Tko je Niche
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Tko je Niche
Posebno onaj samoprozvani che prevarra grubisicRoland Deschain wrote:Kurac ste ga vi potjerali.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Ostavi se pokojnika!PABLO ESCOBAR wrote:Posebno onaj samoprozvani che prevarra grubisicRoland Deschain wrote:Kurac ste ga vi potjerali.
X-(
Guest- Guest
Pokoj njemu dusi ali bija je klosarfridrih_niche wrote:Ostavi se pokojnika!PABLO ESCOBAR wrote:Posebno onaj samoprozvani che prevarra grubisicRoland Deschain wrote:Kurac ste ga vi potjerali.
X-(
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Ja iman to napismenoPABLO ESCOBAR wrote:Znaci prizna si da si pedercina
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Niche gayVerbal Kint wrote:Ja iman to napismenoPABLO ESCOBAR wrote:Znaci prizna si da si pedercina
2015-09-13
Forumska briljira sve više.fridrih_niche wrote:Ante, nemoj citirat tog kretena, molin te...PABLO ESCOBAR wrote:Dobro je zekane. Niche brani svoje ideale ma koliko pogresni bili. Ka i ti svoje. Nichetov ideal je NH i njihova mantra o postenju a gospemi da se dolopaju vlasti bili bi jednaki teroru kojega sprovodi ratni profiter i picka kojoj se gospa ukazuje. I koja poziva notornog cetnika Vucica na zajednicko druzenje jer se smrdljivi cigan iz ciganske grupe zvane delije kako rece vozd iz zidina pored duvna razumi u nogompet
Jer onda vidin šta piše, a to ne zelin...
Pusti govno na miru...
Jer šta ga vise diraš to ono vise smrdi...
;)
Zeko-
2015-08-26
Page 2 of 2 • 1, 2
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2