dvije stavke bit srušeno
Tko je vidija tražit alimentaciju u WW 3
PS : Ako vam se čini da sam osvetoljubiv jako kad mi netko stane na žulj.....ne čini vam se , jesam
2014-04-11
nisu svi kao ti :npg:RayMabus wrote:RayMabus wrote:RayMabus wrote:Nek se jebu same
immortal-
2014-04-16
pardon, pogresno sam se izraziodanni1 wrote:Što?prckov wrote:Noor wrote:probaj i neke zastitne gumene rukavice :))danni1 wrote:Pa je, al pri svjetlu je još i gore. Kud je sama radnja prilično bezvezna i smiješna još moraš gledat u neke stvari koje i nisu baš za gledanje.Noor wrote:
sex u mraku...bzvz
Preferiram mrak kad dođe do toga.
ne zna on sta propusta
kad bi ja to u mraku radio to bi veliki propust za mene bio
ti naprotiv izgleda ne propustats nista
2014-04-19
I nemoraju biti da ja ostvarim svoj naummortal wrote:nisu svi kao ti :npg:RayMabus wrote:RayMabus wrote:RayMabus wrote:Nek se jebu same
Život teži opstanku i samo opstanku a moj opstanak nije u ovako uređenom društvu
Sreća je uživanje u trenutku i prelaženje preko znanih prepreka do konačnog cilja
Ja uživan , sve četiri u zrak i mozak na pašu
A prepreke 1 i 2 su pređene , ostaje još samo 3
Alimentacija koju rušim sa WW3 u Evropi
Tko te pita za alimentaciju kad svijet gori
2014-04-11
plaćaš alimentaciju za dijete???RayMabus wrote:I nemoraju biti da ja ostvarim svoj naummortal wrote:nisu svi kao ti :npg:RayMabus wrote:RayMabus wrote:RayMabus wrote:Nek se jebu same
Život teži opstanku i samo opstanku a moj opstanak nije u ovako uređenom društvu
Sreća je uživanje u trenutku i prelaženje preko znanih prepreka do konačnog cilja
immortal-
2014-04-16
Skidam ovo , moram opet pogledatimarcellus wrote:
2014-04-15
Nemortal wrote:plaćaš alimentaciju za dijete???RayMabus wrote:I nemoraju biti da ja ostvarim svoj naummortal wrote:nisu svi kao ti :npg:RayMabus wrote:RayMabus wrote:
...i nenamjeravam
Kad nešto zacrtam onda to i napravim
Ako dovoljno dugo poživim imat ću i troje djece nno prvo stavka 3
A stavka 3 je WW3 odnosno rušenje alimentacije ženama
2014-04-11
najprije ćeš srušiti alimentaciju a onda ćeš imati djecuRayMabus wrote:Nemortal wrote:plaćaš alimentaciju za dijete???RayMabus wrote:I nemoraju biti da ja ostvarim svoj naummortal wrote:
nisu svi kao ti :npg:
...i nenamjeravam
vjerovatno se namjeravaš i razvesti
pa tako masa ljudi i sad živi
alimentacija je samo na papiru
immortal-
2014-04-16
Damortal wrote:najprije ćeš srušiti alimentaciju a onda ćeš imati djecuRayMabus wrote:Nemortal wrote:plaćaš alimentaciju za dijete???RayMabus wrote:I nemoraju biti da ja ostvarim svoj naummortal wrote:
nisu svi kao ti :npg:
...i nenamjeravam
2014-04-11
ma danas svi imaju jebenu struju i televizor i mobitel i jebeni fejsbuk preko kojeg drkajuNoor wrote:pa navodis gore da je cilj da se malo gluplji i siromasniji vise seksajuLeviathan2 wrote:upali svjecu ebate, mjesecina, karabitna lampa i slicno, a ko je rekao da mora bit po nociNoor wrote:Leviathan2 wrote:naravno struju, bar da se gluplji i siromasniji seksaju, bogati su ionako uvijek imali malo djeceaben wrote:
struju? bogati (pametniji) će si nabaviti alternativne izvore energije, a seksat će se gluplji (siromašniji)
prava? neš ti njihovih prava, to je deklarativna pizdarija
ostalo-
zenska prava, znaci da muz ne zavrsi u cuzi ako opali plesku zeni ili da ona glumi nesto, zna se koja je uloga zene
sex u mraku...bzvz
cilj je izbacit tv i telefoniju iz zivota
a podaci govore da su upravo siromasniji slojevi uvijek imali vise djece, tako da bi ova mjera mozda ipak podigla natalitet u bogatijim slojevima
sjecas se redukcija? jel ste i vi u plemenu to imali?
:)
i siromasni ne rade vise djecu ko nekad, jebi ih, pogospodili se
a mi u plemenu nismo imali redukcija, imamo svoju struju samo sto je u nas dogovoreno da svaka zena treba imat najmanje 3 djece,
eto ja imao 2 zene 6 djece :) fin doprinos plemenu :)
It's So Good To Be Bad
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Dovedu joj ispomoć.Noor wrote:s sta ako ne rodi troje?
Guest- Guest
Natalitet je krahira , žene su pola društva , tržište rada , nije se vodilo računa jel uzima kojem muškom posao , uduplala se ponuda i ista se prepolovila za trideset godina jer je pola muških izgurano od poslova
I sad će kao to spašavat financiranjem beba
I sad će kao to spašavat financiranjem beba
2014-04-11
Sad imaš 147 tisuća ljudi na zavodu , ja se baš jučer iša prijavit , svako malo manje od dva miseca se moran javit , ovu 2019 ću prispavat i bit će još manje konkurencije
Sad nek podignu i duži vremenski period za porodiljni bit će još manje
Pa eto to je to , na kraju će bit nula nezaposlnih tj nula konkurencije na domaćen tržištu rada
Sad nek podignu i duži vremenski period za porodiljni bit će još manje
Pa eto to je to , na kraju će bit nula nezaposlnih tj nula konkurencije na domaćen tržištu rada
2014-04-11
onda rodi cetvoro :)Noor wrote:s sta ako ne rodi troje?
“You will not be good teachers if you focus only on what you do and not upon who you are.”
― Rudolf Steiner
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
ide do brojke 7Nice wrote:Epi, da ne citam cijelu temu: jesi li se to reaktivirao mozda?! ;-D
nista manje:)
dijagram-
2015-08-09
Nice wrote:Epi, da ne citam cijelu temu: jesi li se to reaktivirao mozda?! ;-D
Za sada samo treniram, pet puta tjedno....
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Samo Pa ti si mlad to bi trebao raditi svaki danepikur37 wrote:Nice wrote:Epi, da ne citam cijelu temu: jesi li se to reaktivirao mozda?! ;-D
Za sada samo treniram, pet puta tjedno....
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» '' Anketa među tinejdžerima KOJE STRANKE BI SE TREBALE ZABRINUTI? Evo za koga bi glasali oni koji će tek dobiti pravo glasa ''
» Turisti uvrstili Srbiju medju drzave u koje se ne bi nikad vratili Ovo su razlozi
» Vuqic : Danas se u Kninu vijori šahovnica koje tamo nikad nije bilo
» Petek(SDP) nikad ostriji prema Senfu:'Ponasa se kao Bandic.Pogledajte natjecaje koje potpisuje'
» PARADOKS U NJEMAČKIM CRKVAMA Nikad manje članova, a nikad više novca
» Turisti uvrstili Srbiju medju drzave u koje se ne bi nikad vratili Ovo su razlozi
» Vuqic : Danas se u Kninu vijori šahovnica koje tamo nikad nije bilo
» Petek(SDP) nikad ostriji prema Senfu:'Ponasa se kao Bandic.Pogledajte natjecaje koje potpisuje'
» PARADOKS U NJEMAČKIM CRKVAMA Nikad manje članova, a nikad više novca
Page 5 of 6