ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

MOST popusio

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

MOST popusio - Page 2 Empty Re: MOST popusio

Post by vuksadinare Thu 3 Jan - 9:21

Hektorović wrote:Što bi ti debo bez žuje i pljuge na klupici u parku :D
:D

vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Thu 3 Jan - 9:23

vili40 wrote:debilana ide dalje.U nedostatku ozbiljne opozicije lošoj vlasti ovi bi ljude u kapsule.I to kao radi našeg zdravlja i svog pokušaja da povrate rejting.Pa-pa pameti,kad vidite prave probleme u državi onda se i javite jer će vas onda ljudi i razumjeti.Recite o živom zidu i pernaru što god hoćete ali u ovom momentu on mi izgleda najrazumniji,onda znate na što liče drugi.
bas su razumni..traze da sve bude drzavno mislim na firme...a zna se da je drzava los gospodar...oni ne bi vracali kredite..kao da zivimo na nafti,zlatu pa da imamo cim ucjenjivati,pokriti se :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vili40 Thu 3 Jan - 9:26

vuksadinare wrote:
vili40 wrote:debilana ide dalje.U nedostatku ozbiljne opozicije lošoj vlasti ovi bi ljude u kapsule.I to kao radi našeg zdravlja i svog pokušaja da povrate rejting.Pa-pa pameti,kad vidite prave probleme u državi onda se i javite jer će vas onda ljudi i razumjeti.Recite o živom zidu i pernaru što god hoćete ali u ovom momentu on mi izgleda najrazumniji,onda znate na što liče drugi.
bas su razumni..traze da sve bude drzavno mislim na firme...a zna se da je drzava los gospodar...oni ne bi vracali kredite..kao da zivimo na nafti,zlatu pa da imamo cim ucjenjivati,pokriti se :)
onda znate na što liče drugi.
dal sam se ogradio?
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by vili40 Thu 3 Jan - 9:27

:D:debilana totalna,francek se okreće u grobu
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by vuksadinare Thu 3 Jan - 9:28

vili40 wrote:
vuksadinare wrote:
onda znate na što liče drugi.
dal sam se ogradio?
stvar je u tome da su se zadnjih desetak godina spustili kriteriji da budes politicar vrlo nisko...realno prije dvasetak i vise godina..pernar,petrov,jandrokovic i hrpa drugih ne bi ni prismrdila ne saboru vec i opcinskoj skupstini
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vili40 Thu 3 Jan - 9:32

politička korupcija je oduvjek bila ali ovo je sad sodoma i gomora
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by vuksadinare Thu 3 Jan - 9:33

npr..u nizozemskoj tko zeli biti politicar mora proci obvezan lijecnicki pregled...gdje se najvise paznje posveti psiho testovima i gdje su pitanja dosta teska...zatim ako zeli na visu razinu...ovisno o afinitetu i kojim pitanjima zeli se baviti...prolazi test u stranci..i pitanja su postavljena ovisno sto mu je prioritet u politici...dakle mora imati neka temeljna znanja...da li je rijec o gopsodarstvu,domacoj ili međunarodnoj politici...među pitanja ubacena su i pitanja o zakonima?..dakle mora znati osnovne zakone napamet...ako ne zna..adio...ne zele politicare koji ce se uciti poslu kroz posao sto znaci gubljenje vremena i novca koje ulazu u njega
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Thu 3 Jan - 9:35

vili40 wrote:politička korupcija je oduvjek bila ali ovo je sad sodoma i gomora
a cuj..najlakse je korumpirati one sa malo znanja ili ne znanja...mada korupcija nije samo u novcu vec i u foteljicama..gdje onaj gore ocekuje ili dijeli neke pozicije ovisno koliko mu jace ljubis dupe
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vili40 Thu 3 Jan - 9:38

vuksadinare wrote:npr..u nizozemskoj tko zeli biti politicar mora proci obvezan lijecnicki pregled...gdje se najvise paznje posveti psiho testovima i gdje su pitanja dosta teska...zatim ako zeli na visu razinu...ovisno o afinitetu i kojim pitanjima zeli se baviti...prolazi test u stranci..i pitanja su postavljena ovisno sto mu je prioritet u politici...dakle mora imati neka temeljna znanja...da li je rijec o gopsodarstvu,domacoj ili međunarodnoj politici...među pitanja ubacena su i pitanja o zakonima?..dakle mora znati osnovne zakone napamet...ako ne zna..adio...ne zele politicare koji ce se uciti poslu kroz posao sto znaci gubljenje vremena i novca koje ulazu u njega
i što da si uvedu takve kriterije?Pao bi samo onaj koji nema nekog rodijaka u tim komisijama. :D
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by RayMabus Thu 3 Jan - 9:50

A baš , nažalost
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vili40 Thu 3 Jan - 9:58

i što bi se dogodilo da najednom svi prestanu pušit i pit i da se prosječna starost digne za jedno 5 godina?Krahirao bi mirovinski fond a svake godine nestale bi teške milijarde koju država ubire od cigareta i alkohola.Zdrav život bi uništio državu ovaj put do kraja. :D
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by RayMabus Thu 3 Jan - 10:05

Incijativa je toliko ppogrešna da sam ja koji glasa za Most kliknuo Ne , umjesto da se bave populizmom npr traže incijativu da se penzionerima digne tisuću kuna u prosjeku penzija oni se bave pizdarijama

Stvarno su debili

Ove na vlasti trebaš jebavat populizmom , obećaš brda i doline
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Thu 3 Jan - 10:14

Ti si stranka koja ima 7% glasova , oporba si i nisi i nećeš biti na vlasti  , incijative nisu obećanja , osjetiš šta narod oće i lupaš

Incijativa za evo puknit ću bezveze besplatni internet i odma imaš 1% glasova više a vlast 1% manje

Pa jebi ih jeben van mater glupu
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics