Haradinaj: Od danas ne postoji granica Kosova prema Albaniji
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Haradinaj: Od danas ne postoji granica Kosova prema Albaniji
Ere ce postati vremenom Aljbanci..
Guest- Guest
Bezveze tema , nema granice ni između Njemačke i Nizozemske pa nitko neizjavljuje da ju je Njemačka pripojila
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Kako bi bilo npr vratiti vojvodinu Madjarskoj??? Gdansk Njemackoj???? Otete dijelove Finske?????Juzni Tirol itd, itd,itd..... Razlicita povijesna razdoblja, sila i prinuda. Meni je jedino cudno da je Srbija kao prva zemlja u svijetu kapitulirala i potpisala sve sta se od nje trazilo bez da niti jedan vojnik strane sile nije stupio na njeno podrucje. Mislim da to dosta govori.
2014-04-14
Vec je vise puta vodjena rasprava o Falkland-u i to je to. Supljoglavi juznoameriknci mogu jesti govna. Referendum (uz vojnu snagu) je pokazao o cemu se radi. Ne znaci u nekoj buducnosti da se stvari nece promijeniti. Tesko da cemo mi dozivjeti ali nista nije iskljuceno.
2014-04-14
Evo, prvo mi na pamet pada Japan u WW2.abraham wrote:Kako bi bilo npr vratiti vojvodinu Madjarskoj??? Gdansk Njemackoj???? Otete dijelove Finske?????Juzni Tirol itd, itd,itd..... Razlicita povijesna razdoblja, sila i prinuda. Meni je jedino cudno da je Srbija kao prva zemlja u svijetu kapitulirala i potpisala sve sta se od nje trazilo bez da niti jedan vojnik strane sile nije stupio na njeno podrucje. Mislim da to dosta govori.
Gdje nije americka vojka iskrcana, na Japan???? Jest poslije atomskih ali su se iskrcali. Ljudi radili masovna samoubojstva.Daj si vremena pa potrazi na Youtube. Potresni i tragicno. Veoma trumatizirajuce cak i za americke vojnike jer su se ubijali pred njihovim ocima. Bilo par dokumentaraca.mutava baštarda wrote:Evo, prvo mi na pamet pada Japan u WW2.abraham wrote:Kako bi bilo npr vratiti vojvodinu Madjarskoj??? Gdansk Njemackoj???? Otete dijelove Finske?????Juzni Tirol itd, itd,itd..... Razlicita povijesna razdoblja, sila i prinuda. Meni je jedino cudno da je Srbija kao prva zemlja u svijetu kapitulirala i potpisala sve sta se od nje trazilo bez da niti jedan vojnik strane sile nije stupio na njeno podrucje. Mislim da to dosta govori.
2014-04-14
uvjerena sam da to nije slučajno, nije slučajno izabran predsjednik genima šiptarabraham wrote:Kako bi bilo npr vratiti vojvodinu Madjarskoj??? Gdansk Njemackoj???? Otete dijelove Finske?????Juzni Tirol itd, itd,itd..... Razlicita povijesna razdoblja, sila i prinuda. Meni je jedino cudno da je Srbija kao prva zemlja u svijetu kapitulirala i potpisala sve sta se od nje trazilo bez da niti jedan vojnik strane sile nije stupio na njeno podrucje. Mislim da to dosta govori.
sinoćnji protesti dovoljno govore koliko se narod srbije slaže s njim
ni kod nas ne dospjevaju slučajno ljudi na vodeće funkcije
dospjevaju oni za koje se provjereno zna na šta će pristati u budućnosti koja sljedi
masonerija na djelu
sve unaprijed isplanirano
ali i pada uskoro uvjerena sam
Last edited by mortal on 30/12/2018, 19:35; edited 1 time in total
2014-04-16
Sad još ukinit granicu između Bugarske i Makodnije i to je to , previše je tih granica na Balkanu
2014-04-11
Nato ili Jenkiji nisu nikada na dzipovima usli yu BG. Jest da se ne uklapa u mitove o srpskom junastvu ali je jebena istina. WWll sest pijanih svaba i Rex. Toliko.
2014-04-14
ako je on to zaista izjavio kako piše, nije bez vezeRayMabus wrote:Bezveze tema , nema granice ni između Njemačke i Nizozemske pa nitko neizjavljuje da ju je Njemačka pripojila
immortal-
2014-04-16
Siptar(po genima) ce ,da sutra budu izbori, pobijediti u prvom krugu. Bez ikakove dvojbe. Ne znam (ne pratim jer me bas ne zanima) tko u biti protestira. Seselj ili neki jos gori??? Bilo kako bilo ali (moje misljenje) da Suljo drzi sve konce u svojim rukama.mortal wrote:uvjerena sam da to nije slučajno, nije slučajno izabran predsjednik genima šiptarabraham wrote:Kako bi bilo npr vratiti vojvodinu Madjarskoj??? Gdansk Njemackoj???? Otete dijelove Finske?????Juzni Tirol itd, itd,itd..... Razlicita povijesna razdoblja, sila i prinuda. Meni je jedino cudno da je Srbija kao prva zemlja u svijetu kapitulirala i potpisala sve sta se od nje trazilo bez da niti jedan vojnik strane sile nije stupio na njeno podrucje. Mislim da to dosta govori.
sinoćnji protesti dovoljno govore koliko se narod srbije slaše s njim
ni kod nas ne dospjevaju slučajno ljudi na vodeće funkcije
dospjevaju oni za koje se provjereno zna na šta će pristati u budućnosti koja sljedi
masonerija na djelu
2014-04-14
Iskrcali su se nakon što su se ovi odlučili predati.abraham wrote:Gdje nije americka vojka iskrcana, na Japan???? Jest poslije atomskih ali su se iskrcali. Ljudi radili masovna samoubojstva.Daj si vremena pa potrazi na Youtube. Potresni i tragicno. Veoma trumatizirajuce cak i za americke vojnike jer su se ubijali pred njihovim ocima. Bilo par dokumentaraca.mutava baštarda wrote:Evo, prvo mi na pamet pada Japan u WW2.abraham wrote:Kako bi bilo npr vratiti vojvodinu Madjarskoj??? Gdansk Njemackoj???? Otete dijelove Finske?????Juzni Tirol itd, itd,itd..... Razlicita povijesna razdoblja, sila i prinuda. Meni je jedino cudno da je Srbija kao prva zemlja u svijetu kapitulirala i potpisala sve sta se od nje trazilo bez da niti jedan vojnik strane sile nije stupio na njeno podrucje. Mislim da to dosta govori.
Granica postoji , nepostoji granična kontrola i to je svemortal wrote:ako je on to zaista izjavio kako piše, nije bez vezeRayMabus wrote:Bezveze tema , nema granice ni između Njemačke i Nizozemske pa nitko neizjavljuje da ju je Njemačka pripojila
2014-04-11
rukama. wrote:Zasto ja napisem Suljo a izdje Suljo???
2014-04-14
Da, i??? U Srbiji se nikada nitko nije "iskrcao". Nije (na zalost) bilo niti atomskih.mutava baštarda wrote:Iskrcali su se nakon što su se ovi odlučili predati.abraham wrote:Gdje nije americka vojka iskrcana, na Japan???? Jest poslije atomskih ali su se iskrcali. Ljudi radili masovna samoubojstva.Daj si vremena pa potrazi na Youtube. Potresni i tragicno. Veoma trumatizirajuce cak i za americke vojnike jer su se ubijali pred njihovim ocima. Bilo par dokumentaraca.mutava baštarda wrote:Evo, prvo mi na pamet pada Japan u WW2.abraham wrote:Kako bi bilo npr vratiti vojvodinu Madjarskoj??? Gdansk Njemackoj???? Otete dijelove Finske?????Juzni Tirol itd, itd,itd..... Razlicita povijesna razdoblja, sila i prinuda. Meni je jedino cudno da je Srbija kao prva zemlja u svijetu kapitulirala i potpisala sve sta se od nje trazilo bez da niti jedan vojnik strane sile nije stupio na njeno podrucje. Mislim da to dosta govori.
2014-04-14
Opet Suljo.Nesta sa mogucim tuzbama ili????
2014-04-14
Ujedinjenje Kosova i Albanije je neminovnost i posve opravdano te politički pragmatično.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Iskrcali su se na kosovo i tamo napravili bazu...abraham wrote:Da, i??? U Srbiji se nikada nitko nije "iskrcao". Nije (na zalost) bilo niti atomskih.mutava baštarda wrote:Iskrcali su se nakon što su se ovi odlučili predati.abraham wrote:Gdje nije americka vojka iskrcana, na Japan???? Jest poslije atomskih ali su se iskrcali. Ljudi radili masovna samoubojstva.Daj si vremena pa potrazi na Youtube. Potresni i tragicno. Veoma trumatizirajuce cak i za americke vojnike jer su se ubijali pred njihovim ocima. Bilo par dokumentaraca.mutava baštarda wrote:Evo, prvo mi na pamet pada Japan u WW2.abraham wrote:Kako bi bilo npr vratiti vojvodinu Madjarskoj??? Gdansk Njemackoj???? Otete dijelove Finske?????Juzni Tirol itd, itd,itd..... Razlicita povijesna razdoblja, sila i prinuda. Meni je jedino cudno da je Srbija kao prva zemlja u svijetu kapitulirala i potpisala sve sta se od nje trazilo bez da niti jedan vojnik strane sile nije stupio na njeno podrucje. Mislim da to dosta govori.
Trebati će promjeniti toponime Kosovo i Metohija, pošto je prvi slavenski, a drugi BizantskoGrčki...epikur37 wrote:Ujedinjenje Kosova i Albanije je neminovnost i posve opravdano te politički pragmatično.
Trebat će prvo Srbija priznat Kosovo da bi ujedinjenje moglo bit pravno mogućemutava baštarda wrote:Trebati će promjeniti toponime Kosovo i Metohija, pošto je prvi slavenski, a drugi BizantskoGrčki...epikur37 wrote:Ujedinjenje Kosova i Albanije je neminovnost i posve opravdano te politički pragmatično.
2014-04-11
Da pojasnim. Zasto su se saveznici ili jenkiji uopce iskrcali na Japansko podrucje??? Da naprave nesta sta se na balkanu tj bivsim Yu republikama stalno izbjegava. Da se izvede lustracija, kao u Njemackoj, Italiji tako i na Japanu. nedostatak lustracije na pocetku 90 je dovo do krvopolica, nedostatak lustracije nakon S Milosevica u Srbiji i danas imas sta imas. Poslije se svi kao cude zasto nam ide kako ide. Pitajte Poljake, Cehe, Balticke drzave i sl. Koliko se sjecam vi ste kolega intimom vezani za bivsu YU i strukture ali ne vrijedi roniti ako se guzica vidi.mutava baštarda wrote:Iskrcali su se na kosovo i tamo napravili bazu...abraham wrote:Da, i??? U Srbiji se nikada nitko nije "iskrcao". Nije (na zalost) bilo niti atomskih.mutava baštarda wrote:Iskrcali su se nakon što su se ovi odlučili predati.abraham wrote:Gdje nije americka vojka iskrcana, na Japan???? Jest poslije atomskih ali su se iskrcali. Ljudi radili masovna samoubojstva.Daj si vremena pa potrazi na Youtube. Potresni i tragicno. Veoma trumatizirajuce cak i za americke vojnike jer su se ubijali pred njihovim ocima. Bilo par dokumentaraca.mutava baštarda wrote:
Evo, prvo mi na pamet pada Japan u WW2.
2014-04-14
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Novi premijer Kosova bit će Ramush Haradinaj!
» Ramush Haradinaj najavio referendum za ujedinjenje Kosova s Albanijom
» SEME INCIDENTA JE POSEJAO HARADINAJ! Slovenački list o nezapamćenom NASILJU NA SEVERU KOSOVA:
» korekciji granica između Kosova i Srbije je grozna"
» Granica Crne Gore i Kosova mrtvo slovo na papiru?
» Ramush Haradinaj najavio referendum za ujedinjenje Kosova s Albanijom
» SEME INCIDENTA JE POSEJAO HARADINAJ! Slovenački list o nezapamćenom NASILJU NA SEVERU KOSOVA:
» korekciji granica između Kosova i Srbije je grozna"
» Granica Crne Gore i Kosova mrtvo slovo na papiru?
Page 3 of 7