MOST popusio
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: MOST popusio
Hektorović wrote:Što bi ti debo bez žuje i pljuge na klupici u parku :D
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
bas su razumni..traze da sve bude drzavno mislim na firme...a zna se da je drzava los gospodar...oni ne bi vracali kredite..kao da zivimo na nafti,zlatu pa da imamo cim ucjenjivati,pokriti sevili40 wrote:debilana ide dalje.U nedostatku ozbiljne opozicije lošoj vlasti ovi bi ljude u kapsule.I to kao radi našeg zdravlja i svog pokušaja da povrate rejting.Pa-pa pameti,kad vidite prave probleme u državi onda se i javite jer će vas onda ljudi i razumjeti.Recite o živom zidu i pernaru što god hoćete ali u ovom momentu on mi izgleda najrazumniji,onda znate na što liče drugi.
2015-09-08
onda znate na što liče drugi.vuksadinare wrote:bas su razumni..traze da sve bude drzavno mislim na firme...a zna se da je drzava los gospodar...oni ne bi vracali kredite..kao da zivimo na nafti,zlatu pa da imamo cim ucjenjivati,pokriti sevili40 wrote:debilana ide dalje.U nedostatku ozbiljne opozicije lošoj vlasti ovi bi ljude u kapsule.I to kao radi našeg zdravlja i svog pokušaja da povrate rejting.Pa-pa pameti,kad vidite prave probleme u državi onda se i javite jer će vas onda ljudi i razumjeti.Recite o živom zidu i pernaru što god hoćete ali u ovom momentu on mi izgleda najrazumniji,onda znate na što liče drugi.
dal sam se ogradio?
vili40-
2015-08-02
stvar je u tome da su se zadnjih desetak godina spustili kriteriji da budes politicar vrlo nisko...realno prije dvasetak i vise godina..pernar,petrov,jandrokovic i hrpa drugih ne bi ni prismrdila ne saboru vec i opcinskoj skupstinivili40 wrote:onda znate na što liče drugi.vuksadinare wrote:bas su razumni..traze da sve bude drzavno mislim na firme...a zna se da je drzava los gospodar...oni ne bi vracali kredite..kao da zivimo na nafti,zlatu pa da imamo cim ucjenjivati,pokriti sevili40 wrote:debilana ide dalje.U nedostatku ozbiljne opozicije lošoj vlasti ovi bi ljude u kapsule.I to kao radi našeg zdravlja i svog pokušaja da povrate rejting.Pa-pa pameti,kad vidite prave probleme u državi onda se i javite jer će vas onda ljudi i razumjeti.Recite o živom zidu i pernaru što god hoćete ali u ovom momentu on mi izgleda najrazumniji,onda znate na što liče drugi.
dal sam se ogradio?
2015-09-08
politička korupcija je oduvjek bila ali ovo je sad sodoma i gomora
vili40-
2015-08-02
npr..u nizozemskoj tko zeli biti politicar mora proci obvezan lijecnicki pregled...gdje se najvise paznje posveti psiho testovima i gdje su pitanja dosta teska...zatim ako zeli na visu razinu...ovisno o afinitetu i kojim pitanjima zeli se baviti...prolazi test u stranci..i pitanja su postavljena ovisno sto mu je prioritet u politici...dakle mora imati neka temeljna znanja...da li je rijec o gopsodarstvu,domacoj ili međunarodnoj politici...među pitanja ubacena su i pitanja o zakonima?..dakle mora znati osnovne zakone napamet...ako ne zna..adio...ne zele politicare koji ce se uciti poslu kroz posao sto znaci gubljenje vremena i novca koje ulazu u njega
2015-09-08
a cuj..najlakse je korumpirati one sa malo znanja ili ne znanja...mada korupcija nije samo u novcu vec i u foteljicama..gdje onaj gore ocekuje ili dijeli neke pozicije ovisno koliko mu jace ljubis dupevili40 wrote:politička korupcija je oduvjek bila ali ovo je sad sodoma i gomora
2015-09-08
i što da si uvedu takve kriterije?Pao bi samo onaj koji nema nekog rodijaka u tim komisijama.vuksadinare wrote:npr..u nizozemskoj tko zeli biti politicar mora proci obvezan lijecnicki pregled...gdje se najvise paznje posveti psiho testovima i gdje su pitanja dosta teska...zatim ako zeli na visu razinu...ovisno o afinitetu i kojim pitanjima zeli se baviti...prolazi test u stranci..i pitanja su postavljena ovisno sto mu je prioritet u politici...dakle mora imati neka temeljna znanja...da li je rijec o gopsodarstvu,domacoj ili međunarodnoj politici...među pitanja ubacena su i pitanja o zakonima?..dakle mora znati osnovne zakone napamet...ako ne zna..adio...ne zele politicare koji ce se uciti poslu kroz posao sto znaci gubljenje vremena i novca koje ulazu u njega
vili40-
2015-08-02
A baš , nažalostvili40 wrote:debilana ide dalje.U nedostatku ozbiljne opozicije lošoj vlasti ovi bi ljude u kapsule.I to kao radi našeg zdravlja i svog pokušaja da povrate rejting.Pa-pa pameti,kad vidite prave probleme u državi onda se i javite jer će vas onda ljudi i razumjeti.Recite o živom zidu i pernaru što god hoćete ali u ovom momentu on mi izgleda najrazumniji,onda znate na što liče drugi.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
i što bi se dogodilo da najednom svi prestanu pušit i pit i da se prosječna starost digne za jedno 5 godina?Krahirao bi mirovinski fond a svake godine nestale bi teške milijarde koju država ubire od cigareta i alkohola.Zdrav život bi uništio državu ovaj put do kraja.
vili40-
2015-08-02
Incijativa je toliko ppogrešna da sam ja koji glasa za Most kliknuo Ne , umjesto da se bave populizmom npr traže incijativu da se penzionerima digne tisuću kuna u prosjeku penzija oni se bave pizdarijama
Stvarno su debili
Ove na vlasti trebaš jebavat populizmom , obećaš brda i doline
Stvarno su debili
Ove na vlasti trebaš jebavat populizmom , obećaš brda i doline
2014-04-11
Ti si stranka koja ima 7% glasova , oporba si i nisi i nećeš biti na vlasti , incijative nisu obećanja , osjetiš šta narod oće i lupaš
Incijativa za evo puknit ću bezveze besplatni internet i odma imaš 1% glasova više a vlast 1% manje
Pa jebi ih jeben van mater glupu
Incijativa za evo puknit ću bezveze besplatni internet i odma imaš 1% glasova više a vlast 1% manje
Pa jebi ih jeben van mater glupu
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» BALIJA POPUŠIO
» vice popusio
» Makron popušio kurčinu
» stevo popusio za sicu
» Horvatinčić popušio cvjetni
» vice popusio
» Makron popušio kurčinu