ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ja sam rasist

Page 1 of 2 1, 2  Next

Go down

Ja sam rasist Empty Ja sam rasist

Post by debotoijusto 1/1/2019, 15:22

U gradu Bottropu u zapadnoj Njemačkoj sinoć se odvijala prava drama nakon što je 50-godišnji vozač dobar dio večeri proveo ganjajući imigrante po gradskim ulicama.

Na kraju je ozlijedio najmanje četiri osobe sirijske i afganistanske nacionalnosti. Motiv napada bio je rasizam, a u policiji su potvrdili da vozač ima psihičkih problema, piše Spiegel.

Zanimljivo, manijak je sa svojim ubilačkim pohodom počeo nešto prije ponoći, ali nekim čudom je uspio pobjeći. Međutim, vratio se nekoliko sati kasnije i u samom centru grada zaletio se s automobilom u grupu ljudi.

Ni tu nije bio kraj, već je 50-godišnji Nijemac krenuo prema gradu Essenu kako bi nastavio gaziti pješake, ali srećom, policija ga je zaustavila i uhitila. Kada su ga upitali zašto je to napravio, manijak je samo kratko odgovorio.

- Ja sam rasist.

https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/drama-u-zapadnoj-njemackoj-manijak-po-gradu-vrebao-i-automobilom-gazio-imigrante-iz-sirije-i-afganistana-ja-sam-rasist/8233790/
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Ja sam rasist Empty Re: Ja sam rasist

Post by prckov 1/1/2019, 15:32

debotoijusto wrote: Kada su ga upitali zašto je to napravio, manijak je samo kratko odgovorio.

- Ja sam rasist.
budala, da je tebe zgazio ne bi bio rasist
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by debotoijusto 1/1/2019, 15:44

prckov wrote:
debotoijusto wrote: Kada su ga upitali zašto je to napravio, manijak je samo kratko odgovorio.

- Ja sam rasist.
u novu godinu s istom pameti
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by IL Risorto 1/1/2019, 15:52

A jeli ove godine bilo igrica masovne sexualne lovice ?
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by omni 1/1/2019, 15:56

סמאל wrote:A jeli ove godine bilo igrica masovne sexualne lovice ?
Ako je bilo o tomu se pise na rasisticko fasistickim medijima, liberalni i napredni se ne bave tim banalnostima.
omni
omni

Male
2014-04-12

Back to top Go down

Post by Regoč 1/1/2019, 16:07

Milo za drago!

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by debotoijusto 1/1/2019, 16:13

Regoč wrote:Milo za drago!

milo mi je hrnic drago mi je diklic
jel ima kakva psina kozojeba novogodisnja po eminentnim portalima dnevno narod kamenjar poskok .ba ?
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 1/1/2019, 16:13

jebiga počeli europljani uzvraćati udarac. najbolje da će europljani trpiti i gledati kako ih ovi budu nožima i mlate. tek kada druga strana dobije batine, onda se nauči respektu i poštivanju.. tamo se luđak zaleti autom među njemce, i gazi sve.. žene dicu, muške, sutra ludi njemac autom i u njihov kvart istom mjerom..

2018-06-14

Back to top Go down

Post by prckov 1/1/2019, 16:17

debotoijusto wrote:
prckov wrote:

- Ja sam rasist.
u novu godinu s istom pameti
a ne moguti moje suze pomoc, tako ti grah pao
probaj se ubit mozda to upali
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by kaya 1/1/2019, 16:30

manijak sa ubilackim pohodom? pa nije ubio nikoga a vjerujem da ima neku nesretnu pricu o neprilagodenosti , tuznoj ljubavi ili tako nesto samo novinari nece reci. cuvaju te tuzne price  za islamiste..
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by catabbath 1/1/2019, 16:35

Izgleda da tamo više nema ni najmanjeg grada bez kozojeba s bliskog istoka

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by kaya 1/1/2019, 16:45

catabbath wrote:Izgleda da tamo više nema ni najmanjeg grada bez kozojeba s bliskog istoka
kraj brandenburskih vrata im se ori iz zvucnika razglasom ona neka aaaaaeeeeeooooalllahhh muzika preko cijelog trga. imam snimku nekih turista koje je slagiralo skoro. ono nespojivo , muzika kao da su iranu a nasred berlina stoje.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by IL Risorto 1/1/2019, 16:55

Jedno je sigurno,kad u budućnosti dođe do građanskih nemira,pa možda i sukoba,onda prvo što treba svoje nezadovoljstvo adresirati na prava mjesta.Adrese onih koji su doveli do takve situacije.Švabe bi prvo trebali pokucat Merkelici na vrata.
Prije ili kasnije doći će do nove ekonomske krize a tad sve mogućnosti ostaju otvorene.
Ne vjerujem da će preostali Šveđani moći još dugo poturat svoja leđa kako bi finacirali sve izdašniju socijalu,sve brojnijim,,ambasadorima kulturnog obogaćivanja''
Ako se Šveđani ne osvjeste i sami ne obračunaju sa svojom suludom utopijsko-idealističkom zabludom,onda doista zaslužuju da nestanu kao narod.
Baš se pitam jeli bi ,,kulturni atašei '' iz zemalja trećeg svijet, primjerice u jednom Splitu,Solinu,mogli sprovoditi program kulturnog obogaćivanja i upoznavanja ženske populacije s običajima njihovog svijeta a da muški sugrađani ostanu nezainteresirani kao oni švedski.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by prckov 1/1/2019, 17:06

סמאל wrote:Jedno je sigurno,kad u budućnosti dođe do građanskih nemira,pa možda i sukoba,onda prvo što treba svoje nezadovoljstvo adresirati na prava mjesta.Adrese onih koji su doveli do takve situacije.Švabe bi prvo trebali pokucat Merkelici na vrata.
Prije ili kasnije doći će do nove ekonomske krize a tad sve mogućnosti ostaju otvorene.
Ne vjerujem da će preostali Šveđani moći još dugo poturat svoja leđa kako bi finacirali sve izdašniju socijalu,sve brojnijim,,ambasadorima kulturnog obogaćivanja''
Ako se Šveđani ne osvjeste i sami ne obračunaju sa svojom suludom utopijsko-idealističkom zabludom,onda doista zaslužuju da nestanu kao narod.
Baš se pitam jeli bi ,,kulturni atašei '' iz zemalja trećeg svijet, primjerice u jednom Splitu,Solinu,mogli sprovoditi program kulturnog obogaćivanja i upoznavanja ženske populacije s običajima njihovog svijeta a da muški sugrađani ostanu nezainteresirani kao oni švedski.
I profesorima marksistima po sveucilistima, ljevicarima, medijskim lijevim potrckalima, raznim nevladinim udrugama
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by abraham 1/1/2019, 17:09

Raduje da se odmah saznalo da je napadac rasist. Vise brine sta se ne mogu znati koji su ovi sta bodu nozevima,kolju, siluju, udaraju i jos vicu Allahu Akbar. To je ono sta cudi.

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by prckov 1/1/2019, 17:20

abraham wrote:Raduje da se odmah saznalo da je napadac rasist. Vise brine sta se ne mogu znati koji su ovi sta bodu nozevima,kolju, siluju, udaraju i jos vicu Allahu Akbar. To je ono sta cudi.
to su oni sto su neprilagodeni na klimu zemlje u koju su dosli, pa dok se prilogodavaju (na racun poreznih obevznika) malo kolju
al to je samo nus pojava adaptacije na klimu
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Oh_Femder 1/1/2019, 17:32

prckov wrote:
abraham wrote:Raduje da se odmah saznalo da je napadac rasist. Vise brine sta se ne mogu znati koji su ovi sta bodu nozevima,kolju, siluju, udaraju i jos vicu Allahu Akbar. To je ono sta cudi.
to su oni sto su neprilagodeni na klimu zemlje u koju su dosli, pa dok se prilogodavaju (na racun poreznih obevznika) malo kolju
al to je samo nus pojava adaptacije na klimu
Glavno da si se ti prcanjem ovaca tako dobro prilagodio u svojoj 'tamo dolje'  cheers
Oh_Femder
Oh_Femder

2016-11-08

Back to top Go down

Post by Guest 1/1/2019, 17:33

meni su orijentalci jako simpa rasa,dakle,kolikogod pogazio Kozojeba nikako ne mogu biti rasist.. cheers
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by IL Risorto 1/1/2019, 17:39

Google odobrio aplikaciju za muslimane kojom će se prijavljivati ljude koji kritiziraju islam
December 14th, 2018 | Comments Off

Ja sam rasist Smart-pekemGoogle je odobrio novu Android aplikaciju koja dopušta muslimanima da prijave ljude koji provode djela bogohuljenja, vrijeđaju muslimane ili kritiziraju islam

Aplikacija “Smart Pakem”, koju podupire indonezijska vlada, omogućit će korisnicima i vladinim dužnosnicima da podupru Šerijatski zakon, ciljat će ljude koji imaju “pogrešna” uvjerenja u kršenju Islamskog zakona koji strogo zabranjuje kritiku islama, uvrede protiv Muhameda, ili priznavanja bilo koje druge religije osim islama.

Tehnološke kompanije u SAD-u zabranile su i blokirale desničarske aktiviste i vođe, tvrdeći da su opasni i prijetnja demokraciji, no tehnološke kompanije, uključujući Google, i dalje dopuštaju radikalni islamski sadržaj na svojim platformama.
Rajan Anandan, koji služi kao potpredsjednik Googlea u jugoistočnoj Aziji, nije pokazao nikakav otpor prema aplikaciji koja je dostupna u Googleovoj trgovini aplikacijama Play store.
Nacionalno sekularno društvo (NSS) je u pismu Anadanu tražilo da Google makne aplikaciju iz svoje trgovine aplikacija, tvrdeći kako će aplikacija imati negativne posljedice za vjerske manjine i dodatno umanjiti slobodu izražavanja.
Prema organizaciji Human Rights Watch, od 2004. do 2014. godine u Indoneziji je osuđeno 125 ljudi zbog blasfemije. Dodatne 23 osobe osuđene su od 2014. godine do danas.

Stephen Evans, koji je glavni izvršni direktor NSS-a, izjavio je kako je Googleova odluka o djeljenju šerijatske aplikacije “neuskladiva s Googleovom misijom” i “izravno se protivi demokratskim idealima za koje Google kaže da se zalaže”.
Evans je također rekao da će aplikacija “normalizirati ograničenja slobode izražavanja u Indoneziji i drugdje”.
NSS, koji djeluje kako bi ukinuo zakone o blasfemiji širom svijeta, snažno je osudio Indonezijski zakon o blasfemiji.
“Indonezijski Zakon o bogohuljenju moralno je neopravdani alat represije koji treba ukinuti što je prije moguće. Iako ovaj zakon postoji, svatko tko vjeruje u slobodno izražavanje trebao bi što više otežati indonezijskoj vladi da provodi zakon. Google je uvelike imao koristi od slobode dijeljenja informacija na globalnoj razini. Zamolimo ga i druge multinacionalne tvrtke da razmisle mogu li u dobroj savjesti imati koristi od represije uzrokovane djelovanjem vlada na slobodu govora”.
Budući da se aplikacija dijeli u Googleovoj trgovini aplikacijama, preplavljena je ocjenama sa samo jednom zvijezdicom i kritikama od strane anti-šerijatskih aktivista i zastupnika za ljudska prava.

Ovo se širi poput zombi epidemije.Baš me zanima kad će ova aplikacija bit dostupna u EU.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by Guest 1/1/2019, 17:53

סמאל wrote:Google odobrio aplikaciju za muslimane kojom će se prijavljivati ljude koji kritiziraju islam
December 14th, 2018 | Comments Off

Ja sam rasist Smart-pekemGoogle je odobrio novu Android aplikaciju koja dopušta muslimanima da prijave ljude koji provode djela bogohuljenja, vrijeđaju muslimane ili kritiziraju islam

Aplikacija “Smart Pakem”, koju podupire indonezijska vlada, omogućit će korisnicima i vladinim dužnosnicima da podupru Šerijatski zakon, ciljat će ljude koji imaju “pogrešna” uvjerenja u kršenju Islamskog zakona koji strogo zabranjuje kritiku islama, uvrede protiv Muhameda, ili priznavanja bilo koje druge religije osim islama.

Tehnološke kompanije u SAD-u zabranile su i blokirale desničarske aktiviste i vođe, tvrdeći da su opasni i prijetnja demokraciji, no tehnološke kompanije, uključujući Google, i dalje dopuštaju radikalni islamski sadržaj na svojim platformama.
Rajan Anandan, koji služi kao potpredsjednik Googlea u jugoistočnoj Aziji, nije pokazao nikakav otpor prema aplikaciji koja je dostupna u Googleovoj trgovini aplikacijama Play store.
Nacionalno sekularno društvo (NSS) je u pismu Anadanu tražilo da Google makne aplikaciju iz svoje trgovine aplikacija, tvrdeći kako će aplikacija imati negativne posljedice za vjerske manjine i dodatno umanjiti slobodu izražavanja.
Prema organizaciji Human Rights Watch, od 2004. do 2014. godine u Indoneziji je osuđeno 125 ljudi zbog blasfemije. Dodatne 23 osobe osuđene su od 2014. godine do danas.

Stephen Evans, koji je glavni izvršni direktor NSS-a, izjavio je kako je Googleova odluka o djeljenju šerijatske aplikacije “neuskladiva s Googleovom misijom” i “izravno se protivi demokratskim idealima za koje Google kaže da se zalaže”.
Evans je također rekao da će aplikacija “normalizirati ograničenja slobode izražavanja u Indoneziji i drugdje”.
NSS, koji djeluje kako bi ukinuo zakone o blasfemiji širom svijeta, snažno je osudio Indonezijski zakon o blasfemiji.
“Indonezijski Zakon o bogohuljenju moralno je neopravdani alat represije koji treba ukinuti što je prije moguće. Iako ovaj zakon postoji, svatko tko vjeruje u slobodno izražavanje trebao bi što više otežati indonezijskoj vladi da provodi zakon. Google je uvelike imao koristi od slobode dijeljenja informacija na globalnoj razini. Zamolimo ga i druge multinacionalne tvrtke da razmisle mogu li u dobroj savjesti imati koristi od represije uzrokovane djelovanjem vlada na slobodu govora”.
Budući da se aplikacija dijeli u Googleovoj trgovini aplikacijama, preplavljena je ocjenama sa samo jednom zvijezdicom i kritikama od strane anti-šerijatskih aktivista i zastupnika za ljudska prava.

Ovo se širi poput zombi epidemije.Baš me zanima kad će ova aplikacija bit dostupna u EU.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

Back to top

- Similar topics