korekciji granica između Kosova i Srbije je grozna"
Page 1 of 1
korekciji granica između Kosova i Srbije je grozna"
Predsednik Severne Makedonije Stevo Pendarovski ocenio je da je ideja o korekciji granica između Kosova i Srbije grozna i anahrona i da ne pripada 21. veku.
Pendarovski je, kako je prenela Televizija Alsat M, rekao da ne može da zamisli ništa strašnije da se desi ako neko stvarno misli da uđe u jedan takav projekat i istakao da političari što pre treba da prestanu sa licitiranjem na tu temu.
"To mogu da rade eksperti, novinari, ali ne i odgovorni političari, jer je neodgovorno da se razgovara o jednoj, u suštini groznoj ideji, o razmeni ljudi i teritorija u 21. veku. Poslednji put takva stvar se desila 1923. godine uz podršku velikih sila. Turska i Grčka i dan-danas vuku posledice te razmene ljudi i teritorija", rekao je Pendarovski.
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2019&mm=05&dd=31&nav_category=167&nav_id=1549213
Pendarovski je, kako je prenela Televizija Alsat M, rekao da ne može da zamisli ništa strašnije da se desi ako neko stvarno misli da uđe u jedan takav projekat i istakao da političari što pre treba da prestanu sa licitiranjem na tu temu.
"To mogu da rade eksperti, novinari, ali ne i odgovorni političari, jer je neodgovorno da se razgovara o jednoj, u suštini groznoj ideji, o razmeni ljudi i teritorija u 21. veku. Poslednji put takva stvar se desila 1923. godine uz podršku velikih sila. Turska i Grčka i dan-danas vuku posledice te razmene ljudi i teritorija", rekao je Pendarovski.
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2019&mm=05&dd=31&nav_category=167&nav_id=1549213
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: korekciji granica između Kosova i Srbije je grozna"
Jbg, ako se krene sa korekcijom granica, ode 1/4 Maćedonije i 1/2 skoplja...
Guest- Guest
Generalno oni guraju uvek ka Albancima, samo ovi nasi Moroni, gurali ka njima na stetu Grčke.
2014-08-25
Makedoniju podijeliti zajedno s kosovom....besmislena drzava.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Niti su makedonci...niti grci...nit" srbi a bogami ni bugari nego sve po malo od svih..Narod koji zna ugostiti kao ni jedan drugi na svijetu.Bio davno u Skoplju josh za vrijeme YU..Iljce odlazi na posao i kaze meni...sada si ti gazda u kuci..O bog te jebo..budale ...pomislim...izadjem vani da obuchem cipele ...one izglancane ..bilo mi neugodno.Bio kod frenda prije par godina u Begeju koga sam upoznao vani ..porijeklom makedonac..Pa stvarno nisu normalni..bilo mi josh neugodnije zbog toga njihovog gostoprimstva..Ali malobrojan narod koji je na vjetrometini pa se snalazi kako zna i umije...Ja njima nikada nisam uzeo neshto za zlo kao i ovome jer govori ono shto ne misli.Upoznao sam chak i njihovog bivsheg ministra odbrane u USA ..kad vidish tu prostodushnost,,dodje ti zao...Ne znaju mrziti shto je najvaznije i spremni su zivjeti sa najgorim djavolom samo da ih ne dira...
Guest- Guest
a koje su to Smislene drzave bivse Juge??epikur37 wrote:Makedoniju podijeliti zajedno s kosovom....besmislena drzava.
Guest- Guest
Makedoncima,i naravno Makedonkama-kapa doli i respect..frka wrote:Niti su makedonci...niti grci...nit" srbi a bogami ni bugari nego sve po malo od svih..Narod koji zna ugostiti kao ni jedan drugi na svijetu.Bio davno u Skoplju josh za vrijeme YU..Iljce odlazi na posao i kaze meni...sada si ti gazda u kuci..O bog te jebo..budale ...pomislim...izadjem vani da obuchem cipele ...one izglancane ..bilo mi neugodno.Bio kod frenda prije par godina u Begeju koga sam upoznao vani ..porijeklom makedonac..Pa stvarno nisu normalni..bilo mi josh neugodnije zbog toga njihovog gostoprimstva..Ali malobrojan narod koji je na vjetrometini pa se snalazi kako zna i umije...Ja njima nikada nisam uzeo neshto za zlo kao i ovome jer govori ono shto ne misli.Upoznao sam chak i njihovog bivsheg ministra odbrane u USA ..kad vidish tu prostodushnost,,dodje ti zao...Ne znaju mrziti shto je najvaznije i spremni su zivjeti sa najgorim djavolom samo da ih ne dira...
Guest- Guest
Serbinho-3 wrote:Generalno oni guraju uvek ka Albancima, samo ovi nasi Moroni, gurali ka njima na stetu Grčke.
Moraju tako, ja ih razumem. Isuviše su velike ustupke, pod pritiskom američkih govana smrdljivih, dali šiptarima iako su ih do nogu potukli na bojnom polju. Nije ni to bilo dovoljno, već su prihvatili skoro sve iz tiranske platforme. Jebali su ježa sa tom stokom tamo...
Guest- Guest
pismejker wrote:Makedoncima,i naravno Makedonkama-kapa doli i respect..frka wrote:Niti su makedonci...niti grci...nit" srbi a bogami ni bugari nego sve po malo od svih..Narod koji zna ugostiti kao ni jedan drugi na svijetu.Bio davno u Skoplju josh za vrijeme YU..Iljce odlazi na posao i kaze meni...sada si ti gazda u kuci..O bog te jebo..budale ...pomislim...izadjem vani da obuchem cipele ...one izglancane ..bilo mi neugodno.Bio kod frenda prije par godina u Begeju koga sam upoznao vani ..porijeklom makedonac..Pa stvarno nisu normalni..bilo mi josh neugodnije zbog toga njihovog gostoprimstva..Ali malobrojan narod koji je na vjetrometini pa se snalazi kako zna i umije...Ja njima nikada nisam uzeo neshto za zlo kao i ovome jer govori ono shto ne misli.Upoznao sam chak i njihovog bivsheg ministra odbrane u USA ..kad vidish tu prostodushnost,,dodje ti zao...Ne znaju mrziti shto je najvaznije i spremni su zivjeti sa najgorim djavolom samo da ih ne dira...
Moja druga domovina
Guest- Guest
postenijeg,toplijeg i cestitijeg naroda nema na balkanu..Serbia Strong wrote:pismejker wrote:Makedoncima,i naravno Makedonkama-kapa doli i respect..frka wrote:Niti su makedonci...niti grci...nit" srbi a bogami ni bugari nego sve po malo od svih..Narod koji zna ugostiti kao ni jedan drugi na svijetu.Bio davno u Skoplju josh za vrijeme YU..Iljce odlazi na posao i kaze meni...sada si ti gazda u kuci..O bog te jebo..budale ...pomislim...izadjem vani da obuchem cipele ...one izglancane ..bilo mi neugodno.Bio kod frenda prije par godina u Begeju koga sam upoznao vani ..porijeklom makedonac..Pa stvarno nisu normalni..bilo mi josh neugodnije zbog toga njihovog gostoprimstva..Ali malobrojan narod koji je na vjetrometini pa se snalazi kako zna i umije...Ja njima nikada nisam uzeo neshto za zlo kao i ovome jer govori ono shto ne misli.Upoznao sam chak i njihovog bivsheg ministra odbrane u USA ..kad vidish tu prostodushnost,,dodje ti zao...Ne znaju mrziti shto je najvaznije i spremni su zivjeti sa najgorim djavolom samo da ih ne dira...
Moja druga domovina
Guest- Guest
pismejker wrote:postenijeg,toplijeg i cestitijeg naroda nema na balkanu..Serbia Strong wrote:pismejker wrote:Makedoncima,i naravno Makedonkama-kapa doli i respect..frka wrote:Niti su makedonci...niti grci...nit" srbi a bogami ni bugari nego sve po malo od svih..Narod koji zna ugostiti kao ni jedan drugi na svijetu.Bio davno u Skoplju josh za vrijeme YU..Iljce odlazi na posao i kaze meni...sada si ti gazda u kuci..O bog te jebo..budale ...pomislim...izadjem vani da obuchem cipele ...one izglancane ..bilo mi neugodno.Bio kod frenda prije par godina u Begeju koga sam upoznao vani ..porijeklom makedonac..Pa stvarno nisu normalni..bilo mi josh neugodnije zbog toga njihovog gostoprimstva..Ali malobrojan narod koji je na vjetrometini pa se snalazi kako zna i umije...Ja njima nikada nisam uzeo neshto za zlo kao i ovome jer govori ono shto ne misli.Upoznao sam chak i njihovog bivsheg ministra odbrane u USA ..kad vidish tu prostodushnost,,dodje ti zao...Ne znaju mrziti shto je najvaznije i spremni su zivjeti sa najgorim djavolom samo da ih ne dira...
Moja druga domovina
Bez da bih reč rekao. Drago mi je što imam tu privilegiju da idem 1 mesečno dole...
Guest- Guest
Makedoniji podrška.
Ni metra zemlje uzurpatorima!
Ni metra zemlje uzurpatorima!
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pisaju uz vetar kao i EU.
2014-08-25
Regoč-
2015-08-21
Similar topics
» Hoće li EU dopustiti ukidanje granica između Kosova i Albanije
» EU i SAD spremne na razmjenu teritorija između Srbije i Kosova!?
» Rusija oprezna o planu moguće razmjene teritorija između Kosova i Srbije?!
» Bildt, Ashdown i Šilling: Trgovina teritorijem između Kosova i Srbije dovodi u pitanje Bosnu i Hercegovinu
» Promena administrativne linije između Srbije i Kosova na međunarodnoj konferenciji: Predlog Jelene Milić(NATO?) za normalizaciju odnosa
» EU i SAD spremne na razmjenu teritorija između Srbije i Kosova!?
» Rusija oprezna o planu moguće razmjene teritorija između Kosova i Srbije?!
» Bildt, Ashdown i Šilling: Trgovina teritorijem između Kosova i Srbije dovodi u pitanje Bosnu i Hercegovinu
» Promena administrativne linije između Srbije i Kosova na međunarodnoj konferenciji: Predlog Jelene Milić(NATO?) za normalizaciju odnosa
Page 1 of 1