Abenologija
Page 5 of 50
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Re: Abenologija
Nisam znalac, ali mislim da su u ljekarnama ulja bez THC-a (sadrže samo CBD) koja se rade od industrijske konoplje.metilda wrote:Ithildin wrote:I ta sitna dusa, ako je i htjela njemu napakostiti, nije svjesna kolikim je ljudima priustila ponovni pakao..
uvijek ima sitnih duša s predrasudama kojih se teško riješiti ako se ne vidi šira slika.. mislim da sad konopljinog ulja ima i u ljekarnama, tako da je sitna duša postala još sitnijom...
Ili se varam?
Guest- Guest
Naravno da nis ko Kic. On je za razliku od tebe pristojan i fin. :)aben wrote:svaka bi me mati za zeta hotila,
ali želin istaknuti da ipak nis ko kic; ako spuštite gard, u teoriji postoji vjerojatnost da vas pokušan pomrkati. onako defenceless, jureći ko voyager bez deflektors, you d be sitting ducks.
Abene vjerujemo ti na riječ da si muško. Ne brini, nećemo spuštati gard.
Guest- Guest
nije vrag da vjeruješ u te "prijetnje"l?!Rabarbara wrote:Naravno da nis ko Kic. On je za razliku od tebe pristojan i fin. :)aben wrote:svaka bi me mati za zeta hotila,
ali želin istaknuti da ipak nis ko kic; ako spuštite gard, u teoriji postoji vjerojatnost da vas pokušan pomrkati. onako defenceless, jureći ko voyager bez deflektors, you d be sitting ducks.
Moram priznati da je prilično smiješna scena Abena (onakovog kakvog ga ja 'vidim') koji naganja bilo koju od nas.Noor wrote:nije vrag da vjeruješ u te "prijetnje"l?!Rabarbara wrote:Naravno da nis ko Kic. On je za razliku od tebe pristojan i fin. :)aben wrote:svaka bi me mati za zeta hotila,
Ali nemoj ga sad i ti škopiti, pusti ga malo da diše.
Guest- Guest
neću ga škopiti, božesačuvaj...ali i meni je nezamislivo, moja slika abena je ona od neki danRabarbara wrote:Moram priznati da je prilično smiješna scena Abena (onakovog kakvog ga ja 'vidim') koji naganja bilo koju od nas.Noor wrote:nije vrag da vjeruješ u te "prijetnje"l?!Rabarbara wrote:Naravno da nis ko Kic. On je za razliku od tebe pristojan i fin. :)aben wrote:svaka bi me mati za zeta hotila,
Ja ga čak ne mogu zamisliti na taj način.Noor wrote:neću ga škopiti, božesačuvaj...ali i meni je nezamislivo, moja slika abena je ona od neki danRabarbara wrote:Moram priznati da je prilično smiješna scena Abena (onakovog kakvog ga ja 'vidim') koji naganja bilo koju od nas.Noor wrote:nije vrag da vjeruješ u te "prijetnje"l?!Rabarbara wrote:Naravno da nis ko Kic. On je za razliku od tebe pristojan i fin. :)aben wrote:svaka bi me mati za zeta hotila,
Ali me asocira na staru maslinu, grube kore koja ti rani dlanove ako ne koristiš rukavice. :)
I sve što ide uz maslinu.
Guest- Guest
Rabarbara wrote:Nisam znalac, ali mislim da su u ljekarnama ulja bez THC-a (sadrže samo CBD) koja se rade od industrijske konoplje.metilda wrote:Ithildin wrote:I ta sitna dusa, ako je i htjela njemu napakostiti, nije svjesna kolikim je ljudima priustila ponovni pakao..
uvijek ima sitnih duša s predrasudama kojih se teško riješiti ako se ne vidi šira slika.. mislim da sad konopljinog ulja ima i u ljekarnama, tako da je sitna duša postala još sitnijom...
Ili se varam?
malo sam progooglala, sadrže i THC ali nitko nije zadovoljan:
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/564715/ulje-kanabisa-nitko-ne-kupuje-iz-ljekarni-povucene-sve-zalihe-zbog-isteka-roka-trajanja-39kao-da-je-razrijeeno-nista-mi-nije-pomagalo-opet-sam-se-vratila-crnom-trzistu39
Guest- Guest
suhozid, pergola....smokvaRabarbara wrote:
Da... u tragovimametilda wrote:Rabarbara wrote:Nisam znalac, ali mislim da su u ljekarnama ulja bez THC-a (sadrže samo CBD) koja se rade od industrijske konoplje.metilda wrote:Ithildin wrote:I ta sitna dusa, ako je i htjela njemu napakostiti, nije svjesna kolikim je ljudima priustila ponovni pakao..
Ili se varam?
malo sam progooglala, sadrže i THC ali nitko nije zadovoljan:
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/564715/ulje-kanabisa-nitko-ne-kupuje-iz-ljekarni-povucene-sve-zalihe-zbog-isteka-roka-trajanja-39kao-da-je-razrijeeno-nista-mi-nije-pomagalo-opet-sam-se-vratila-crnom-trzistu39
Guest- Guest
smiješno je što odobravaju morfij a ne i medicinski obrađenu konoplju... da je mojoj mami bilo dobiti to ulje mislim da bi sretnije umrla ...
Guest- Guest
Užeglo ulje?Noor wrote:suhozid, pergola....smokvaRabarbara wrote:
Guest- Guest
bol je uvika jačaNoor wrote:al kladila bi se da je ta bol jača od veselja....aben wrote:naravski, privid.Noor wrote:očes reč da smo imali privid besplatnih knjiga, kao što ti imaš privid da ne plaćaš poreze? :)aben wrote:Noor wrote:
zar mislis da sam toliko muskoba..ovaj, glupa da ne razumijem sto zelis reci? razumijem..jasno, ali ti te omjere sipas iz rukava, bez ikakve podloge...tek toliko da mi ides u kontru.
mogu i ja izmisljati, ako zelis :)
govorin ti omjere da opišen ča se dogodjo, naravski da su ofrlje.
mislin, moreš ti i dalje misliti da su knjige u zagrebu i jugosloveniji besplatne, evo jo ti ne ću kontrirati.
isotin da sun jo bolno svjesan di i koliko ga ploćun, i veselo zadovoljan
di ne
2014-04-16
check, check, checkNoor wrote:suhozid, pergola....smokvaRabarbara wrote:
2014-04-16
uff :(Rabarbara wrote:Užeglo ulje?Noor wrote:suhozid, pergola....smokvaRabarbara wrote:
a mlado ulje, kad je ko smoothie od kiwija, pa malo sira i jaja bacit na to, njam :)
znam :)aben wrote:bol je uvika jačaNoor wrote:al kladila bi se da je ta bol jača od veselja....aben wrote:naravski, privid.Noor wrote:očes reč da smo imali privid besplatnih knjiga, kao što ti imaš privid da ne plaćaš poreze? :)aben wrote:
govorin ti omjere da opišen ča se dogodjo, naravski da su ofrlje.
mislin, moreš ti i dalje misliti da su knjige u zagrebu i jugosloveniji besplatne, evo jo ti ne ću kontrirati.
isotin da sun jo bolno svjesan di i koliko ga ploćun, i veselo zadovoljan
di ne
ne razumijemaben wrote:check, check, checkNoor wrote:suhozid, pergola....smokvaRabarbara wrote:
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
doma ;)))metilda wrote:tko ih ne voli
gdje ćeš večeras?
ti?
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Page 5 of 50