Edi Rama najavio: Ukinuti ćemo granice i prema Crnoj Gori, Makedoniji i Grčkoj (po Šengebskim principima)
Page 7 of 11
Page 7 of 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Re: Edi Rama najavio: Ukinuti ćemo granice i prema Crnoj Gori, Makedoniji i Grčkoj (po Šengebskim principima)
Albanci i Bošnjaci nam čuvaju leđa.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Edi Rama najavio: Ukinuti ćemo granice i prema Crnoj Gori, Makedoniji i Grčkoj (po Šengebskim principima)
pa cuj mozes li zamjeriti albancima koji su branili hrvatsku narocito 1991 i to vecinom kao dragovoljci a recimo mnoge 'hrvate' je trebalo sajlom izvlaciti iz podruma da je brane..ili su bili 'minken bojna'epikur37 wrote:Albanci i Bošnjaci nam čuvaju leđa.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
tre wrote:Naravno da osjetim, to je mučnina u stomaku i dobijem nagon za povraćanje. E sad što si ti smrdljivi četnik pa ti je teško razumjeti da normalni ljudi ne vole to smeće to je druga stvar.crvenkasti wrote:tre wrote:Serpsko lažljivo govance nastavlja po svome, svakim svojim upisom samo potrvrđuješ onu narodnu; lažeš ko srbincrvenkasti wrote:tre wrote:
Nije, izmišlja kreten. Da jeste sigurno se svoga oca ne bi stidio kao što to crveno lažljivo smeće radi.
Pa napisao si na forumu prije par godina da ti je otac Srbin, a ti da si Hrvat.
Od tada mi i jesi drag.
Kad bih mogao, našao bih taj post.
Zašto sad tvrdiš da nisi?
Zašto te je sad sramota? Nisi ti kriv.
Uostalom, tako su većina Hrvata i nastali. Netko u ovoj generaciji, netko u prošloj, netko u još nekoj ranijoj.
Zar misliš da je slučajno što govorimo istim jezikom?
Jel slušaš narodnjake kad se onako opustiš i otkačiš? Jel ti zatreperi nešto kad čuješ užičko ili moravac? Osjetiš ono nešto, duboko, toplo, tvoje ...
Ma daj. Svaki pravi ustaša voli srpske narodnjake. U kom se narodnjačkom klubu okupljaju tvoji?
crvenkasti-
2014-04-17
epikur nije iz hrvatske. zato i lupa takve gluposti.vuksadinare wrote:pa cuj mozes li zamjeriti albancima koji su branili hrvatsku narocito 1991 i to vecinom kao dragovoljci a recimo mnoge 'hrvate' je trebalo sajlom izvlaciti iz podruma da je brane..ili su bili 'minken bojna'epikur37 wrote:Albanci i Bošnjaci nam čuvaju leđa.
ne znam zasto govori u trecem licu mnozine.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
hrvate vise kuzi crveni od epikura.
on kada baci takvu zajebanciju nekad zbilja i pogodi sto hrvati zapravo misle.
al epikur... nikada.
on kada baci takvu zajebanciju nekad zbilja i pogodi sto hrvati zapravo misle.
al epikur... nikada.
2015-08-15
ma ne ide mi to generalno na kurac mjesanje baba i zaba...pa osobno sam pisao vec tu prije sa mnom su se dragovoljno prijavili u 8 mjesecu 1991 dvojica albanaca iz kvarta inace rođeni u zagrebu...dok sam druge velike 'stemere' i jake na rijecima ja i jos jedan kompic iduci po kvartu pitali redom hoce li se prijaviti u gardu kao dragovoljci sa nama...mislim na tada frendove i poznanike..vecina ih je odbila...a jedini su pristali ta dvojica albanaca i jdo dva frenda a niko stariji od 19 godina..sa tim da je bio jedan i maloljetnik tek napunio 17 godina..kaya wrote:epikur nije iz hrvatske. zato i lupa takve gluposti.vuksadinare wrote:pa cuj mozes li zamjeriti albancima koji su branili hrvatsku narocito 1991 i to vecinom kao dragovoljci a recimo mnoge 'hrvate' je trebalo sajlom izvlaciti iz podruma da je brane..ili su bili 'minken bojna'epikur37 wrote:Albanci i Bošnjaci nam čuvaju leđa.
2015-09-08
pa... on je porijeklom hrvat ali ubacen u tude gnjezdo . ne moze znati kako hrvati razmisljaju a trudi se.vuksadinare wrote:ma ne ide mi to generalno na kurac mjesanje baba i zaba...kaya wrote:epikur nije iz hrvatske. zato i lupa takve gluposti.vuksadinare wrote:pa cuj mozes li zamjeriti albancima koji su branili hrvatsku narocito 1991 i to vecinom kao dragovoljci a recimo mnoge 'hrvate' je trebalo sajlom izvlaciti iz podruma da je brane..ili su bili 'minken bojna'epikur37 wrote:Albanci i Bošnjaci nam čuvaju leđa.
dok.. crveni ih dobro pozna.
2015-08-15
Kaya u elementu :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
pa samo primjecujem, uvijek napises nesto u tom stilu al ono sto hrvatima ne pada na pamet ni u nesvjesti .epikur37 wrote:Kaya u elementu :)
neko cvijece, ovo, ono, spika iz 42 veze s vezom.
moras ih jos prostudirati malo.. jedno 30 ak godina.
2015-08-15
najbolja mi ej mortalka kad me je upitala svojim psotom da navedem nekog albanca koji se borio i bio u hravtskim postrojbama za vrijeme domovinskog rata jer je rekla da ona ne zna nijednog...a dovoljno da ej demantiras sa lakocom da spomenes samo rahima ademija...i stvar je rjesenakaya wrote:pa samo primjecujem, uvijek napises nesto u tom stilu al ono sto hrvatima ne pada na pamet ni u nesvjesti .epikur37 wrote:Kaya u elementu :)
2015-09-08
ma dobro, nije njih bilo tako puno jer ih jednostavno ovdje ni nema tako puno.vuksadinare wrote:najbolja mi ej mortalka kad me je upitala svojim psotom da navedem nekog albanca koji se borio i bio u hravtskim postrojbama za vrijeme domovinskog rata jer je rekla da ona ne zna nijednog...a dovoljno da ej demantiras sa lakocom da spomenes samo rahima ademija...i stvar je rjesenakaya wrote:pa samo primjecujem, uvijek napises nesto u tom stilu al ono sto hrvatima ne pada na pamet ni u nesvjesti .epikur37 wrote:Kaya u elementu :)
hrvati ne atakiraju na njih jer im nikada nisu radili problem, dapace, rade sute.
pa cak u jugi nisu htjeli na njih sa srbima a ovi to vracaju iz zahvalnosti neke.
jer kako ero kaze oni vrate pruzenu ruku a bosnjaci ti je odgrizu.
a srbi , oni imaju sasvim drugu pricu s njima , tu je veliki animozitet , prvo su ih jebali a onda su im ovi maznuli kosovo. tako da, logicno tu ljubavi nema.
2015-08-15
pizzon wrote:ti vucko kenjas na kvadrat
valjda se pita i druga strana
a ne samo pseta iza prokletija
suverena država ima pravo pustit preko granice koga joj volja i ne mora nikog ništa pitat niti je to praksa u odnosima država
jedan od vecih srpskih mitova je bilo da su ih albanci u jugi protjerivali..vrsili neko nasilej nad njima i shodno tome oni su morali odlaziti sa kosova..kao prvo mnogo toga upada u oci da nije sitina...zasto?..zato jer u miliciji tada na kosovu gotovo i d anije bilo albanaca vec preko 90% srba...dakle ta ista milicija je ekspresno djelovala i to vrlo agresivno prema albancima na svaki njihov makar pokusaj demonstracija ili neceg slicnog a en da ne bi djelovala pogotovo na fizicki teror nad srbima kosova...srbi su odlazili jer su im albanci jednostavno nudili veliku lovu za stan,kucu,zemlju koaj se realno nije mogla odbiti a takvu lovu nikad ne bi u zivotu mozda zaradili...zasto su im alabnci nudili lovu da im kupe zemljiste,kucu,stan?..mozda je tu i bilo neke politike ali vecinom ne..albanci su tada u jugi imali najveci daleko najveci natalitete i jednostavno su imali brojne porodice...katastarski srbi na kosovu su posjedovali vise zemlje nego albanci...a albanac da bi napravio recimo kucu za neke clanove obitelji morao je tu zemlju ipak vecim dijelom kupovati od srba..ili ne znam neka brojna alabanska porodica je zivjela u zgardi u pristini u nekom manjem stanu a recimo neka srpska u vecem i bilo ih je manje..dosao albanac pekar ili slasticar ponudio dobru lovu za stan ovaj to nije mogao odbiti i kupio je stan u beogradu,nisu i jso smu ostalo za pivu a maknuo se iz kosovske zabiti...no politika kao politika narocito srpska od nista moze stvoiti mit pa i od ovog da su srbi iseljavali zbog 'starsnog terora albanaca' uz svu srpsku miliciju i vojsku na kosovukaya wrote:ma dobro, nije njih bilo tako puno jer ih jednostavno ovdje ni nema tako puno.vuksadinare wrote:najbolja mi ej mortalka kad me je upitala svojim psotom da navedem nekog albanca koji se borio i bio u hravtskim postrojbama za vrijeme domovinskog rata jer je rekla da ona ne zna nijednog...a dovoljno da ej demantiras sa lakocom da spomenes samo rahima ademija...i stvar je rjesenakaya wrote:pa samo primjecujem, uvijek napises nesto u tom stilu al ono sto hrvatima ne pada na pamet ni u nesvjesti .epikur37 wrote:Kaya u elementu :)
hrvati ne atakiraju na njih jer im nikada nisu radili problem, dapace, rade sute.
pa cak u jugi nisu htjeli na njih sa srbima a ovi to vracaju iz zahvalnosti neke.
a srbi , oni imaju sasvim drugu pricu s njima , tu je veliki animozitet , prvo su ih jebali a onda su im ovi maznuli kosovo. tako da, logicno tu ljubavi nema.
2015-09-08
Jebiga srbi su pobjegli sa kosova nakon kosovske bitke i u taj prostor su uletjeli albanci i dizali bune protiv turaka. 1910 su započeli ustanak(srba nije bilo ni u primislima u tom ustanku) koji je završio izbacivanjem turaka iz evrope a za "nagradu" albancima strpali su KiM u srbiju. Uostalom da je Kosovo srpsko valjda bi se za njega borili i django i stanojko i pizdon i crveni. Ovako im puca kurac za Kosovom ali ne prestaju lajati kao ono oni se ne odriču kosova. Ma odriču ga se sve u 16 samo ih sramota priznati :)kaya wrote:ma dobro, nije njih bilo tako puno jer ih jednostavno ovdje ni nema tako puno.vuksadinare wrote:najbolja mi ej mortalka kad me je upitala svojim psotom da navedem nekog albanca koji se borio i bio u hravtskim postrojbama za vrijeme domovinskog rata jer je rekla da ona ne zna nijednog...a dovoljno da ej demantiras sa lakocom da spomenes samo rahima ademija...i stvar je rjesenakaya wrote:pa samo primjecujem, uvijek napises nesto u tom stilu al ono sto hrvatima ne pada na pamet ni u nesvjesti .epikur37 wrote:Kaya u elementu :)
Inače najjača mi je ta ekipa iz srbije koja podržava aneksiju krima a po istim principima će im Albanija izvršiti aneksiju Kosova i zdravo đaci. E sad im takva politika ne paše jer je na njihovu štetu ali treba lizati čmar rusiji u svakom pogledu pa će oni na račun takve politike progutati tone govana samo da bi mogli sjediti na dvije stolice
??? mislim .... mogu li te sad nazvati prodanom dušom kao i sve ostale prodanevuksadinare wrote:najbolja mi ej mortalka kad me je upitala svojim psotom da navedem nekog albanca koji se borio i bio u hravtskim postrojbama za vrijeme domovinskog rata jer je rekla da ona ne zna nijednog...a dovoljno da ej demantiras sa lakocom da spomenes samo rahima ademija...i stvar je rjesenakaya wrote:pa samo primjecujem, uvijek napises nesto u tom stilu al ono sto hrvatima ne pada na pamet ni u nesvjesti .epikur37 wrote:Kaya u elementu :)
zašto
davati toliku važnost manjinskiom narodu u Domovinskom ratu radi jednog ili nešto više ljudi ???
ni za jednog ne čuh na svom području
pravi Hrvati tragom nestadoše po vlastitom osjećaju poziva za obranu, drugi planiranim ciljem čišćenja najboljih, najodanijih Bogu i narodu
podjeliše im ćorke, poslaše u stupice
kukolj ostade
immortal-
2014-04-16
tre wrote:
Jebiga srbi su pobjegli sa kosova nakon kosovske bitke i u taj prostor su uletjeli albanci i dizali bune protiv turaka. 1910 su započeli ustanak(srba nije bilo ni u primislima u tom ustanku) koji je završio izbacivanjem turaka iz evrope a za "nagradu" albancima strpali su KiM u srbiju.
Ma nisi dobro pročitao. Rekao sam ti sve da pročitaš. Nisi naučio balkanske ratove.
Kad je bio prvi, a kad drugi, hajde. Nije za ocjenu.
Ali slijedeći put da mi i to znaš!
crvenkasti-
2014-04-17
mortalka..ja odam priznaje svakom manjincu koji je sudjelovao u obrani hrvatske..neovisno bio albanac,ceh,srbin,cigo,mađar...mortal wrote:??? mislim .... mogu li te sad nazvati prodanom dušom kao i sve ostale prodanevuksadinare wrote:najbolja mi ej mortalka kad me je upitala svojim psotom da navedem nekog albanca koji se borio i bio u hravtskim postrojbama za vrijeme domovinskog rata jer je rekla da ona ne zna nijednog...a dovoljno da ej demantiras sa lakocom da spomenes samo rahima ademija...i stvar je rjesenakaya wrote:pa samo primjecujem, uvijek napises nesto u tom stilu al ono sto hrvatima ne pada na pamet ni u nesvjesti .epikur37 wrote:Kaya u elementu :)
zašto
davati toliku važnost manjinskiom narodu u Domovinskom ratu radi jednog ili nešto više ljudi ???
pravi Hrvati tragom nestadoše po vlastitom osjećaju poziva za obranu, drugi planiranim ciljem čišćenja najboljih, najodanijih Bogu i narodu
kukolj ostade
2015-09-08
Nisam sreo nijednog albanca, zasigurno ih je bilo ali njih nisam sretao na bojistimamortal wrote:??? mislim .... mogu li te sad nazvati prodanom dušom kao i sve ostale prodanevuksadinare wrote:najbolja mi ej mortalka kad me je upitala svojim psotom da navedem nekog albanca koji se borio i bio u hravtskim postrojbama za vrijeme domovinskog rata jer je rekla da ona ne zna nijednog...a dovoljno da ej demantiras sa lakocom da spomenes samo rahima ademija...i stvar je rjesenakaya wrote:pa samo primjecujem, uvijek napises nesto u tom stilu al ono sto hrvatima ne pada na pamet ni u nesvjesti .epikur37 wrote:Kaya u elementu :)
zašto
kukolj ostade
Ponekog Srbina da
Od manjinaca muslimana je bilo najvise ili mozda ipak Madjara, obzirom na postotak zivlja u HR.
No sve je to irelevantno, vazno je samo to da se naslo dovoljno pravih Hrvata
dijagram-
2015-08-09
Srbijanci nikad čuli da su i sladoledari ustančili protiv turčadije....makaršta.
Guest- Guest
Branili pravoslavce od turcadije:)kofein wrote:Srbijanci nikad čuli da su i sladoledari ustančili protiv turčadije....makaršta.
dijagram-
2015-08-09
Page 7 of 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Similar topics
» Mandic najavio nove prijevremene izbore u Crnoj Gori za 200 dana
» Znamo kako izgledaju plaže i smeštaj u Grčkoj, Hrvatskoj i Crnoj Gori, a evo šta nude LETOVALIŠTA ALBANIJE
» Nikolić u Grčkoj i Makedoniji
» "Kad u martu budu izbrisali granice tada će ukinuti takse"
» Stiven Mejer: Menjaće se granice, Makedoniji bolje u federaciji sa Srbijom
» Znamo kako izgledaju plaže i smeštaj u Grčkoj, Hrvatskoj i Crnoj Gori, a evo šta nude LETOVALIŠTA ALBANIJE
» Nikolić u Grčkoj i Makedoniji
» "Kad u martu budu izbrisali granice tada će ukinuti takse"
» Stiven Mejer: Menjaće se granice, Makedoniji bolje u federaciji sa Srbijom
Page 7 of 11