Edi Rama najavio: Ukinuti ćemo granice i prema Crnoj Gori, Makedoniji i Grčkoj (po Šengebskim principima)
Page 6 of 11
Page 6 of 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Re: Edi Rama najavio: Ukinuti ćemo granice i prema Crnoj Gori, Makedoniji i Grčkoj (po Šengebskim principima)
...dodao bi jos nesto..albanci dobro znaju da su se bosnjaci tada muslimani osamdesetih mahom ziheraski drzali prema teroru nad albancima na kosovu...jedino mi i janezi smo otvoreno stajali uz njih...zato su se albanci oduzili velikim brojem albanaca u domovinskom ratu na hravtskoj strani..kada su bili najbrojnija nacionalna manjina u redovima hrvatskih snaga u postotku u odnosu na brojnost u hrvatskoj za razliku do bh-a gdje nisu u vecem broju bili u postrojbama armije bh-a...sve ima svoje...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Edi Rama najavio: Ukinuti ćemo granice i prema Crnoj Gori, Makedoniji i Grčkoj (po Šengebskim principima)
...slično kao i kad su bh Hrvati bili u nevolji. "Nije to naš rat" (Alija).vuksadinare wrote:...dodao bi jos nesto..albanci dobro znaju da su se bosnjaci tada muslimani osamdesetih mahom ziheraski drzali prema teroru nad albancima na kosovu...jedino mi i janezi smo otvoreno stajali uz njih...zato su se albanci oduzili velikim brojem albanaca u domovinskom ratu na hravtskoj strani..kada su bili najbrojnija nacionalna manjina u redovima hrvatskih snaga u postotku u odnosu na brojnost u hrvatskoj za razliku do bh-a gdje nisu u vecem broju bili u postrojbama armije bh-a...sve ima svoje...
...muslimani ili bosnajci uvijek su se pravdali da zive mjesano sa drugima..kao da drugi nisu u jugi mjesano zivjeli sa drugima..samo oni...uvijek su neka opravdanja pronalazili...nije cudo da je onda onaj kosovac kiro gligorov izvozao aliju i tadasnje muslimansko vodstvo prodavsi im pricu da tuđman sa slobom dijeli bosnu...Eroo wrote:...slično kao i kad su bh Hrvati bili u nevolji. "Nije to naš rat" (Alija).vuksadinare wrote:...dodao bi jos nesto..albanci dobro znaju da su se bosnjaci tada muslimani osamdesetih mahom ziheraski drzali prema teroru nad albancima na kosovu...jedino mi i janezi smo otvoreno stajali uz njih...zato su se albanci oduzili velikim brojem albanaca u domovinskom ratu na hravtskoj strani..kada su bili najbrojnija nacionalna manjina u redovima hrvatskih snaga u postotku u odnosu na brojnost u hrvatskoj za razliku do bh-a gdje nisu u vecem broju bili u postrojbama armije bh-a...sve ima svoje...
2015-09-08
Evo :
https://www.klix.ba/biznis/privreda/promet-robe-iz-srbije-i-bih-na-kosovo-pao-sa-60-miliona-na-nekoliko-stotina-hiljada-eura/190102059
https://www.klix.ba/biznis/privreda/promet-robe-iz-srbije-i-bih-na-kosovo-pao-sa-60-miliona-na-nekoliko-stotina-hiljada-eura/190102059
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
..naravno usto da sam vise na strani nekog albanca politicara ili obicnog covjeka u hrvatskoj a koji ej uzgred i hravtski patriota nego za sdpovca...
2015-09-08
boze moj o cemu se ovdje
ramo suljo, arnauti srbalji
koji vam je kurac vise s tim
dijagram-
2015-08-09
moze, preko moratre wrote:Što se mi imamo sa njima povezivati? Pa oni su sa vama i u srodstvu i u susjedstvupizzon wrote:tre wrote:Ej lažljivi srbo jesi li danas isplakao već dnevnu dozu suza što živiš u mrskoj ti državi ?crvenkasti wrote:kaya wrote:dobro a cvorovici, mozete mi dati jedan odgovor.
tko bi to od svjetskih sila zelio jaku muslimansku drzavu usred europe koja bi se zvala velika albanija i zasto?
Isti oni koji su uzrokovali 'arapsko proljeće', uništili Irak, Libiju, Siriju, i gotovo i Egipat.
Oni koji su stvorili, naoružali i pomagali ISIL protiv Asada.
Uzrovali rat u Ukrajini.
Pomogli Hrvatima da dobiju državu.
Itd itd.
povrzite se vi sa siptarima
nema problema
nemojte druge da opravljate
ne lupetaj
sipci su hrvatima novo cvece
puni ste ademija na raznim nivoima
sa koliko samo naklonosti pisete o njima, vucko, era, itd.
ne znam da neko od nas gotivi siptare. da su sloveni, sto nije obavezno, da su hriscani
verovatno bi bilo drugacije.
mi nismo hrvati da se goozimo da mujama po rovovima.t
Guest- Guest
ne otvaraj te temedijagram wrote:boze moj o cemu se ovdje
teraj se u q
Guest- Guest
tako je i poceo ratvuksadinare wrote:da kosovo...a kosovo i albanija su neformalno za sada jedno...inace sipcima je pun kufer izgovora sarajeva..'mi vas priznali ali jbg imamo problem sa srpskom'..i slicno...poruka sipaca je jasna sarajevu..skupite muda i priznajte nas neovisno u srpskoj a ne plasiti se beograda i banja luke..RayMabus wrote:Nije im Albanija to lupila nego Kosovovuksadinare wrote:kurac..albanci vise ne fermaju bosnje...zato su im lupili 100 odsto na robu...razlog?..pa prpa je sarajevo da prizna kosovo...pa sto ce albanci onda sa prpađijama...nemaju nikakve koristi od njihepikur37 wrote:Velika Albanija je naš saveznik protiv srbalja kao i Bošnjakistan...zajedno ćemo izbiti na Drinu i Zlatibor.
koje si ti djubre
kako da priznaju, bosnjacki kantoni
moze da ih prizna samo bhf
sto bi nama odgovaralo
Guest- Guest
ja ni jednog nisam srela, niti čula da su biliEroo wrote:vuksadinare wrote:...dodao bi jos nesto..albanci dobro znaju da su se bosnjaci tada muslimani osamdesetih mahom ziheraski drzali prema teroru nad albancima na kosovu...jedino mi i janezi smo otvoreno stajali uz njih...zato su se albanci oduzili velikim brojem albanaca u domovinskom ratu na hravtskoj strani..kada su bili najbrojnija nacionalna manjina u redovima hrvatskih snaga u postotku u odnosu na brojnost u hrvatskoj za razliku do bh-a gdje nisu u vecem broju bili u postrojbama armije bh-a...sve ima svoje...
gdje ste ih držali???
immortal-
2014-04-16
tre wrote:Nije, izmišlja kreten. Da jeste sigurno se svoga oca ne bi stidio kao što to crveno lažljivo smeće radi.pizzon wrote:crvenkasti wrote:Tre je prije par godina priznao da mu je otac Srbin.
Tako da mi je potpuno jasno zašto me razumije.
stvarno mu cale srbin ?
Pa napisao si na forumu prije par godina da ti je otac Srbin, a ti da si Hrvat.
Od tada mi i jesi drag.
Kad bih mogao, našao bih taj post.
Zašto sad tvrdiš da nisi?
Zašto te je sad sramota? Nisi ti kriv.
Uostalom, tako su većina Hrvata i nastali. Netko u ovoj generaciji, netko u prošloj, netko u još nekoj ranijoj.
Zar misliš da je slučajno što govorimo istim jezikom?
crvenkasti-
2014-04-17
...jesi cula za bekima berishumortal wrote:ja ni jednog nisam srela, niti čula da su biliEroo wrote:vuksadinare wrote:...dodao bi jos nesto..albanci dobro znaju da su se bosnjaci tada muslimani osamdesetih mahom ziheraski drzali prema teroru nad albancima na kosovu...jedino mi i janezi smo otvoreno stajali uz njih...zato su se albanci oduzili velikim brojem albanaca u domovinskom ratu na hravtskoj strani..kada su bili najbrojnija nacionalna manjina u redovima hrvatskih snaga u postotku u odnosu na brojnost u hrvatskoj za razliku do bh-a gdje nisu u vecem broju bili u postrojbama armije bh-a...sve ima svoje...
gdje ste ih držali???
http://www.vecernji.hr/vijesti/bekim-berisha-dragovoljac-odlikovan-redom-hrvatskog-kriza-601758
2015-09-08
Serpsko lažljivo govance nastavlja po svome, svakim svojim upisom samo potrvrđuješ onu narodnu; lažeš ko srbincrvenkasti wrote:tre wrote:Nije, izmišlja kreten. Da jeste sigurno se svoga oca ne bi stidio kao što to crveno lažljivo smeće radi.pizzon wrote:crvenkasti wrote:Tre je prije par godina priznao da mu je otac Srbin.
stvarno mu cale srbin ?
Od tada mi i jesi drag.
Uostalom, tako su većina Hrvata i nastali. Netko u ovoj generaciji, netko u prošloj, netko u još nekoj ranijoj.
s obzirom da je albanaca po popisu 1991 bilo oko 12 000 u hrvatskoj...a bilo ih je oko 2000 u hrvatskim postrojbama u domovinskom ratu...to ih stavlja na prvo mjesto nacionalnih manjina po brojnosti u redovima hr postrojbi s obzirom na brojku koliko ih je zivjelo u hrvatskoj..
2015-09-08
vuksadinare wrote:...jesi cula za bekima berishumortal wrote:ja ni jednog nisam srela, niti čula da su biliEroo wrote:vuksadinare wrote:...dodao bi jos nesto..albanci dobro znaju da su se bosnjaci tada muslimani osamdesetih mahom ziheraski drzali prema teroru nad albancima na kosovu...jedino mi i janezi smo otvoreno stajali uz njih...zato su se albanci oduzili velikim brojem albanaca u domovinskom ratu na hravtskoj strani..kada su bili najbrojnija nacionalna manjina u redovima hrvatskih snaga u postotku u odnosu na brojnost u hrvatskoj za razliku do bh-a gdje nisu u vecem broju bili u postrojbama armije bh-a...sve ima svoje...
gdje ste ih držali???
http://www.vecernji.hr/vijesti/bekim-berisha-dragovoljac-odlikovan-redom-hrvatskog-kriza-601758
I James Belushi je isto Šiptar.
crvenkasti-
2014-04-17
da,i?...crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:...jesi cula za bekima berishumortal wrote:ja ni jednog nisam srela, niti čula da su biliEroo wrote:vuksadinare wrote:...dodao bi jos nesto..albanci dobro znaju da su se bosnjaci tada muslimani osamdesetih mahom ziheraski drzali prema teroru nad albancima na kosovu...jedino mi i janezi smo otvoreno stajali uz njih...zato su se albanci oduzili velikim brojem albanaca u domovinskom ratu na hravtskoj strani..kada su bili najbrojnija nacionalna manjina u redovima hrvatskih snaga u postotku u odnosu na brojnost u hrvatskoj za razliku do bh-a gdje nisu u vecem broju bili u postrojbama armije bh-a...sve ima svoje...
gdje ste ih držali???
2015-09-08
tre wrote:Serpsko lažljivo govance nastavlja po svome, svakim svojim upisom samo potrvrđuješ onu narodnu; lažeš ko srbincrvenkasti wrote:tre wrote:Nije, izmišlja kreten. Da jeste sigurno se svoga oca ne bi stidio kao što to crveno lažljivo smeće radi.pizzon wrote:crvenkasti wrote:Tre je prije par godina priznao da mu je otac Srbin.
stvarno mu cale srbin ?
Od tada mi i jesi drag.
Jel slušaš narodnjake kad se onako opustiš i otkačiš? Jel ti zatreperi nešto kad čuješ užičko ili moravac? Osjetiš ono nešto, duboko, toplo, tvoje ...
crvenkasti-
2014-04-17
vuksadinare wrote:da,i?...crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:...jesi cula za bekima berishumortal wrote:ja ni jednog nisam srela, niti čula da su biliEroo wrote:
gdje ste ih držali???
Pa samo kažem.
crvenkasti-
2014-04-17
Naravno da osjetim, to je mučnina u stomaku i dobijem nagon za povraćanje. E sad što si ti smrdljivi četnik pa ti je teško razumjeti da normalni ljudi ne vole to smeće to je druga stvar.crvenkasti wrote:tre wrote:Serpsko lažljivo govance nastavlja po svome, svakim svojim upisom samo potrvrđuješ onu narodnu; lažeš ko srbincrvenkasti wrote:tre wrote:Nije, izmišlja kreten. Da jeste sigurno se svoga oca ne bi stidio kao što to crveno lažljivo smeće radi.pizzon wrote:
stvarno mu cale srbin ?
Od tada mi i jesi drag.
Jel slušaš narodnjake kad se onako opustiš i otkačiš? Jel ti zatreperi nešto kad čuješ užičko ili moravac? Osjetiš ono nešto, duboko, toplo, tvoje ...
Albanac Komadant Toni....u Gospiću
https://www.youtube.com/watch?v=ReDIOpw4gOM
mortlka jesi cula za rahima ademija generala hv-a..agim cekua,fehmi lladrovci legendarni pripadnik tigrova..svi u redovima hrvatskih snaga jos od 1991
https://www.youtube.com/watch?v=ReDIOpw4gOM
mortlka jesi cula za rahima ademija generala hv-a..agim cekua,fehmi lladrovci legendarni pripadnik tigrova..svi u redovima hrvatskih snaga jos od 1991
2015-09-08
Albanci i Bošnjaci nam čuvaju leđa.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 6 of 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Mandic najavio nove prijevremene izbore u Crnoj Gori za 200 dana
» Znamo kako izgledaju plaže i smeštaj u Grčkoj, Hrvatskoj i Crnoj Gori, a evo šta nude LETOVALIŠTA ALBANIJE
» Nikolić u Grčkoj i Makedoniji
» "Kad u martu budu izbrisali granice tada će ukinuti takse"
» Stiven Mejer: Menjaće se granice, Makedoniji bolje u federaciji sa Srbijom
» Znamo kako izgledaju plaže i smeštaj u Grčkoj, Hrvatskoj i Crnoj Gori, a evo šta nude LETOVALIŠTA ALBANIJE
» Nikolić u Grčkoj i Makedoniji
» "Kad u martu budu izbrisali granice tada će ukinuti takse"
» Stiven Mejer: Menjaće se granice, Makedoniji bolje u federaciji sa Srbijom
Page 6 of 11